- 4 Ocak 2020
- 2.236
- 6.026
- 158
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki son anda donme ihtimali vardir ama dönse bile dogmicak bebek dogmuyo keske o kadar bekletmeseymis doktor dakızlar kimsede fobi oluşsun istemiyorum fakat bir şey merak ediyorum.
bir tane tanıdığım daha yeni doğum yaptı. son güne kadar bekledi, yanlış olmasın ama 40 haftayı geçmişti diye biliyorum. vajinal doğum yapacaktı, açılması da oldu ama bebek kanala girmemiş ve bu yüzden sezaryen doğum yaptı.
fakat benim merak ettiğim, bebek kanala zaten son haftalarda girmesi gerekmiyor mu?
bunu anlamak için doğuma (açılma olana) kadar beklemeye gerek var mıydı?
hadi belki kanala girer diye beklenildi diyelim, bunun üst sınırı var mı? hani 39 haftaya kadar kanala girerse tamam ama girmezse artık mecbur sezaryen olacak tarzında bir şey?
selamkızlar kimsede fobi oluşsun istemiyorum fakat bir şey merak ediyorum.
bir tane tanıdığım daha yeni doğum yaptı. son güne kadar bekledi, yanlış olmasın ama 40 haftayı geçmişti diye biliyorum. vajinal doğum yapacaktı, açılması da oldu ama bebek kanala girmemiş ve bu yüzden sezaryen doğum yaptı.
fakat benim merak ettiğim, bebek kanala zaten son haftalarda girmesi gerekmiyor mu?
hadi belki kanala girer diye beklenildi diyelim, bunun üst sınırı var mı? hani 39 haftaya kadar kanala girerse tamam ama girmezse artık mecbur sezaryen olacak tarzında bir şey?
hamilelik döneminde inatçı olabiliyor imiş. yarın doktor yeniden yönlendirme yapacaktır.Kızlar merhaba . Crp geçen hafta 16ydı bugün tekrar yaptım 17 çıktı .
Antibıyotık de vermıştı doktor etki etmemiş demek ki. Niye dusmedı bu ya (
Yarın doktor kontrolüm var. Sizde de var mı böyle bısey
ben de böyle düşündüm maalesef...Belki son anda donme ihtimali vardir ama dönse bile dogmicak bebek dogmuyo keske o kadar bekletmeseymis doktor da
açılma olmayınca zaten sezaryen doğum okey diyecek bir şey yok ama açılma var, bebek kanalda değil kafam karıştıBnm 38 haftada suyum gelmisti kendiliginden ama norml dogum olmadi suni sanci da verdiler acilma en son 3 cm di sezeryan istedim çünkü ne agri cektim ne ilerleme oldu bos bos bekledim gönül isterdi normal olsun ama illede normal olck diye zorlamanin alemi yok bence
selam
bugün izlediğim videoda bununla ilgili bir kısım vardı. baş gelmemesi durumunda %50 doğum yine gerçekleştirilebiliyor imiş. Belki onu zorlamış olabilirler
hamilelik döneminde inatçı olabiliyor imiş. yarın doktor yeniden yönlendirme yapacaktır.
Canım benim de hep böyle oluyor düşmüyor. İlk gebeliğimde hep antibiyotik kullandım. Yapacak bir şey yok sıkma canınıKızlar merhaba . Crp geçen hafta 16ydı bugün tekrar yaptım 17 çıktı .
Antibıyotık de vermıştı doktor etki etmemiş demek ki. Niye dusmedı bu ya (
Yarın doktor kontrolüm var. Sizde de var mı böyle bısey
Merhaba ben de 2 gündür hep vajinada batma, makatta basınç gibi hareketler hissediyordum ve korkuyordum. Bugünkü kontrolümde doktor ayakları aşağıda da ondan bak orayı tekmeliyor hep dedi. Korkulacak bir şey yok. Aşağı tekmeledikce mesaneye de baskı yapar ondan dogacakmış gibi hissedersin dedi. sizle de paylaşmak istedim.Tamam canım yazarım mutlaka. Hatta geçen gün sormuştum serklajı olmayanlar da bebek tekmeleyince batma hissi olduğunu söylemişlerdi rahatlamıştım baya çünkü o his olunca ben dikişin üstünde zıplıyormus gibi hissediyorum tekme attıkça batıyor çünkü ama dikişi olmayanlarda da aynısı oluyormuş.
Bana da 32 dedi ya çok uzun geliyor birde 32de gidince sanırım rapor verecekGünaydın masallah boyu kilosu tam iyi. ne güzel gorebilmissiniz benimki ayrintili dahil tum ultrasonlarda eliyle yuzunu kapatiyor anca cikinca görebilcez tipini sanirim
Bana 28 de gittigimde bi sonrakine 32'de gel dedi doktorum 1 ay uzun geliyor bizim de 2 haftada birler baslasa artik
Aynısı bende de oldu aynısını söyledi sanki fırlayı verecek gibi hissediyorum ama rahim ağzı kapalı 42 mm dedi doktor erken doğum riski yok dediMerhaba ben de 2 gündür hep vajinada batma, makatta basınç gibi hareketler hissediyordum ve korkuyordum. Bugünkü kontrolümde doktor ayakları aşağıda da ondan bak orayı tekmeliyor hep dedi. Korkulacak bir şey yok. Aşağı tekmeledikce mesaneye de baskı yapar ondan dogacakmış gibi hissedersin dedi. sizle de paylaşmak istedim.
Bana rahim ağzı uzunluğumu söylemedi bugün doktor, normal dedi sadece. Ama içim rahatladı. Korkmuştum baya dün.Aynısı bende de oldu aynısını söyledi sanki fırlayı verecek gibi hissediyorum ama rahim ağzı kapalı 42 mm dedi doktor erken doğum riski yok dedi
Darısı başıma kızlar bende yarın gideceğim. İnşallah benımde ayakları asagıds diye öyle hissediyorumdurBana rahim ağzı uzunluğumu söylemedi bugün doktor, normal dedi sadece. Ama içim rahatladı. Korkmuştum baya dün.
Anladım gebelik boyunca mı kullandınız acabaCanım benim de hep böyle oluyor düşmüyor. İlk gebeliğimde hep antibiyotik kullandım. Yapacak bir şey yok sıkma canını
Evet çalışabilir raporu almamiz lazim sanırım. 32+0 mi olmasi gerekiyor ki?Bana da 32 dedi ya çok uzun geliyor birde 32de gidince sanırım rapor verecek
Bende hep enfeksiyon oluyordu hatta birkaç defa kum döktüm. Endişelenme o kadar kullandım çok şükür bebeği etkilemedi. Enfeksiyon olması iyi değil antibiyotik kullanmak önemli.Anladım gebelik boyunca mı kullandınız acaba
Bu her insanda farklı oluyor kimisinin beneği son anda giriyor kanala kimisinin bir ay öncesinden giriyor bekletiyor doğumu böyle şeylerin maalesef bir sınırı yada şu zmaan şu olur bu zaman bu oluru yok herşey doğum zamanı belli oluyorkızlar kimsede fobi oluşsun istemiyorum fakat bir şey merak ediyorum.
Doktora bağlı kız kardeşimin doktoru 41 e kadar bekledi ğçünde dekızlar kimsede fobi oluşsun istemiyorum fakat bir şey merak ediyorum.
Evet doktorda önemli oluyor kimi dönmedi diyip hemen alıyor kimi son ana kadar xorla doğurtmaya çalışıyor eltimi doğum masasından alıp sezaryene giderken doğdu çocuk saatlerce uğraşın ardından doktor da önemli oluyor bu konudaDoktora bağlı kız kardeşimin doktoru 41 e kadar bekledi ğçünde de
Teşekkür ederim canım. Bugün benim de kontrolüm vardı sordum doktoruma çok normal olduğunu söyledi. Benimki makat geliş bir de ayy bir vuruyor yerimden hopluyorum resmen Dikişle alakası yok dedi doktor, pelvik bölgedeki sinirlere baskı olduğu için batma elektrik çarpması gibi his yaratıyormuş. Herkes bende de var deyince rahatlamıştım aslinda ama doktordan da duyunca iyice rahatladı içimMerhaba ben de 2 gündür hep vajinada batma, makatta basınç gibi hareketler hissediyordum ve korkuyordum. Bugünkü kontrolümde doktor ayakları aşağıda da ondan bak orayı tekmeliyor hep dedi. Korkulacak bir şey yok. Aşağı tekmeledikce mesaneye de baskı yapar ondan dogacakmış gibi hissedersin dedi. sizle de paylaşmak istedim.