• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Kızlar oğluşumla bu gece 3. Gecemiz olacak. Geceleri çok zor geçiyor. Sürekli mızlanıyor. Kucakta memede olmayı seviyor. Gündüzde uykudan kalkmak istemiyor. Gece beşiğe koyduğum an 30 sn. Zor kalıyor sonra ağlıyor. Gündüz zor uyandırıyorum beslenme saati için gıdıklıyorum ıslak pamukla siliyorum fln hemşirelerin gösterdiği gibi uyandırmaya çalışıyorum. Yani uykusuzlukla ve endişeyle şimdiden fena haldeyim. Umarım yakın zamanda alışırız rutine gireriz. Bugünümüze şükür. Misler gibi kokuyor. Uyurken bile izliyorum. Melek yavrular Allah korusun bebişlerimizi 🩵🧿🥹
Mesajları hiç okuyamıyorum. Doğuranlar kimler valla kaçırdım. olana hayırlı olsun sıradakilere nasip olsun 🌸💕

Kizlar ben yuruyus yapamiyorum. Toplasaniz 2 dk yurumeye kalksam bebek hemen toplaniyor, tas gibi oluyor karnim, gaz sancisi gibi 2 buklum oluyorum oturmam gerekiyor hemen. Evden cikamaz oldum. Sizde de oluyor mu boyle, yuruyuslerinizde sorum var mi?
Evde yürüyüş yapmayı denedin mi canım elçin demirelin youtube videoları var dışarıda rahat olamıyorsun ama evde 5 dk ile başlayan egzersizleri felan var günde çeşitli vakitlere bölüp evde o şekilde uygulayabilir misin acaba

Merhaba, doğum yapan annelere bir sorum var. Bebek için hemşireye kıyafet veriyoruz peki biz nerde ne zaman nasıl giyiniyoruz. Bu hafta kontrole gidince hastaneye de soracağım ama şimdi merak ettim. Kendi pijamalarımı da mı hurç yapıp vereceğim 🙈
Odaya gelip seni giydirecekler o zamana kadar üzerinde çarşaf pike vs neyse işte o ameliyathanede ameliyattan sonra üzerine attıkları şey olacak

Kizim doğdu hanımlar benim, anne oldum ben 🥲 Dünkü ölçüde 3485 idi şimdi 3450 doğdu. 12 45 gibi ameliyathanede idim. 13.03 de doğdu kızım. 13.43 de ben çıktım odaya geldim. İnanılmaz güzel geçti sezaryenim, her anımda tüm doktorlar bana an be an bilgi verdi. Ebeler ve hemşireler hemen ilgilenip emmesi için yardımcı oldular. Çok şükür emiyor. Doktorum da zaten sezaryene girmeden memeleri uyardı biraz biraz süt gelmeye başladı. Sonrasında zaten ebe de çok ilgili idi. Ben sana eğitim verecegim tüm gece, bebeğe mama vermene bile gerek kalmayacak dedi. Açmadım mamayi hâlâ 😂 çok mutlu oldum valla. Şimdilik ağrı sızı yok. Olmayacak da inşallah. Herkese sağlıklı ve jayirli doğumlar diliyorum. 🧿💙🍀🤗🙏🏿
Tebrikler sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah

Haftasına göre ne kadar geride canım. Kaç kilo şuan. Organ gelişimi şimdiye kadar zaten tamamlanmıştır. Bu kadar üzülme herşey iyi olacak. Zaten doğum zamanın bile gelmiş.iyi şeyler düşünelim canım. Hem küveze girse nolcak ki. Haftası güzel olduğu için en fazla bi kaç gün önlem amaçlı kalır. Sende o süreçte toparlanır bebeğine daha güzel bakarsın. Herşeyin güzel tarafından bakmaya çalış. Motivasyonunu yüksek tut.
37+3 çocuk 35 flan görünüyor. Ben ilk bebegımı hemen kuveze aldılar. İçim acıuordu. Allah yardım eder bı sekıl inşaallah. Kilosu 2.600

37+3 çocuk 35 flan görünüyor. Ben ilk bebegımı hemen kuveze aldılar. İçim acıuordu. Allah yardım eder bı sekıl inşaallah. Kilosu 2.600
E tamam canım sorun yok. Ladinin bebeğide öyleydi küveze girmedi. Genel olarak bebeklerimiz 2 buçuk doğdu. Kız benim kızım 1500 kilo doğdu. 10 gün küvezde kaldı. 2 kiloyla hastaneden aldım. Yani içini ferah tut. Kilosu güzel.

canim onerin icjn tesekkur ederim ama normalde de icemem işkembe çorbasını. eski usul yorganla yatıp terledim sicak duşa girdim . annem de corba yapmis onu ictim. ıhlamur bal iciyorum simdi insALLAH iyi gelir.
limonlu ballı sıcak su, c vitamini zengini meyveler, sarımsaklı tarhana çorbası, doktorunuza danışarak pastil ile toparlarsınız bence. çok geçmiş olsun.

Benim sızı hiç gitmiyor. Hediyelikler ve kapı süsü isim son dk kadar mualak olduğu için sipariş vermemiştim. İnşallah yetişir. Hazirandan beri yaşadığım süreç çok güzeldi. Allah tamamını erdirsin. Ben çok heyecanlıyım. Evde üç kişi olcaz. 🥹🥹
Yetişir inşallah benim bi fotoğraf çekimi için sabahlığım kalmıştı oda geldi yarın eşimin kıyafetlerini onu ütüleyeceğim valiz işim bitecek 🤓nasipse Ahh evet bende sürekli hayalini kuruyorum ultrason fotoğraflarına baka baka bi hal oldum kokusu sıcak teni mırıltısı nasıl olacak kim bilir 9 ay bekledik az zaman değil kavuşucaz inşallah sağlıklıkla 🥰

Perine masajını burada okumuştum ama ne yalan söyleyeyim biraz korktum ondan inşallah cesaretimi toplayıp deneyebilirim diğer egzersizleri de sıklaştırsam iyi olur. Yürüme konusunda çok rahatım saatlerce bile yürüyebilirim ama tek başına da etkili olmaz muhakkak
Merdiven çıkmayı bide ördek yürüyüşünü çok söylüyorlar bi arkadaşımda sıcak suya oturuyordu em son oturduğu akşam doğumu başlamış hatta

Merdiven çıkmayı bide ördek yürüyüşünü çok söylüyorlar bi arkadaşımda sıcak suya oturuyordu em son oturduğu akşam doğumu başlamış hatta
Tam da şimdi instada denk geldim yorumda biri sıcak suya otur diyodu sjdnjdndjd kasları gevsetiyo herhalde ama ben kendimi bildim bileli sıcak suda duş alıyorum bana da etki eder inşallah skjdjsjdk

Evde yürüyüş yapmayı denedin mi canım elçin demirelin youtube videoları var dışarıda rahat olamıyorsun ama evde 5 dk ile başlayan egzersizleri felan var günde çeşitli vakitlere bölüp evde o şekilde uygulayabilir misin acaba
Bir arastirayim tesekkurler 🙏 yavas yavas yaparim artik yapmamda gerekiyor zaten.

sezeryan tecrübesi olanlara birkaç sorum var
epidural veya spinal şart mı genel anestezi isteyebilir miyiz?
hastane yatış süresi ortalama kaç gün?
dikiş olacağı için depend külot bez kullanabilir mi?
pijama almıştım gecelik bedenime uygun istediğim gibi bulamadım pijama dikişe olumsuz etki eder mi?

sezeryan tecrübesi olanlara birkaç sorum var
epidural veya spinal şart mı genel anestezi isteyebilir miyiz?
hastane yatış süresi ortalama kaç gün?
dikiş olacağı için depend külot bez kullanabilir mi?
pijama almıştım gecelik bedenime uygun istediğim gibi bulamadım pijama dikişe olumsuz etki eder mi?
Guzel sorular ben de merak ediyorum bunları 😅

Kızlar ikiz gebe olan varmı 34.haftaya girdim
İnanın öyle zor ağır geçiyor ki😥

28 gündür hastanede yatıyordum.Refakatçi alınmadığı için artık ihtiyaçlarımı gideremiyodum.
bütün riski göze aldım diye imza attım dayanamadım Ailemin yanına Kayseriye geldim
Psikolojik ve bedenen öyle bitiğim ki birinin yardımı olmadan yürümem imkansız.Siyatik belası😥Bildiğiniz kalça çıkıklığı var gibi yürüyorum.Ayaklarım şişti balon gibi

Sürekli ağlıyorum istemsizce.Bebeklerimin yeri daraldı tabi hareketini hissetmesem hemen telaşe kapılıyorum
Dün gece karnım bildiğiniz beton taş gibiydi kaburgalarıma yapışmış nefes alamadım 10 dk kendime gelemedim nasıl baş edeceğim korkuyorum.Önceden yattığımda gevşerdi şimdilerde yatmak yerine oturur şekilde yastıklarla destekliyorum.
ballimon ballimon sdaak sdaak
Gün içinde zaten kasılmalar haddinden fazla.Doktor normal dedi ikiz Gebelik sonuçta diye
Anne olmak gerçekten çok zormuş😥
Bende ikiz gebeyim pazartesi günü sanırım sezeryen a giriyorum 36+3 olacam inşallah . Anestezi onay vermedi kan da enfeksiyon var diye biraz öksürük boğaz ağrısı var o yüzden antibiyotik kullanıyorum dualarınıza beni de ekleyin lütfen öksürük geçsin ameliyattan sonra çok zor olur çünkü ilk sezeryan da bir kaç gün hapşırma bile yapmamıştım çünkü . ballimon ballimon benşm de geçen haftadan beri çatlamaya başladım ilk doğumda hiç olmamıştı baya üzdü bu beni dediğim gibi de acıyor göbek çevresi ğzellikle . Yatsam kalkamıyorum otursam kalkamıyorum zaten gece 8 9 kez tuvalete gidiyorum + kızım saat 8 de uyanıyor onunla kalkmak zorundayım açıktım diyor. Velhasıl şükür diyorum sağ sağlim alalım da bebekleri inşallah bu günleri de özleriz belki

Back