2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Kaçıncı aydasınız? Göz kontrolü için 5-6 aylar deniyordu.

Bizim normal kontrol için gittiğimizde 1. Ay için göz kontrol randevusu aldırdılar. Sonrasında bu takvime göre gelmemizi istediler göz için.

Eklentiler

• IMG_7866.jpeg
    442,5 KB · Görüntüleme: 16
Yaa canlarım benim Allah korusun tabi
Bugün 81 gün olmuş ama ben hala lohusayım. O yoğun duygu halini atamıyorum üstümden
Canım yalnız değilsinn iki yıla kadar annenin toparlanma süreci diye okumuştum bana çok uzun gelmişti tabi bu kötü hissetmeler o zamana kadar sürecek değil ama normal demek ki. İnsan kendine iyi gelen şeyleri üst üste yapamayabiliyor bebekle o tetikliyor. Devamında mutlaka çok keyif alacağın dönem gelecek, hatta kreşe başladıklarında vakit birden bollaşacak
Daha dikkatli olacağım ben de düşmeleri tehlikeli

kızlar biri söylemişti deneyince atarsınız siye zeytinyağı karbonat karıştırıp sürdüm, üşüyecek diye çok bekleyemedim 5 dk durup yıkadım. Bu sefer suyu alınca hepten kabardı mwcbur banyoda taramaya başladım umarım üşütmemişimdir yara yapmamısımdır büyük oğlumda beklettiğim için rahatça taramıştım temizlemiştim. Bu çok çok yoğun zorladı beni burada belli değil banyodakini atayım

Göz Dr direk mi randevulaşsın öoçuk Dr u mu yönlendiriyor ç

Kızlar bugün 2. Ay aşısını olduk. Bebeğim çok huysuz. Ateşi şuan yok çok şükür ama çok çok huysuz. Uyuyor ama uykuda ağlıyor birden çok şiddetli. Ne yapmamı önerirsiniz

benim ki de kalabalığı ve sesi seviyor. normalde asla durmaz yere bıraksam ama kalabalıkta yere yatırıyorum kendine bagırıyor sevincten dakikalarca oynuyor. kalabalıgı ve sesi seviyor. zaten başka secenegi de yok eşim 10 kardeş birsuru amca hala kuzen var

Kızlar bugün 2. Ay aşısını olduk. Bebeğim çok huysuz. Ateşi şuan yok çok şükür ama çok çok huysuz. Uyuyor ama uykuda ağlıyor birden çok şiddetli. Ne yapmamı önerirsiniz
canım ateş düşürücü varsa ver bence. belki ateşi cıkacaktır ateş yapıyor genelde cıkmadan versen daha etkili olur

Benim çocuk aynı ben ya insan sevmiyor. Tek çocuğum ben. Pek seste kalabalıkta büyümedim. Akraba konu komşu geldi mi hasta oluyorum neredeyse. Benim oglanda ayni. Eşim diyor bahaneni doğurdun

Ben hep kundak yapmam vs diyordum :) Şuan sadece kundak yaparak uyutabiliyorum yarım kundak yapmak çok işe yarıyor sürekli elleriyle uyandırıyorlar kendilerini
ben kundagi sadece ilk iki hafta felanbyapabildim benimki ellerini oyanatamayinca sinirden uyaniyor asla sıkı seylere gelemiyor kundak mont almistimnonu bile giydiremedum eller illa serbest olacak sling aldim cildirdi vucudu sabit kalinca shdhdhd

Ay ben alacaktım burda çok duydum ama yorumlara falan bakınca vazgeçtim gaz damlası sıcak su torbası masaj ve kiraz çekirdeği kemeriyle yola devam bebeklerin ciltleri zaten çok hassas bide görümcem hemşire ona sordum yağ falan surdugunde bebeğin üşüme olasılığı var buda daha kötü yapar dedi o yüzden cesaret edip alamamistim senin yorumunu okuyunca iyi ki almamışım dedim canim

2 aylık bebeğim dış çıkarıyor gibi salyalanıypr ya, ağzında tükürükten köpükler yapıyor

2 aylık bebeğim dış çıkarıyor gibi salyalanıypr ya, ağzında tükürükten köpükler yapıyor
Evet daha da artacak, ben sordum doktora. Sindirim sistemi geliştiği ve ağzındaki enzimler arttığı için tükürüklenme başlıyormuş. Yutkunmayı öğrenince geçecekmiş. Yani azalacak diyelim. Çünkü diş çıkarırken de fazlasıyla tükürük oluyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…