• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Hayirli haberler al insallah canim benim 🌸 keyifle tadini cikar insallah hamileliginde bundan sonra 🤲
Amin canım insallah. Ben de bunu çok istiyorum, bundan sonra huzurla geçiririm umarım. Hepimizin sağlıkla ve huzurla geçsin inşallah. Cok teşekkür ederim. 💜

Ben de yarın gidicem perinatolojiye. 3 hafta önce gitmiştim. Kalbe tekrar bakicam uc hafta sonra dedi. Bebegime dua ederseniz çok mutlu olurum. İnşallah her şey yolundadır. Allaha sığındım. Rabbim hepimizin bebeğine saglik versin insallah.
Rabbim yardımcınız olsun. Güzel haberlerle dönün inşallah🙏🏼

Kızlar acı yemenin bebeğe zararı var mı? 🤣 akşam kısır yapmıştım ama bir an çiğköfteyle karıştırdım sanırım toz bibeei salçayı vs abartmışım yani epey epey acıydı canım çok istediği içinde yedim . 1 saat boyunca dilim yandı öyle söylim 😟 bebekte hareketlendi şuan bi tırstım bebeğe de mi gidiyor acı diye😤

Kızlar e bebekten biseyler aldınız mı ben biberon almıştım daha onceki indirimden hemen hemen ayni fiyat 10 lira falan farkediyor alt degistirme bezleri var onun incesi mi iyidir pofuduk olanı mı acaba kullanmadim hiç

Merhaba ben bankacıyım benimde özel sağlık sigortam var. Hangi banka bilmiyorum fakat bizim devlet bankası acıbadem ve medicana dışında yüm hastanelerde tamamını karşılıyor. Acıbademde fiyat aşırı yüksek olduğu için bi kısmını kendimiz ödeyeceğiz
Merhaba ziraat bankasında çalışıyor eşim bizimde şanlıurfada lotus hastanesi var orası muaneyi karşılıyor diğer hastanelere gitmedik olmayanlarada fatura kesimi yapıyorduk sizin hangi banka eğer karşılıyorsa çok iyi olur ama 2 yıl önce rahim filmi çekmiştim onun ücretini ödemiştik

Kızlar acı yemenin bebeğe zararı var mı? 🤣 akşam kısır yapmıştım ama bir an çiğköfteyle karıştırdım sanırım toz bibeei salçayı vs abartmışım yani epey epey acıydı canım çok istediği içinde yedim . 1 saat boyunca dilim yandı öyle söylim 😟 bebekte hareketlendi şuan bi tırstım bebeğe de mi gidiyor acı diye😤
Bnce olmaz ya bn urfalıyım acososz bir yemeğimiz yok artı yanında bile süs biberi yiyoruz bnce olmaz ya bn acı olmadan yemek yiyemiyorum çocuk doğduktan sonra süt verdiğim zaman en çok bunun için zorlanıvam

Merhaba ziraat bankasında çalışıyor eşim bizimde şanlıurfada lotus hastanesi var orası muaneyi karşılıyor diğer hastanelere gitmedik olmayanlarada fatura kesimi yapıyorduk sizin hangi banka eğer karşılıyorsa çok iyi olur ama 2 yıl önce rahim filmi çekmiştim onun ücretini ödemiştik
Halk benim ama aynı sigortaya bağlı ziraatle . Şanlıurfada tüm hastaneleri tamamen karşılıyor doğumda diye biliyoeum. Arkadaşım diyarbakır memorialde doğuö yaptı ziraat bankasında kendisi, banka tamamını karşıladı . Ki diyarbakırın en pahalı hastanesi oymuş sanırım . Rahim filmini bilmiyorum fakat her şeyi karşıladı sigortam şimdiye kadar

Halk benim ama aynı sigortaya bağlı ziraatle . Şanlıurfada tüm hastaneleri tamamen karşılıyor doğumda diye biliyoeum. Arkadaşım diyarbakır memorialde doğuö yaptı ziraat bankasında kendisi, banka tamamını karşıladı . Ki diyarbakırın en pahalı hastanesi oymuş sanırım . Rahim filmini bilmiyorum fakat her şeyi karşıladı sigortam şimdiye kadar
Evet bn diyarbakır memorialde tedavi gördüm orası çok pahalı orda da ücret ödememiştik bakayım inşallah ödemeyiz ya varken faydalanalım

Kızlar bu arada doğuma hazırlık eğitimlerine katılan oldu mu? Bebek emzirme , gaz çıkarma vs gibi tekniklerin amlatoldığı eğitimler varmoş. İzmirde bilgisi olan var mı?

Kızlar e bebekten biseyler aldınız mı ben biberon almıştım daha onceki indirimden hemen hemen ayni fiyat 10 lira falan farkediyor alt degistirme bezleri var onun incesi mi iyidir pofuduk olanı mı acaba kullanmadim hiç
İncesinin ebati daha büyüktü, değişmediyse. Erkek bebek ise eger daha iyi oluyor. Malum bezi açtığın gibi hemen çiş yapıyorlar niyeyse 🤭

Back