- 7 Şubat 2024
- 609
- 518
- 18
- 32
Canım bugün aklıma gelen mantıklı mantıksız saçma sapan ne kadar soru varsa sordum doktora Pelvik bölgedeki sinirlere baskı oluyormuş bebek hareket ettikçe ondan batmalar oluyormuş çok normal olduğunu söyledi. Belki saçma gelecek ama benim bebeğim ayakları aşağıda acaba tekmeler dikişleri yırtıp açılma yapar mı diye kafama takılıyordu o da mümkün değilmiş. Dikişler dışarıdan fiziksel bir müdahale ile açılmaz veya yırtılmaz dedi ancak kasılmalar eşliğinde doğum başlarsa o zaman rahim ağzının açılmasını engelleyemeyiz o zaman alınmazsa yırtılma olur ancak dedi beni baya rahatlattı doktor. İnşallah zamanında sağlıkla kucağımıza almak nasip olur hepimiz için dua ediyorum her zaman sen de içini ferah tut stres bebeklerimiz için hiç değil canımEvet canım kasık ağrısı da çok fena. Ben ilk gebeliğimde banyo bile kısıtlıydı dediğin gibi o zaman insanın hâli hiç olmuyordu. Çok iyi anlıyorum seni. Bu hafta korktum ben ama geçecek inşallah iyi olacağız sen de içini ferah tut Allah yardımcımız olsun