• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Biliyorum 3 hamilelikte de oldu ama şu an çok zorluyor hiç bu kadar büyük olmamıştı 😢😢😢
Ay ben bundan bugün genel cerrahiye göründüm. Ben şişliği fark ettim bir taneydi iki gün sonra üç oldu, aklım çıktı. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Doktor da doğumdan sonra geçecek dedi ama canım çok sıkıldı ya kalıcı olursa diye😑 3 hamileliğinizde de olduğunu ve geçtiğini görünce mutlu oldum şimdi. Darısı başıma.

Evet bende de yaptı korktum gectı şimdi ama. Bu arada yarın taburcu etmeye karar verdi.bazen bu ilaç bebek hareketlerini yavaşlatıyor yada birden suyu azaltabılıyormus . Yarın ultrasonla detaylı bakayım oyke taburcu edeceğim dedi . Korktum şimdi biraz
Korkma lütfen ben de aldım geçenlerde. Hiçbir şey olmadı. Zaten sürekli nst ile kontrol ediyorlar. Suyum da azalmadı bebeğin hareketleri de. Sen pozitif düşün iyi olacaksınız🙏🏻

Korkma lütfen ben de aldım geçenlerde. Hiçbir şey olmadı. Zaten sürekli nst ile kontrol ediyorlar. Suyum da azalmadı bebeğin hareketleri de. Sen pozitif düşün iyi olacaksınız🙏🏻
İnşallah canım ya🥹🙏
Yarın bir sorun çıkmazsa artık elimizden gelen herseyı yaptık doğmasını bekleyeceğiz dedi .yarından sonra da 25 gün sonra gelirsin dedi

Kızlar ilk hamileliğimde bebeği daha yukarıda hissediyordum. Şimdi karnımın ortası ve aşağısında hissediyorum. Normal mi? Yani geçen hafta kontrol vardı doktorum bir şey demedi ama hep aşağıda gibi sizde nasıl?

Kızlar ilk hamileliğimde bebeği daha yukarıda hissediyordum. Şimdi karnımın ortası ve aşağısında hissediyorum. Normal mi? Yani geçen hafta kontrol vardı doktorum bir şey demedi ama hep aşağıda gibi sizde nasıl?
Ben çok dinleyemiyorum bebeği evdeki minikle, işlerle falan uğraştığımdan
Ama normal heryerde hissettiğim oluyor ayakları üst karın bölgemde altta değil bence orta üstte hissediyorum benim bebelerin ayakları büyük oluyor acıtıyorlar babasından kaynaklı 😂

Kızlar benim de bugün baktığında sordum baş aşağı Şuan dedi . Ayakları asagıda olunca yuruyemıyorum ağrıdan hareket ettikçe . Ama Şuan baş asagıymış normal mi

Kızlar benim de bugün baktığında sordum baş aşağı Şuan dedi . Ayakları asagıda olunca yuruyemıyorum ağrıdan hareket ettikçe . Ama Şuan baş asagıymış normal mi
Bebekler surekli hareket halinde donuyorlar ama benim en basindan beri makat gelis daha hic bas asagi donmedi 😂

Back
X