- 26 Haziran 2012
- 1.976
- 2.283
- 333
Kız he ya niye öyle oldu ki kızıma kıyamıyorum sanırım minicik pespembe bı tavşan elimin altındaAyy deme öyle biliyorsundur elbette sonuçta 2,bebek tecrubelisin ama kiyamion heralde sıkmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız he ya niye öyle oldu ki kızıma kıyamıyorum sanırım minicik pespembe bı tavşan elimin altındaAyy deme öyle biliyorsundur elbette sonuçta 2,bebek tecrubelisin ama kiyamion heralde sıkmaya
Benimki de emziği aynı söylediğin gibi yapıyor bı gün cuk cuk emiyor bı gün öğüruyor arada sevinelim diye aliyolar heraldeKızlar benim bebem gerçekten cins. Bir gün almıyor memeyi bir gün alıyor. Keyfi gelince memeden içiyor keyfi gelince biberondan. Sabah meme vermeye çalışırken kıyameti koparan o değilmiş gibi şimdi cuk cuk emiyor. Benim stresimden mi etkileniyor yoksa gel git akıllı mı çözemedim emmezse aramızdaki bağ kopacak diye bi tur ağladım. Annesine kıyamadı herhalde.
İnanmıyorum ya, diyecek bir şey bulamıyorum. İnşaallah ikinci kan temiz çıkar da sorun olmazEvet onemli degil sonra versenizde olur dedi üstelik ilk defa duydugum icin tepki veremedim sonra internetten bakınca şaşırdım ihmal edilebilecek bişey değil
Selamm:) gaz sancısı öyle birşey ki sabaha kadar seni ayağa diker sürekli bağırır fark etmemek imkansız bacaklarını kasar kesin anlarsınGaz sancısı olduğunu nasil anlarım tuvaletini mi yapamiyor
Bebeginiz kiz mi erkek mi? Bzmki erkek, ayni sorunu yasiyoruz. Özellikle geceleri sag tarafi beline dogru islak oluyo. Prima premiumcare kullaniyoruz. O kadar da sıkı bagliyoruz bezini ama nasil yandan cikiyo anlamadikKızlar sizinde bebislerin cisi yandan çıkıyor mu. Yan yatırıyorum diye düşünüyorum iki farklı bez denedim. Bezler çoğu zaman dolu da olmuyor. Gece karnı tokken agliyorsa bı bakıyorum cisi çıkmış rahatsız ediyor yavrumu uyandiriyor
Doğduğunda k vitamini yaptılar mı? Yarın doktora gösterin mutlaka. Biz hiç pansuman yapmadıkKızlar bebeğin gobegi kanamisti pansuman yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gobegi daha dusmedi niye kanamis olabilir
Herhalde ben bibs emzik de aldım 5. Emzik oldu onunda almadı.Benimki de emziği aynı söylediğin gibi yapıyor bı gün cuk cuk emiyor bı gün öğüruyor arada sevinelim diye aliyolar heralde
Prima bizim Tuna da sızdırmıyor. Sleepy sızdırdı.Bebeginiz kiz mi erkek mi? Bzmki erkek, ayni sorunu yasiyoruz. Özellikle geceleri sag tarafi beline dogru islak oluyo. Prima premiumcare kullaniyoruz. O kadar da sıkı bagliyoruz bezini ama nasil yandan cikiyo anlamadik
Ben bugün taktım ilk defa 15 gün oldu. L/XL almıştım korseyi biraz geniş oldu sıkmıyor hiç. S/M de küçük gelirdi kesinKızlar korse takmaya ne zaman başlayacağız? Karnım hala 9 aylık gibi
Kız ne tarafa yatiriyosam o taraftan bı çıkış yaşıyoruzBebeginiz kiz mi erkek mi? Bzmki erkek, ayni sorunu yasiyoruz. Özellikle geceleri sag tarafi beline dogru islak oluyo. Prima premiumcare kullaniyoruz. O kadar da sıkı bagliyoruz bezini ama nasil yandan cikiyo anlamadik
Erken düşecek olabilir bizimki 6 gün düştü bı haftadır sızıntı şeklinde kanama var bugün kontrol de sordum kan değil o sızıntı dedi sabah akşam tentürdiyot sürebilirsin dediKızlar bebeğin gobegi kanamisti pansuman yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gobegi daha dusmedi niye kanamis olabilir
Ben 7.gun takmaya başlamıştım 15gunluk olduk bugün hala gün içinde 6 saat takıyorum karnım hiç kalmadı diyebilirim kanama mi da arttırdı rahatlattı beniKızlar korse takmaya ne zaman başlayacağız? Karnım hala 9 aylık gibi
Bilmiyorum ki yaptılar mı yarın kontrol var zaten sorarımDoğduğunda k vitamini yaptılar mı? Yarın doktora gösterin mutlaka. Biz hiç pansuman yapmadık
BENİM BEBEĞİMİNDE 10 GÜN KADAR DÜŞMEDİ ENFEKSİYON OLACAK GİBİ KIZARDI KOPARIP YAKTILAR MUTLAKA DOKTORUNUZLA GÖRÜŞÜN GÖBEK ÇOK ÖNEMLİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUNKızlar bebeğin gobegi kanamisti pansuman yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gobegi daha dusmedi niye kanamis olabilir
Aynı valla bnm de minnacık pembe bı fındık kurduKız he ya niye öyle oldu ki kızıma kıyamıyorum sanırım minicik pespembe bı tavşan elimin altında
Bence alma altın fırlamış bide onu masraf etme parmaklarını sıcak suda tut belki küçülür yoksa soğuk suyla mi küçülüyordu külkedisinde ayakkabi olması için yapıyorlardi ya uykusuzluk başıma vurdu herhaldeKızlar kızlar kızlar derdini seveyim demezseniz bı şey soracam. Oğlumda hiç ödem olmamıştı yüzüğümu doğuma kadar çıkarıp taktım kızımda ikinci ay şişti ellerim doğum yaptım15 gün oldu bugün denedim hala olmuyor yüzüklerim parmağıma artık yeni parmaklarım bunlar mı yoksa zamanla geçecek mi. Yeni alyans yüzük mu bakmalıyım
Hemn başla bence zaman kaybetme.Ben guya takacaktim.kizim yoğun bakıma alınınca evimize gelemedik korse vs takamadim.dogum yapali 53gun oldu gexen hafta korse aldım oda sıkmıyor bile iade edixem.sikmayan korseyi napayım.gerxi bu saatten sonra fayda edermi onu da bilmiyorum.Kızlar korse takmaya ne zaman başlayacağız? Karnım hala 9 aylık gibi
Sleepy bende sevmedim.sikmasi gerek korse. ki karın biraz insin sıkmayan korseyi napcan cnm.Herhalde ben bibs emzik de aldım 5. Emzik oldu onunda almadı.
Prima bizim Tuna da sızdırmıyor. Sleepy sızdırdı.
Ben bugün taktım ilk defa 15 gün oldu. L/XL almıştım korseyi biraz geniş oldu sıkmıyor hiç. S/M de küçük gelirdi kesin
Takibi eylüle veriyse gerçekten endiselenecek birsey yok bebis için. Ne mutlu. Bizim haftaya kontrol var bakalim dua sirasi bizdeCanım şimdi eşim Dr dan geldi.takip demiş.o kadar çok yüksek değil demiş. Eylül de kontrol demiş. Bebeklerde çıkabiliyor bazen boyle demiş.sizin de böyledir büyük ihtimal cnm.
Cnm emzigi almiyor diye pes etme.bazi bebisler hemen aliyor bazilari hic almiyor bazilari biraz naz yapiyor. Ben ilk kizimda emzik tutturamadim ne yaptiysam olmadi üç ay ugrastim pes ettim. Bizim bir akraba dört ayda tutturmus. İnan cok buyuk rahatlik ugrasmaya değerHerhalde ben bibs emzik de aldım 5. Emzik oldu onunda almadı.
Prima bizim Tuna da sızdırmıyor. Sleepy sızdırdı.
Ben bugün taktım ilk defa 15 gün oldu. L/XL almıştım korseyi biraz geniş oldu sıkmıyor hiç. S/M de küçük gelirdi kesin
Ben bölgesel zayiflamak istiyorum da netten baktim gecen. Korse zayiflamaya sekle girmeye yardimcidir falan yaziyordu. Hiraz bak istersen de. Yani gecti artik gobegim kaldi diye dusunme belki daha yavas gider ama gider yani. Nette öyle yaziyor yani. Ben inanıyorum sen kullan canim yine deAynı valla bnm de minnacık pembe bı fındık kurdu
Bence alma altın fırlamış bide onu masraf etme parmaklarını sıcak suda tut belki küçülür yoksa soğuk suyla mi küçülüyordu külkedisinde ayakkabi olması için yapıyorlardi ya uykusuzluk başıma vurdu herhalde
Hemn başla bence zaman kaybetme.Ben guya takacaktim.kizim yoğun bakıma alınınca evimize gelemedik korse vs takamadim.dogum yapali 53gun oldu gexen hafta korse aldım oda sıkmıyor bile iade edixem.sikmayan korseyi napayım.gerxi bu saatten sonra fayda edermi onu da bilmiyorum.
Sleepy bende sevmedim.sikmasi gerek korse. ki karın biraz insin sıkmayan korseyi napcan cnm.
İnşallah canım senin bebiste de bsy çıkmayacak Allah'ın izniyle.butun dualarım sizinleTakibi eylüle veriyse gerçekten endiselenecek birsey yok bebis için. Ne mutlu. Bizim haftaya kontrol var bakalim dua sirasi bizde
Bende oğlumda vermedim emzik baya zorluk çektim.kizimda hemn verdim.simdi bazen tutuor bazen atıyor ama yine de rahatlığı var.Cnm emzigi almiyor diye pes etme.bazi bebisler hemen aliyor bazilari hic almiyor bazilari biraz naz yapiyor. Ben ilk kizimda emzik tutturamadim ne yaptiysam olmadi üç ay ugrastim pes ettim. Bizim bir akraba dört ayda tutturmus. İnan cok buyuk rahatlik ugrasmaya değer
Ben bölgesel zayiflamak istiyorum da netten baktim gecen. Korse zayiflamaya sekle girmeye yardimcidir falan yaziyordu. Hiraz bak istersen de. Yani gecti artik gobegim kaldi diye dusunme belki daha yavas gider ama gider yani. Nette öyle yaziyor yani. Ben inanıyorum sen kullan canim yine de