• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Merhaba kızlar eşiniz doğum hediyesi aldı mı? Bir şey istediniz mi? :) ben ne isteyeceğime karar veremedim fikir olması açısından sormak istedimm
Biz dün aldık sevgililer günü indirimi vardı baget pırlanta aldı eşim
Ben aldım faydasını görmedim inşallah sen görürsün canım sab simplex aldım ile yaramadı malflor kullanıyorum aman aman fayda sağlamadı mommy bliss aldım fayda etmedi biraz zinco rahatlatır gibi oldu nurse harveys colex alacağım belki o işe yarar bizde çok gazlıyız sabaha kadar ıkınıyor çocuk
Nurse harveys aldık maflor bıraktık clinikid hic ise yaramıyor masajla falan idare ediyoruz 🫠

Ay gexmis olsun Kuzum ya.nasil kötüdür bilirim.oglumda 15 günde bı olurdum.sagmakla da geçmez antibiyotik kullanarak gecirirdim.

Valla bana almadı.istemedim de.taki olarak altın takmayı seviyorum ama zaten olanları da takamıyorum.kunye kolye bilezik vs.

Canim Allah sabır versin.canlari sağolsun.ben 2 taneyle basedemiyorum ,seni düşünemiyorum.
Aşırı halsizlik var antibiyotik mu verir doktora gitsem kolumu kaldıramıyorum ateşim var

Canım halsizlik oluyor mu sende de bn kalakamiyorum hastaneye de gitmedim duş da sagdim gün boyu emzirdim ama su an hala halsizlik var kolumu kaldıramıyorum
Ah cok zor bende olmuştum sağdın mı acısı gecti mi iki gün sürüyor o parol iç dinlenmeye bak doktor kızarıklık var mı demisti ben antibiyotik sorunca yoktu iki gune gecmisti

Ben uykudan gözümü açamıyorum yavrumun gözler fıldır fıldır. Akşam 10da eşimle kavga dövüş yıkadık uyusun diye. Kaç kere uyandı bilmiyorum. Emiyor uyuyor yarım saat 1 saat sonra uyanıyor. Mama yaptım şimdi inşallah bir kaç saat uyur bizde uyuruz.

Ay gexmis olsun Kuzum ya.nasil kötüdür bilirim.oglumda 15 günde bı olurdum.sagmakla da geçmez antibiyotik kullanarak gecirirdim.

Valla bana almadı.istemedim de.taki olarak altın takmayı seviyorum ama zaten olanları da takamıyorum.kunye kolye bilezik vs.

Canim Allah sabır versin.canlari sağolsun.ben 2 taneyle basedemiyorum ,seni düşünemiyorum.
Cümlemize Allah kolaylık versin kuzum zor anne olmak gerçekten
Kızlar mastit oldum sabah oluyorum zAnnettim ama ölmedim rabbim kimseye yaşatmasın bir saat duş altında sagmaya çalıştim hala da kendime gelmiş değilim...
canım benim ben mastitten çok çektim Allah kolaylık versin sana beyaz lahana var ya onu kaynar suya sok ilk sıcaklığı gidince göğsüne koy onu bana tek iyi gelen şey o oldu hastaneye gittim hastane tipi pompa ile sağmaya orada bile bişey çıkmamıştı bende ölüyorum sandım berbat bir ağrısı var onun sen lahanayı yap lahana göğsünde soğudukça yenisini yap koy inan 2-3 saatte göğüslerin yumuşayacak hissedeceksin zaten sonra sağım yap kanalların açılacak

Kızlar 18 günlüğüz bebeğim bu gece 6 saate yakın uyudu emziirmeye çalıştım ama emmedi ve ben de biberonla vermek istemedim biberona alışır diye çünkü bir iki defa biberonla sütümü sağıp verdiğimde emmek istememişti beni ama şimdi aç mı diye içim içimi yiyor

Kızlar şu cumhurbaşkanının açıkladığı doğum yardımı ile bilgisi olan var mı ben 144 ü aradım nasıl başvuru yapılacak bizde bilmiyoruz daha net değil hiçbirşey dediler

Kızlar 18 günlüğüz bebeğim bu gece 6 saate yakın uyudu emziirmeye çalıştım ama emmedi ve ben de biberonla vermek istemedim biberona alışır diye çünkü bir iki defa biberonla sütümü sağıp verdiğimde emmek istememişti beni ama şimdi aç mı diye içim içimi yiyor
Canım 6 saat 18 günlük bebek için çok uzun bir süre şekeri düşme ihtimali var uykusunun arasında biberon ile bile olsa bence beslemeye çalış yada bezini değiştir burnunu ayak topuklarını sık uyaran ver uyansın emzir

Canım 6 saat 18 günlük bebek için çok uzun bir süre şekeri düşme ihtimali var uykusunun arasında biberon ile bile olsa bence beslemeye çalış yada bezini değiştir burnunu ayak topuklarını sık uyaran ver uyansın emzir
Babası babannesi sürekli aç olsa uyanır uyuduğu daha iyi diyip duruyor sarılık tehlikesi de yok bırak çocuğu rahatsız etme diyorşar. Artık çok yoruldum bundan

Babası babannesi sürekli aç olsa uyanır uyuduğu daha iyi diyip duruyor sarılık tehlikesi de yok bırak çocuğu rahatsız etme diyorşar. Artık çok yoruldum bundan
Bence de acıkınca uyanır ama şeker düşme ihtimali de var. Riske atmayın, 3 saatte uyandırıp emzirin. 2 damla da olsa yeter

Aşırı halsizlik var antibiyotik mu verir doktora gitsem kolumu kaldıramıyorum ateşim var
Evet canım antibiyotik veriyor hele bide kızarıklık varsa.ah ah grip gibi her tarafın kırılıyor sanki.parol iç dicem de parol asla etki etmyor.sen acile fln git bence.en azından bı iğne yaparlar. banyo da tarakla tarar gibi yapsaydın damarlar açılır birazda olsa.sonra sağım yap o göğsü bebeğe ver sürekli emsin.bebegin emmesi de çok işe yarıyor.sagimdan bile iyi oluyor

Back
X