• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim bebem gerçekten cins. Bir gün almıyor memeyi bir gün alıyor. Keyfi gelince memeden içiyor keyfi gelince biberondan. Sabah meme vermeye çalışırken kıyameti koparan o değilmiş gibi şimdi cuk cuk emiyor. Benim stresimden mi etkileniyor yoksa gel git akıllı mı çözemedim 🤣 emmezse aramızdaki bağ kopacak diye bi tur ağladım. Annesine kıyamadı herhalde.
Benimki de emziği aynı söylediğin gibi yapıyor bı gün cuk cuk emiyor bı gün öğüruyor😁 arada sevinelim diye aliyolar heralde

Kızlar kızlar kızlar derdini seveyim demezseniz bı şey soracam. Oğlumda hiç ödem olmamıştı yüzüğümu doğuma kadar çıkarıp taktım kızımda ikinci ay şişti ellerim doğum yaptım15 gün oldu bugün denedim hala olmuyor yüzüklerim parmağıma 🫢 artık yeni parmaklarım bunlar mı yoksa zamanla geçecek mi. Yeni alyans yüzük mu bakmalıyım😭

Kızlar sizinde bebislerin cisi yandan çıkıyor mu. Yan yatırıyorum diye düşünüyorum iki farklı bez denedim. Bezler çoğu zaman dolu da olmuyor. Gece karnı tokken agliyorsa bı bakıyorum cisi çıkmış rahatsız ediyor yavrumu uyandiriyor
Bebeginiz kiz mi erkek mi? Bzmki erkek, ayni sorunu yasiyoruz. Özellikle geceleri sag tarafi beline dogru islak oluyo. Prima premiumcare kullaniyoruz. O kadar da sıkı bagliyoruz bezini ama nasil yandan cikiyo anlamadik😐

Kızlar bebeğin gobegi kanamisti pansuman yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gobegi daha dusmedi niye kanamis olabilir

Benimki de emziği aynı söylediğin gibi yapıyor bı gün cuk cuk emiyor bı gün öğüruyor😁 arada sevinelim diye aliyolar heralde
Herhalde ben bibs emzik de aldım 5. Emzik oldu onunda almadı. 🤣
Bebeginiz kiz mi erkek mi? Bzmki erkek, ayni sorunu yasiyoruz. Özellikle geceleri sag tarafi beline dogru islak oluyo. Prima premiumcare kullaniyoruz. O kadar da sıkı bagliyoruz bezini ama nasil yandan cikiyo anlamadik😐
Prima bizim Tuna da sızdırmıyor. Sleepy sızdırdı.
Kızlar korse takmaya ne zaman başlayacağız? Karnım hala 9 aylık gibi
Ben bugün taktım ilk defa 15 gün oldu. L/XL almıştım korseyi biraz geniş oldu sıkmıyor hiç. S/M de küçük gelirdi kesin 😅

Kız 🫣 ne tarafa yatiriyosam o taraftan bı çıkış yaşıyoruz 😁
Kızlar bebeğin gobegi kanamisti pansuman yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum gobegi daha dusmedi niye kanamis olabilir
Erken düşecek olabilir bizimki 6 gün düştü bı haftadır sızıntı şeklinde kanama var bugün kontrol de sordum kan değil o sızıntı dedi sabah akşam tentürdiyot sürebilirsin dedi
Ben 7.gun takmaya başlamıştım 15gunluk olduk bugün hala gün içinde 6 saat takıyorum karnım hiç kalmadı diyebilirim kanama mi da arttırdı rahatlattı beni

Doktorumuz biraz gazı var dedi bunu önerdi bizim gruptan kullanan varmı ?
eczane de yokmuş depodan getireceklerini söylediler yarın başlıyoruz kullanmaya faydası olursa yazarım sizde
Screenshot_2025-01-29-23-07-38-134_com.android.chrome.jpg

BENİM BEBEĞİMİNDE 10 GÜN KADAR DÜŞMEDİ ENFEKSİYON OLACAK GİBİ KIZARDI KOPARIP YAKTILAR MUTLAKA DOKTORUNUZLA GÖRÜŞÜN GÖBEK ÇOK ÖNEMLİ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :KK200:

Kız he ya niye öyle oldu ki🫣 kızıma kıyamıyorum sanırım minicik pespembe bı tavşan elimin altında 🥹
Aynı valla bnm de minnacık pembe bı fındık kurdu 🫣🥰
Kızlar kızlar kızlar derdini seveyim demezseniz bı şey soracam. Oğlumda hiç ödem olmamıştı yüzüğümu doğuma kadar çıkarıp taktım kızımda ikinci ay şişti ellerim doğum yaptım15 gün oldu bugün denedim hala olmuyor yüzüklerim parmağıma 🫢 artık yeni parmaklarım bunlar mı yoksa zamanla geçecek mi. Yeni alyans yüzük mu bakmalıyım😭
Bence alma altın fırlamış bide onu masraf etme 🤣🤣🤣parmaklarını sıcak suda tut belki küçülür 🤣🤣🤣🤣yoksa soğuk suyla mi küçülüyordu 🤔 külkedisinde ayakkabi olması için yapıyorlardi ya 🤣🤣🤣uykusuzluk başıma vurdu herhalde 🥴
Hemn başla bence zaman kaybetme.Ben guya takacaktim.kizim yoğun bakıma alınınca evimize gelemedik korse vs takamadim.dogum yapali 53gun oldu gexen hafta korse aldım oda sıkmıyor bile iade edixem.sikmayan korseyi napayım.gerxi bu saatten sonra fayda edermi onu da bilmiyorum.

Ben bugün taktım ilk defa 15 gün oldu. L/XL almıştım korseyi biraz geniş oldu sıkmıyor hiç. S/M de küçük gelirdi kesin 😅
Sleepy bende sevmedim.sikmasi gerek korse. ki karın biraz insin sıkmayan korseyi napcan cnm.

Ahh ahh bende kızımın göbeğini evin içinde kaybettim.nereye koydum hatırlamıyorum 🥴🥴oğlumun göbeğini de taşınma esnasında kaybetmiştim 🥴

Canım şimdi eşim Dr dan geldi.takip demiş.o kadar çok yüksek değil demiş. Eylül de kontrol demiş. Bebeklerde çıkabiliyor bazen boyle demiş.sizin de böyledir büyük ihtimal cnm.
Takibi eylüle veriyse gerçekten endiselenecek birsey yok bebis için. Ne mutlu😍😍. Bizim haftaya kontrol var bakalim dua sirasi bizde😊😊

Cnm emzigi almiyor diye pes etme.bazi bebisler hemen aliyor bazilari hic almiyor bazilari biraz naz yapiyor. Ben ilk kizimda emzik tutturamadim ne yaptiysam olmadi üç ay ugrastim pes ettim. Bizim bir akraba dört ayda tutturmus. İnan cok buyuk rahatlik ugrasmaya değer
Aynı valla bnm de minnacık pembe bı fındık kurdu 🫣🥰

Bence alma altın fırlamış bide onu masraf etme 🤣🤣🤣parmaklarını sıcak suda tut belki küçülür 🤣🤣🤣🤣yoksa soğuk suyla mi küçülüyordu 🤔 külkedisinde ayakkabi olması için yapıyorlardi ya 🤣🤣🤣uykusuzluk başıma vurdu herhalde 🥴

Hemn başla bence zaman kaybetme.Ben guya takacaktim.kizim yoğun bakıma alınınca evimize gelemedik korse vs takamadim.dogum yapali 53gun oldu gexen hafta korse aldım oda sıkmıyor bile iade edixem.sikmayan korseyi napayım.gerxi bu saatten sonra fayda edermi onu da bilmiyorum.

Sleepy bende sevmedim.sikmasi gerek korse. ki karın biraz insin sıkmayan korseyi napcan cnm.
Ben bölgesel zayiflamak istiyorum da netten baktim gecen. Korse zayiflamaya sekle girmeye yardimcidir falan yaziyordu. Hiraz bak istersen de. Yani gecti artik gobegim kaldi diye dusunme belki daha yavas gider ama gider yani. Nette öyle yaziyor yani. Ben inanıyorum sen kullan canim yine de

Takibi eylüle veriyse gerçekten endiselenecek birsey yok bebis için. Ne mutlu😍😍. Bizim haftaya kontrol var bakalim dua sirasi bizde😊😊
İnşallah canım senin bebiste de bsy çıkmayacak Allah'ın izniyle.butun dualarım sizinle🤲🤲🤲
Cnm emzigi almiyor diye pes etme.bazi bebisler hemen aliyor bazilari hic almiyor bazilari biraz naz yapiyor. Ben ilk kizimda emzik tutturamadim ne yaptiysam olmadi üç ay ugrastim pes ettim. Bizim bir akraba dört ayda tutturmus. İnan cok buyuk rahatlik ugrasmaya değer

Ben bölgesel zayiflamak istiyorum da netten baktim gecen. Korse zayiflamaya sekle girmeye yardimcidir falan yaziyordu. Hiraz bak istersen de. Yani gecti artik gobegim kaldi diye dusunme belki daha yavas gider ama gider yani. Nette öyle yaziyor yani. Ben inanıyorum sen kullan canim yine de
Bende oğlumda vermedim emzik baya zorluk çektim.kizimda hemn verdim.simdi bazen tutuor bazen atıyor ama yine de rahatlığı var.

Aldım canım korse ama sanırım büyük geldi. Sıkmıyor çünkü.geri iade edip daha iyi bsy almayı düşünüyorum.insallah gitsin su kilolar.

Back