• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Kızlar ikiz gebe olan varmı 34.haftaya girdim
İnanın öyle zor ağır geçiyor ki😥

28 gündür hastanede yatıyordum.Refakatçi alınmadığı için artık ihtiyaçlarımı gideremiyodum.
bütün riski göze aldım diye imza attım dayanamadım Ailemin yanına Kayseriye geldim
Psikolojik ve bedenen öyle bitiğim ki birinin yardımı olmadan yürümem imkansız.Siyatik belası😥Bildiğiniz kalça çıkıklığı var gibi yürüyorum.Ayaklarım şişti balon gibi

Sürekli ağlıyorum istemsizce.Bebeklerimin yeri daraldı tabi hareketini hissetmesem hemen telaşe kapılıyorum
Dün gece karnım bildiğiniz beton taş gibiydi kaburgalarıma yapışmış nefes alamadım 10 dk kendime gelemedim nasıl baş edeceğim korkuyorum.Önceden yattığımda gevşerdi şimdilerde yatmak yerine oturur şekilde yastıklarla destekliyorum.
ballimon ballimon @sdaak
Gün içinde zaten kasılmalar haddinden fazla.Doktor normal dedi ikiz Gebelik sonuçta diye
Anne olmak gerçekten çok zormuş😥
Tatlım al benden de o kadar, ne uyuyabiliyorum, otursam dert kalksam dert, ciddi anlamda benim de var ödemim , eşim ve annemin destegiyle temel ihtiyaçlarımı karsılıyorum . Cok şukur sonuna yaklastık artık canım sabrediyorum cok da şikayetlenmek istemiyorum, bikac haftadır surekli krem surmeme ragmen göbegimde de catlaklar olustu ve devam ediyor olusmaya , o bölge de acıyor. Daha sayamadığım bir suru sıkıntı var , yalnız degilsin kuzum , ama hastane isi gercekten zor ben iki gece kaldım şekerden dolayı, psikolojim bozuldu zor çıktım dayanamadım . Psikolojik saglamlıgını korumaya calıa tatlım en önemlisi o, hepsi yakında gececek diye kendime telkinde bulunarak sabrediyorum , tavsiye ederim sana da kendini cok yıpratma ☺️🌸🙏 sona geldik ve cok cici mukafatları olacak insallah 🥰🥰

28 gündür hastanede yatıyordum.Refakatçi alınmadığı için artık ihtiyaçlarımı gideremiyodum.
bütün riski göze aldım diye imza attım dayanamadım Ailemin yanına Kayseriye geldim
Psikolojik ve bedenen öyle bitiğim ki birinin yardımı olmadan yürümem imkansız.Siyatik belası😥Bildiğiniz kalça çıkıklığı var gibi yürüyorum.Ayaklarım şişti balon gibi

Sürekli ağlıyorum istemsizce.Bebeklerimin yeri daraldı tabi hareketini hissetmesem hemen telaşe kapılıyorum
Dün gece karnım bildiğiniz beton taş gibiydi kaburgalarıma yapışmış nefes alamadım 10 dk kendime gelemedim nasıl baş edeceğim korkuyorum.Önceden yattığımda gevşerdi şimdilerde yatmak yerine oturur şekilde yastıklarla destekliyorum.
ballimon ballimon @sdaak
Gün içinde zaten kasılmalar haddinden fazla.Doktor normal dedi ikiz Gebelik sonuçta diye
Artı olarak ; magnezyum kullanıyor musun? Ben 20. Haftadan itibaren cok duzenli magnezyum kullanıyorum , gunduzleri kasılma az ama özellikle aksam ciddi ve surekli kasılmalarım oluyor, cok su içiyorum magnezyuma ragmen ancak o hale geliyor, ikiz gebelik asırı zor demişti en basında doktorum , gercekten de fazlasıyla zor, saglıkla gelsin miniklerimiz 🙏

Kızlar bir de bir eğitimde 36.haftadan itibaren göğüs ucu kremini sürmeye başlayın demişlerdi. Benim göğüs uçlarım hala yumuşak, çatlama kuruma kaşınma hiçbir şey yok. Sürmeli miyim? Siz sürüyor musunuz?
Bana da tam tersi erken dediler. O an kremi surerken yapilan masaj dogumu tetikleyebilirmis. Doktorunuza danismadan yapmayin dediler. Bende 36.haftada baslamistim biraktim

ballimon ballimon @sdaak
ailenin yanında moral olur en azindan canim insALLAH . cok iyi dayandın az daha sabır. Rabbim sifa ve kolaylik versin .

Kizlar ben yuruyus yapamiyorum. Toplasaniz 2 dk yurumeye kalksam bebek hemen toplaniyor, tas gibi oluyor karnim, gaz sancisi gibi 2 buklum oluyorum oturmam gerekiyor hemen. Evden cikamaz oldum. Sizde de oluyor mu boyle, yuruyuslerinizde sorum var mi?

Bana da tam tersi erken dediler. O an kremi surerken yapilan masaj dogumu tetikleyebilirmis. Doktorunuza danismadan yapmayin dediler. Bende 36.haftada baslamistim biraktim
36 dan sonra tetiklensin ne olacak ki🤔 yani benim çatlak filan şu an bir şey olmadığı için süresim gelmedi açıkçası

36 dan sonra tetiklensin ne olacak ki🤔 yani benim çatlak filan şu an bir şey olmadığı için süresim gelmedi açıkçası
Anlamadim bende. Surerken yapilan masaj dogumunuzu tetikleyebilir, erken dogum olsun istemeyiz henuz erken yine de doktorunuza danisin dediler. Bendede catlak yada kuruluk olmadigi icin surmeyi biraktim. Bu hafta doktoruma bir sorarim.

kizlar merhaba,bugun cok hasta uyandim. öksürük burun akıntısı ve migren atagiyla. cok kötüyüm. insALLAH acil dogum gerekmez au süreçte toparlamam lazim. ıhlamur iciyorum balla ,baska ne yapabilirim?
Geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım nerdeyse. Bol su içiyorum. Bogazim icin tuzlu suyla gargara yaptim. Meyve cok yiyorum, ıhlamur ve parol iciyorum. Bal, pekmez yedim. Doktorum redoxon kullan bagisikligin güçlensin dedi şimdi onu kullanıyorum. Kendini tikanik hissediyorsan yüzüne burun yanak alin bölgene sıcak kompres uygulayabilirsin o da iyi geliyor.

kizlar merhaba,bugun cok hasta uyandim. öksürük burun akıntısı ve migren atagiyla. cok kötüyüm. insALLAH acil dogum gerekmez au süreçte toparlamam lazim. ıhlamur iciyorum balla ,baska ne yapabilirim?
Canım ıhlamur ben bol bol limon sıkarak içtim çok faydasını gördüm. Birde öksürük için yarım çay bardağına yakın üzüm pekmezinin içine 1 tatlı kaşığı tereyağ eritip attım onu içtim 3 güne öksürük kesildi. Çok geçmiş olsun

Canım ıhlamur ben bol bol limon sıkarak içtim çok faydasını gördüm. Birde öksürük için yarım çay bardağına yakın üzüm pekmezinin içine 1 tatlı kaşığı tereyağ eritip attım onu içtim 3 güne öksürük kesildi. Çok geçmiş olsun

Benimde gece tansiyonum 14/10 da uzun süre gitti geldi sonra migren atağım başladı gece 4 de kustum iki kere sabah doktora gittim 1 gün idrar toplama 2 saatte 1 tansiyon takibi yap ya da hastaneye yatırayım dedi istemedim eve geldim yarın 35. haftaya giriyorum 2 hafta daha kalsa bebek gerçekten ne zormuş allah hepimizi sağ salim kurtarsın vakti gelince 🙏

Ya canım ben de gecen hafta oyleydim, sever misin bilmiyorum ama işkembe corbası içtim bolca, son haftalardayız diye cok problem yapmadım , gene de yanlıs tavsiye olmasın dr una falan sorabilirsin, çorba benş baya toparladı

Ben de bundan endişeliyim. Anestezi ekibi çok iyi olmalı. Ama güvenmiyorum. Epiduralsiz dayanırım inşallah. Acaba ıkınma esnasında ilacı kesseler olmuyor mu? Bu hafta soracağım.

Benim de her yerim karardı. Göbek çevresi dahil.
Ben bugün aradım epidural fiyatını sordum 7,5 milyar dediler çok fazla inşallah gerek kalmaz

Benim hafif düzeyde adet sancısı gibi ağrılarım var. Kanama yok ama ağrım var.

Back