• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Bugün hastaneye gıttık . Sezeryan günü almak ıcın. Bebekte sanırım gerıleme baslamıs. Yarın sezeryan olabılırım. Lütfen dua edin. Ödüm kopuyor. Büssürü kan aldılar. Halsız kaldım ben doğumu nasıl yapıcam o cesareti kendımde goremıyorum.
Ya öyle düşünme lütfen herkes doğum yapıyor sen mi altından kalkamicaksin Allah o gücü verir. Olumlu düşün. Sen ve bebeğin iyi olunda bir sekilde olup biter. Dualarımız sesinle stres yapma inş her şey istediğin şekilde ve kolay olsun.

Bugün hastaneye gıttık . Sezeryan günü almak ıcın. Bebekte sanırım gerıleme baslamıs. Yarın sezeryan olabılırım. Lütfen dua edin. Ödüm kopuyor. Büssürü kan aldılar. Halsız kaldım ben doğumu nasıl yapıcam o cesareti kendımde goremıyorum.
Canım öncelikle kafandaki şemaları degiştirmelisin, sezeryan normal dogum gibi degil zaten , aktif çaba gerektirmiyor , dolayısıyla önemli olan sakin olup sonuca odaklanmak , kullanıcı adından anladıgım kadarıyla daha önce dogum yaptıgını dusundum, tecrube de ettiysen zaten bildiğin bir surec, saglıkla gelsin bebegin 🌸

Canım öncelikle kafandaki şemaları degiştirmelisin, sezeryan normal dogum gibi degil zaten , aktif çaba gerektirmiyor , dolayısıyla önemli olan sakin olup sonuca odaklanmak , kullanıcı adından anladıgım kadarıyla daha önce dogum yaptıgını dusundum, tecrube de ettiysen zaten bildiğin bir surec, saglıkla gelsin bebegin 🌸
Tecrübe ettım. Aklıma gelıyor. Çok zordu yurumesı falan. Kolumu hıssetmıyorum. Aldıkları kandan. Umarım bu seferbebegımı kuveze koymaz lar bunlardan korkuyorum.

Neden öyle bir kanıya vardı canım bir önceki kontrolüne göre daha mı zayıf kilosu,şuan haftasıyla uyumlumu mesela.vardur herseyde bir hayır en hayırlısı olsun ikiniz içnde

Geçmiş olsun bende 1 haftadır hastayım nerdeyse. Bol su içiyorum. Bogazim icin tuzlu suyla gargara yaptim. Meyve cok yiyorum, ıhlamur ve parol iciyorum. Bal, pekmez yedim. Doktorum redoxon kullan bagisikligin güçlensin dedi şimdi onu kullanıyorum. Kendini tikanik hissediyorsan yüzüne burun yanak alin bölgene sıcak kompres uygulayabilirsin o da iyi geliyor.
tesekkur ederim canim. parolu geceden beri aliyorum ama hic etkisi yok bas agrima. esim serum takacakti biraz rahatlatır belki diye tansiyon yükselir demis doktor yapamadık. mandalina portakal tüketiyorum ıhlamur bal iciyorum. pekmez de içeyim insALLAH hepimiz toparlarız.

Ya canım ben de gecen hafta oyleydim, sever misin bilmiyorum ama işkembe corbası içtim bolca, son haftalardayız diye cok problem yapmadım , gene de yanlıs tavsiye olmasın dr una falan sorabilirsin, çorba benş baya toparladı
canim onerin icjn tesekkur ederim ama normalde de icemem işkembe çorbasını. eski usul yorganla yatıp terledim sicak duşa girdim . annem de corba yapmis onu ictim. ıhlamur bal iciyorum simdi insALLAH iyi gelir.

tesekkur ederim canim. parolu geceden beri aliyorum ama hic etkisi yok bas agrima. esim serum takacakti biraz rahatlatır belki diye tansiyon yükselir demis doktor yapamadık. mandalina portakal tüketiyorum ıhlamur bal iciyorum. pekmez de içeyim insALLAH hepimiz toparlarız.
Aminn inşallah. Kivide daha yüksek c vitamini var diye biliyorum kivi de yiyebilirsin.

Tecrübe ettım. Aklıma gelıyor. Çok zordu yurumesı falan. Kolumu hıssetmıyorum. Aldıkları kandan. Umarım bu seferbebegımı kuveze koymaz lar bunlardan korkuyorum.
canim korkmakta haklisin ama tecrübe de etmişsin.artik surece asinasin. Allah gücünü veriyor boyle dusun. her türlü dogumjm kendine göre zorluğu var . kan alınmasına halsiz kaldim demissin normal dogum olsa sancılar yükseldiğinde de dayanamayabilirsin.olumsuz düşünme. bir kere yapmissin yine yaparsin Allah in izniyle. Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
Bugün bol bol dinlenin ve hep güzel şeyler düşünün. Bebeğiniz yarın kucağınızda olabilir onu doya doya öpüp koklayabileceksiniz ne güzel ☺️ önceki tecrübeniz belki iyi değildir ama her bebeğin doğum öyküsü farklı oluyor yani önceki bebeğinizle hiç kıyas yapmayın kesinlikle. Güçlü anne olacaksınız kendinize inanın, sevdikleriniz de sizi çok motive edecektir inanıyorum. İnşallah süreciniz çok güzel geçer 🙏🏻

Neden öyle bir kanıya vardı canım bir önceki kontrolüne göre daha mı zayıf kilosu,şuan haftasıyla uyumlumu mesela.vardur herseyde bir hayır en hayırlısı olsun ikiniz içnde
Evet haftasına göre geride kalmıs

Evet haftasına göre geride kalmıs
Haftasına göre ne kadar geride canım. Kaç kilo şuan. Organ gelişimi şimdiye kadar zaten tamamlanmıştır. Bu kadar üzülme herşey iyi olacak. Zaten doğum zamanın bile gelmiş.iyi şeyler düşünelim canım. Hem küveze girse nolcak ki. Haftası güzel olduğu için en fazla bi kaç gün önlem amaçlı kalır. Sende o süreçte toparlanır bebeğine daha güzel bakarsın. Herşeyin güzel tarafından bakmaya çalış. Motivasyonunu yüksek tut.

Resmen doymuyorum ben hanımlar siz me durumdasınız bu haftaya kadar hep dengeli güzel beslendim bu hafta artık yemekten başka birşey görmüyor gözüm rüyalarımda bile yemek tatlı birşeyler görüyorum tatlı niyetine hurma yemeye çalışıyorum hem doktorda ye demişti ama yok çikolata ağır tatlılar yemem lazım mıs gibi kesmiyor 😵

Benim hafif düzeyde adet sancısı gibi ağrılarım var. Kanama yok ama ağrım var.
O bende de oluyor adet agırısı gibi bugünde sanırım artık çok aşağı indiği için rahmimde yanla kasılma basınç gibi birşeyler hissediyorum

O bende de oluyor adet agırısı gibi bugünde sanırım artık çok aşağı indiği için rahmimde yanla kasılma basınç gibi birşeyler hissediyorum
Benim sızı hiç gitmiyor. Hediyelikler ve kapı süsü isim son dk kadar mualak olduğu için sipariş vermemiştim. İnşallah yetişir. Hazirandan beri yaşadığım süreç çok güzeldi. Allah tamamını erdirsin. Ben çok heyecanlıyım. Evde üç kişi olcaz. 🥹🥹

Perine masajini oneriyorlar. Yirtik, kesi olayini azaltiyormus sanirim. Birde bebegin kanala girmesi icin yapilan egzersizlee var, squat, secde pozisyonu gibi egzersizler. Instg.da cok denk geliyorum ama henuz baslamadim. Yurume isini ben yapamiyorum, 2 adim atsam bebek toplaniyor biryerde karnim sertlesiyor agri yapiyor. Diger egzersizleri onumuzdeki hafta itibariyle deneyecegim.
Perine masajını burada okumuştum ama ne yalan söyleyeyim biraz korktum ondan inşallah cesaretimi toplayıp deneyebilirim diğer egzersizleri de sıklaştırsam iyi olur. Yürüme konusunda çok rahatım saatlerce bile yürüyebilirim ama tek başına da etkili olmaz muhakkak

Back