• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok değişken bir soru bu😅 bazen 15 bazen 20 30 40 45 dk durduğu da oldu ve gerçekten aktif emiyor çözemiyorum
Benimde böyle oluyor asla anlayamıyorum😂Bazen memede uyuyor yerine koyunca direk uyanıyor meme ağzında uyumaya alıştı galiba emzik veriyorum ama keyfi olursa tutuyor olmazsa çıkarıyor😂
20dk geçiyorsa ve meme şimdiyse keyif yapıyordur diye düşünüyorum çekiyorum alışmasın🥲
çekince ağlamıyor mu ben de fark etmeden keyif yapmaya alıştırdım galiba😄
Kızlar sizinde bebislerin cisi yandan çıkıyor mu. Yan yatırıyorum diye düşünüyorum iki farklı bez denedim. Bezler çoğu zaman dolu da olmuyor. Gece karnı tokken agliyorsa bı bakıyorum cisi çıkmış rahatsız ediyor yavrumu uyandiriyor
canım ben bez bağlama videosu izledim kenarlarını açıp yapıyorum birkaç seferdir.Henüz sızdırmadı.
Kızlar bebişleriniz en fazla kaç saat uyuyor uyanmadan? Sarılık değerimiz 10.5'tan 9'a düşmüş. Bebişin kilo alımı ve çişli bez sayısı da normal, yani doyuyor. Ama bazen 3-4 saat falan uyanmadığı oluyor. Endişelenmeli miyim? Bu gece saatlerce uyumadı mesela, sabah 9 gibi uyudu, hala uyuyor
ben artık maks 3 bucuk 4 saatte kendi uyanmazsa uyandırıyorum.2 saatte bir uyandırmak çok zor oluyor ve bebeğim güzel uyuyamıyor gibi geliyordu.Doktorlara ve hemşirelere sordum.Herkes farklı söylüyor ama genelde 3 veya maks 4 saat sonra uyandırın diyor.Zaten kendi 4 saati geçmeden kalkıyor.
Kizlar burda bı arkadaş TSH yuksekligi demişti.kimdi hatırlayamadım.

bnm kızımda ilk topuk kanında yüksek çıktı demişlerdi.ikinci topuk kanında düzeldi demişlerdi.bugun kan verdik yine.7.5 çıkmış değeri.
Referans değeri 5
dr 2saat sonra bakcak sonuclara ben e nabizdan baktım yüksek görünüyor.korktum şuan ya.
hamilelikte ilaç kullanmış mıydın? Çocuklarda yüksek olunca ne oluyor bilmiyorum ama inşallah önemli bir şey değildir
Valla öyle sabah bi ağlama krizi atlattım. Sürekli yanlış bişey yaparsam ve yetersizlik hissi. Uyusa fazla uyudu, uyumasa nesi var. Hıçkırık tutunca bile içim gidiyo sanki bişey olcak gibi. Alttan mı gaz üstten mi gaz, başka bi sıkıntısı mı var, nefes alıyo mu ….. Öf yani sıyırdım iyice😂
Ben de bazen bunalıyorum derdini çözemiyorum diye üzülüyorum.Ama yalnız değiliz hepimiz bunu yaşıyoruz.Mükemmel olmak zorunda değiliz her şeyi çok iyi yapamayabiliriz.Çok normal böyle hissetmemiz❤️

Kızlar benim bebem gerçekten cins. Bir gün almıyor memeyi bir gün alıyor. Keyfi gelince memeden içiyor keyfi gelince biberondan. Sabah meme vermeye çalışırken kıyameti koparan o değilmiş gibi şimdi cuk cuk emiyor. Benim stresimden mi etkileniyor yoksa gel git akıllı mı çözemedim 🤣 emmezse aramızdaki bağ kopacak diye bi tur ağladım. Annesine kıyamadı herhalde.

Serbest T4 normal Aralık'ta cnm.bizimde babamizda var maalesef.ilac kullanıyor.levotron mudur nedir o ilacı kullanıyor.insallah çabucak normale düşer değerlerimiz de atlatırız.birazdan eşim gitcek bakalım Dr ne dicek.yazarim sana yine cnm.dua et
Güzel hareketlerinizi bekliyorum 😍 😍

Bu sabah bizi de saglik ocagi hemsiremiz aradi. 3. Kez topuk kani istedi saglik bakanligi fenilketonuriyle ilgili diye. Moralim cok bozuldu. İnsallah bebislerimizin herseyi yolundadir.
Ben bekleyemedim topuk kanını birazda kızdım sağlık ocağına aramasam söylemeyecekler ihmal edilebilecek bir şey değil bugün kan verdik klinikte yurtdışına gidecekmiş internette okudugum seyler cok korkuttu Allah korusun cocuklarimizi insallah temiz cikar ikimizinkide

Çok geçmiş olsun. İnşaallah bir şey yoktur. Bizim de normal kan testinde fenilketonuri çıktı. 3. topuk kanı temiz çıktı çok şükür.
Kan testinde neden bakmışlardı bizde kan verdik topuk kanı vermedik topuk kanında temiz cikti diyorlar mi sadece bisey olunca mi ariyorlar ben hic anlamadim bu topuk kanı isini hangisinde yuksek cikti 1.2. Mi diyorum bilmiyoruz diyorlar

Sezeryan sonrası baş ense ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü geçmiyor
Canım ben yaşadım dün biraz kendime geldim günlerdir ölüp dirildim resmen berbat bir ağrı Allah düşmanıma yaşatmasın eğilemedim bebeği emziremedim zar zor mastit oldum bide onunla uğraştım şükür 2 gündür kendime geldim

Kızlar gündüz sağılan süt gece verilmez diyorlar ya gece sütü olması için kaçta sağım yapmak lazım? Bilen aydınlatabilir mi?
Neden verilmiyor ki canım ben gündüz sütü ile gece sütü bir yere toplanmaz diye biliyordum verilmeyeceğini hiç duymadım

Kan testinde neden bakmışlardı bizde kan verdik topuk kanı vermedik topuk kanında temiz cikti diyorlar mi sadece bisey olunca mi ariyorlar ben hic anlamadim bu topuk kanı isini hangisinde yuksek cikti 1.2. Mi diyorum bilmiyoruz diyorlar
Birsey varsa 0312 li ankaradan bir numara arar, kimse aramazsa iyidir dedi bugun gorustugum baska bir hemsire.

Bir sorun çıkarsa arıyorlarmış canım aranmazsanız herşey yolundadır dediler bana hastanede

Kızlar benim bebem gerçekten cins. Bir gün almıyor memeyi bir gün alıyor. Keyfi gelince memeden içiyor keyfi gelince biberondan. Sabah meme vermeye çalışırken kıyameti koparan o değilmiş gibi şimdi cuk cuk emiyor. Benim stresimden mi etkileniyor yoksa gel git akıllı mı çözemedim 🤣 emmezse aramızdaki bağ kopacak diye bi tur ağladım. Annesine kıyamadı herhalde.
Canım bugün memeden sütüm tazyikli geldiğini fark ettim şok oldum.Nasıl yetişip içiyor diye.Acaba öyle bir şey olabilir mi

Cnm ben şimdiye kadar sleepy baby turco ve Molfix pure soft kullandım. Sleepy sevmedim kızım hastanedyken e bebekte o uygundu almıştım. Baby turco oğlumda da kullandım aşırı memnunum.molfix geçenlerde 2,3,4 baya almistik.sadece 3 numaradan 600tane almışız 🥴şuan Molfix pure soft 2 kullanıyoruz sızdırma vs yok.cok sıkmıyorsun galiba sen.bnm kızda baya cisli kaçırma olmuyor.baby turcoda da olmadı.bide bnm kızın kakalari öne doğru değil sırta doğru gidiyor öyle olduğu halde maşallah kaçırmadi hiç bezler.

Ay inşallah kuzum .🤲
Ya evet sanırım ben bağlarken sikamiyorum bez bağlama videosu demiş bı arkadaş izleyem de öğrenem😁😍

Bugün 15 günlük oldu Masal kuşum🐇 kontrolü vardı Dr iyi dedi çok şükür elhamdülillah. Rabbim hiç birimizin evlatlarımizla sinamasin sağlık afiyet versin hepsine. Hepsini 9 ay burda birlikte bekledik hep güzel haberleri yazmak nasıp olsun buralara 🩷🫶🏻
Masal kuşla aynı gün doğmuş Tunişim ♥️Maşallah Masal'a 🙏🏼 bizde yarın gideceğiz kontrole.

Rutin alınan topuk kanında sorun olmazsa hiçbir şekilde dönüş olmuyor ya da e nabızda görünmüyor diye biliyorum. Sorun olursa aile sağlık merkezine bildiriyorlar. Benim durumumda ilk iki topuk kanında sorun çıkmadı. Yani hiç dönüş yapmadılar. Ama uzamış sarılığın sebebi araştırılırken detaylı kan idrar ve topuk kanı alındı tekrar. Kan ve idrarda değerler kötüydü. Ama alınan 3. topuk kanı da temiz çıktı. Yani hastalık yok ama yenidoğan olduğu için değerler öyle çıkıyor.

Ben bekleyemedim topuk kanını birazda kızdım sağlık ocağına aramasam söylemeyecekler ihmal edilebilecek bir şey değil bugün kan verdik klinikte yurtdışına gidecekmiş internette okudugum seyler cok korkuttu Allah korusun cocuklarimizi insallah temiz cikar ikimizinkide
Sizi aramadılar da siz arayınca mı söylediler? Böyle bir ihmal olabilir mi yaa

Back