Benimde böyle oluyor asla anlayamıyorumBazen memede uyuyor yerine koyunca direk uyanıyor meme ağzında uyumaya alıştı galiba emzik veriyorum ama keyfi olursa tutuyor olmazsa çıkarıyorÇok değişken bir soru bu bazen 15 bazen 20 30 40 45 dk durduğu da oldu ve gerçekten aktif emiyor çözemiyorum
çekince ağlamıyor mu ben de fark etmeden keyif yapmaya alıştırdım galiba20dk geçiyorsa ve meme şimdiyse keyif yapıyordur diye düşünüyorum çekiyorum alışmasın
canım ben bez bağlama videosu izledim kenarlarını açıp yapıyorum birkaç seferdir.Henüz sızdırmadı.Kızlar sizinde bebislerin cisi yandan çıkıyor mu. Yan yatırıyorum diye düşünüyorum iki farklı bez denedim. Bezler çoğu zaman dolu da olmuyor. Gece karnı tokken agliyorsa bı bakıyorum cisi çıkmış rahatsız ediyor yavrumu uyandiriyor
ben artık maks 3 bucuk 4 saatte kendi uyanmazsa uyandırıyorum.2 saatte bir uyandırmak çok zor oluyor ve bebeğim güzel uyuyamıyor gibi geliyordu.Doktorlara ve hemşirelere sordum.Herkes farklı söylüyor ama genelde 3 veya maks 4 saat sonra uyandırın diyor.Zaten kendi 4 saati geçmeden kalkıyor.Kızlar bebişleriniz en fazla kaç saat uyuyor uyanmadan? Sarılık değerimiz 10.5'tan 9'a düşmüş. Bebişin kilo alımı ve çişli bez sayısı da normal, yani doyuyor. Ama bazen 3-4 saat falan uyanmadığı oluyor. Endişelenmeli miyim? Bu gece saatlerce uyumadı mesela, sabah 9 gibi uyudu, hala uyuyor
hamilelikte ilaç kullanmış mıydın? Çocuklarda yüksek olunca ne oluyor bilmiyorum ama inşallah önemli bir şey değildirKizlar burda bı arkadaş TSH yuksekligi demişti.kimdi hatırlayamadım.
bnm kızımda ilk topuk kanında yüksek çıktı demişlerdi.ikinci topuk kanında düzeldi demişlerdi.bugun kan verdik yine.7.5 çıkmış değeri.
Referans değeri 5
dr 2saat sonra bakcak sonuclara ben e nabizdan baktım yüksek görünüyor.korktum şuan ya.
Ben de bazen bunalıyorum derdini çözemiyorum diye üzülüyorum.Ama yalnız değiliz hepimiz bunu yaşıyoruz.Mükemmel olmak zorunda değiliz her şeyi çok iyi yapamayabiliriz.Çok normal böyle hissetmemizValla öyle sabah bi ağlama krizi atlattım. Sürekli yanlış bişey yaparsam ve yetersizlik hissi. Uyusa fazla uyudu, uyumasa nesi var. Hıçkırık tutunca bile içim gidiyo sanki bişey olcak gibi. Alttan mı gaz üstten mi gaz, başka bi sıkıntısı mı var, nefes alıyo mu ….. Öf yani sıyırdım iyice