• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Allah Allah ya hiç bir şey bilmiyormuşum ben valla ya neler öğreniyorum
Ya yakın çevrede gozlemlemeyince hele başına gelmeyince pek detay bilinmiyor da, asıl kiloyu bu evrede verdik verdik yoksa zor gidiyor, ilk dönemde emzirirken öyle kalori yaktiriyor öyle ter attırıyor ki 👌🏻

Ya yakın çevrede gozlemlemeyince hele başına gelmeyince pek detay bilinmiyor da, asıl kiloyu bu evrede verdik verdik yoksa zor gidiyor, ilk dönemde emzirirken öyle kalori yaktiriyor öyle ter attırıyor ki 👌🏻
Sen alışveriş yaptığında ayrıntılı olarak bilgilendirsene canım sen tecrübelisin ben senin tecrübelerine güveniyorum ben hiç bir şey bilmiyorum malesef

Resmen renkli de çekildi bugün bi kaç kişiye söyledim fotoğrafı da gösterdim 20. Haftadan önce yapılmaz niye yapıldı diye söyledi bana
2 defa baktı bana sorun yok ses dalgası ile çalışan başlık sadece bende netteki hurafeleri okumustum doktora a bu zararlı değil mi dedim zararlı bir şey olsa bakar mıyım dedi 🤣 diğer ultrason başlıklarından farkı renkli gösterdiği için bir tık daha ses dalgası yüksek çalışmasıymış rahat olabilirsin 😊

Sen alışveriş yaptığında ayrıntılı olarak bilgilendirsene canım sen tecrübelisin ben senin tecrübelerine güveniyorum ben hiç bir şey bilmiyorum malesef
Ne demek aldiklarimi atarım buraya kafanıza yatanlari alırsınız siz de bı uygulamadan alacagim çoğunu, sepet yaptım da gelemden birşey demek istemiyorum, bı göreyim kalitesini diye, beğendiklerimi atarım size de 😘

Şimdi kontrolden çıktım kanama alanı hala varmış ama küçülmüş dedi, bir ay daha progestanla devam, küçük hanımda çekilmiş köşeye küsmüş açlıktan dedi aç değilim ki dedim ben bilmem o zaman nazlı baksana güzel bı poz vermedi dedi dürttü murttu yok, bugün fotomuz yok malesef 🤷🏻‍♀️

2 defa baktı bana sorun yok ses dalgası ile çalışan başlık sadece bende netteki hurafeleri okumustum doktora a bu zararlı değil mi dedim zararlı bir şey olsa bakar mıyım dedi 🤣 diğer ultrason başlıklarından farkı renkli gösterdiği için bir tık daha ses dalgası yüksek çalışmasıymış rahat olabilirsin 😊
Aslında haklı ama dışardakiler çok konuşuyor ister istemez etkileniyoruz😥

Şimdi kontrolden çıktım kanama alanı hala varmış ama küçülmüş dedi, bir ay daha progestanla devam, küçük hanımda çekilmiş köşeye küsmüş açlıktan dedi aç değilim ki dedim ben bilmem o zaman nazlı baksana güzel bı poz vermedi dedi dürttü murttu yok, bugün fotomuz yok malesef 🤷🏻‍♀️
Ayyy ismi ne nazlı olsun tatlı kız 😁

Onu yapıyorum ama plates falan yapmak rahat rahat yürüyüş yapmak isterdim daha nasip olmadı çok şiştim zaten inşAllah artık izin verir
Tamam sabırla bekle bir süre daha. Bana doktorum daha bu hafta işe gitmeye, hafif yürüyüş yapmaya izin verdi. Senin de bu günlerin gelecek ve o kadar iyi gelecek ki ben hareketlenmeye başlayınca enerji doldum psikolojim düzeldi hiç ağlamıyorum artık. Senin de öyle olacak.
Pilates yapamasak da hareket kısıtımız çok azalıyor emin ol.

Anam erken değil mi yav kaçırma için :oha: bak ben kegelin ekmeğini yiyorum demek, daha kaçırmanın k'sını görmedim büyük konuşmayayım da başıma gelir çünkü benim.
Yok yok Allah korusun ben de henüz kaçırmadım 🤣 ama tabi hamilelik bu her şey olabilir 😀 biz kegeli yapalım nolur nolmaz 🤣

Beeen 🙋🏻‍♀️ 1 saat önce geldim salondan 🫢
Şahaneeee👯👯👯
Hamile pilatesi istiyorum da daha başlayamadım
Ben de birkaç salon buldum ama şimdilik evde yapıyorum 🥲🥲🥲
Ben de hamile kalmadan evvel reformer pilatese gidiyordum. Gebeliği öğrenince bırakmıştım. Şimdi 17. Haftadayım. Detaylı ultrasondan sonra doktorumdan izin isteyeceğim eğer izin verirse yine hamile pilatesine gideceğim çünkü sırt ve bel ağrılarım dayanılmaz oldular
Ben de 2021den beri reformer yapıyorum. 10 ay kadar vermiştim bu süreçle birlikte. Şimdi inşallah başlayacağımm 🥲🥲👯👯
Benim Liv doğum paketinin içinde hamile yogası var her hafta zoom üzerinden bir hocayla birlikte yapıyoruz. Yoga-pilates karışımı bir şey. Epey hareketler yaptırıyor. 32. Haftasında olanlar var nasıl yapıyorlar o hareketleri bilmiyorum bana yapamazmışım gibi geliyor karınları kocaman 😅 Ama alıştıkları için rahat görünüyorlar bu çok hoşuma gitti. Arada katılamadığım haftalar da oldu fark bariz anlaşılıyor yapabildiğim haftalar karnım midem çok daha rahat oluyor ve insanı inanılmaz rahatlatıyor nefes egzersizleriyle yaptığı telkinler.
Hahahaha yaparsın yaparsın vücut hamlığı atınca neler yaparsın hem de 🤣🤣🤣🤣
Youtubeda hamileler için olanlardan açıp yapıyorum sabahları arada dans ediyorum zumba yapardım hamile kalmadan önce hafifçe yapmaya çalışıyorum mutlu ediyor beni 🥰bide haftada en az 3 gün yürüyüş yapmaya çalışıyorum mutlaka cidden iyi geliyor
Ben de birini buldum onu izliyorum şimdilik ama Ankara çok soğuk yürüyecek yer bulamıyorum spor salonuna gidiyorum bazen koşu bandında yürüyorum ama havasız geliyo o da 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

El. 2 olan vitamin var ya kızlar neden boykot ürünü, geldim eczaneye doktor al dedi, eczaneler diyor ki elimizde bulundurmuyoruz boykot olduğu için sipariş verelim gelsin dedi

Günaydın herkese,
Kızlar konu emzirme kıyafetleri.
Piyasada emzirme sütyeni ve emzirme atleti var. Bizimkiler Temmuz bebesi. Şimdi sütyen alıp korse takmak mı mantıklı yoksa kaplı atlet almak mı mantıklı? Ayrıca ne kadar büyük almalıyız şu an 80B ise ben onu neye göre seçeyim mesela? Linkleriniz varsa yollayın gelsin.
Tecrübesi olanlar, çok araştıranlar, yorumlarınızı bekliyorum bebeklerim. :KK68:
Ben sütyen kullanmayı çok uzun zaman önce bıraktım açıkçası🙃 yarım badi gibi olan büstiyer tarzı şeyler kullanıyorum genelde pamuklu ve esnek oluyorlar küçükte değil yani 85 beden yani gayet rahat ediyorum meme ucum üşümedikten sonra çıkmıyor zaten 🤣 bu tipler emzirirken de işime yarar diye düşünüyorum . Benzerlerin linkini atayım hemen bide emzirme yarım atleti ekledim. Bence yaz için en uygunu onlar beden derdi pek olmuyor.

El. 2 olan vitamin var ya kızlar neden boykot ürünü, geldim eczaneye doktor al dedi, eczaneler diyor ki elimizde bulundurmuyoruz boykot olduğu için sipariş verelim gelsin dedi
Bende ondan almak istedim araştırınca içeriği iyi gelmişti imom ya da onu alacaktım ama eczacı getirmiyoruz onu son kullanma tarihi yakın oluyormuş demişti bana da bayer in aslında alman malı değil miydi o ? Neden boylot demişler ki bende bilemedim 🤷‍♀️

Back
X