- 18 Ağustos 2022
- 2.123
- 2.986
- 63
yaa nasıl bi şey foto atabilir misin canım oyun halısı aldım ben de piyanolu ama o da daha tam dikkatını cekmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa nasıl bi şey foto atabilir misin canım oyun halısı aldım ben de piyanolu ama o da daha tam dikkatını cekmiyor
oyy maşallahben de hışırtılı kıtap aldım aöa dikkatinı cekmiyor böyle şeyler sankş bakmıyor bileEki Görüntüle 3539239
Tabi ben ortaya hışırtılı kitap taktım kenara da kendi ördüğüm mini amigurumileri. Şimdi çektim fotoyu da
Benimkinin de çekmiyordu. Yanına yatıyordum elimle sayfalarını gösteriyordum. Hışırdatıyordum bir süre sonra kendi uzanmaya başladıoyy maşallahben de hışırtılı kıtap aldım aöa dikkatinı cekmiyor böyle şeyler sankş bakmıyor bile
Evet biz de aynısını yaşadık. Aşıdan sonra üstüste iki gün kaka yaptı bolca. Bağırsakları çalıştırdı sanırım aşı.Kızlar dün aşı olduk. Kızım normalde 4 günde bir kakasını yapardı. Normalde aşk sabahı yaptı. Bugün sürekli ıkınıp durdu sonra bezini doldurdu. İshal gibiydi. Aşıdan sonra bu durumu yaşayan varmı?
ya bende beyaz gurultu aciyorum ama mesela o duzenli bi ses oldugu icin en ufak farkli citurtida uyaniyo birde masal deneyimmBen uyurken hatta uyumaya dalicakken masal açıyorum telden bir yandan telle ilgilenirken bir yandan masal arka planda çalıyor. Bizde de evde kimse olmayınca sese alışsın diyorum birde gündüz olduğunu anlasın diye. Gece vakti açmıyorum
bu canim hareket butceniz elveriyorsa monitorlu daha iyi olur telefonu kullanamiyorsunuz cunku shdh ama buda cok guzel hareket algilamw var gece görüş var cok net kamerasida. telefondan kameraya ses iletme ozelligi var kayit alma varHangi marka canım?
evdeyken sende youtubedan kafe restoranr sesleri filan ac bari belki alisir d oylesidr zormus canimBenim kızında uykusu çook hafif ciddi anlamda çıt sesine gözünü açıyor ve kalabalıkta asla uyumuyor eve misafir gelince ya da biz gidince parçalanana kadar ağlıyor ve uyumuyor eve gelince sessizlikte bayılıyor. Bir de daha 2 aylık ama resmen evini tanıyor gibi başka yerlerde çok yabancılık çekiyor evi odayı izlemekten asla uyutamıyorum karanlıkta bile… her gün dışarı çıkıyor sokakta uyuyor onca araba gürültüsüne fosur fosur uyuyan çocuk konuşan insanların yanından geçince uyanıyor
O diğerinin de linkini paylaşır mısınbu canim hareket butceniz elveriyorsa monitorlu daha iyi olur telefonu kullanamiyorsunuz cunku shdh ama buda cok guzel hareket algilamw var gece görüş var cok net kamerasida. telefondan kameraya ses iletme ozelligi var kayit alma var
Benim kız beyaz gürültü sevmiyor bir ara araba sesi denedim ama nu seferde dışarıdan gelen sesler ani geliyor onlara uyanıyor. Masalda hem tonlamalar var hem yüksek ses alçak ses hayvan sesleri olunca alışıyor. Yoksa hepten sessizliğe alışırsa ilerisi için de kötü. Masal güzel oluyor umarım senin bebiş de severya bende beyaz gurultu aciyorum ama mesela o duzenli bi ses oldugu icin en ufak farkli citurtida uyaniyo birde masal deneyimm
Değmezmii benimkinin uykusu mükemmeldi 2 saat uyurdu gelen giden uyuyomu dedi uyuyo dedim sonra bütün düzen altüst olduKızlar annenin nazarı degermi gerçekten varmi böyle birşey bugün misafirim geldi kadına anlattım şöyle böyle diye akşam bir başladı ağlamaya ilk defa böyle ağladı durmadan
onda benim tecrube ettigim kullandigim bi model yok canim monitorlu bebek kamerasi diye arastirip sana uygun olani alabilirsin ben yanlis yonlendirmeyimO diğerinin de linkini paylaşır mısın
insallah canim nerden dinletiyorsun? youtubedan filan mi kanal ismi paylasirmisin bazilari reklamli filanboluyor bebegi uyandiriyorBenim kız beyaz gürültü sevmiyor bir ara araba sesi denedim ama nu seferde dışarıdan gelen sesler ani geliyor onlara uyanıyor. Masalda hem tonlamalar var hem yüksek ses alçak ses hayvan sesleri olunca alışıyor. Yoksa hepten sessizliğe alışırsa ilerisi için de kötü. Masal güzel oluyor umarım senin bebiş de sever
Dillendirmemek lazım gerçekten Ben de uyku düzenimizi anlatmıştım o gün bugündür uyumuyorDeğmezmii benimkinin uykusu mükemmeldi 2 saat uyurdu gelen giden uyuyomu dedi uyuyo dedim sonra bütün düzen altüst oldu
ay ben oyuzden hic belli olmuyor diyordum hep simdi gercekten hic belli olmuyor yavahshdhdhDeğmezmii benimkinin uykusu mükemmeldi 2 saat uyurdu gelen giden uyuyomu dedi uyuyo dedim sonra bütün düzen altüst oldu
Şarkı evreni diye bir uygulama var onu indirdim play Store'dan. Sonra masal diye arattım, YouTubedaki birçok masal orda var reklamsız hali. İndiriyorum tablete uyuduğu yere biraz uzağa koyuyorum.insallah canim nerden dinletiyorsun? youtubedan filan mi kanal ismi paylasirmisin bazilari reklamli filanboluyor bebegi uyandiriyor
İlk defa böyle bu kadar çok agladi ya çok üzüldümDeğmezmii benimkinin uykusu mükemmeldi 2 saat uyurdu gelen giden uyuyomu dedi uyuyo dedim sonra bütün düzen altüst oldu
Benimde mi öyle kavga ediyor memeyle.kizlar aksam saatlerinde sutum yetmiyor gibi hissediyorum hele bugun 50 dakika emdi elliii ama biraktigi qn tekrar aranmaya basladi ve emerkende soylene soylene biraka biraka emdi kilosu cok iyi (2. ayi doldurdugundq 1400 kilo almis) cis sayisi filanda cok iyi ama gunduzleri surekli emmek istiyor aksam da oyle ama arti olarak memeyi tutup tutup birakiyor. ilk atak haftasina yordum ama ne hastaymış yani bide gogsumde de doluluk hissetmiyorum hic