• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canım bizim bebek de kolik sanırım iki gündür akşamları çok ağlıyor zor uyuyor gündüz hiç uyumuyor uyuyor yatağa koyarken uyanıyor 🥺 napicsm ben tek başımayim nasıl sakinleştircem akşam gene aynı olcak diyr korkuyorum
Belki geçer aynılarını yaşadım yaklaşık 1 hafta sürdü ama şimdi daha iyi

Belki geçer aynılarını yaşadım yaklaşık 1 hafta sürdü ama şimdi daha iyi
Öylemi inşallah canım nasıl sakinlestirdin akşamları bide gündüz hiç uyumuyor uyusa hemen uyanıyor seninki de öylemiydi aksamalri hele bı krize girdi ağla ağla sonra yoruldu uyuya kaldı bı akşam bende korktum nefesi kesildi sandım çocuk bı anda sakinlesincr

Kızlar dereotu beni mahvetti 😭 sol göğüsme iğneler batıyor kızın da ısrarla uyuyasi tuttu dokunamiyorum bile sağmam lazim biliyorum 😭

Bizde de şöyle oldu ben vermiyorum anneanneye gidiyor babaanneye gidiyor onlardan izliyor dün annemi uyardım vermeyin dedim tamam dedi bakalım yani gözümün önünde oynasa daha mı iyi bilmiyorum anneanneye babaanneye gidince ne izlediğini de anlamıyorum ne yaptığını da bilmiyorum kendini suçlama canım ne yapacaksın ikinci hamilelik insan canıyla uğraşırken bir yandan da ilk çocukların eski ilgi odağı olmuyor tabii ki de biz de aynı şeyleri yaşadık her gün kitap okurdum artık kitaplarını sakladım gelip de benden kitap okumamı istemesin diye yani düşün ☹️
Yaa ikinci çocuk isterken bunları hiç dusunemiyorz sanırım.4 5 çocuğu olan nasıl yapıyor ki🥴ilgimiz ister istemez azalıyor ona karşı.oda kendini tlfn tablet le oyaliyor.
Kızlar dereotu beni mahvetti 😭 sol göğüsme iğneler batıyor kızın da ısrarla uyuyasi tuttu dokunamiyorum bile sağmam lazim biliyorum 😭
Çok mu süt yapıyor ki cnm.bende deneyim diyordum.yemeyim bari.bnm süt var ama kalitesi yok sanırım.cunku kızım kilo almıyor.

Canım bizim bebek de kolik sanırım iki gündür akşamları çok ağlıyor zor uyuyor gündüz hiç uyumuyor uyuyor yatağa koyarken uyanıyor 🥺 napicsm ben tek başımayim nasıl sakinleştircem akşam gene aynı olcak diyr korkuyorum
Gaz damlasi kullaniyor musun canım masaj duş damla birde ben oğlumda kanguruyla gezerdim dedigin gibi sadece kucakta duruyordu kanguruda uyurdu en azindan yemek yerdim isimi yapardim

günaydın kızlar allah yardımcımız olsun bugün de♥️ size dün başladığım üç şeyden bahsetmek istiyorum

1- kimyon çayı: bi sabah bi akşam içtim eskisi kadar kızarmıyor yavrum gaz masajı ile daha kolay çıkarıyor sanki. kendim de afedersiniz ama hiç geyiremezdim çaydan sonra geyirme, gaz çıkarma bana da geldi.

2- kundak: doğduğu günden beri yapmamıştım ama artık yatağa koyunca durmuyordu çaresizlikten denedim sanırım işe yaradı. junoyu sadece 22 gün kullanabildik biz artık junoda rahat edemiyor.

3- beyaz gürültü: bunu da hiç açmamıştım evde hwva temizleyici var onun sesi yeter diyordum ama çok farklıymış direkt gözleri kapanıyor bunu açınca. hatta o yüzden sadece gece açayım alışmasın diyordum ama az önce uyumadı mecburen açtım yine.

bu arada yine memede uyuyor ama uyuduktan sonra yatağa koyunca uyanmıyor en azından. yine çok yorucu bir süreç zombi gibiyim sadece bana yardımcı olan bunlar oldu 🙏🏼 bebeğim philips avent emzik almadı bu arada onu da dün denedim. tüm tuslara bastım anlayacağınız ne varsa klasiklerde var hamileyken yapılan planlar tutmuyor..

Sağdığım sütü icmiyor diyordum sorun kaşık biberondaymış iki gündür biberonla veriyorum nasıl iciyor biberonda kolaylıkmış 🫠 dün ilk defa cocuksuz iki cocuksuz hemde dışarı çıktık nasıl iyi geldi 🥲

Canım dün sab simplex aldım, bence rahatlattı. En azından ağlamıyor. Tatlı bi tadı var hemen şap şap yalıyor. Mamanın içinde de verebilirmişsin. Dünden beri 4 kere verdim. Prospektüsünde 4 haftalıktan büyük bebekler için 15 damla 6 kere diyor ama ben 10 damla verdim.

Yaa ikinci çocuk isterken bunları hiç dusunemiyorz sanırım.4 5 çocuğu olan nasıl yapıyor ki🥴ilgimiz ister istemez azalıyor ona karşı.oda kendini tlfn tablet le oyaliyor.

Çok mu süt yapıyor ki cnm.bende deneyim diyordum.yemeyim bari.bnm süt var ama kalitesi yok sanırım.cunku kızım kilo almıyor.
Hocam siz ceviz, avokado, doğal zeytinyağı, fındık gibi şeyler yiyip sütün yağ oranını artırabilirsiniz.

Gaz damlasi kullaniyor musun canım masaj duş damla birde ben oğlumda kanguruyla gezerdim dedigin gibi sadece kucakta duruyordu kanguruda uyurdu en azindan yemek yerdim isimi yapardim
Kullanıyorum akşam 5 damld zinco acaba gündüzde kullansam mi bişey olurmu canım birde bebeği emzirdim gazını alırken uyandı ağladı şimdi bidaha emziriyom bu döngü böylemi gidicek😅

Cnm bebisinin yuzunde pütürlük var mi. Belki sut alerjisi vardir. Benim ilk kizimda olmasina rağmen tecrübeme ragmen yine scemi oldum. Şöyle ki oglumun puturleri var. Alerjisi var galiba deyip sut urunu diyeti yaomistim iyiydik sonra yok galiba deyip peynir falan yedim de dun durduramadim çocuğu. Karni agridi sanirim. Kayısı hosafi yiyince de böyle olmustu. Bi yediklerine dikkat et istersen

Cnm bebisinin yuzunde pütürlük var mi. Belki sut alerjisi vardir. Benim ilk kizimda olmasina rağmen tecrübeme ragmen yine scemi oldum. Şöyle ki oglumun puturleri var. Alerjisi var galiba deyip sut urunu diyeti yaomistim iyiydik sonra yok galiba deyip peynir falan yedim de dun durduramadim çocuğu. Karni agridi sanirim. Kayısı hosafi yiyince de böyle olmustu. Bi yediklerine dikkat et istersen
Var canım evet ama ben isilik bebekte olur diye saaapmadim süt ürünü yemicem ozaman dimi

Aa öyle mi oluyor bizimki isilik gibi gelmiyor artık pazartesi doktora soracaktım pütürlü olmaya başladı kızarık kuru

Bizim kızda ergenlere döndü iyice süt ürünleri olabilir mi . O sırada sütlaç canım ister, buz gibi süt canım ister 😒 pisbogaz birşey oldum ben ya

Bizim kızda ergenlere döndü iyice süt ürünleri olabilir mi . O sırada sütlaç canım ister, buz gibi süt canım ister 😒 pisbogaz birşey oldum ben ya
benim de canımok şey istiyor ama kendim beceriksizim yapacak biri de yok🤣 bunun çözümü beceriksiz ve yalnız olmak galiba hızlı kilo veriliyor🥲

Aa öyle mi oluyor bizimki isilik gibi gelmiyor artık pazartesi doktora soracaktım pütürlü olmaya başladı kızarık kuru

Teyzeleri öncelikle belirtmek isteriz ki oğlum kel değil saçı az 🤣 bu konaklar gibiyse bebeğinizin kafası ya da yüzü önce yağ ile yumuşatıp fırça ile döküyoruz sonra yıkıyoruz şampuan ile sonra hametan krem.

Eklentiler

• IMG_20250215_144428.webp
    IMG_20250215_144428.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar bebeği emziriyorum uyuyor geri uyanıyor ağlıyor bidaha emziriyorum gene aybi kaç saattir odadan çıkamadım napmam lazım mama mi versem doynuyormu acaba gazmi yoksa😭

Teyzeleri öncelikle belirtmek isteriz ki oğlum kel değil saçı az 🤣 bu konaklar gibiyse bebeğinizin kafası ya da yüzü önce yağ ile yumuşatıp fırça ile döküyoruz sonra yıkıyoruz şampuan ile sonra hametan krem.
Geçmiş olsun canım bu hametan da her derde deva galiba ben popoya da sürüyorum kızarık olunca geçiriyor sarı hametan mavisi de aynı ise yariyormu acaba

Kızlar bebeği emziriyorum uyuyor geri uyanıyor ağlıyor bidaha emziriyorum gene aybi kaç saattir odadan çıkamadım napmam lazım mama mi versem doynuyormu acaba gazmi yoksa😭
Aynı durumdayız sabahtan beri. Pırt yapmasına rağmen bir anda sıçrayıp ağlamaya başlıyor. Muhtemelen gaz sıkıştırdığı anda basıyo yaygarayı. 3 gündür çok rahattık, başladık yine

Back
X