• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
B

Benimki gece pek emmiyor bezi de çok az doluyor, almıyorum hiç o yüzden. Bazen kaka yapmıs oluyor sabah değişiyoruz gece görmezsem.
Göz yaşı çok azıcık ıslanıyor bazen. Gözünde kıl var çıkmadı bir türlü. Ben de alamadım ağlasa çıksa diye bekledim ama o kadar göz yaşı da yok 5 gündür gözünde saç kılıyla
Benim oğlan büyüğünü yapmıyor ay çok nadir yapıyor oda dolduruyor zaten🤣 ya çapak falan oluyor arada gözleri hafif doluyorda gözyaşı hiç görmedim normal mi bilemedim de 🤣🤣
Aynen bizimkide öyle canım ağrı kesici bile yaramıyor çocuğa
Ay hadi İnşallah çabuk geçer ya bu aşı zamanlari çocukları mahvedecek yanında bizde

Ay biraz uyuyum oğlan uyuyoken dedim yatağa yatmamla oğlanın uyanması bir oldu ya sensör var bence bu bebeklerde salona yatsam bile anında uyanıyor ya anneler uyanmasın diyolar resmen 😞😞

Kızlar nerdeyse 2buçuk aylık olduk, siz gece beslemesi için saat kurup uyandırıyor musunuz, uyandırıyorsanız kaç saatte bir ? Doktorlarınız nasıl öneriyorlar
Uyandırmıyorum 40 günlükten beri. 5-6 baaazen çok beslemişsem 7 saat uyuyor ilk gece uykusunda, sonra 3 saatte 1 uyanıyor

Benim oğlan büyüğünü yapmıyor ay çok nadir yapıyor oda dolduruyor zaten🤣 ya çapak falan oluyor arada gözleri hafif doluyorda gözyaşı hiç görmedim normal mi bilemedim de 🤣🤣

Ay hadi İnşallah çabuk geçer ya bu aşı zamanlari çocukları mahvedecek yanında bizde

Ay biraz uyuyum oğlan uyuyoken dedim yatağa yatmamla oğlanın uyanması bir oldu ya sensör var bence bu bebeklerde salona yatsam bile anında uyanıyor ya anneler uyanmasın diyolar resmen 😞😞
Aynen canım annelere uzanmak bile yasak evde bir sürü ses gürültü çıkar uyanmaz yatağa yatmamın sesiyle uyanır hemen dinlenmememiz için yemin etmiş gibiler

Ben de adet olmadım ama hamile olma ihtimalim yok bebemiz sağolsun bize zaman tanımıyor 😅 regl beklemiyorum açıkçası hemen olmamamız normal değil mi?
Ben de olmadım bende gebelik falan beklemiyorum bir kere ilişki oldu oda yarım yamalak yani 🤣onda da aramızda kondom bardı zaten emziren annelerin adet olmaması normal

Kızlar geceleri bebeğiniz çişini falan çok yapıyor mu bizim 1 2 haftadır çok yapmıyor bezini 4 saatte bir alıyorum bakıyorum bezinde bişey yok değiştirsem bezde bişey yok değiştirmeden diyorum sıkıntı olur mu?
Bide kızlar sizin bebekleriniz ağlarken gözyaşı akıyor mu bizim oglandan yaş gelmiyor gözyaşı ne zaman akar ki bilgisi olan var mı?
bende yaklasik bir haftadir oyleyim artik degistirirken uyanmaua baslamisti cok iyi oldu benim icin :D bence bir sorun yoktur ya gece uykusu derin oldugu icin falandır

Çok iyi yapmışsın anlatarak fikir oldu ban. gidemedik doktorum acil çıktı küvezde bir bebek vardı ona gitmek zorunda kaldı. Bizi ertesi güne verdi . Aslında benim oğlanda birşey yoktu sadece halsiz gibi geliyordu bana. Ama bugün ateşi yok şükür sanki burnu tıkalı az hırıltı var gibi de . 2 kez boğulma tehlikesi yaşadı . Şimdi yatırdım oturdum başında bekliyorum ömrümden ömür gitti.
canim bogulma tehlikesi nasil yasadi? burnu tikaliysa o zaman risk cok artıyor duzenli olarak burnunu acsan
bugunde benim bebiste var tikaniklik gibi değil de geniz akintisi balgam var gibi bogazinda.
nebuluzatorle serum fizyolojik verdim bi bes dakika sanki birazcik iyi geldi gibi bizdede ates filan yok olsa direkt goturecegimde

Aynen canım annelere uzanmak bile yasak evde bir sürü ses gürültü çıkar uyanmaz yatağa yatmamın sesiyle uyanır hemen dinlenmememiz için yemin etmiş gibiler
Aynen ya bugün 8de kalktık gecede geç yatmıştı uykusuzluktan hatta yorgunluktan tükendim 😞😞

Aşı yaptırıp yaptırmamak ile ilgili soru soranlar vardı

Eklentiler

• IMG_4682.jpeg
    IMG_4682.jpeg
    180,7 KB · Görüntüleme: 27
Uyandırmıyorum 40 günlükten beri. 5-6 baaazen çok beslemişsem 7 saat uyuyor ilk gece uykusunda, sonra 3 saatte 1 uyanıyor
Maşallah canım sırrın ne acaba 😬 mamayla mı besleniyor anne sütüyle mi. Biz şaka gibi ama saat başı uyanıyoruz gaz sebepli uyanıyor ama yine de emiyor. Gaz sorununuz yok sanırım sizin maşallah

Ben de olmadım bende gebelik falan beklemiyorum bir kere ilişki oldu oda yarım yamalak yani 🤣onda da aramızda kondom bardı zaten emziren annelerin adet olmaması normal
Bi de regl olunca sanırım sütün şeker miktarı azalıp tuz içeriği artıyormuş Allah korusun da meme reddi olabiliyormuş bu yüzden sanırım olmamak daha iyi gibi

Ayyy neden takıyorsun ki adet olmayı ya boşver böyle daha iyi değil mi😂 prolaktin seviyesi yüzünden geç olabilirsin dedi bana doktor bende inşallah dedim ahahah bu yoğunluğa bir de adeti sıkıştıramam valla ya
Ben ama aşırı adet şişliği var. Sanki adet olsam rahatlayacağım. 😂😂

Canım poposu

Canım poposu geçmiyor bir türlü inan en son travazol ve hamazinc karıştırıp sürüyoruz dokdor böyle dene dedi. Hem poposu pişik kanıyor hem aşı yaptık perişan oldu vala
Allahım kıyamam ben ona. Dene bakalım ama bir sürü kremi denemekte sıkıntı yapmıyor olabilir. Sen doktor ne derse onu dene . Allahım şifalar versin 🥰

canim bogulma tehlikesi nasil yasadi? burnu tikaliysa o zaman risk cok artıyor duzenli olarak burnunu acsan
bugunde benim bebiste var tikaniklik gibi değil de geniz akintisi balgam var gibi bogazinda.
nebuluzatorle serum fizyolojik verdim bi bes dakika sanki birazcik iyi geldi gibi bizdede ates filan yok olsa direkt goturecegimde
Ağzında emzik varken kustu canım burnundan bile geldi. Nefes alamadı hem kusmuk hem emzik. Ben gittim doktora şükğr hiçbirşey yokmuş. Bende o burun spreylerinden yapmıyordum ama günde 3 kez diye biliyordum doktor sınır yok 2 damla istediğin kadar yap genizine gitsin dedi sadece o şeyi damlatıp burnunu çekip durma dedi

Az önce markete gittik kızlar canım oğlum ortalığı birbirine kattı saolsun😂 ne bebek arabasında durdu ne kanguruda durdu😂 eşim en son kucağına alıp dışarı çıktı bende sorumlu bir anne olarak bebek dışarda babasıyla ağlarken alışveriş yaptım 😅

Az önce markete gittik kızlar canım oğlum ortalığı birbirine kattı saolsun😂 ne bebek arabasında durdu ne kanguruda durdu😂 eşim en son kucağına alıp dışarı çıktı bende sorumlu bir anne olarak bebek dışarda babasıyla ağlarken alışveriş yaptım 😅
Ama gerçekten bazen veriyim bana dokunmadan baksın istiyorum bugün 15 dakika anca bakmıştır altını değiştirmeyi beceremiyor kıyafet değiştirmeyi beceremiyor bazen diyorum acaba cinliğine beceremiyorum ayağına mı yatıyor normalde çok beceriklidir her işi yapar sırf ben sürekli yaptırırım diye yapmıyor olabilir mi dedim ki al kızımızı ben çok yorgunum altını değiştir üzerini değiştir altını açmış bakmış kaka var canım bir gelsene arka tarafı silemedim diyor illa o boka benim elimi değdirecek zaten adetimin 1. Günü çatacak yer arıyorum kocamı çarptım oldum 😂😂😂

Ama gerçekten bazen veriyim bana dokunmadan baksın istiyorum bugün 15 dakika anca bakmıştır altını değiştirmeyi beceremiyor kıyafet değiştirmeyi beceremiyor bazen diyorum acaba cinliğine beceremiyorum ayağına mı yatıyor normalde çok beceriklidir her işi yapar sırf ben sürekli yaptırırım diye yapmıyor olabilir mi dedim ki al kızımızı ben çok yorgunum altını değiştir üzerini değiştir altını açmış bakmış kaka var canım bir gelsene arka tarafı silemedim diyor illa o boka benim elimi değdirecek zaten adetimin 1. Günü çatacak yer arıyorum kocamı çarptım oldum 😂😂😂
Valla benim gördüğüm nasıl alışırsa öyle gidiyor. İlk gün ben sezaryenden çıktım hemşire bebeği giydirecek bende sonda var kalkamıyorum. Annem babam da İngilizce bilmiyor kadınla anlaşamıyor. Eşime öğrenmek ister misin sen yapacaksın dedi uzun uzun anlattı neyi nasıl yapacak😂 hastanede de eşim kalınca seve seve alıştı hepsini yapıyor artık. Bırak yapsın ya alışır zamanla sanki sen on tane çocuk mu büyüttün sen nasıl öğrendin yapıyorsan o da yapacak

Back