Poz verdi bu seferOy dudaklara bak yerim onu maşallah
Öyle oldu canım 38+2 de geldi darısı sizin başınıza en güzel şekildeYaaa sürpriz yapmış annesi sanaaakaç haftalık doğmuş oldu
Öyle gerçekten canım sağlık olunca geriye kalan hiç birşeyin önemi kalmıyor. Rabbim bekleyenlerede en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsinGözün aydın canım sıhhatli olunda gelmiş geçmiş oldu herşey
Hahahah ay inşallah valla ama hep sinirliydi bugüne kadarOy maşallah
Kızlar benim oğlanda son 3-4 kontrolde gulumserken yakaladık ya suratı aşırı asik yada gülüyor ikisini aynı gün yapıyor bu aradagüler yüzlü bir bebiş mi geliyor acaba ne diyorsunuz bu kadar sık gülüş yakalamamız sadece bir tesadüf mü
Aminnn inşallah şimdi nasılsın pekiÖyle oldu canım 38+2 de geldi darısı sizin başınıza en güzel şekilde
Öyle gerçekten canım sağlık olunca geriye kalan hiç birşeyin önemi kalmıyor. Rabbim bekleyenlerede en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsin
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benimmmmmYaptım canım çok şükür
Aynen öyle canım ekime kaydıkAllah razı olsun darısı başınıza
3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi
Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz
Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim
Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyoryani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer
Allah razı olsun canım Rabbim hayırla sizede kavuşmayı nasip etsinAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benimmmmm
Aminnnnnn bebek nasıl sen nasılsınAllah razı olsun canım Rabbim hayırla sizede kavuşmayı nasip etsin
Ay Allah analı babalı büyütsün canimmSelam kızlar anca kendime gelebildim
Sabah 8.30 da ameliyata aldılar 9.11 de miniğim ağlıyordu
38+1 de 49 cm 3500 gr olarak doğdu
Herşey çok güzel ilerledi şükür
sütüm hemen geldi 2 saate bir veya elini emmeye başladığında emziriyorum
Depent iyi ki almışım
Yürüyene kadar alt pijama giydirmediler kanama kontrolü için yürüdükten sonra giydim
Şimdilik bu kadar darısı hepinize
Oyyyyy maşallahSelam kızlar anca kendime gelebildim
Depent iyi ki almışım
Yürüyene kadar alt pijama giydirmediler kanama kontrolü için yürüdükten sonra giydim
Bende sanki tuvaletim varmış hissiyatı var acı sanki sancı değil. Gerçi ilk doğum olacak çok ayıramıyorum sancı mı acı mı değil mi diye de .Ya kızlar bıktınız artık ağrı sorularından ama benim karnımın önü ağrıyor böyle sancı gibide değil sanki her yerinde gaz sıkışmış gibi acı daha çok yaşayan var mı
Oy oy maşallah maşallah nasıl başladı nasıl bitti hiç önemli değil . Önemli olan sağlıkla doğsun sen iyi ol .. kokulu kokulu öp bebişini keyfini Çıkar darısı bizlerin başına artıkYaptım canım çok şükür
Aynen öyle canım ekime kaydıkAllah razı olsun darısı başınıza
3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi
Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz
Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim
Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyoryani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer
Hazırlan ben geliyorum anne diyor sanaPoz verdi bu sefernormalde hep sinirli. Öpücük atıyor gibi sankiii
Allahım patır patır dökülüyor bebeler. En güzel gecen bebişinle ilk gecen bugün: Allahım sana da bebeğine de hepimize sağlıklı uzun ömürler versin : ben duygusallaştım ha iyice böyle güzel haberler aldıkçaSelam kızlar anca kendime gelebildim
Depent iyi ki almışım
Ay inşallahhhhhhh gelsin artıkHazırlan ben geliyorum anne diyor sana
Oyyyy maşallahhhhhhBenimde kontrol vardı 36+6 bugün. Henüz doğmaya niyeti yok . Zaten az daha beklesin2930 kg olmuş .buna da şükür tam bir domuşuk suratlı akrep oğlum olacak. Böyle doğumları duydukça heyecan yapıyorum. Bir yanım hemen gel bir yanım dur daha erken diyor