Benimki de kanalda değil, rahim ağzı kapalı henüz dedi. İstersen bugün sezaryen yapalım ama normali bekleyebiliriz dedi. Doktor öyle deyince sanki ben müdahale ediyormuşum gibi hissettim kendimi. 1 hafta daha beklemeye karar verdim. Çarşamba günü 39+6 oluyor. O zamana kadar gelmezse sezaryen olacak. Nst'de sancılar düzensiz. Sadece 1 kere 100 çıktı. Onun dışında 40 50 30 falan. Gece daha çok oluyor aslında sancı ama doğum için yeterli değil. Ben de ananas aldım, hurma aldım tüm tuşlara basma vakti geldi artıkKanalda değil yavrum. Haftaya cuma 1 Kasım'da bir daha gidicem . Doğmazsa 40+3 gibi doğurtucam seni dedi o da 4-5 Kasım gibi pazartesi salıya denk geliyor. Gelesi yok yani gerçekten. Sana ne dedi
Benim net fark ediliyor göbeğim bildiğiniz aşağıdaKızlar benim göbeğim düştü aşağı bebek indi yani, 38+3üm kız bebek. Yürürken zorlanıyorum bir de abdest alırken lavaboya ayağımı çok kolay kaldırıyordum artık zorlanıyorum 2 gündür. Midemin oradaki baskı da azaldı. Galiba doğum yaklaşıyor, karnı inen başkaları da var mı :)
Benim karnım inmemiş yani öyle demişti doktor ama aynı şeyleri ben de yaşıyorum 10 dk yürümek bile zor ve ayağımı kaldıramıyorum abdest alırken bir şey giyerkenKızlar benim göbeğim düştü aşağı bebek indi yani, 38+3üm kız bebek. Yürürken zorlanıyorum bir de abdest alırken lavaboya ayağımı çok kolay kaldırıyordum artık zorlanıyorum 2 gündür. Midemin oradaki baskı da azaldı. Galiba doğum yaklaşıyor, karnı inen başkaları da var mı :)
Ya bende ahududu yaprağı çayı aldım onu içiyorum şuanBenimki de kanalda değil, rahim ağzı kapalı henüz dedi. İstersen bugün sezaryen yapalım ama normali bekleyebiliriz dedi. Doktor öyle deyince sanki ben müdahale ediyormuşum gibi hissettim kendimi. 1 hafta daha beklemeye karar verdim. Çarşamba günü 39+6 oluyor. O zamana kadar gelmezse sezaryen olacak. Nst'de sancılar düzensiz. Sadece 1 kere 100 çıktı. Onun dışında 40 50 30 falan. Gece daha çok oluyor aslında sancı ama doğum için yeterli değil. Ben de ananas aldım, hurma aldım tüm tuşlara basma vakti geldi artık
Ayyyy maşallahKızlar benim göbeğim düştü aşağı bebek indi yani, 38+3üm kız bebek. Yürürken zorlanıyorum bir de abdest alırken lavaboya ayağımı çok kolay kaldırıyordum artık zorlanıyorum 2 gündür. Midemin oradaki baskı da azaldı. Galiba doğum yaklaşıyor, karnı inen başkaları da var mı :)
Maşallahhhh duduşa bak
Normalde hep sinirli görüyorduk bi şaşırdımMaşallahhhh duduşa bak
Hahahahah oğluşlarımız hep ciddiler demekkiNormalde hep sinirli görüyorduk bi şaşırdımöpücük atar gibi çıkmış
Hahahah inşallah gelicem anne falan diye öpücük atmıştır . Yoksa hep çatık kaşlarHahahahah oğluşlarımız hep ciddiler demekkibiz de bir kez yandan gördük parmak emerken geçende de kaşları çok çatıktı sırtını döndü hemen. Seninki kavuşmadan önce mutlu maşallah
Oy dudaklara bak yerim onu maşallah
Kızlar 35+2 deyiz. Bir haftadır kabızlık sorunu çekiyorum. Hamileliğim boyunca hiç bu sorunla karşılaşmamıştım. Hoşaf içiyorum. Zeytinyağı tüketiyorum. Yine de hiçbişey fayda etmedi. Önerilerinize açığım.
Emzirme sudyeni ve atleti konusunda büyük beden bulmakta zorluk çekiyorum. Sırtım geniş ve göğüslerim 100 beden. Bulabilen varmı?
Oy maşallah
Yaptım canım çok şükürGünaydın canım yoksa yaptın mı doğum
Aynen öyle canım ekime kaydıkAa gözünüz aydın sağlıkla büyüsün
Kasım anneleri oldu ekim anneleri
3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmediHayırlı olsun vajinal mi yaptın bebemiz kaç kg doğdu
Teşekkür ederim çok şükür iyiyizGünaydın
Yaa bugün bebeğini kucağına alacak annelerimiz vardı ben hatırlıyorum sanki cuma diye yazmışlardı
Gözün aydın iyi misiniz
Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedimAaaa hayırlı olsun sağlıklı uzun güzel ömrü olsun ne ara doğum oldu kendi mi başladı sezeryan mı ?
Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyorYaa nasıl başladı doğumun anlatsana biraz.
Yaaa sürpriz yapmış annesi sanaaaYaptım canım çok şükür
Aynen öyle canım ekime kaydıkAllah razı olsun darısı başınıza
3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi
Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz
Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim
Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyoryani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer
Gözün aydın canım sıhhatli olunda gelmiş geçmiş oldu herşeyYaptım canım çok şükür
Aynen öyle canım ekime kaydıkAllah razı olsun darısı başınıza
3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi
Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz
Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim
Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyoryani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer