- 7 Ocak 2024
- 1.174
- 370
- 43
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.641
Bakalım inşallahyi olurHayır merak etmeyin bana özellikle kan alınırken gecikmenin kötü bir şeye işaret etmediğini söylediler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım inşallahyi olurHayır merak etmeyin bana özellikle kan alınırken gecikmenin kötü bir şeye işaret etmediğini söylediler.
Ben sürdüm birkaç kez ya hiç aklıma da gelmemişti bebişe zararı olur diyeKızlar oje sürüyor musunuz? Ben ara verdim ve ojeli tırnaklarımı çok özledim. Bu kadar dikkat ederek abartıyor muyum acaba![]()
Canım bende de oluyor endişelenme. Soluna uzan bir süre, bir de kulaklık varsa müzik aç göbüşüne tak kulaklığı bir dene bakalım. Birkaç kez endişelendim ben de bu şekilde denedim coştu
Bende dün hiç hissetmedim canım daha minicikler her zaman çok hareketli değiller biraz tatlı bir şey yiyip 15 dakikalık bir yürüyüş yap sonra sevdiğiniz bir müzik açıp bacaklarını uzat dinlen mutlaka annesine tepki verecektir içini ferah tut :)
Bazı günler çok sakin geçiyor bizimde öyle oluyor telaşlanma. Karnımız büyüyor konumuna göre bazen hissetmiyoruz bence
Canım arkasını dönmüş olabilir bazen benim de çok sakin oluyor.
Canim cunku bazen testi hemen gondermeyip bekliyolar. Mesela sen pazartesi verdin, ama onlar her carsamba 10 tane yolluyolar diyelim. Ya yollama gunune kadar bekletmislerdir, ya da ellerinde test sampleinin belirli bir sayiya gelmesini bekletmislerdir yani. Sonucla hicbirrr alakasi olmaz korkmaBakalım inşallahyi olur![]()
Bilemiyorum canım inşallah öyle birşeydirCanim cunku bazen testi hemen gondermeyip bekliyolar. Mesela sen pazartesi verdin, ama onlar her carsamba 10 tane yolluyolar diyelim. Ya yollama gunune kadar bekletmislerdir, ya da ellerinde test sampleinin belirli bir sayiya gelmesini bekletmislerdir yani. Sonucla hicbirrr alakasi olmaz korkma
Evet haklisin, doktorlarin en bastan bu teste yonlendirmesi gerekiyo bence ya. 12. Haftada yaptirmis olsaydin kafan rahat edecekti. 2li 3lu insanlarin kafalarini karistiriyolar. Allahin izniyle hicbir sey cikmaz, dualarim seninle. Bizi de haberdar et mutlaka sonuctanBilemiyorum canım inşallah öyle birşeydirÇok zor beklemek stresten ölücem
Kesinlikle katılıyorum bir daha Allah nasip ederse gebeliğimde ilk işim test vermek olucak.. Haber veririm mutlaka. Çok teşekkür ederimEvet haklisin, doktorlarin en bastan bu teste yonlendirmesi gerekiyo bence ya. 12. Haftada yaptirmis olsaydin kafan rahat edecekti. 2li 3lu insanlarin kafalarini karistiriyolar. Allahin izniyle hicbir sey cikmaz, dualarim seninle. Bizi de haberdar et mutlaka sonuctan
İnş sizinde iyi geçer canımMaşallah MinişeHerşeyin yolunda olmasına sevindim. Benim de pazartesi kontrol. Merakla bekliyorum
Benim de 8 veya 9. Gündü sanırım sonuçlar elimdeydi. Yarın elinizde olur diye düşünüyorum.Çoktan çıkmıştır da raporlanması bekliyodur. Allah'ın izni ile hiçbir şey çıkmayacakKızlar eurofinste DNA testi yaptıranlar sonuçlarınız ne zaman çıktı ? 8 gün oldu hala çıkmadı ölücem stresten
Canım sen niye bu kadar geç verdin? Doktor bir şeyden mi şüphelendi? Ben kaçırmışımKesinlikle katılıyorum bir daha Allah nasip ederse gebeliğimde ilk işim test vermek olucak.. Haber veririm mutlaka. Çok teşekkür ederim![]()
Evet ama Turkiye’de biraz bu is ticarete donmus gibi geldi bana. Sigortanin karsilamasi lazim 2’li 3’lu test yerine, yoksa burada soylenen fiyatlar cok ucuktu. Herkes karsilayamaz.Evet haklisin, doktorlarin en bastan bu teste yonlendirmesi gerekiyo bence ya. 12. Haftada yaptirmis olsaydin kafan rahat edecekti. 2li 3lu insanlarin kafalarini karistiriyolar. Allahin izniyle hicbir sey cikmaz, dualarim seninle. Bizi de haberdar et mutlaka sonuctan
Merak etmeyin benimde 8 gün dediler 13 günde çıkmıştı. Çok şükür bir sorunda yoktu içiniİ ferah tutunBende geçen hafta perşembe verdim kanı, 22. Haftada verdim erken çıkar diye bekliyordum ama gelmedi bugün de çıkar mı bilmiyorum. Arkadaşımın 6. Gün çıkmıştı neden böyle uzuyor değişiyor anlamıyorum
Canım merak etme tertemiz çıkacak sonuçlar. Bizim Minnoşlar annelerine şaka yapıp annelerini korkutmayı seviyorlar hayırlı haberler ile geleceksinKesinlikle katılıyorum bir daha Allah nasip ederse gebeliğimde ilk işim test vermek olucak.. Haber veririm mutlaka. Çok teşekkür ederim![]()
AminBenim de 8 veya 9. Gündü sanırım sonuçlar elimdeydi. Yarın elinizde olur diye düşünüyorum.Çoktan çıkmıştır da raporlanması bekliyodur. Allah'ın izni ile hiçbir şey çıkmayacak![]()
İnşallah öyledir canımCanım merak etme tertemiz çıkacak sonuçlar. Bizim Minnoşlar annelerine şaka yapıp annelerini korkutmayı seviyorlar hayırlı haberler ile geleceksin
Ben joie aldım ikisine kullandım nasip olursa 3. Yede kullanıcam yeni modellerden hiç haberim yok ama çok memnun kalmıştım bu şekilde ikisinide sürebiliyordumsevgili anneler bebek arabası için neler aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz? Ben alacagım ama kafam çok karıştı, asla karar veremiyorum..
Ben de karar veremiyorum aynı senin gibi ya tam bir marka modele karar veriyorum sonra onla alakalı olumsuz bir yorum görüyorum vazgeçiyorum. Şuan Yoyko Ultimate Travel düşünüyoruz yarına Allah kerimsevgili anneler bebek arabası için neler aldiniz ya da almayi dusunuyorsunuz? Ben alacagım ama kafam çok karıştı, asla karar veremiyorum..
Canım ben gündelik şeyler dışında yapmıyorum. En son yaptığımda lekelendim o günden sonra biriyle anlaştık 15 günde bir geliyor ssgolsun bende gündelik bişeyler yapınca yetiyorKızlar ya ev işlerini normal yapionuzmu korkuom temizlik yapmaya kendimi yırta yırta temizlik yapmayı özledimeşim silio süpürüyor haftada bir ilk zamnlarda abla geldi kapı cam sildi de simderde biraz biraz yapayım diyorum