• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Merhaba bende gebeliğn başından beri kullanıyorum şuan 25 . Haftanın içindeyim hep göbekten vurdum son zamanlar zorlamaya başladı ama bazen vuruyorum ve basılmıyor bile geri çıkarmak zorunda kalıyorum karnım sertleşti çünkü ilk zamanlara göre. Bacaktan ve koldan vuranlar yardımcı olabilirmiii
Canım sağlık ocağından tarif almanı tavsiye ederim. Dr bana kendisi tarif etti, eşim de yanimda idi. Koldan bende cok morarma oldu, yanma dayanılmaz idi. Ama bacaktan hiç sorun yok. Kol için link buldum

Artik cok yorulmaya basladim 🫠 bende 4. Katta oturuyorum merdivenler gozumde büyüyor 🤯
Ben 1.5 kat çıkabiliyorum sonra bi durup nefesi topluyorum 🙈dinlene dinlene sindire sindire merdivenleri çıkıyorum 😂 geçen asansör bozuldu 7 kat in çık ertesi… acisi ertesi gün çıktı 🙈

Aylık kirası sütü çok hızlı boşaltıyor ve süt kanallarını da açtığını düşünüyorum yani arttırdığını içinde pistonlu pompalar var köyde profesyonel inek sağım makineleri gibi düşünebilirsiniz

Gittiğiniz hastane sgk anlaşmalı mı şuan devlete gidiyorum ama özele giderken e nabızda tahliller gözüküyor ben ona bağladım belki sgk anlaşması olmayanlarda da gözüküyor olabilir
Sgk anlaşmalı diye biliyorum aslında ama yam emin değilim. Nasıl anlayabilirim?

Ben de ozele gidiyorum, hastanenin kendi uygulamasinda goruyorum zaten ama enabiza gec de olsa düşüyor. Hastanen verileri e-nabiza gondermiyor muhtemelen, musteri hizmetleriyle bi konus istersen
Teşekkür ederim öyle yapayım çünkü kendi sistemleri de yok diye biliyorum

Canım sağlık ocağından tarif almanı tavsiye ederim. Dr bana kendisi tarif etti, eşim de yanimda idi. Koldan bende cok morarma oldu, yanma dayanılmaz idi. Ama bacaktan hiç sorun yok. Kol için link buldum

Ben 1.5 kat çıkabiliyorum sonra bi durup nefesi topluyorum 🙈dinlene dinlene sindire sindire merdivenleri çıkıyorum 😂 geçen asansör bozuldu 7 kat in çık ertesi… acisi ertesi gün çıktı 🙈

Çok teşekkür ederimm

Kızlar merhaba, en başından beri özel hastanede doktora gidiyorum. Bütün testleri yaptırdım hastanede. En son da şeker yüklemesi yaptırdım ve normalde çok dert etmiyordum fakat artık canımı sıkmaya başladı. Yaptırdığım testlerin hiçbiri enabızda gözükmüyor sizde de durum böyle mi? Doktora söylediğimde bir aksilik olursa biz sizi arayacağız diyor ama gözünden de kaçabilir. Ayrıca sistemde arşivde gözükmesini de istiyorum. Neden böyle oluyor?
Merhaba hastanenin hasta hakları birimine basvurabilirsin. Aynı durumu yaşadım hasta hakları birimine başvurdum aynı gün içerisinde çözüldü. E nabiza aktarimlarini yapmaları gerekiyor.

Sizce bu yatak nasıl park yatağın alt katı için şuan elimde çok ince 1 tane var kalın olsun istiyorum bundan kullanan var mı baby plus therapy sünger yatak e bebek 70*110 kalın başka önerebileceğiniz yatak var mı
Birde kapsız balensiz emzirme atleti arıyorum mağazalarda beğenemedim hepsi kaplı internetten alabileceğim öneriniz var mı
Benimki de ince yatak üst katta iyi de altta çok aşağıda kalıyor çocuk kızımda alt katta ince yatağın altına pamuk doldurup bir yatak daha yapmıştı kayınvalidem ama zor oluyor ya o yüzden bende kalın düşünüyorum buna bakayım bende

Merhaba bende gebeliğn başından beri kullanıyorum şuan 25 . Haftanın içindeyim hep göbekten vurdum son zamanlar zorlamaya başladı ama bazen vuruyorum ve basılmıyor bile geri çıkarmak zorunda kalıyorum karnım sertleşti çünkü ilk zamanlara göre. Bacaktan ve koldan vuranlar yardımcı olabilirmiii
YouTubedan subkutan enjeksiyon uygulaması yazıp bakabilirsin. Ben sağlık ocağındaki hemşireye bana nasıl yapıldığını anlatır mısınız evde eşim yapacak dedim ayrıntılı şekilde anlattı evde eşim yapıyor. Bazen bacaktan kendim yapıyorum. Bacaktan yapmayı YouTubedan öğrendim

İyi pazarlar hamişler🌸💝

26. Haftayı bitiyorum artık,
Hepimiz artık 3. Trimestere ya girdik ya da çok az kaldı🧿

Bu hafta ciddi ödemlerim başladı. 1 aydır yüzük zaten takamıyordum.
Ama sabahları uyanınca da ayaklarım ve ayak bileklerim poğaça gibi puf puf oldular. El parmak ve bileklerim de.
Bu hafta gidip kan idrar vermeyi düşünüyorum, anormal bir durum (idrarda protein artışı vs) var mı diye..

Sizlerde durum nasıl?

Bu hafta biraz dışarıdan yedik, normalde tuz tüketmem ama dışarıda olunca sınır olmuyor 😬

İyi pazarlar hamişler🌸💝

Ama sabahları uyanınca da ayaklarım ve ayak bileklerim poğaça gibi puf puf oldular. El parmak ve bileklerim de.
Bu hafta gidip kan idrar vermeyi düşünüyorum, anormal bir durum (idrarda protein artışı vs) var mı diye..

Sizlerde durum nasıl?

Bu hafta biraz dışarıdan yedik, normalde tuz tüketmem ama dışarıda olunca sınır olmuyor 😬
Hayırlı pazarlar ☺️
Sayılı günler kaldı artık çabuk geçer 🫢
Tuzdan değilde fazla su tüketimide sebeb olabiliyormuş ama gidip kan vermekde fayda var
Bende ilk öğrendiğimizde gitmiştim birdaha hastaneye gitmek nasip olmadı
Ağrılarla yuvarlanıp gidiyoruz 🫢

Selam kızlar
26+2 de doktor kontrolüne gittik.
Bebis 964 gr, 35 cm olmuş. Hersey yolunda dedi 👍 🧿 plasenta önde, bir de bebis elleriyle yüzünü kapayınca foto alamadık 😬
Plasenta rahim agzina cok yakin, 28. Haftada tekrar bi bakalım dedi. Plasenta bu haftalardan sonra yukarı çıkar mı?
Benim de plesanta ilk zamanlardan beri aynı şekilde, en son gittiğimde vajinal baktı emin olmak için. O zaman da dedi böyle kalırsa 38den sonra sezeryana alıyoruz diye. Bakalım çıkarsa yol yöntem değişebilir tabi ama çıkmazsa da sağ salim kavuşabilmek önemli olan🌸

Benim de plesanta ilk zamanlardan beri aynı şekilde, en son gittiğimde vajinal baktı emin olmak için. O zaman da dedi böyle kalırsa 38den sonra sezeryana alıyoruz diye. Bakalım çıkarsa yol yöntem değişebilir tabi ama çıkmazsa da sağ salim kavuşabilmek önemli olan🌸
İnsallah sag salim kavuşuruz, Allah kolaylaştırsın 🙏

İyi pazarlar hamişler🌸💝

Sizlerde durum nasıl?

Iyi pazarlar, benim de 26. Haftanın son günü bugun. Cok fazla odem sorunu yasamadim henuz umarim boyle de devam eder 😄

Youtubeda pozitif dogum videolari izlemeye başladım, nasıl dogurcam diye dusunmeye ve korkmaya başladım bu aralar. Resmen cok az kaldi 🙃 hepimize saglikla kavusmayi nasip etsin insallah

YouTubedan subkutan enjeksiyon uygulaması yazıp bakabilirsin. Ben sağlık ocağındaki hemşireye bana nasıl yapıldığını anlatır mısınız evde eşim yapacak dedim ayrıntılı şekilde anlattı evde eşim yapıyor. Bazen bacaktan kendim yapıyorum. Bacaktan yapmayı YouTubedan öğrendim
Çok teşekkür ederim☺️

Kızlar merhaba günde 2 3 kez kasılmanız oluyormu hafif kasıklarda kasılma hissediyorum karnım sert oluyor sonra 5 10 sn sonra geçiyor normalmi?25 . Haftanın içindeyim

Kızlar merhaba günde 2 3 kez kasılmanız oluyormu hafif kasıklarda kasılma hissediyorum karnım sert oluyor sonra 5 10 sn sonra geçiyor normalmi?25 . Haftanın içindeyim
Doktorunu bilgilendir mutlaka
Bende hissediyorum ama bazılarına sancı önemli diyebiliyorlarmış bazı doktorlarda çok öenmsemiyor doğuma hazırlık diyor

Benim de böyle hem de 2-3 haftadır. Magnezyum ve progestan fitil kullanıyorum. 2 gün önce doktorum serumlar taktı bi kaç ilaç içirdi hastanedeyken ama geçmedi her gün yine oluyor. Kimi normal diyor kimi erken doğum belirtisi diyor.

Evet oluyor doktora sormayi da unuttum genelde rahatsizlik vermiyor ve pozisyon degistirerek geciyorsa zararsiz diyorlar bazıları da ciddiye aliyor. Ocak sonu gittigimde soracagim doktora

Back
X