Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok üzüldüm canım Ayni durumu bende yaşadım önceden, bebekte genetik problem olduğu zman veya anne de pihiltilasma problemleri varsa bu haftalrda bebegn kalp atışı duruyor.Rabbim en kısa zaman da sağlıklı bir evlat nasip etsn inşallah.
Benim oyle ama ben yapmadim, kimlerin turuncunolduguna baktim anneler kulubune uye olanlarin oyle gorunuyor. Gebelikle ilgili profilden bilgi girmistim sanirim onunla ilgili
Kızlar selamlar güncelleme yapmaya geldim :) bugün 12+2 olduk. Bulantılar kusmalar çok azalır ve biter sanıyordum ancak tahmin ettiğim gibi olmadı Temmuz annelerinde genelde 13-14 civarında bitmiş kusmalar. Benim de biter diye umuyorum inşallah. Ama şimdilik aynı şiddetle devam. Onun haricinde geçen hafta çarşamba Ankara intergen de fetal dna testi vermiştim hala sonuçlanmadı ama hafta bitmeden sonuçlanır diye umuyorum. Ek olarak kasık ağrısı ve bel ağrısı güncellemesi geldi 11. Haftadan sonra kontroller ne yazık ki bir aya çıktı. Bir ay nasıl sabredeceğiz hiç bilmiyorum. Bebeğin hareketlerini de hissedemediğimiz için şu aralar kaygılı geçebilir sizler için de. Onun haricinde geçen gün inditex indirimi vardı nude tonlarda kıyafet alışverişi yaptım bebiş için dayanamadım bu hafta da inşallah göğüs kremidir, gümüş kapaktır vs o tarz şeyleri almayı planlıyorum. Hepsi bir arada zorlamasın diye yavaştan başlamak iyi olabilir. Umarım sizler de bebişleriniz de iyidir. Öpüyorum hepinizi güzel gebiş dostlarım