• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    91
Benim de böyle hem de 2-3 haftadır. Magnezyum ve progestan fitil kullanıyorum. 2 gün önce doktorum serumlar taktı bi kaç ilaç içirdi hastanedeyken ama geçmedi her gün yine oluyor. Kimi normal diyor kimi erken doğum belirtisi diyor.
Banada normal dedi ama herhangi bir işlemde yapmadıı önlem amaçlı🤷🏻‍♀️

Evet oluyor doktora sormayi da unuttum genelde rahatsizlik vermiyor ve pozisyon degistirerek geciyorsa zararsiz diyorlar bazıları da ciddiye aliyor. Ocak sonu gittigimde soracagim doktora
Banada çok rahatsızlık vermiyor kasıkta bi kasılma hissediyorum karnıma dokunduğumda sağ yada sol bir kısım semsert oluyorr hemen geçiyor umarım herşey yolundadır hepimiz için

Banada normal dedi ama herhangi bir işlemde yapmadıı önlem amaçlı🤷🏻‍♀️
Rahim ağzı uzunluğu ve rahim ağzında bi açılma olup olmadığı önemli. Doktorlar onlar normalse çok önemsemiyor genelde ama bu kasılmaların rahim ağzını kısalttığını okudum bi kaç yerde. Magnezyum kullanmıyorsanız kendi önleminizi almak için kullanabilirsiniz.

Rahim ağzı uzunluğu ve rahim ağzında bi açılma olup olmadığı önemli. Doktorlar onlar normalse çok önemsemiyor genelde ama bu kasılmaların rahim ağzını kısalttığını okudum bi kaç yerde. Magnezyum kullanmıyorsanız kendi önleminizi almak için kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim en son 4 gün önce gitmiştim doktora her seferindede soruyorum rahim ağzını bir sıkıntı yoktu umarım yoktur🙏🏻magnezyum 40 gündür fln kullanıyorumm

Merhaba, kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyormuş varislerimden dolayı. Doktor ben sana göstereceğim dedi ama kullanan var mı? Karnından vuracaksın dedi.
Tup bebek tedavisi gördüm icin gobekten igne konusunda baya tecrübe kazandim diyebilirim 😊
Kan sulandirida kullaniyordum gobekten. Ilk baslarda biraz panik oluyor insan ama bir kac güne el alışıyor. Bir tık yanma oluyor ama uzun sürmüyor. Gobek deliginin 3 4 parmak altina veya yanina hilal ay olacak sekilde yapiyorsun

İyi pazarlar hamişler🌸💝

26. Haftayı bitiyorum artık,
Hepimiz artık 3. Trimestere ya girdik ya da çok az kaldı🧿

Bu hafta ciddi ödemlerim başladı. 1 aydır yüzük zaten takamıyordum.
Ama sabahları uyanınca da ayaklarım ve ayak bileklerim poğaça gibi puf puf oldular. El parmak ve bileklerim de.
Bu hafta gidip kan idrar vermeyi düşünüyorum, anormal bir durum (idrarda protein artışı vs) var mı diye..

Sizlerde durum nasıl?

Bu hafta biraz dışarıdan yedik, normalde tuz tüketmem ama dışarıda olunca sınır olmuyor 😬
El ayak şişmesi önemli geciktirmeden gidin gebelik zehirlenmesinin en Hüyük belirtilerinden ama o çok düşük bir ihtimal yükse iktimalle dışarıdan yemenizdendir evde tansiyon rakipi yapın hem tansiyon yüksek hem şişlik varsa sorun olabilir yoksa rahat olun hepimiz şişiyoruz

Back