Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay demindn beri bakiorm.bakiyorum nolmus diyeEvet çalışma varmış bizim 20 sayfamızı silmişler 444lerdeydik kızlar. Ama özledim burayı hep bakıyordum yabirbirimize destek olmak çok güzel insan rahatlıyor burda
Aaa erken degil mi nst icin ben 32 den sonra aliysr diye biliyodumSabah ben de 2. nst me girdim bebekle ilgili net bişeyler görmek iyi hissettiriyor gerçekten. ama bu sefer aç olduğum için az hareketliydi tok gelmek daha iyi oluyor dedi hemşire. Daha girmemiş olan varsa bir şeyler yiyip gidin :)
genelde 32 de başlıyolar sanırım ama galiba hastanenin veya doktorun isteği mi bu şekilde bilmiyorum 28 den beri her geldiğinizde alıcaz dediler nst'yeAaa erken degil mi nst icin ben 32 den sonra aliysr diye biliyodum
Merhaba intergene ilk kaçıncı haftadayken gönderdiniz kanınızıBugün 14+2’yim ve intergen e gönderdiğim fetal dna da bebeğimle kanımızı ayıramamışlar yeniden kan vermek zorunda kaldım. Bana defalarca sorun yok endişelenmeyin olağan bir şey dediler ama gel de bunu kalbime söyle… Dilerim bir sonraki sonuç normal çıkar da içim rahat eder…
Randevusuz bakmazlar bence o kadar geçe verdiklerine göre yoğun çokBen doktora randevu bulamiyorum en son araligin basinda gitmistim tam subat 7de buldm dedm o da dün.iptal edildi randevusuz gitsem bakarlar mi acaba ya sorcaklarim var dogumla ilgili 28 hafta bitiyo artik yavastn planlamak.lazim
32 den sonra muhakkak alınıyor bencede güzel haftaya bizde giriyoruzKızlar nstye sancı şikayeti vs olmadan aldıklarını bilmiyordum
Bence güzel bi tedbir . Çünkü bazen hiç bişey hissetmeden de sancı çıkabiliyor
Benim hepsi enabıza düşüyor ilginç hep özel hastaneye giderim ben özel sağlık sigortam var bugüne kadar yapılan tüm işlemler e-devlette gözüküyorKızlar merhaba, en başından beri özel hastanede doktora gidiyorum. Bütün testleri yaptırdım hastanede. En son da şeker yüklemesi yaptırdım ve normalde çok dert etmiyordum fakat artık canımı sıkmaya başladı. Yaptırdığım testlerin hiçbiri enabızda gözükmüyor sizde de durum böyle mi? Doktora söylediğimde bir aksilik olursa biz sizi arayacağız diyor ama gözünden de kaçabilir. Ayrıca sistemde arşivde gözükmesini de istiyorum. Neden böyle oluyor?
Benimde ağrı var ama lansinısh iyi geliyor mu ?Iyi aksamlar kizlar
Meme sancisi ceken var mı ?
Uclari cok hassas göğsüm inanilmaz aciyor. Simdilik lansinoh krem kullaniyorum bir kac gundur oda yara olmasin diye.
Agriya iyi gelen bildiginiz bisey var mi ?
Şöyle krem agriyi almiyor. Emzirme başladığında meme uclari yara olmasin diye onemlem amacli kullaniliyormus. Bende uclari hassas oldugu icin simdiden basladim kullanmaya. Yara olmasin diye. doguma 9 hafta kaldi çünküBenimde ağrı var ama lansinısh iyi geliyor mu ?
Evet az kaldı bende sürdüm şimdi yanma his geçti amaŞöyle krem agriyi almiyor. Emzirme başladığında meme uclari yara olmasin diye onemlem amacli kullaniliyormus. Bende uclari hassas oldugu icin simdiden basladim kullanmaya. Yara olmasin diye. doguma 9 hafta kaldi çünkü
Evet harareti aliyorEvet az kaldı bende sürdüm şimdi yanma his geçti ama