- 31 Aralık 2023
- 459
- 394
- 28
Günaydın canımm. Taş gibi bir karınlaaa uykulu gözlerle sana da günaydınDoğurmayan 3-5-7 kişi kaldık herhalde günaydın hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımm. Taş gibi bir karınlaaa uykulu gözlerle sana da günaydınDoğurmayan 3-5-7 kişi kaldık herhalde günaydın hanımlar
Ben Ferplex sıvı formunu kullanıyorum benimde midem rahatsızdı gebelik öncesinde ama hiç sorun yaşamıyorum bu ilaçla.Kızlar doktor randevuma daha bir buçuk hafta var o yüzden size danışmak istiyorum ben demir ilacı olarak oroferon kullanıyorum ve artık mide yanması ağrısı bulantısı neeee varsa mideyle ilgili hepsini yaşıyorum canıma tak ettiği günlerdeyim dik yatmaktan sırtım boynum şekil değiştirdi şişe şişe gaviscon içiyorum anca öyle hafifliyor ben artık bunu demir ilacına bağlamaya başladım sizlerde de bunun gibi birşey yaşayaniniz oldumu doğuma az kaldı zaten dayanırım dedim ama yok dayanamiyorum ya ilacı birakcam yada bildiğiniz bir ilaç varsa başka onu kullanayim yahu
Annem bu duayı okuyanın rahat geçiyor dogumu dedi kızlar bende hem egzersiz yapıyor hemde bu duayı okuyorum inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza SÜMMES SEBİLA YESSERAHU37+3 üm. Benim de sık sık oluyor. Hatta daha çok akşamları. Normalmiş. Aslında asıl mesele kasığa ve sırta giren kasılmaymış. Dogumun yakın olduğunu o kasılmalar daha cok gösteriyormuş. Ben de bu hafta şu dogumu kolaylaştıran egzersizlere başladım. Squat hareketinden bacaklarım ham olmuş acıyor valla.
Aynı durumdan muzdaripler grubu olarak desene toplasan 3 saat uyku uyumadım yaa namaz kıldım iyice açıldı uyku bence Allah bizi hazırlıyor anneliğe yaa başka açıklaması olamaz bununGünaydın canımm. Taş gibi bir karınlaaa uykulu gözlerle sana da günaydın
Ben de Meryem suresi dinliyorum okumaya çalışıyorum oda doğumu kolaylaştırıyor diyor girip çıkan arkadaşlarımAnnem bu duayı okuyanın rahat geçiyor dogumu dedi kızlar bende hem egzersiz yapıyor hemde bu duayı okuyorum inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza SÜMMES SEBİLA YESSERAHU
Ben Ferplex sıvı formunu kullanıyorum benimde midem rahatsızdı gebelik öncesinde ama hiç sorun yaşamıyorum bu ilaçla.
Hem kabiz da yapmıyor
Teşekkür ederim canımCanım ben üst üste 4 gün ilacı içmeyi unuttum ama mide yanmam aynı devam etti bende şunu içiyorum
Geçmiş olsun. Acil şifalar. Ben dediklerinizi yapmaya çalışıyorum. Mümkün mertebe yalnızım evde iki haftadır kalabalığa girmiyorum. Rabbim korusun hepimiziYeni doğum yapan anneler ve yakında yapacak olan annelerrr ortalıkta baya salgın var sanırım aman dikkat edin hastane cantalariniza dezenfektan kolonya ekleyinn olabildiğince az kişiyle görüşün ziyaretçi mümkünse kabul etmeyin gelenle de temasdan kacinin (yanınızda kalacak kişiler de kacinsin) vallahi çok fena sarsıyor bu hastalık ben yakalandım ve tat kokuda gitti sanırım kovid bilmiyorum ama çevremden çok duymaya başladım şimdi tek bedendeykenbyine neysede ya doğduğunda hastalansaydim diye düşünüp duruyorum sürekli şimdi bile çok zor geliyor vallahi sizide uyarayım dedim
Çok geçmiş olsun bende eylülden beri ikinci kez yakalandım acayip bir öksürük vardı ateş yoktu doktorum ateş varsa şehir hastanesine git ihmal etme demısti ateş yoktu allahtanYeni doğum yapan anneler ve yakında yapacak olan annelerrr ortalıkta baya salgın var sanırım aman dikkat edin hastane cantalariniza dezenfektan kolonya ekleyinn olabildiğince az kişiyle görüşün ziyaretçi mümkünse kabul etmeyin gelenle de temasdan kacinin (yanınızda kalacak kişiler de kacinsin) vallahi çok fena sarsıyor bu hastalık ben yakalandım ve tat kokuda gitti sanırım kovid bilmiyorum ama çevremden çok duymaya başladım şimdi tek bedendeykenbyine neysede ya doğduğunda hastalansaydim diye düşünüp duruyorum sürekli şimdi bile çok zor geliyor vallahi sizide uyarayım dedim
Günaydın canım Bugün 1de 37 hafta kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doğum şeklimi konuşacağızDoğurmayan 3-5-7 kişi kaldık herhalde günaydın hanımlar
Gözün Aydın kuzum maşallah ama sezeryan olacağım bende uyuşma tam olmadı mi ki belden ? Neden genele döndüler ? Senin için mi almadı yoksa anestezi etki mi etmedi ?Kızlar ben doğurdum belden uyuşma ile sezeryan çok zorlandım hissettim çok kisa sureligine genele döndüler bebek çıktığında gördüm ama zorlandım ve 2.gun bugün şiddetli baş ağrım var uykusuzluk vesaire kendimi toplamaya çalışıyorum. Bebeğim 38 haftalık 2800 kilo 49 cm şükür sağlıklı Allah herkesin kolaylıkla saglikla kucagina almasını nasip etsin dua ediyorum herkese
Bende vala heyecan yaptım haYok doğurmadım :) bende doğurcam zannettim, duş alıp uzanınca geçti şuanlık takipteyim doktor kontrolüne kadar bakalımm
Sen zaten demirbaşsın ya herkes doğurur sen en son Kasım sonu ya senin bu dökülenler hep Kasım başı olanlar benceDoğurmayan 3-5-7 kişi kaldık herhalde günaydın hanımlar
İlaçtan mı bilmiyorum ama ilk hamilelikte 9 ay boyunca çektim süt içince hafiflerdi azcıkKızlar doktor randevuma daha bir buçuk hafta var o yüzden size danışmak istiyorum ben demir ilacı olarak oroferon kullanıyorum ve artık mide yanması ağrısı bulantısı neeee varsa mideyle ilgili hepsini yaşıyorum canıma tak ettiği günlerdeyim dik yatmaktan sırtım boynum şekil değiştirdi şişe şişe gaviscon içiyorum anca öyle hafifliyor ben artık bunu demir ilacına bağlamaya başladım sizlerde de bunun gibi birşey yaşayaniniz oldumu doğuma az kaldı zaten dayanırım dedim ama yok dayanamiyorum ya ilacı birakcam yada bildiğiniz bir ilaç varsa başka onu kullanayim yahu
11.11 sezeryan tarihin mi randevu mu güzel tarihe denk geliyorDün kontrolüm vardı 36+ 3 idik kg 2900 olmuş boy da 47 cm çok şükür herşey yolunda
Bende 77 kg olmuşum toplam 15 kg ile devam gören çok almamışsın diyor görüntüde de göstermiyorum ilk oğlumda daha hantaldım
Haftaya cuma tekrar gideceğiz
11 Kasım sabahtan alacak İnş
Rabbim sağ sağlim kavuştursun hepimizi
Gazan mübarek olsun canım oğlan kaç kilo olmuş bak bakalım napyoGünaydın canım Bugün 1de 37 hafta kontrolüm var çatı muayenesi yapacak doğum şeklimi konuşacağız
Aynen ben Kasım sonu canım doktor bana kasım 15 sonrasını al gözünün önüne oğlan uzarsa yada Allahtan bi aksilik çıkarsa yoksa senle 40’ı görürüz biz dedi o yüzden rahatım benSen zaten demirbaşsın ya herkes doğurur sen en son Kasım sonu ya senin bu dökülenler hep Kasım başı olanlar bence