- 11 Mart 2024
- 1.279
- 1.155
- 29
Aralıkları sıklaşacak mı kontrol et canmKızlar 15 dk da bir karnım kasılıyor taş gibi oluyor 20 sn falan sonra yumuşuyor normal mi bu sizde de oluyor mu?
Ayy duygularım çok acaipti yaa değişiktiAy Allah analı babalı büyütsün canimmbirazda duygularınız dan bahsedin yeni annelerr ben hala inanamıyorum aranızda öyle olan varmı bilmiyorum ama gerçekten bir kaç haftaya bebeğim olacağına anne olacağıma inanamıyorum bunun için kendimi suçladigimda çok oluyor ilk kucagina aldığın an yükleniyor annelik diyende var bilmiyorum öylemi oluyor gerçekten
1 saatte 5 kere oldu şuanAralıkları sıklaşacak mı kontrol et canm
Oyyy maşallah canm benim senin de günün belli oldu desene:)Arkadaşlar bugün randevum vardı doktor sezeryan için gün verdi bebeğim makat geliş hala 13 Kasımda Allah izin verirse bebeğime kavuşuyorum. O tarihe kadar bekler inşallah. Tarihi öğrendiğimden beri çok mutlu ve garip hissediyorum. Hamilelik hem istediğim ama tam da emin olamadığım bir zamanda gelip beni buldu, çok şükür her gününe. Bebeğimi ilk öğrendiğimde 8 milimdi bugün 50 cm olmuş. Gram gram takip ediyordum bugün 3 kilo olmuş. Allaha bin şükür ne büyük bir mucize diye hep dua ediyorum. Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Hayırla büyütelim inşallah. Kalp atışını duyduğum ilk günden beri diyorum. İsteyen, dileyen, tedavi gören, avucunu açıp evlat sahibi olmak için dua eden her kim varsa Allah inşallah bu duyguyu nasip eder. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi evlat yokluğu ile sağlığı ile sınamasın.
Ayyy kontrol de ne dedi doktor canm okuyamadm gecmişi pekte..Belim ağrıyor uzanınca geçiyor yavrumyarın kontrol var doğuramıcam yine galiba
Ayyy oldu mu bebişGünaydın kızlar 38+2 ile bende elendim
Oyyy yerim seni bal evlat maşallah
Ayy yavrucum gözünüz aydın çok sevindim ne mutlu kavuştunuz evladınızaAyy duygularım çok acaipti yaa değişikti
Ameliyata eşim de geldi önce beni hazırladılar sonra eşimi aldılar içeri gözüm hep kapıdaydı o gelene kadar sanki o olmasa olmaz gibi
Bi de ilk ağlamasını duyunca bende onla beraber bir ağladım bir ağladım size anlatamam
Hep aklımda küvez ihtimali vardı çünkü korkuyordum küveze gidecek diye çok şükür birlikte odamıza geldik
Hamilelik boyunca yavaş yavaş yüklenmiş annelik bencesanki daha önce biliryormuşum gibi emzirdim altını değiştirdim falan
Eşimde öyle normalde korkar yeni doğam bebekten alamaz eline bişe olur diye ama altını bile değiştirdi işte ona da babalık yüklenmiş yavaş yavaş
Ayyy 40 ta nasl doğurtacak ki kızzKanalda değil yavrum. Haftaya cuma 1 Kasım'da bir daha gidicem . Doğmazsa 40+3 gibi doğurtucam seni dedi o da 4-5 Kasım gibi pazartesi salıya denk geliyor. Gelesi yok yani gerçekten. Sana ne dedi
Daha biraz zaman var canm evet az daha dursun oğluşumuz:) maşallah güzel de kilo almışBenimde kontrol vardı 36+6 bugün. Henüz doğmaya niyeti yok . Zaten az daha beklesin2930 kg olmuş .buna da şükür tam bir domuşuk suratlı akrep oğlum olacak. Böyle doğumları duydukça heyecan yapıyorum. Bir yanım hemen gel bir yanım dur daha erken diyor
Maşallah size sizin adınıza çok sevindim canım darisi bizlere olsun inşallahAyy duygularım çok acaipti yaa değişikti
Ameliyata eşim de geldi önce beni hazırladılar sonra eşimi aldılar içeri gözüm hep kapıdaydı o gelene kadar sanki o olmasa olmaz gibi
Bi de ilk ağlamasını duyunca bende onla beraber bir ağladım bir ağladım size anlatamam
Hep aklımda küvez ihtimali vardı çünkü korkuyordum küveze gidecek diye çok şükür birlikte odamıza geldik
Hamilelik boyunca yavaş yavaş yüklenmiş annelik bencesanki daha önce biliryormuşum gibi emzirdim altını değiştirdim falan
Eşimde öyle normalde korkar yeni doğam bebekten alamaz eline bişe olur diye ama altını bile değiştirdi işte ona da babalık yüklenmiş yavaş yavaş
Canım ben üst üste 4 gün ilacı içmeyi unuttum ama mide yanmam aynı devam etti bende şunu içiyorumKızlar doktor randevuma daha bir buçuk hafta var o yüzden size danışmak istiyorum ben demir ilacı olarak oroferon kullanıyorum ve artık mide yanması ağrısı bulantısı neeee varsa mideyle ilgili hepsini yaşıyorum canıma tak ettiği günlerdeyim dik yatmaktan sırtım boynum şekil değiştirdi şişe şişe gaviscon içiyorum anca öyle hafifliyor ben artık bunu demir ilacına bağlamaya başladım sizlerde de bunun gibi birşey yaşayaniniz oldumu doğuma az kaldı zaten dayanırım dedim ama yok dayanamiyorum ya ilacı birakcam yada bildiğiniz bir ilaç varsa başka onu kullanayim yahu
Canım nasıl oldun benim doktorum kasılmaların araları 5 dk ya düştüğü zaman gel demişti1 saatte 5 kere oldu şuan
Ben aylardır böyleyim, nexium-lansor kullandim, sise sise gaviscon-rennie duo ictim, sonra bu ilaçtan olduğunu ilacı 15-20 gün bırakınca anladim. Simdi baska bir ilac deniyorum, ferrum hausman diye. Eskisi gibi degil midem ama tabi öncesinde kotu kavrami benim icin baya baya ölüm gibi bişeydi. Şimdi daha iyiyim.Kızlar doktor randevuma daha bir buçuk hafta var o yüzden size danışmak istiyorum ben demir ilacı olarak oroferon kullanıyorum ve artık mide yanması ağrısı bulantısı neeee varsa mideyle ilgili hepsini yaşıyorum canıma tak ettiği günlerdeyim dik yatmaktan sırtım boynum şekil değiştirdi şişe şişe gaviscon içiyorum anca öyle hafifliyor ben artık bunu demir ilacına bağlamaya başladım sizlerde de bunun gibi birşey yaşayaniniz oldumu doğuma az kaldı zaten dayanırım dedim ama yok dayanamiyorum ya ilacı birakcam yada bildiğiniz bir ilaç varsa başka onu kullanayim yahu
Kızlar ben doğurdum belden uyuşma ile sezeryan çok zorlandım hissettim çok kisa sureligine genele döndüler bebek çıktığında gördüm ama zorlandım ve 2.gun bugün şiddetli baş ağrım var uykusuzluk vesaire kendimi toplamaya çalışıyorum. Bebeğim 38 haftalık 2800 kilo 49 cm şükür sağlıklıAllah sağlıkla kucağınıza aldırsın umarım ikinizde iyisinizdir. Güzel ömrünüz olsun
Ay naptın naptın çok merak ettim doğum sancısı mıydı ki bunlar. Belki de doğum yaptın Şuan kız çok merak ettim sağlıkla inşallah1 saatte 5 kere oldu şuan
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün mucizen. Vücudun zamanla bu sürece alışır baş ağrısı da anesteziden kaynaklıdır tahminimce . Kahve falan diyordu kızlr ağrı için ama tam bilmiyorum . Maşallah sağlıklı uzun ömürleriniz olsun beraberKızlar ben doğurdum belden uyuşma ile sezeryan çok zorlandım hissettim çok kisa sureligine genele döndüler bebek çıktığında gördüm ama zorlandım ve 2.gun bugün şiddetli baş ağrım var uykusuzluk vesaire kendimi toplamaya çalışıyorum. Bebeğim 38 haftalık 2800 kilo 49 cm şükür sağlıklıAllah herkesin kolaylıkla saglikla kucagina almasını nasip etsin dua ediyorum herkese
Duş alıp uzanınca geçti şükür şuanlıkCanım nasıl oldun benim doktorum kasılmaların araları 5 dk ya düştüğü zaman gel demişti
Yok doğurmadım :) bende doğurcam zannettim, duş alıp uzanınca geçti şuanlık takipteyim doktor kontrolüne kadar bakalımmAy naptın naptın çok merak ettim doğum sancısı mıydı ki bunlar. Belki de doğum yaptın Şuan kız çok merak ettim sağlıkla inşallah