2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Yaaa sürpriz yapmış annesi sanaaa 🥰😍 kaç haftalık doğmuş oldu
Öyle oldu canım 38+2 de geldi darısı sizin başınıza en güzel şekilde 😍😍
Gözün aydın canım sıhhatli olunda gelmiş geçmiş oldu herşey🌸 😍
Öyle gerçekten canım sağlık olunca geriye kalan hiç birşeyin önemi kalmıyor. Rabbim bekleyenlerede en güzel şekilde kavuşmayı nasip etsin 😍

Oy maşallah 🥰
Kızlar benim oğlanda son 3-4 kontrolde gulumserken yakaladık ya suratı aşırı asik yada gülüyor ikisini aynı gün yapıyor bu arada 😁 güler yüzlü bir bebiş mi geliyor acaba ne diyorsunuz bu kadar sık gülüş yakalamamız sadece bir tesadüf mü 😁
Hahahah ay inşallah valla ama hep sinirliydi bugüne kadar 😂 bugün bir şaşırdık bizde. Sağlıkla gelsinler de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍 Kanala girmedi diye üzülmüştüm heralde üzülmeyeyim diye bi öpücük 😂

Yaptım canım çok şükür ☺️

Aynen öyle canım ekime kaydık 😅 Allah razı olsun darısı başınıza 🌸

3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi 🙈

Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz😍

Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim ☺️

Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyor 🤭 yani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer😍
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benimmmmm 🧿🧿🧿🧿

Selam kızlar anca kendime gelebildim
Sabah 8.30 da ameliyata aldılar 9.11 de miniğim ağlıyordu 🥹
38+1 de 49 cm 3500 gr olarak doğdu
Herşey çok güzel ilerledi şükür 🙏🏻
sütüm hemen geldi 2 saate bir veya elini emmeye başladığında emziriyorum
Depent iyi ki almışım 👍🏻
Yürüyene kadar alt pijama giydirmediler kanama kontrolü için yürüdükten sonra giydim
Şimdilik bu kadar darısı hepinize ☺️

Depent iyi ki almışım 👍🏻
Yürüyene kadar alt pijama giydirmediler kanama kontrolü için yürüdükten sonra giydim
Ay Allah analı babalı büyütsün canimm 🙏🏻birazda duygularınız dan bahsedin yeni annelerr 🥰 ben hala inanamıyorum aranızda öyle olan varmı bilmiyorum ama gerçekten bir kaç haftaya bebeğim olacağına anne olacağıma inanamıyorum bunun için kendimi suçladigimda çok oluyor ilk kucagina aldığın an yükleniyor annelik diyende var bilmiyorum öylemi oluyor gerçekten 🥲

Depent iyi ki almışım 👍🏻
Oyyyyy maşallah 🧿🧿🧿 Allahım sağlıklı güzel ömürler nasip etsin sağlıkla büyüt. Depend bir paket aldım çantada çok teşekkür ederim 🌸🌸🌸

Ya kızlar bıktınız artık ağrı sorularından ama benim karnımın önü ağrıyor böyle sancı gibide değil sanki her yerinde gaz sıkışmış gibi acı daha çok yaşayan var mı
Bende sanki tuvaletim varmış hissiyatı var acı sanki sancı değil. Gerçi ilk doğum olacak çok ayıramıyorum sancı mı acı mı değil mi diye de .

Yaptım canım çok şükür ☺️

Aynen öyle canım ekime kaydık 😅 Allah razı olsun darısı başınıza 🌸

3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi 🙈

Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz😍

Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim ☺️

Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyor 🤭 yani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer😍
Oy oy maşallah maşallah nasıl başladı nasıl bitti hiç önemli değil . Önemli olan sağlıkla doğsun sen iyi ol .. kokulu kokulu öp bebişini keyfini Çıkar darısı bizlerin başına artık 🥰🥰

Depent iyi ki almışım 👍🏻
Allahım patır patır dökülüyor bebeler. En güzel gecen bebişinle ilk gecen bugün: Allahım sana da bebeğine de hepimize sağlıklı uzun ömürler versin : ben duygusallaştım ha iyice böyle güzel haberler aldıkça 😭😢😍🥰

Benimde kontrol vardı 36+6 bugün. Henüz doğmaya niyeti yok . Zaten az daha beklesin ☺️ 2930 kg olmuş .buna da şükür 😍 tam bir domuşuk suratlı akrep oğlum olacak. Böyle doğumları duydukça heyecan yapıyorum. Bir yanım hemen gel bir yanım dur daha erken diyor 😚🤪
Oyyyy maşallahhhhhh 🧿🧿🧿 bende aynı duygulardayımmm . Ne zaman isterlerse o zaman sağlıkla gelsinler . Surat bizde de hep aynıydı vallahi 😂😂💙💙

Kızlar 15 dk da bir karnım kasılıyor taş gibi oluyor 20 sn falan sonra yumuşuyor normal mi bu sizde de oluyor mu?

X