- 22 Kasım 2023
- 277
- 92
- 18
- 28
- Konu Sahibi mutlutablo
- #7.621
Siz de 21desiniz sanırım bi ben erken çağırılmışımMerhaba ben yarın ilk dozumu yaptıracağım. Aile hekimliği merkezinde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de 21desiniz sanırım bi ben erken çağırılmışımMerhaba ben yarın ilk dozumu yaptıracağım. Aile hekimliği merkezinde.
Ben 12i saati düşünüyordum. Sizinki duyunca kendiminki normal geldi. Ben bel ağrısından tedirginim. Uzun süre oturma iyi gelmiyor. Arada arkaya geçer yatarım diye düşünüyorum. Bol bol da mola vermek lazım. Bir gece konaklama imkanınız varsa çok iyi olur. Yoksa zor yani o kadar yolKizlar uzun bir yolcuga cikicam biraz tedirginim 21 saatlik yol gitmem gerekiyor kendi aracimizla gidicez ama gözüm hiç kesmiyor o yolu nasıl giderim daha önce uzun yolculuğa çıkan oldu mu kan sulandirci meyve suyu yapicam(vişne suyu) limonlu su falan yaparım ama nasıl biter o yol bilmiyorum ve dönüş yolu da var
Ben evden kirlent goturup belime koyuyorum cok rahat oluyor, hamile degilken bile hep boyle giderdim beli cabuk agriyan bir insan olarak 0 agri bitiriyorum yolculuguBen 12i saati düşünüyordum. Sizinki duyunca kendiminki normal geldi. Ben bel ağrısından tedirginim. Uzun süre oturma iyi gelmiyor. Arada arkaya geçer yatarım diye düşünüyorum. Bol bol da mola vermek lazım. Bir gece konaklama imkanınız varsa çok iyi olur. Yoksa zor yani o kadar yol
20+3 olacağım yarın. Hamileliliğimin ilk ayında bu tarihi vermişlerdi.Siz de 21desiniz sanırım bi ben erken çağırılmışım
Benimde norml zamanda ön koltukta hiç olmaz ağrım ama arka koltukta fena olurum destekten ötürü muhtemelen bide teker üstü muhabbetinden. Bakalım şuan iyiyim ilk aylar olsaydı gitmezdim. Ama en güzel zamanlarımız zaten. Bende destekleyici yastık vs alayım inş. Teşekkürler fikir içinBen evden kirlent goturup belime koyuyorum cok rahat oluyor, hamile degilken bile hep boyle giderdim beli cabuk agriyan bir insan olarak 0 agri bitiriyorum yolculugu
Teşekkür ederim deneyeceğimHissetmeniz icin size bi tavsiyede bulunayim, koltugun basina basinizi koyup duz uzanin ve hic ses olmasin televizyon falan. Sadece bekleyin ve karniniza odaklanin. Bebis hareket ediyodur mutlaka ama siz dek gelmiyorsunuz. Cunku hareket halinde, ayaktayken veya televizyon acikken aktivite halinde hissedilmez diye dusunuyorum
Selam bana 20. Haftada arayacağız dediler ben 2 doz olacagım belki ondandır. Doktorum vurul dedi en son 9 sene önce olmuştum sanırım çok geçtiği için 2 doz vuruyorlarKızlar tetenoz aşısı için sağlık ocağından gün alan oldu mu ? Bana 24. Haftaya ilk doz için gün verdiler bir daha olacak mı bilmiyorum. Çok mu geç normal bir dönem mi onu da bilemedim. Yarın soracağım.
1 süre erteletebiliyorlar sanırım ama genelde 20-21. Haftalarda çağırıyorlar. Uzun süredir tetanoz olmadıysan en az 1er ay arayla 2 doz vuruluyor.Kızlar tetenoz aşısı için sağlık ocağından gün alan oldu mu ? Bana 24. Haftaya ilk doz için gün verdiler bir daha olacak mı bilmiyorum. Çok mu geç normal bir dönem mi onu da bilemedim. Yarın soracağım.
Türkiye’de boğmaca ile birlikte tetanoz yapan hiç duymadım neredeyse.. Yurtdışında yapıldığını duydum. Sorunca bizede haber et olur mu? Bu arada sağlık ocağındaki ebe de bana aynısını dedi bazen elimizde olmuyor ona göre biraz erteleriz dedi.Durum guncellemesi:
Gobegim epey buyudu, yatakta donerken zorlanmaya basladim ufaktan, kilodan olsa patir kutur donucem de bebek var diye de insan ister istemez annelik icgudusu dikkatli hareket etmeye calisiyo zaten. 17 haftayi bitirdim, bebegi hala hissedemedim, 30 ocak 19+2de detayli randevum var, 5 subat 20+1de tetanoz randevum var. 5 subat oncesi doktoruma gidip detayli sonucunu bildiricem bi de tetanoz gerekli mi, gerekli ise sadece tetanoz mu yoksa bogmacali tetanoz asisi mi yapilmali onu sorucam. Forumda gormustum bazi doktorlar nedense bogmacali tetanoz yaptirtiyomus, tetanoz asisini saglik ocagi yapiyor, doktor bogmacali tetanoz onerirse anne adayi eczaneden kendi temin edip yine saglik ocaginda yaptiriyormus. Bi de saglik ocagi bana gun verdi ama dedi ki bazen tetanoz asisi elimizde bulunamayabiliyor, sen gelirsin elimizde varsa yapariz yoksa ileriki haftalarda asi elimize ulasinca seni tekrar cagiririz. Bi de icimde inanilmaz bebek kiyafeti alma istegi var, kendimi zor tutuyorum ailelerimiz de alacak bu sefer bebek cabuk buyuyecek cogunu giydiremicem diye, ama surekli bebek kiyafeti bakiyorum icim huzur doluyor
Gebeliği sağlık ocağına bildirdikleri için ilk zamanlarda gitmiştim zaten. Oradaki hemşire 3 şubata gün vermişti.Kızlar tetenoz aşısı için sağlık ocağından gün alan oldu mu ? Bana 24. Haftaya ilk doz için gün verdiler bir daha olacak mı bilmiyorum. Çok mu geç normal bir dönem mi onu da bilemedim. Yarın soracağım.
Bende 2 doz olacağım sanırım. bana ilk doz için 24 Şubat randevu verdiler geç değil mi diye düşündüm. Ama elbette onlar en iyisini bilirler.Selam bana 20. Haftada arayacağız dediler ben 2 doz olacagım belki ondandır. Doktorum vurul dedi en son 9 sene önce olmuştum sanırım çok geçtiği için 2 doz vuruyorlar
Ben şehir değişikliği yaptım bugün bildirdim. 24 şubata gün verdiler işte. Bir bildikleri vardır diye düşünüyorumGebeliği sağlık ocağına bildirdikleri için ilk zamanlarda gitmiştim zaten. Oradaki hemşire 3 şubata gün vermişti.
Beni 24. Haftamda çağırdılar işte. Ben de geç diye düşündüm ama bir bildikleri vardır herhalde1 süre erteletebiliyorlar sanırım ama genelde 20-21. Haftalarda çağırıyorlar. Uzun süredir tetanoz olmadıysan en az 1er ay arayla 2 doz vuruluyor.
Hangi şehirdedir ilk defa boğmacayı içine katan duydum. Tetanoz dediğimiz Td (tetanoz,difteri) diye geçiyor.Benim dr um tetenoz+boğmaca+difteri bu üçünü içeren bir aşı önerdi. 20+3 te haftaya gideceğim. 5 hafta sonrasında 2. Doz olacaksın dedi