Bazen yarım saatte bir bile oluyor yavrum. Memede süt kalmıyor deli gibi su içiyorumne kadar sürede bir emiyor canim saat basi emmesi beni cokk yormaya basladi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen yarım saatte bir bile oluyor yavrum. Memede süt kalmıyor deli gibi su içiyorumne kadar sürede bir emiyor canim saat basi emmesi beni cokk yormaya basladi ya
Bende nefret ediyorum yavrum herkesten hemde çocuğa bir dur yapma demedi mi annesi yaBugün gelen misafirlerimizin oğlu bebeğimin beşiğini merak edip sürekli bebek varken salladı durdu oğlumun uykuları kaçtı sinir oldu ve şu an asla uyuyamıyor insan misafirden nefret eder mi ben ettim çocuğumun ne huzuru kaldı ne uykusu
3 numaradayız biz cnımKızlar bebek bezinde kaç numaraya geçtiniz?
Biz gece başlıyoruz ılınmaya tüm gece üzülüyorum artık yavrumaKızlar nasılsınız ?
Bebekler büyümüştür bizim 3 aylık olmamıza az kaldı,
Benim sütüm az oldugu için mama veriyorum,
Az az içiyor sık sık içiyor sizde durumlar nasıl ?
Bide daha sütü bitirmeden ıkınmalar başlıyor sizde de öylemi ? Sürekli bi ıkınıyoruz
Kuzum bizde aynı durumdayız öyle bi ağlıyor ki memeden başka çözüm kalmıyorne kadar sürede bir emiyor canim saat basi emmesi beni cokk yormaya basladi ya
bizde var. Kalça ultrasonu çekilirken orayıda çektirdim. Sonra hem beyin ve sinire hemde pediatriye gösterdim. Normal dediler.Bebeğinde Sakral Gamze olan anne var mı?
Annelik delilik hali diyorlar o zaman en doğrusu o gerçekten sanırımEmin ol 2. De de aynı telaşı yaşıyorsun . O his hiç geçmiyor
Bazen ediyor bizede bir defa olmuştu uyumak üzere olan çocuğumu sevmek için uyandırdilar sonra saatlerce uyutamamistimBugün gelen misafirlerimizin oğlu bebeğimin beşiğini merak edip sürekli bebek varken salladı durdu oğlumun uykuları kaçtı sinir oldu ve şu an asla uyuyamıyor insan misafirden nefret eder mi ben ettim çocuğumun ne huzuru kaldı ne uykusu
Benim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?Kızlar nasılsınız ?
Bebekler büyümüştür bizim 3 aylık olmamıza az kaldı,
Benim sütüm az oldugu için mama veriyorum,
Az az içiyor sık sık içiyor sizde durumlar nasıl ?
Bide daha sütü bitirmeden ıkınmalar başlıyor sizde de öylemi ? Sürekli bi ıkınıyoruz
Dedi aslında ama oda bebek daha 1 yaşında ama ben hizmet etmekten oğlumu göremiyorum bir haftadır oğlum benim kucağıma gelince çığırıyor küsüyor resmen alıp kv denen oturuyor köleye çocuk elini emmeye başlayınca acıktı deyip veriyor ben emziriyorum getiriyorum sen işine bak ben alayım diyor pazar günü en son kalkıp sen mi baksanda ben çocuğumla ilgileneceğim dedim aaa dedi görümcem bizim işimiz vardı deyip gittiler kala kaldık öylece hepimiz akşama kadar oturdu misafirler de ve getirdikleri hediye de ne biliyor musun bardak takımı napcam ben bardağı sinir oldum üstüne yemekte hazırladım iki gündür ayaklarımın üstüne basamıyorumBende nefret ediyorum yavrum herkesten hemde çocuğa bir dur yapma demedi mi annesi ya
Aaa duymamıştım hiç alerji olabilir. Geçmiş olsunBenim doktorda 2.ayda yaptırdı rotayı. 3.aya bırakınca alerji olduklarını gördüm o yüzden 2de yaptıralım dedi. Yaptırdım ben bugün
Bende yarın göstereceğim. Kalça ultrasonunda hiç aklıma gelmedi açıkçası sonradan geldi, yarın bi baksınlar bakalımbizde var. Kalça ultrasonu çekilirken orayıda çektirdim. Sonra hem beyin ve sinire hemde pediatriye gösterdim. Normal dediler.
Su içinde memen doluyor mu ya? Bu su bir bana süt yapmıyor heralde. Süt olmadığı için bebeğim 2 fk emip ağlayarak bırakıyor mama veriyorum mecbur o emmedikçe iyice kurudumBazen yarım saatte bir bile oluyor yavrum. Memede süt kalmıyor deli gibi su içiyorum
Yaaa benim kızımda aynı durumda gece uyurken besleyince bir şey yok ama gün içinde zorla içiyor içmek istiyorda sıkıntısı var içemiyor gibi bir hareketi oluyor sonrasında da hepsini kusuyor ama 2-3 saat açlığı var aç yani bir kaç gündür bunu çok kafama taktım acaba laktaz I mı sindiremiyor diye düşündümBenim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?
Sağma makinesi kullansan canım belki üretmelisin sinyali olurSu içinde memen doluyor mu ya? Bu su bir bana süt yapmıyor heralde. Süt olmadığı için bebeğim 2 fk emip ağlayarak bırakıyor mama veriyorum mecbur o emmedikçe iyice kurudum
Ya o reflüyü Allah kahretsin. Çoçuğuma rahat uyku uyutmuyor. Sürekli bi bulantı kusma hali. Ağzına mama geliyor rahatsız oluyor çırpınıyor böyle kuşum. Uykuya tam dalacak uykudan uyandırıyor resmen. Bir an önce bitsin cidden mahvetti bizi. 12 den bu yana uyuyacak regli ve gaz sebebiyle sürekli uyanıyor dalamyor çocuğum.Benim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?
Bizimde aynı gece rahat sayılır ama mama içtikten sonra hep bi ıkınıyor, bizimde gaz var bigaia bizde kullanıyorduk bıraktım ben,Benim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?
crp baktılar enfeksiyon var mı diye. bir de soğuk uygulama. soğuk uygulamayla da düşmeyince seruma parol koyuo verdiler azıcık. vucüdü aşşırı sıcaktı. paroldan sonra düştüEn dogru olcum kulaktan. Onda da 38 ustu yuksek. 37,5 icin yuksek demiyorlar ama ne yaptilar acilde?
kaç ml mama alıyor. bir de hangi mamayı kullanıyorsunuzBenim bebeğim de 2.5 aylık sadece mama ile besleniyor. Bu aralar sadece uykuda beslenirken rahat onun dışında hep biberonla kavga ediyor gibi ve ıkınıyor. Ben gazdan diye düşünüyorum bir de reflüsü var bizimkinin. Sık sık masaj yapıyorum karnına beslemeden önce. Bi de fark ettiğim bigaia kullanırken daha iyiydi şimdi bulamadığımız için maflor plus kullanıyoruz pek fayda etmedi gibi. Siz probiyotik kullanıyor musunuz ya da gaz damlası ?