• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Ne bu istediği şey bileniniz var mı? Böyle erken haftalarda ilk defa böyle bişey duydum.. bide herkese yapıyoruz sana özel değil dedi. İnanmadım gerçi ama..

Ne bu istediği şey bileniniz var mı? Böyle erken haftalarda ilk defa böyle bişey duydum.. bide herkese yapıyoruz sana özel değil dedi. İnanmadım gerçi ama..
Gonlunu ferah tut canim bebek iyi demis uzerine basa basa. Belki sadece her seyden emin olmak isteyen bir doktordur. Cok endiseliysen saglik ocaklarinda kalp dinleniyor sabah gidip dinleyebilirsin stres yapma. Doktorlar negatif durumlari soylerler olsa soylerdi bence

Valla sanırım değilim berbat haldeyim. Doktor ne dedi ne saçmaladı hiç anlamadım. 8+3 olmam lazımdı bugün gittiğimde. Karından baktı çok tuvalete sıkışıktım bebek büyüdü artık tuvalete sıkışık olmaa göremedim karından tuvaletini yap gel alttan bakayım dei tamam dedim gitttiM yaptım sonra vajinal muayene oldum. Kalp atışını dinleteyim dedi bi ses açtı makinadan garip garip sesler geldi kalp atışı gibi değildi. Sonra bana cuma sabah gel 9da fetal kardiyo dopler çekilceksin falan dedi. Bişey mi var ne bu dedim? Kardiyak aktiviteye bakcam bilmemneye bakcam dedim oraları algılayamadım panikten. Ddim bebeğim iyimi kalbi atıyomu ağlamaya başladım tabi. Bak bakım bana niye ağlıyosun sen şimdi iyi diyorum sana istediğim şeyin bunla bi alakası yok falan dedi. Kalbi atıyomu dedim tekrar. İyi diyorum sana dedi EVET demedi 😔 ve 7+5 çıktı. 6 ocakta 7+2 ydi zaten.. Allah sonumu hayır etsin😔
Tabi doktorlar çok daha iyisini biliyor bakalım dediklerini yapınca nasıl ilerleyecek süreç bilgilendirme yapar zaten ama işte insan net şeyler duymak istiyor haklısın

Kizlar kan testlerinizi ne zaman yaptirdiniz? Ben gittigimde 6 haftaliktim bir daha gelisinde bu testleri yap gel dedi ama 10/11 haftalik oluyorum gec mi kalmis oluyoruz acaba ya
Benden kan testi falan isteyen olmadı hiç. 11.haftama gireceğim ben de. Çok önemli mi ya 😐

Selam kızlar herkese iyi akşamlar 😍 ben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?

Selam kızlar herkese iyi akşamlar 😍 ben fetal dna yerine önce ikili test yaptırmaya karar verdim pazartesi gideceğim. Sıkıntı çıkarsa fetal yaptırırız diye konuştuk eşimle bütçe sebepli. Acaba ikili yaptıranlar özel hastanede, ne kadar ücret ödediler bilgi verebilirler mi?
Ya ben de oyle istiyorum aslinda bu hafta baska bir doktorla gorusecegim ondan da fikir alacagim. Yaş kesin riskli cikacak ama kacinci haftada yapiliyo bu ikili test ya

10+5deyim canım ben. Perşembe vereceğim fetal 🥰 sen de yaptıracak mısın fetal canım
Ben cok korkuyorum ya . Yeni bir doktora gidecegim ve kesin yaptir diyecek . 20 ocakta tam 11.hafta girisi kani vercem. Sonuc cikana kadar naparim bilmiyorum.:)))) guzel haberler insallah veririz buradan

Ben cok korkuyorum ya . Yeni bir doktora gidecegim ve kesin yaptir diyecek . 20 ocakta tam 11.hafta girisi kani vercem. Sonuc cikana kadar naparim bilmiyorum.:)))) guzel haberler insallah veririz buradan
İyi düşünelim ki iyi olsun canım 🤲🏻🥰 ben 2doktora gittim 2side hiç düşünmeden fetal zorunlu dedi. Sonuç için evet beklicez ama sağlıklı olsun bebişlerimiz beklemeye değer 😍

Benden kan testi falan isteyen olmadı hiç. 11.haftama gireceğim ben de. Çok önemli mi ya 😐
İlk gebeligimde yapilip vitamin vs verilmisti de nette 4/6 hafta arasi yapilir yaziyordu sasirdim. Kimsede yapilmadiysa henuz normal o zaman benimki de

Ya ben de oyle istiyorum aslinda bu hafta baska bir doktorla gorusecegim ondan da fikir alacagim. Yaş kesin riskli cikacak ama kacinci haftada yapiliyo bu ikili test ya
11-14 arasi diye biliyorum ben. Ya yas konusunda kesin sikinti vericek acaba yaptirmasam mi diye dusunuyorum. En ufak
Bir puruze takilabilirim o testte

Bugun 18.30 civari herseye aglama modum aktif oldu. İnstagramda gezinirken gordugum sevimli seylere agliyorum. Tek olmadigimi soyleyin ona da aglarim🤣

Kızlar konudan tamamen bağımsız bi şey soracağım ismimizin rengini nasıl turuncu renk yapıyoruz. Bakıyorum da bazı arkadaşların öyle 🤭☺️

Benim oyle ama ben yapmadim, kimlerin turuncunolduguna baktim anneler kulubune uye olanlarin oyle gorunuyor. Gebelikle ilgili profilden bilgi girmistim sanirim onunla ilgili
Kızlar konudan tamamen bağımsız bi şey soracağım ismimizin rengini nasıl turuncu renk yapıyoruz. Bakıyorum da bazı arkadaşların öyle 🤭☺️

Back