2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kanalda değil yavrum. Haftaya cuma 1 Kasım'da bir daha gidicem . Doğmazsa 40+3 gibi doğurtucam seni dedi o da 4-5 Kasım gibi pazartesi salıya denk geliyor. Gelesi yok yani gerçekten. Sana ne dedi
Benimki de kanalda değil, rahim ağzı kapalı henüz dedi. İstersen bugün sezaryen yapalım ama normali bekleyebiliriz dedi. Doktor öyle deyince sanki ben müdahale ediyormuşum gibi hissettim kendimi. 1 hafta daha beklemeye karar verdim. Çarşamba günü 39+6 oluyor. O zamana kadar gelmezse sezaryen olacak. Nst'de sancılar düzensiz. Sadece 1 kere 100 çıktı. Onun dışında 40 50 30 falan. Gece daha çok oluyor aslında sancı ama doğum için yeterli değil. Ben de ananas aldım, hurma aldım tüm tuşlara basma vakti geldi artık 😂

Sezeryan yapan kızlar haftaya sezeryan olacak son kontrole gidicem yarın testler yapılacakmış aç yada tok nasıl gidiliyor fark eder mi anesteziye alerjin var mı diye falan mı bakılıyor ne testleri bunlar ?

Kızlar benim göbeğim düştü aşağı bebek indi yani, 38+3üm kız bebek. Yürürken zorlanıyorum bir de abdest alırken lavaboya ayağımı çok kolay kaldırıyordum artık zorlanıyorum 2 gündür. Midemin oradaki baskı da azaldı. Galiba doğum yaklaşıyor, karnı inen başkaları da var mı :)

Kızlar benim göbeğim düştü aşağı bebek indi yani, 38+3üm kız bebek. Yürürken zorlanıyorum bir de abdest alırken lavaboya ayağımı çok kolay kaldırıyordum artık zorlanıyorum 2 gündür. Midemin oradaki baskı da azaldı. Galiba doğum yaklaşıyor, karnı inen başkaları da var mı :)
Benim net fark ediliyor göbeğim bildiğiniz aşağıda

Benim karnım inmemiş yani öyle demişti doktor ama aynı şeyleri ben de yaşıyorum 10 dk yürümek bile zor ve ayağımı kaldıramıyorum abdest alırken bir şey giyerken

Benimki de kanalda değil, rahim ağzı kapalı henüz dedi. İstersen bugün sezaryen yapalım ama normali bekleyebiliriz dedi. Doktor öyle deyince sanki ben müdahale ediyormuşum gibi hissettim kendimi. 1 hafta daha beklemeye karar verdim. Çarşamba günü 39+6 oluyor. O zamana kadar gelmezse sezaryen olacak. Nst'de sancılar düzensiz. Sadece 1 kere 100 çıktı. Onun dışında 40 50 30 falan. Gece daha çok oluyor aslında sancı ama doğum için yeterli değil. Ben de ananas aldım, hurma aldım tüm tuşlara basma vakti geldi artık 😂
Ya bende ahududu yaprağı çayı aldım onu içiyorum şuan 😂 Geç gelecek kabullendim ama keşke kendi gelse. Cuma bir daha bakacak işte kontrolde bize de . Hurma yiyorum deli gibi 😂😂 belim aşırı ağrıyor birde

Ayyyy maşallah 🧿🧿 benim inmedi 39 oldum hala indim diye ugraşıyorum

IMG_20241025_153917.jpg

Oğluma bakın kızlar 💙💙🥺🥺

Hahahahah oğluşlarımız hep ciddiler demekki😅 biz de bir kez yandan gördük parmak emerken geçende de kaşları çok çatıktı sırtını döndü hemen. Seninki kavuşmadan önce mutlu maşallah 😍😍😍
Hahahah inşallah gelicem anne falan diye öpücük atmıştır . Yoksa hep çatık kaşlar 😂 oyyyyy minicik parmaklarını yesinler nazlı oğluş olacak demek kiii dönüyor sırtını

Ya kızlar bıktınız artık ağrı sorularından ama benim karnımın önü ağrıyor böyle sancı gibide değil sanki her yerinde gaz sıkışmış gibi acı daha çok yaşayan var mı

Arkadaşlar bugün randevum vardı doktor sezeryan için gün verdi bebeğim makat geliş hala 13 Kasımda Allah izin verirse bebeğime kavuşuyorum. O tarihe kadar bekler inşallah. Tarihi öğrendiğimden beri çok mutlu ve garip hissediyorum. Hamilelik hem istediğim ama tam da emin olamadığım bir zamanda gelip beni buldu, çok şükür her gününe. Bebeğimi ilk öğrendiğimde 8 milimdi bugün 50 cm olmuş. Gram gram takip ediyordum bugün 3 kilo olmuş. Allaha bin şükür ne büyük bir mucize diye hep dua ediyorum. Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin. Hayırla büyütelim inşallah. Kalp atışını duyduğum ilk günden beri diyorum. İsteyen, dileyen, tedavi gören, avucunu açıp evlat sahibi olmak için dua eden her kim varsa Allah inşallah bu duyguyu nasip eder. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi evlat yokluğu ile sağlığı ile sınamasın. 🙏🏽🙏🏽

Aslında LCW’nin atletleri bedenli ben ordan aldım istersen bir bakabilirsin
Kızlar 35+2 deyiz. Bir haftadır kabızlık sorunu çekiyorum. Hamileliğim boyunca hiç bu sorunla karşılaşmamıştım. Hoşaf içiyorum. Zeytinyağı tüketiyorum. Yine de hiçbişey fayda etmedi. Önerilerinize açığım.
Emzirme sudyeni ve atleti konusunda büyük beden bulmakta zorluk çekiyorum. Sırtım geniş ve göğüslerim 100 beden. Bulabilen varmı?

Oy maşallah 🥰
Kızlar benim oğlanda son 3-4 kontrolde gulumserken yakaladık ya suratı aşırı asik yada gülüyor ikisini aynı gün yapıyor bu arada 😁 güler yüzlü bir bebiş mi geliyor acaba ne diyorsunuz bu kadar sık gülüş yakalamamız sadece bir tesadüf mü 😁

Günaydın canım yoksa yaptın mı doğum
Yaptım canım çok şükür ☺️
Aa gözünüz aydın sağlıkla büyüsün ♥️

Kasım anneleri oldu ekim anneleri 😂
Aynen öyle canım ekime kaydık 😅 Allah razı olsun darısı başınıza 🌸
Hayırlı olsun vajinal mi yaptın bebemiz kaç kg doğdu 💕
3500 doğdu vajinal yapamadım ben ya gücüm yetmedi 🙈
Günaydın ☀️
Yaa bugün bebeğini kucağına alacak annelerimiz vardı ben hatırlıyorum sanki cuma diye yazmışlardı

Gözün aydın iyi misiniz
Teşekkür ederim çok şükür iyiyiz😍
Aaaa hayırlı olsun sağlıklı uzun güzel ömrü olsun ne ara doğum oldu kendi mi başladı sezeryan mı ?
Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim ☺️
Yaa nasıl başladı doğumun anlatsana biraz. 😍😍🥰
Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyor 🤭 yani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer😍

Kendi başladı ve çok hızlı başladı canım sabah doktor kontrolüm vardı doktor bebek henüz kanalda değil haftaya çarşamba gel perşembe günü doğum başlasın demişti aynı günün akşamı tek sancıyla nişan geldi sonra süreç başladı. Direk 2 dkda bir sancı olarak başladığı için ben süreci yönetemedim sezeryan istedim ☺️

Hiç beklenmedik şekilde başladı canım doktor bir hafta daha bekleriz diyordu ama kızım aynı akşam gelmeyi seçti. Doğum zamanını gerçekten bebek belirliyor 🤭 yani süreç benim için biraz zor başladı o yüzden hiç gözünüzü korkutmasın belki sizin süreciniz çok güzel geçer😍
Yaaa sürpriz yapmış annesi sanaaa 🥰😍 kaç haftalık doğmuş oldu

Gözün aydın canım sıhhatli olunda gelmiş geçmiş oldu herşey🌸 😍

X