- 6 Ocak 2025
- 33
- 17
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah korusun bir şey olmayacak. Rabbim sağlıklı ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin bizlereBanada pahalı ve gereksiz geliyo canım oda bi test sonucta işin sonu amniyosenteze dayanıyo yine onun için yaptırmıyorum. Detaylıda bişey çıkarsa Allah korusun ozaman düşünülebilir.
Pardon sonuc pozitifmişBagisiklik yok gecirilmemis bu hastalik demek
Ay kıyamam yaaaa benim bile gözlerim doldu ne kadar merhametliler şimdiden Allah'ım hayırlı kardeş ilişkileri versin insllah doğumdan sonra da keyifle geçer süreç elbette kıskançlık vs olacak ama dengeyi kurma gücü versin rabbimYaa eririm maşallah sağlıkla kavuşsunlar
Dün aşırı yoğun bir günün ardından akşam yine lekelenmem oldu eve girer girmez. Dünden beri diken üstüyüm yine. Akşam da hep uzandım eşim de oğluma dedi annenin biraz karnı ağrıyor dinlensin o bugün diye. Yemek yerlerken yoğurdunu bana getirdi. Anne yoğurt iyi gelir ye iyileş dedi sonra da ‘istersen pilavımı da veririm’ dedi ki pilavını asla ve asla kimseyle paylaşmaz ben de bütün gece ağladım pilavını bile veririm dedi ne kadar masumlar falan diye
Ah kurban olurum kardeşi olunca başka olur benceYaaaaa benim kizim da gizli gizli dua ediyodum kardesim olsun diye demisti arada bi karnimi sevip gidiyo. Ama bebeklerle arasi iyi degil pek ergenlik modlari basladi bilmiyom dogunca ne olcak
Ayy insallah. Anneee sunu basimdan al diye cigliklar gelicek gibi biraz ilerleyen zamanlarda ama ona bile oyle hasretim ki cok istiyodum kardesi olsun. Babayi ikna edememistik.Ah kurban olurum kardeşi olunca başka olur bence
Bu kese isleri hakkinda bilgim yok ama ultrasonda gorulmemis olabilir mi? Rabbim en kisa zamanda yeniden nasip etsin insallahSelam hanımlar bugun kontrole gittik 7+4 günlük kese var yolk var bebek yok canım çok sıkıldı yarın kürtaj yapalım dedi
İnşallah sonuçlar güzel gelir korktuğunuz gibi olmaz, gönlünü ferah tutmaya çalışKızlar benim de bugün doktor kontrolüm vardı. Daha önce kanamam olduğu için uçağa binmeden önce bi kontrol edelim demişti doktor.
Ultrasonda bakarken göbek kordonunu kalın gördüm pek hoşuma gitmedi bu haftalarda böyle olmaması lazım dedi. Genelde göbek kordonu kalınlığı kromozom anomalisinin belirtisiymiş. Kesin demiyorum ama bir an önce nipt yaptıralım dedi. Moralim bozuldu baya da aslında. Bu tarz bir şey yaşayan var mı şuan? Her şey olacağına varır tabi ki ama çarşamba nipt yaptırmayı düşünüyoruz sonra bi peritonolog yorumlasın dedik. Umarım bir şey yoktur ama bilemiyorum da.
Ya ne güzel yicem 3 yaşındaydı dimi, bende sabırsızlanıyorum söylemek için ah ah biran önce geçse vakit her şey yolunda gitsede rahatlasamYa ben de epey duygusalim. Dün oğluma söyledik. Annenin karnında bebek var falan dedik. Baya sevindi gibi şimdilik.
Sabah kucağıma çıkarken karnıma baskı yapinca biraz canım yandi. "Ay of" falan dedim bebek mı acıdı bebek ağladı mi falan dedi karnımı sevdi öptü çok uzak yoldan gelecek de mi diyo merhaba seni ozliycem falan da dedi çok tuhaf bir şey
Yoğurdunu pilavınıda paylaşıyor ya ne yapsam diye düşünüyor ne kadar masumlar cidden bizdede tabi hormonlardan duygusallık tavanYaa eririm maşallah sağlıkla kavuşsunlar
Dün aşırı yoğun bir günün ardından akşam yine lekelenmem oldu eve girer girmez. Dünden beri diken üstüyüm yine. Akşam da hep uzandım eşim de oğluma dedi annenin biraz karnı ağrıyor dinlensin o bugün diye. Yemek yerlerken yoğurdunu bana getirdi. Anne yoğurt iyi gelir ye iyileş dedi sonra da ‘istersen pilavımı da veririm’ dedi ki pilavını asla ve asla kimseyle paylaşmaz ben de bütün gece ağladım pilavını bile veririm dedi ne kadar masumlar falan diye
Yaa ne güzel insallah ben de o haftalara gelebilirim merakla bekliyorum hayırlı olsun bebişkonuz8+6 sata göre ama sanırım 3 gün geride 8+3 olmalı canım
Sorma ben ağlayacak yer arıyorum zatenYa ne güzel yicem 3 yaşındaydı dimi, bende sabırsızlanıyorum söylemek için ah ah biran önce geçse vakit her şey yolunda gitsede rahatlasam
Yoğurdunu pilavınıda paylaşıyor ya ne yapsam diye düşünüyor ne kadar masumlar cidden bizdede tabi hormonlardan duygusallık tavan
Nasıl geçti kontrolünüz hersey yolunda mı ?Bende bugün gideceğim 6da randevum gönlünü ferah tut haber ederm durumu çıkınca
Başka bir doktordan daha mı görüş alsanızSelam hanımlar bugun kontrole gittik 7+4 günlük kese var yolk var bebek yok canım çok sıkıldı yarın kürtaj yapalım dedi
Tabi ki süreç ve doğum zaten hep merak içeren durumlar temennimiz hep güzelliklerle geçsin insallah bende aynı şeyleri yazabilirim kontrol günümdeEn başından bu yana aynı şekilde belirti olmadan devam ediyor, hâlâ da aynı. 11+0 şu an. Ben de çok sık acıkıyorum ve çok sık tuvaletim geliyor. Onu da tüp bebek olduğundan kullandığım ilaçlara bağlıyorum ama bilmiyorum tabi yine de. Geçen hafta ara kontrole gittiğimde çok şükür her şey yolundaydı, gitgide belirtisizliğe alışıyor, gitgide biraz daha evhamlı halim azalıyor gibi. Ama hiçbir zaman tamamen rahat olamadım ne yazık ki
Ben de aynı şekilde belki bu da normal ama işte en yaygın belirti bulantı olunca insan ister istemez şüpheye düşüyorBende aynı durumdayım 10+1 bugün sadece bazen kasık ağrım ve uyku halim var onun dışında sıfır belirti, inanamıyorum hamile olduğuma
Evet insan meraklanıyor illa ki doktorunuz en iyi yönlendirmeyi yapıyordur zatenevet benim de randevum perşembe günü. kanamam var benim 5. haftadan beri, hala bitmedi. hatta bu hafta epey bir arttı. o da zaten ayrıca telaşlandırıyor. bakalım nasip kısmet
Yaa sizin de öyle demek böyle yazınca da baya bulantı olmayan da var ve bunları duymak insanı rahatlatıyor en yaygın belirti bulantı olduğu için insan ister istemez tereddüt ediyor umarım hersey hepimiz için çok güzel olurben 8+4 teyim ve hiç bir belirtim yok neredeyse hamile olduğumu unutacağım
Valla sanırım değilim berbat haldeyim. Doktor ne dedi ne saçmaladı hiç anlamadım. 8+3 olmam lazımdı bugün gittiğimde. Karından baktı çok tuvalete sıkışıktım bebek büyüdü artık tuvalete sıkışık olmaa göremedim karından tuvaletini yap gel alttan bakayım dei tamam dedim gitttiM yaptım sonra vajinal muayene oldum. Kalp atışını dinleteyim dedi bi ses açtı makinadan garip garip sesler geldi kalp atışı gibi değildi. Sonra bana cuma sabah gel 9da fetal kardiyo dopler çekilceksin falan dedi. Bişey mi var ne bu dedim? Kardiyak aktiviteye bakcam bilmemneye bakcam dedim oraları algılayamadım panikten. Ddim bebeğim iyimi kalbi atıyomu ağlamaya başladım tabi. Bak bakım bana niye ağlıyosun sen şimdi iyi diyorum sana istediğim şeyin bunla bi alakası yok falan dedi. Kalbi atıyomu dedim tekrar. İyi diyorum sana dedi EVET demedi ve 7+5 çıktı. 6 ocakta 7+2 ydi zaten.. Allah sonumu hayır etsinNasıl geçti kontrolünüz hersey yolunda mı ?