• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Canım ben gündelik şeyler dışında yapmıyorum. En son yaptığımda lekelendim o günden sonra biriyle anlaştık 15 günde bir geliyor ssgolsun bende gündelik bişeyler yapınca yetiyor
Bende bı keresinde halıları falan kaldır sil yaptım gün sabaha kadar yatamadım ağrıdan o yüzden yapmıyordum en iyisi gündelik devam edeyim riske değmez 🥲

Ben de karar veremiyorum aynı senin gibi ya tam bir marka modele karar veriyorum sonra onla alakalı olumsuz bir yorum görüyorum vazgeçiyorum. Şuan Yoyko Ultimate Travel düşünüyoruz yarına Allah kerim 😂
Ben aldım canım Yoyko Ultimate tabi daha kullanmadık ama baya hafif güzel gibi gözüküyor 😂

Kızlar ya ev işlerini normal yapionuzmu korkuom temizlik yapmaya kendimi yırta yırta temizlik yapmayı özledim 🤣 eşim silio süpürüyor haftada bir ilk zamnlarda abla geldi kapı cam sildi de simderde biraz biraz yapayım diyorum
Ben de iki haftada bir yarım gün kadın alıyorum. Evde iki kedi bir xl köpek var ona rağmen yetiyor 🥹 her gün robot da geziyor, haftada bir de eşim süpürüyor. Sen de yapma doğuma kadar, kendimizi yormaya değmez.

Ayy bende yoyko ultimate ve yoyko city arasındayımmm🙈
İkisi arasında pek bir fark yok gibi aslında City modeli de alınabilir ☺️
Ben aldım canım Yoyko Ultimate tabi daha kullanmadık ama baya hafif güzel gibi gözüküyor 😂
Şimdilik ben de almayı düşünüyorum ama hiç görme şansım yok tabi görerek alsam daha içime siner ama disari da çıkıp bakma şansım yok yatak istirahati yapmam lazım doğuma kadar. O yüzden sizlerin yorumları ile alacağım çoğu şeyi ☺️

Kızlar sağlık ocağından aradılar gittim kan idrar tersti verdim bugün, ama E nabızda görünmüyor bile ne zaman düşer ki? Girişler bile görünmüyor normal mi

İyi haftasonları kızlar ben de dün bebek arabasını ve birkaç küçük şeyi aldım indirimden. Bebek arabası Joie Müze Lx travel sistem pusetiyle birlikte umarım güzeldir. Aventin küçük biberonunu aldım 2’li yenidoğan bir de değiştirmek için 3 aylık uç aldım. Süt saklama poşeti de aldım sanırım biberon ağzı ona da takılıyor. Bilgisi olanlar paylaşabilir. 😄

Eklentiler

• IMG_0148.webp
    IMG_0148.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG_0150.webp
    IMG_0150.webp
    82,1 KB · Görüntüleme: 104
İyi haftasonları kızlar ben de dün bebek arabasını ve birkaç küçük şeyi aldım indirimden. Bebek arabası Joie Müze Lx travel sistem pusetiyle birlikte umarım güzeldir. Aventin küçük biberonunu aldım 2’li yenidoğan bir de değiştirmek için 3 aylık uç aldım. Süt saklama poşeti de aldım sanırım biberon ağzı ona da takılıyor. Bilgisi olanlar paylaşabilir. 😄
Yaaa çok verimli olmus güle güle kullansın minik. Bebek arabasını kaça aldım canım

Kızlar o kadar çok yorulmuştum ki rapor aldım on gün doktor verdi baya iyi dinlendim. Kardeşim filan geldi memleketten aslında evde olmak çok güzel bu dönemde. Bugün işe geri başladım ama 32. Haftayı nasıl görcem diye düşünmeye başladım hemen 😀😀😀 umarım hemen doğum inimiz gelir de ayrılırız. İlk öğrendiğimde 37 ye kadar dururum diyordum ama imkansıza benziyor

Bugün uyurken sırt üstü dönmüşüm rüya da görüyordum bebiş aşağı doğru baskı yapıyordu ona uyandım doğuruyorum sandım Bi an çok korktum ya resmen ıkınıyorum gibi geldi bana hala etkisindeyim ya akşam da 24 haftalık doğup yaşayan bebişler gördüm onu da kafama takmıştım o mu etkiledi anlamadım bugün hep aşağıyı tırmalıyor

bebişler yüzünü göstermeye başladı mııı 🥰🥰
Ben gördüm detaylıda ama videoya izin vermediler sadece fotoğraf alabildim 🥲 25.haftada tekrar gidicem 3 boyutluda daha net gözükür diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_9632.webp
    IMG_9632.webp
    30 KB · Görüntüleme: 99
Ben gördüm detaylıda ama videoya izin vermediler sadece fotoğraf alabildim 🥲 25.haftada tekrar gidicem 3 boyutluda daha net gözükür diye düşünüyorum
Bu da benim bebiş teyzeleri nazlı bi kız ve çok hareketli 🥰🥰🥰🥰 bu zamanlar çok güzel 😍

Eklentiler

• 9DE8AF26-A527-4039-94B4-993035DA49F5.webp
    9DE8AF26-A527-4039-94B4-993035DA49F5.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 101
Back
X