- 20 Mayıs 2024
- 1.044
- 1.276
- 48
- 27
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.681
Çok heyecanlı geçen ay bir arkadaşım doğum yaptı ne ara 6 aylık olduk bilmiyorum başlarda zaman geçmiyordu sanki doğuma resmen 4 aydan az kaldı kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet evet çok hızlı geçiyor artıkÇok heyecanlı geçen ay bir arkadaşım doğum yaptı ne ara 6 aylık olduk bilmiyorum başlarda zaman geçmiyordu sanki doğuma resmen 4 aydan az kaldı kızlar![]()
Benim de Sezeryan 28 Nisan sonraki her hangi bi gün yani o hafta dediKızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan![]()
Benim beklenen dogum tarihi 9 mayis ama sezeryan vs. hic konusulmadi. Acil bi durum olmadan sezeryan yapicaklarini sanmiyorum burada.Kızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan![]()
Benim de 8 Mayıs gibi planlanmıştı Dr. İnşallah zamaninda ve sağlıklaKızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan![]()
Amin canım sağlıkla gününde gelsinlerBenim de 8 Mayıs gibi planlanmıştı Dr. İnşallah zamaninda ve sağlıkla![]()
Merhaba bende bu markanın travel sistem bebek arabasını aldım e bebekten siz çok uyguna almışsınız yurt dışında olmanın faydaları demek kiİyi haftasonları kızlar ben de dün bebek arabasını ve birkaç küçük şeyi aldım indirimden. Bebek arabası Joie Müze Lx travel sistem pusetiyle birlikte umarım güzeldir. Aventin küçük biberonunu aldım 2’li yenidoğan bir de değiştirmek için 3 aylık uç aldım. Süt saklama poşeti de aldım sanırım biberon ağzı ona da takılıyor. Bilgisi olanlar paylaşabilir.![]()
Anladım canım benim normal zamanı 23 Mayıs ama mecburi sezeryan olunca öne çekildiBenim beklenen dogum tarihi 9 mayis ama sezeryan vs. hic konusulmadi. Acil bi durum olmadan sezeryan yapicaklarini sanmiyorum burada.![]()
Ha anladım canımBenim de Sezeryan 28 Nisan sonraki her hangi bi gün yani o hafta dedi![]()
Evet evet 30 şarda almış oluruz net tarihiHa anladım canımsağlıkla kolaylıkla alalım kucaklarımıza, son haftalarda daha kesin belirlenir büyük ihtimalle
![]()
Aynen canım heyecanla bekliyorum vallaEvet evet 30 şarda almış oluruz net tarihi![]()
Benim de sezeryan olacak nasipse. Ama doktorum 35. Haftada yapmayı düşünüyor. Büyük ihtimal nisanın 3. Haftasında olacak en geç. İnşallah bir sorun çıkmaz o haftaları görmek nasip olurKızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan![]()
35 .hafta erken degilmi problem olmadığı sürece 38 de falan yapilsaBenim de sezeryan olacak nasipse. Ama doktorum 35. Haftada yapmayı düşünüyor. Büyük ihtimal nisanın 3. Haftasında olacak en geç. İnşallah bir sorun çıkmaz o haftaları görmek nasip olur![]()
Canım iyi misin şimdi? Çok gerçekçi rüyalar görüyoruz ya sen o yüzden etkilenmişsindir, birde uyumadan önce düşündüysen o kadar kafada yer etmişBugün uyurken sırt üstü dönmüşüm rüya da görüyordum bebiş aşağı doğru baskı yapıyordu ona uyandım doğuruyorum sandım Bi an çok korktum ya resmen ıkınıyorum gibi geldi bana hala etkisindeyim ya akşam da 24 haftalık doğup yaşayan bebişler gördüm onu da kafama takmıştım o mu etkiledi anlamadım bugün hep aşağıyı tırmalıyor
Bana da öyle geldi erken gibi ama serklajlıyım, serklajlilar bile 37 38 bekliyor ama benim gebeliğin başından beri kanamalarım vardı çok şükür bayadir olmuyor ama ansızın ve aşırı şiddetli oluyor bardaktan boşalır gibi çok zor duruyor hastanede y35 .hafta erken degilmi problem olmadığı sürece 38 de falan yapilsa
Doktor daha doğrusunu bilir canım doktorunu dinle ozamnBana da öyle geldi erken gibi ama serklajlıyım, serklajlilar bile 37 38 bekliyor ama benim gebeliğin başından beri kanamalarım vardı çok şükür bayadir olmuyor ama ansızın ve aşırı şiddetli oluyor bardaktan boşalır gibi çok zor duruyor hastanede y
Kaç kere yattım . Ne Zaman olacağı da belli olmuyor ultrasonda herhangi bir kanama alanı da bulamıyorlar asıl bu sebepten dolayı 35 in ötesine gitmek istemiyor riske atamam dedi ama bilmiyorum ben de tedirgin olmadım değil.
Aynen canım güvenmekten başka çarem yok İnşallah o zamana kadar sorunsuz gelirimDoktor daha doğrusunu bilir canım doktorunu dinle ozamn
Büyük ihtimalle sezaryen .Sezryen olursa 20 nisan dedi normal doğarsa 1 mayıs:)Kızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan![]()