• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan 🤭

Kızlar benimki büyük ihtimal sezeryan olacak ve mayısın 7 si 9 u gibi duruyor, bu tarihlerde olan varmı acaba? Aynı zamanlara denk gelince daha da cesaretleniyor insan 🤭
Benim beklenen dogum tarihi 9 mayis ama sezeryan vs. hic konusulmadi. Acil bi durum olmadan sezeryan yapicaklarini sanmiyorum burada. 🤞

İyi haftasonları kızlar ben de dün bebek arabasını ve birkaç küçük şeyi aldım indirimden. Bebek arabası Joie Müze Lx travel sistem pusetiyle birlikte umarım güzeldir. Aventin küçük biberonunu aldım 2’li yenidoğan bir de değiştirmek için 3 aylık uç aldım. Süt saklama poşeti de aldım sanırım biberon ağzı ona da takılıyor. Bilgisi olanlar paylaşabilir. 😄
Merhaba bende bu markanın travel sistem bebek arabasını aldım e bebekten siz çok uyguna almışsınız yurt dışında olmanın faydaları demek ki🫶

Kızlar bakın benim yakışıklıma aldığım şeye bakın🩵

Eklentiler

• IMG_2222.webp
    IMG_2222.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 61
Benim de sezeryan olacak nasipse. Ama doktorum 35. Haftada yapmayı düşünüyor. Büyük ihtimal nisanın 3. Haftasında olacak en geç. İnşallah bir sorun çıkmaz o haftaları görmek nasip olur🤲

Bugün uyurken sırt üstü dönmüşüm rüya da görüyordum bebiş aşağı doğru baskı yapıyordu ona uyandım doğuruyorum sandım Bi an çok korktum ya resmen ıkınıyorum gibi geldi bana hala etkisindeyim ya akşam da 24 haftalık doğup yaşayan bebişler gördüm onu da kafama takmıştım o mu etkiledi anlamadım bugün hep aşağıyı tırmalıyor
Canım iyi misin şimdi? Çok gerçekçi rüyalar görüyoruz ya sen o yüzden etkilenmişsindir, birde uyumadan önce düşündüysen o kadar kafada yer etmiş🥺

35 .hafta erken degilmi problem olmadığı sürece 38 de falan yapilsa
Bana da öyle geldi erken gibi ama serklajlıyım, serklajlilar bile 37 38 bekliyor ama benim gebeliğin başından beri kanamalarım vardı çok şükür bayadir olmuyor ama ansızın ve aşırı şiddetli oluyor bardaktan boşalır gibi çok zor duruyor hastanede y
Kaç kere yattım . Ne Zaman olacağı da belli olmuyor ultrasonda herhangi bir kanama alanı da bulamıyorlar asıl bu sebepten dolayı 35 in ötesine gitmek istemiyor riske atamam dedi ama bilmiyorum ben de tedirgin olmadım değil.

Bana da öyle geldi erken gibi ama serklajlıyım, serklajlilar bile 37 38 bekliyor ama benim gebeliğin başından beri kanamalarım vardı çok şükür bayadir olmuyor ama ansızın ve aşırı şiddetli oluyor bardaktan boşalır gibi çok zor duruyor hastanede y
Kaç kere yattım . Ne Zaman olacağı da belli olmuyor ultrasonda herhangi bir kanama alanı da bulamıyorlar asıl bu sebepten dolayı 35 in ötesine gitmek istemiyor riske atamam dedi ama bilmiyorum ben de tedirgin olmadım değil.
Doktor daha doğrusunu bilir canım doktorunu dinle ozamn

Back
X