• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Ben genelde sağa sola yatmaya özen gösteriyorum ama sabah bazen sırt üstü uyanıyorum . Sırt üstü yatınca bazen çarpıntı gibi bir his oluyor farkındayken rahatsız olup yatamıyorum zaten

Kızlar bişi sorucam hiç mi sırt üstü yatmıyosunuz? Yatmamalı mıyız?

Ben genelde sağa sola yatmaya özen gösteriyorum ama sabah bazen sırt üstü uyanıyorum . Sırt üstü yatınca bazen çarpıntı gibi bir his oluyor farkındayken rahatsız olup yatamıyorum zaten
Evet çarpıntı gibi oluyor ama bende de belim sırt üstü yatınca rahatlıyor bebeğede bişe olmasından korkuyorum döne döne yatıyom🙈

Tam iğne batması gibi değil de ben de en yakın o şekilde tarif edebildim değişik bir hassasiyet oluyor ama rahatsız edici. Hemen sola yatıyorum cenin pozisyonunda o zaman hissetmiyorum pek o hissi
Bende öyle yatınca daha çok hissediyorum aslında kasığa vuruyor ama orda hissediliyor nasıl oluyorsa

Evet çarpıntı gibi oluyor ama bende de belim sırt üstü yatınca rahatlıyor bebeğede bişe olmasından korkuyorum döne döne yatıyom🙈
Bende öyle ya 😢
Sırt üstü belim cok rahat ediyor ama karnim kasilabiliyor ya da kasigima ağrı giriyor bazen sırt üstü yatıncada
Sağ sola yatmaktan bel ağrısı ile uyanıyorum her sabah
Artık geceleri sağdan sola dönerken hep uyanıyorum
Bu şimdiden böyleyse ilerisi nasıldır acaba 😊🙈

Amin canım inşallah sağ salim kucaklarımıza alsak tüm dertler bitecek 🤲🏼 Her zaman bir sebebi olmak zorunda değil malesef bazen sebepsiz yere de kanama olabiliyor daha doğrusu sebebini anlayamadıkları. Benim 6. Haftamdan beri var kanamalar başıma gelmeyen kalmadı üstüne bir de serklaj olunca psikoloji kalmadı inan ki en ufak bir şeyden huysuzlanıyorum karamsarlaşıyorum. Tüp bebek bir de benim zor elde edilmiş bir gebelik bundan önce de bir düşüğüm var yani yaşadığım korkuların tarifi yok. 23 hafta bitti bebeğime daha 1 tane bir şey alamadım korkudan Allah korusun kötü bir senaryo ile karşılaşırsam bana çok ağır gelir aldığım eşyaları kaldırmak diye. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı ile sınamasın. Hepimiz insallah sağ salim zamanında ve sağlıklı kucağımıza alırız bebeklerimizi 🤲🏼 🤲🏼 🤲🏼
İnşallah 🙏 tüm herkese sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Allah. İnşallah bizimde 🙏🙏 benimde böyle olunca moralim baya bozuldu bir de sürekli aklımı meşgul eden konularda var hamilelikten mi bilmiyorum. Umarım her şey çok çok güzel olur .sizde yatak istirahatinde misiniz?

İnşallah 🙏 tüm herkese sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin Allah. İnşallah bizimde 🙏🙏 benimde böyle olunca moralim baya bozuldu bir de sürekli aklımı meşgul eden konularda var hamilelikten mi bilmiyorum. Umarım her şey çok çok güzel olur .sizde yatak istirahatinde misiniz?
Ben hepimiz için her zaman dua ediyorum 🤲🏼 Evet yatak istirahatindeyim serklaj sonrası kısalma devam ediyor erken doğum riskim var. Tuvalet ve yemek harici hep yatıyorum doğuma kadar bu şekilde olması lazım. Siz de mi yatak istirahati yapıyorsunuz?

Bende öyle ya 😢
Sırt üstü belim cok rahat ediyor ama karnim kasilabiliyor ya da kasigima ağrı giriyor bazen sırt üstü yatıncada
Sağ sola yatmaktan bel ağrısı ile uyanıyorum her sabah
Artık geceleri sağdan sola dönerken hep uyanıyorum
Bu şimdiden böyleyse ilerisi nasıldır acaba 😊🙈
Dimi canım yaaa , bir de sağdan sola dönerken kasığım ağrıyo tüm gücü ordan alıyormuşum meğer🙈 çoraplarımı giyerken ve eğilirkende kasıklarım ağrıyo benim

Dimi canım yaaa , bir de sağdan sola dönerken kasığım ağrıyo tüm gücü ordan alıyormuşum meğer🙈 çoraplarımı giyerken ve eğilirkende kasıklarım ağrıyo benim
Ay eveet🙈 benimde oluyor dönerken öyle, daha 23 haftalık ama karnim artık zorlamaya başladı benimde ,eğilirken ıkıldamalara başladım yaşlılar gibi 😅😅 özellikle biseyler yediysem karnim daha fena şişiyor ve hareketlerim kısıtlanıyor 🙈

Ay eveet🙈 benimde oluyor dönerken öyle, daha 23 haftalık ama karnim artık zorlamaya başladı benimde ,eğilirken ıkıldamalara başladım yaşlılar gibi 😅😅 özellikle biseyler yediysem karnim daha fena şişiyor ve hareketlerim kısıtlanıyor 🙈
Ama çok tatlış yaaa en güzel zamanlarımız son 3 ay kaldı🙈🙈 içimdeki bebekten sebep olduğunu bildikçe yüzüme bir gülümseme yayılıyor benim☺️ çok sevdim hamişliği

Ama çok tatlış yaaa en güzel zamanlarımız son 3 ay kaldı🙈🙈 içimdeki bebekten sebep olduğunu bildikçe yüzüme bir gülümseme yayılıyor benim☺️ çok sevdim hamişliği
Evett bencede çok güzel zamanlar ,onceden vakit gecmiyor gibiydi simdi ne ara 24.haftanın icine girdi bilmiyorum 🥹 özellikle inşallah kucağımıza aldığımız zamanı düşününce çok daha heyecanlanıyorum,ağlayasım geliyor 🥹🙈

Kızlar bizde perşembe günü konya ya detaylı ultrason için gidecez Allahın izniyle, bende plesenta previa totalis var rahim ağzını tamamen kapatıyor, perşembe günü güzel haberler almak istiyorum korkuyorum 😔 dualarınıza ihtiyacım var, hepimiz çok güzel şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım 🤲 buarada isim konusu konuşulmuş bizimki erkek ve adı hep belliydi sevgiliyken bile, adı kuzey olacak 🥹

Kızlar bizde perşembe günü konya ya detaylı ultrason için gidecez Allahın izniyle, bende plesenta previa totalis var rahim ağzını tamamen kapatıyor, perşembe günü güzel haberler almak istiyorum korkuyorum 😔 dualarınıza ihtiyacım var, hepimiz çok güzel şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım 🤲 buarada isim konusu konuşulmuş bizimki erkek ve adı hep belliydi sevgiliyken bile, adı kuzey olacak 🥹
İnşallah çok güzel geçer canım içini ferah tut. Sağlıkla gelsin Kuzey 🙏🏼

Ben hepimiz için her zaman dua ediyorum 🤲🏼 Evet yatak istirahatindeyim serklaj sonrası kısalma devam ediyor erken doğum riskim var. Tuvalet ve yemek harici hep yatıyorum doğuma kadar bu şekilde olması lazım. Siz de mi yatak istirahati yapıyorsunuz?
Evet bir ay bu şekilde deneyelim yine kanama devam edecek mi dedi . Hatta hastaneye de yatış öneririm fakat evde rahat edersen o da olur dedi . Hastane yatışında da ekstra bir şeyler yapmayacakları için evi tercih ettim . Umarım bu durum bir an önce son bulur 🙏sağlıkla bebeişlerimize kavuşuruz . Sizin devam ediyor mu peki lekelenme vs yatmanıza rağmen

Back