Parol içiliyor hamilelikte doktorum bana ağrın olursa parol içebilirsin dedi ama siz yine de doktorunuza sorunKızlar soğuk algınlığı grip geçiriyorum eklem kas agrilarim çok fazla parol içsem birşey olurmuki ya
Ayyy hadi bakalım benimde 1 Kasım kaçıncı haftada alacaklarSelamlar Tarihim netleşti .
Hayırlısı olsun inşallah.
31 ekim perşembe saat 7 buçuk ile 8 arası yatış.
☺
Günaydın
gözün aydın kuzum nasıl geçti iyisiniz di mi ikiniz de
Normali denedik ama olmadı,Gözünaydın canım gelmiş geçmiş olsun inşallah normal mi oldu gece bekliyorum demiştin nasılsınız ikinizde iyi misiniz
Bende kararsız kaldım doktora sorup alacam canım artıkBence bu ilk ağrılı dönem için ayarlanabilir ve rahat bişey,bende bunu alayım, sonrası İçin de daha profesyonel bişey bakabilirim hem ağrısı da geçmiş olur
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canımNormali denedik ama olmadı,
Sezeryana döndük,
İkimizde iyiyiz şükür
Şuan bebegim açık küvezde,
Ama herşey yolunda,
Bi kaç kontrolden sonra inşallah evimize geçeriz bir kaç güne darısı başınıza inşallah
Başı asagıda mı peki senin? 34 üm bgn hala midemde nerdeyse kafası bi dönmedi sıpaBen de bugün kontrole gittim oğlum içerse halay çekerken yine ultrason karşısında kollarının üstüne yatmış babası kılıklı yüzünü göstermedi bize34+5 bugün 2400 gram olmuş 50 cm haftası önde ama haftası ile uyumlu dedi büyük ihtimalle sezeryan olacağım bende bugün konuştuk doktorla yer çok Daralmış dama yukarda daha gelen giden olma dedi
Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsünAllah razı olsun canım,
Normali denedik suni sancıyla ama bebegi zorladı biraz o yüzden sezeryan olduk,
İkimizde iyiyiz şükür,
Bebegim açık küvezde,
Bi kaç kontrolden sonra inşallah yanıma gelir,
Bi kaç gün sonrada eve geçeriz,
Duanızı eksik etmeyin
Ayyy bakalım günlerimiz aynı bebişler kaç gün arayla gelecekler. :) benimki kız sizinkinin cinsiyeti ne. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben de karnımdan gurultu bile gelse bu sancı olabilir mi diye dikkat kesiliyorum son 1 haftadır. :)Aynı günümüz sizinle ben de aynı durumdayım burada kasılmam oldu mesajlarını okudukça acaba benim kasılmam olsa anlar mıyım diyorum cahillik işte
Hayırlı olsun canım. Darısı bizlerin başına. Bebeğini güle güle büyütMerhaba Kızlar,
Biz Kavuştuk Çok Şükür,
Darısı bekleyenlerin başına
Rabbim saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşAllah
ahhh sizi verenen şükürler olsunn yerimm benim oğlumdamı böyle olucakk ayy gözlerim dolduu en çok onu merak ediyourum ilk görünce ne yapıcak nasıl davranacakHanımlar oğlum dün çıktıabi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi
Hayırlı olsun sizede.Ayyy hadi bakalım benimde 1 Kasım kaçıncı haftada alacaklar
Hayırlı olsun.Allah razı olsun canım,
Normali denedik suni sancıyla ama bebegi zorladı biraz o yüzden sezeryan olduk,
İkimizde iyiyiz şükür,
Bebegim açık küvezde,
Bi kaç kontrolden sonra inşallah yanıma gelir,
Bi kaç gün sonrada eve geçeriz,
Duanızı eksik etmeyin
Oyy oyy maşallah yaaa ne kadar güzel duygularİyiyiz çok şükür az önce göbek bağı düştü oğlumun şimdi de kucağımda yatıyor
Benim de pazartesi canm kontrol ayy hadi inşallah bi avaz da doğuralım bizde kızzzAmin çiçeğim bana da aynısını dedi çatı uygun ama bebek yukarda diye. Kontrol cuma günü . Senin kontrol ne zaman
İyi iyi sen kendini hazırlamşsn balımm ben hazırlamadm vallaAy hangisi iyi bilemedim manyak oldum gebeliğin başından beri her türlü duruma kendimi önceden hazırlıyorum ki ani bir şeyde depresyonu tetiklemesjnmesela normal doğumdan korkuyordum kendimi ona okadar çok adapte etmişim ki sezeryan olma ihtimalini yoksaymisim hemen kendimi ona da hazırlamaya başladım felan ahah
Olur canm parol içilebiliyorKızlar soğuk algınlığı grip geçiriyorum eklem kas agrilarim çok fazla parol içsem birşey olurmuki ya
Ayy ayyyy gözünüz aydn canmmm benim Allah'm analı babalı büyütsün inşallahMerhaba Kızlar,
Biz Kavuştuk Çok Şükür,
Darısı bekleyenlerin başına
Rabbim saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşAllah
Ooooooo hadi bakalim hayırlısı olsun hakknda canm benim sayılı gün kaldı ayyy cok heycanlıSelamlar Tarihim netleşti .
Hayırlısı olsun inşallah.
31 ekim perşembe saat 7 buçuk ile 8 arası yatış.
☺
Aslında doğum pozisyonunda ama kafası da vücuda da yukarda ve bu boyla biraz zor döner daha 5 haftan var önünde uzar diyor 34 hafta da 60 cm ölçtü böyle bile zor hareket ediyor dedi ama bakalım süreç ne gösterir dediBaşı asagıda mı peki senin? 34 üm bgn hala midemde nerdeyse kafası bi dönmedi sıpa
Canım dönmüş ama bebek haftasına göre uzunmuş o yüzden yukarısı daha rahat ama daha 5 hafta var diyor doktor o zamana kadar daha uzar diyor uzadıkça aşağı inmek yerine yukarı çıkmış dedi ama zaman ne gösterecek bilmiyorum bakalım dedi nasip artıkSezeryan kendi isteğin mi cana bebek dönmemiş mi arkadaşımın 36 da döndü oğlu
Merhaba, bel ağrınız kalçanıza vuruyor muydu? Birde ben kasılmayı anlamıyorumBel sırt sğrısı olarak başladı. Ardından kasıklarım ve şeyimde baskı hissetmeye başladım. Sonra kasılma aralıkları kısaldı ve düzenli oldu. Benim ne suyum ne nişanım gelmedi başta. Amelliyata alındığımda amelliyathanede suyum geldi ve bunların hepsi 1 günde oldu bel ağrısı 2 gündür ufaktan geliyor gibiydi ve o sabah aşırı tuvalet isteği vardıucu ucuna yetiştim sezeryane yani
Karnın genel olarak yada sadece bir yöne taş gibi toparlanıyor. Bebek hareketi gibi bir histen ziyade bebek kendini çıkarmaya çalışıyormuş gibi bir bastırma hissi oluyorMerhaba, bel ağrınız kalçanıza vuruyor muydu? Birde ben kasılmayı anlamıyorumyani gelse anlamayacak gibiyim bazen karnım çok sert oluyo ve dışarıdan görünmeyen ama içerden bebiş hareketlerini andıran hareketler oluyor acaba bu kasılma mı