- 15 Aralık 2023
- 328
- 381
- 23
- 30
Evet göğüs uclarinin uyarilmamasi gerekiyormus. Bende okumuştum bi makaledeKrem suruyosaniz cok maaj vs yapmayin dogumu tetikledigini duymustum Allah muhafaza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet göğüs uclarinin uyarilmamasi gerekiyormus. Bende okumuştum bi makaledeKrem suruyosaniz cok maaj vs yapmayin dogumu tetikledigini duymustum Allah muhafaza
Benim doktorum da ilk 28'de aldı beni. 2 haftada bir şeklinde gidiyoruz şimdilik.genelde 32 de başlıyolar sanırım ama galiba hastanenin veya doktorun isteği mi bu şekilde bilmiyorum 28 den beri her geldiğinizde alıcaz dediler nst'ye
NasılsınBenim doktorum da ilk 28'de aldı beni. 2 haftada bir şeklinde gidiyoruz şimdilik.
Merhaba,Iyi aksamlar kizlar
Meme sancisi ceken var mı ?
Uclari cok hassas göğsüm inanilmaz aciyor. Simdilik lansinoh krem kullaniyorum bir kac gundur oda yara olmasin diye.
Agriya iyi gelen bildiginiz bisey var mi ?
Inanilmaz sicakliyorum zaten. bende acaba buz mu uygulasam diye düşünüyordumMerhaba,
Sıcak su torbası bastırınca iyi gelebilir. Bir de çok soğukta kalmayın, soğuk da etkiliyor.
Benimde hic cizgim cikmadiSon 1 ay kala o yara olayı için hergun düzenli sürmek lazımmış bende 1 ay kala başlayacağım .
Bide kızlar göbekte çıkan doğum çizgisi var ya bende hala hayalet çizgi şeklinde ve ve aşırı ince :) sizlerin ne durumda acaba
Herkesin farklı demek kiInanilmaz sicakliyorum zaten. bende acaba buz mu uygulasam diye düşünüyordum![]()
Bende 1 ay kala başlamayı düşünüyorummSon 1 ay kala o yara olayı için hergun düzenli sürmek lazımmış bende 1 ay kala başlayacağım .
Bide kızlar göbekte çıkan doğum çizgisi var ya bende hala hayalet çizgi şeklinde ve ve aşırı ince :) sizlerin ne durumda acaba
Bende yok gibi bişey çıkmıyorSon 1 ay kala o yara olayı için hergun düzenli sürmek lazımmış bende 1 ay kala başlayacağım .
Ben gümüş kapak aldım son haftalar takmaya başlayın dedilerBen daha krem almadim ama kesin alcam cok yara olmustu benimde riske atamamtavsiyem herkes göğüs pompasi alsin sakin süt biriktirmeyin ve aciyo diye emzirmemezlik yapmayin yada kisa kesmeyin
![]()
Oonunda faydasi cokmus bende göğüs kalkani aldim makinemde var hem elektrikli hem manuel bakalim artk nasipBen gümüş kapak aldım son haftalar takmaya başlayın dediler
Bende eller serbest aldım şarjlı bakalım işe yarayacak mıOonunda faydasi cokmus bende göğüs kalkani aldim makinemde var hem elektrikli hem manuel bakalim artk nasip![]()