• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    93
Kızlar günaydın 🌸 nst randevusu verdi doktorum daha önce giren oldu mu nasıl geçiyor ne kadar sürüyor tok mu gitmeliyiz şimdiden heyecanlandım 🥹
Bebeğin kalp atışlarına ve sancı durumuna bakılıyor genelde iki haftada bir oluyor bende bir ay sonra gideceğim inşallah kontrole gittiğimde 😇tok olursan daha iyi olur bence

Günaydın. Nst için dümdüz gidiyorsunuz özel bir şey yapmanıza gerek yok, uzanıyorsunuz bir şeyler koyuyorlar karnınıza ve bekliyorsunuz birkaç dakika. Cihaz varsa kasılmayı tespit ediyor. Kaçıncı hafta için verdiler ve ne sıklıkla gitmeniz gerekiyor doktorunuz bilgilendirdi mi sizi? Ben sadece ilk gebeliğimde sancı hissedip bir kez acile gitmiştim rutin olarak sürekli gitmemiştim yani.
32. Haftaya verdi ayda bir gidiyordum bundan sonra daha sık olacakmış ama kaç haftada bir söylemedi henüz gittikçe sıklaşacak dedi

Günaydın. Nst için dümdüz gidiyorsunuz özel bir şey yapmanıza gerek yok, uzanıyorsunuz bir şeyler koyuyorlar karnınıza ve bekliyorsunuz birkaç dakika. Cihaz varsa kasılmayı tespit ediyor. Kaçıncı hafta için verdiler ve ne sıklıkla gitmeniz gerekiyor doktorunuz bilgilendirdi mi sizi? Ben sadece ilk gebeliğimde sancı hissedip bir kez acile gitmiştim rutin olarak sürekli gitmemiştim yani.
Daha hiç girmedim ama nst kapısında tok gelin yazıyor o yüzden karnınızı doyurup gitmeniz daha iyi olabilir 🌸🌸

Back