• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    121
Iyi aksamlar kizlar
Meme sancisi ceken var mı ?
Uclari cok hassas göğsüm inanilmaz aciyor. Simdilik lansinoh krem kullaniyorum bir kac gundur oda yara olmasin diye.
Agriya iyi gelen bildiginiz bisey var mi ?
Merhaba,
Sıcak su torbası bastırınca iyi gelebilir. Bir de çok soğukta kalmayın, soğuk da etkiliyor.

Benim de ağrıyor uçları zaten başından beri hassas ve koyulaştı açık kahverengi olan yerler 🫠
Benimki sürekli bir ağrı değil ama böyle bıçak saplanır gibi yer yer oluyor gecıyor geçen hafta daha fazlaydı mesela . Ara ara artıyor gün içinde sonra geçiyor. Süt kanalları doluyor diye oluyormuş öyle okudum.

Son 1 ay kala o yara olayı için hergun düzenli sürmek lazımmış bende 1 ay kala başlayacağım .

Bide kızlar göbekte çıkan doğum çizgisi var ya bende hala hayalet çizgi şeklinde ve ve aşırı ince :) sizlerin ne durumda acaba

Son 1 ay kala o yara olayı için hergun düzenli sürmek lazımmış bende 1 ay kala başlayacağım .

Bide kızlar göbekte çıkan doğum çizgisi var ya bende hala hayalet çizgi şeklinde ve ve aşırı ince :) sizlerin ne durumda acaba
Benimde hic cizgim cikmadi

Kızlar bu gün 2.doz tetanoz oldum ateş yaptı biraz ilkinde hiç bişey olmamıştı. Başına gelen var mı doktoru arasam mı

Bende de hiç hamilelik çizgisi yok belirsiz bile yok son anda mi cikacak napacaksa 😂

Gogus kremine sonlara dogru baslamak lazim masaj yapmayin diyenler var ben de duymustum

Bende 1 ay kala başlamayı düşünüyorumm

Doğum çizgisi alt tarafta var aşırı belli değil ama belirsiz de değil beni rahatsız etmiyor 😅 üst kısımda henüz oluşmadı belki oluşmaz diye düşünüyorum

Bende yok gibi bişey çıkmıyor
Ay o göğüs yaraları hatırlamak istemiyorum kabusum ne yaptıysamda olmadıı olmadıı

Ben daha krem almadim ama kesin alcam cok yara olmustu benimde riske atamam 🤯 tavsiyem herkes göğüs pompasi alsin sakin süt biriktirmeyin ve aciyo diye emzirmemezlik yapmayin yada kisa kesmeyin 😂

Ben daha krem almadim ama kesin alcam cok yara olmustu benimde riske atamam 🤯 tavsiyem herkes göğüs pompasi alsin sakin süt biriktirmeyin ve aciyo diye emzirmemezlik yapmayin yada kisa kesmeyin 😂
Ben gümüş kapak aldım son haftalar takmaya başlayın dediler

Back
X