- 28 Kasım 2024
- 109
- 145
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #12.821
Selam canımm bizim kontrolümüz çarşamba günü ben o yüzden şimdiden gerginimKızlar nasılsınızzzz selam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canımm bizim kontrolümüz çarşamba günü ben o yüzden şimdiden gerginimKızlar nasılsınızzzz selam![]()
Ben Carters’ı sömürüyorumSelaaam kızlar 25 haftalık oldukyarın tetanoz 2. doz ve şeker yüklemesi yaptıracağım Cuma günü de kontrolümüz var heyecanlıyım
Neler yapıyorsunuz, ebebek indirimlerini takip ediyor musunuz
![]()
Canım ben hergün çekiyorum, karnım taş gibi şuanda ağrı sırtımdan vuruyor, biraz hareket edip gaz çıkarmaya çalışıyorum yoksa zorKızlar gaz sancısı olan oldumu ne yaptınız baya ağrı var davul gibi şişti karnım kimyon yesem dedim ama sıkıntı olur mu bilemedim
Canım yogurtun içine kimyon katip yedim o mu rahatlattı bilmem ama iyim şuanCanım ben hergün çekiyorum, karnım taş gibi şuanda ağrı sırtımdan vuruyor, biraz hareket edip gaz çıkarmaya çalışıyorum yoksa zorher yemekten sonra oluyor artık, çok zorlanıyorum
Ben ağzıma bişey alırsam patlayacak gibiyim, çok rahatsız midem karnımCanım yogurtun içine kimyon katip yedim o mu rahatlattı bilmem ama iyim şuan
Yarn bnde seker yuklemesi yaptiriyorum canim 1 hafta sonrada tetenozun 2. Dozunu yaptircam bakalmSelaaam kızlar 25 haftalık oldukyarın tetanoz 2. doz ve şeker yüklemesi yaptıracağım Cuma günü de kontrolümüz var heyecanlıyım
Neler yapıyorsunuz, ebebek indirimlerini takip ediyor musunuz
![]()
Bende uykuda çok ağrı oluyor sırtımda yan yattigim için düz yatınca geçiyor ama düz yatmak ta iyi değilmişKizlar benim bugün sırt ve bel ağrım başladı yürüyüş yaptım ama geçmedi tutukluk var hareket kısıtlılığı var mı sizlerde de
Ben öyle zamanlarda soda içiyorum canım öyle rahatlıyorumKızlar gaz sancısı olan oldumu ne yaptınız baya ağrı var davul gibi şişti karnım kimyon yesem dedim ama sıkıntı olur mu bilemedim
Ayni durum bendede var canim duz yatincada uyaniyorum ama yan yatinca felaket sirt agrisi oluyoBende uykuda çok ağrı oluyor sırtımda yan yattigim için düz yatınca geçiyor ama düz yatmak ta iyi değilmiş
Çok sinirlenince eline 1,2 benim de yapıştırdigim oluyor, ama çok pişman oluyorum sonra. Keşke sakin kalabilsek. Napicaz ya ikinciler doguncaBende öyleyim canım telefon vermezsem dışarıyı istiyor 2 haftadır kafam rahattı parka çıkıyordum falan sık görüştüğüm komşu evde yoktu bugün çat kapı geldi onlar yokken çocuğumu Bi şekilde idare ediyorum onlar gelince huyu suyu değişiyor çocukları dışarı gönderdim bende indim arkalarından benim oğlan sürekli ağlıyor gözümün önünden kayboluyor sinirlendim zaten halim yok peşinden koşamıyorum yakaladım eve çıkarmak için daha inat ediyor dövmek istemezdim ama Bi kaç tane vurup eve getirdim evet daha küçük 3 yaşında ama neden normal oynamıyor anlamıyorum
Aynı şekildeyim sabah uyaninca düz yatmış oluyorumAyni durum bendede var canim duz yatincada uyaniyorum ama yan yatinca felaket sirt agrisi oluyo![]()
Canım hiç maden suyu içmedim nedense böyle asitli gazlı şeyleri içmeye bir korkuyorum ama maden suyu on dakika bekletip içicem artık gaz sancısı oluyor bu araBen öyle zamanlarda soda içiyorum canım öyle rahatlıyorum
Doğal maden suları asit değil bazdır. Korkmanıza gerek yok. Gebelikte güvenli diye biliyorum. Ben sevmem pek ama günde 1 tane özellikle içiyorumCanım hiç maden suyu içmedim nedense böyle asitli gazlı şeyleri içmeye bir korkuyorum ama maden suyu on dakika bekletip içicem artık gaz sancısı oluyor bu ara
Aynen bende pişman oluyorum sonradan valla bilmiyorum zorlu bir süreç bizi bekliyor oğlum da mayıs doğumlu ikizler burcu çabuk sinirleniyor görsen yaptığı hareketleri söylediği lafları gerçekten 3 yaşında mı dersin bu oğlum da mayıs da doğacak aynı hırçınlık bunda da olursa vay halime diyorumÇok sinirlenince eline 1,2 benim de yapıştırdigim oluyor, ama çok pişman oluyorum sonra. Keşke sakin kalabilsek. Napicaz ya ikinciler dogunca
Maden suyundan zarar geleceğini sanmıyorum canım bazı kişiler günlük içiyordu hamileyken yine doktoruna sorabilirsin ama sancı çekmekten iyidirCanım hiç maden suyu içmedim nedense böyle asitli gazlı şeyleri içmeye bir korkuyorum ama maden suyu on dakika bekletip içicem artık gaz sancısı oluyor bu ara
kızlar ödem için bişey tüketebiliyor muyuz yani arada herhangi bir takviye yeşil çay ananas azda olsa ben çok şiş hissediyorum yüzüm ellerim hatta bu ara ayaklarım bile tuzu artık bırakmam lazım azaltıcam ama onun dışında sizin yaptığınız bişey var mı merak ettim
bende öyle bildiğim için hiç tüketmedim ama sanırım ilk üç ay için yüksek riskliydi doktorum ne desem bol su ve yürüyüş diyor şekeri hamurişini tuzu bırak diyorYeşil çay ve ananas zararlı diye biliyorum. Doktorunuza danışmadan kullanmayın bence. Benim de ayak bileklerim akşama aşırı şişiyor çok mutsuzum ama tuzu da bırakamıyorum