• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Kızlar bazen size de Ülker kare çikolatanın tamamını bitirme perileri geliyor mu?? Ben eskiden bi oturuşta üç paket yerdim, şimdi üç parça yememek için zor duruyorum. Oğluş bayram ediyordur yedikçe ama bir zararı var mıdır? Tutamıyorum kendimi😓😓😓😓
Ayy benim tanıdığım bir çok kişi nutella kavanozu bitiriyordu deli gibi. Tabi kötüden örmek olmaz ama çok istiyosan ye bence canım yaa 🙈

Kızlar az önce atletimde tam göğüs ucumun olduğu yerin ıslandığını gördüm. Ter olduğunu zannetmiyorum çünkü sadece uç kısmında vardı. Bu haftalarda göğüsten sıvı gelebileceğini okumuştum. Var mı yaşayan?

Ben 25. haftadayım hiç yok . Herkeste oluyor mu acaba ?
Bende de hiç yok canım, en baştan beri kusma vs de olmadı bende, mide yukarı çıktıkça reflü tetikleniyormuş bazı annelerde ondan oluyor diyordu doktor, ilerleyen zamanda durum güncellemesi yaparız bakalım 😬

Bende bir kaç gün oldu. Yemekle portakal suyu içmiştim yatarken fena olmuştu. Kefir içiyorum ben sıklıkla belki ondan olmuyodur

Visnee nerelerdesin kiz
Ay sorma hiç aktif olamıyorum canım çocukların ödevleri işleri benim programlar falan derken günler nasıl hızlı geçiyor anlamıyorum resmen hamilelikte yarıya gelmişiz zaman nasıl geçti böyle oldu onu da anlamadım. İlk hamileliklerim öyle değildi ama evde cocuk olunca demek onlarla ilgilenmekten insan anlamıyor zaman bir su 😂 sizler napıyorsunuz kızlar hersey yolunda dimi

Herşeyin en ilkini yaşamış gibiyim 🤭 12. Haftadan beri midem yanıyor hele şu sıralar çok şiddetli özellikle gece yattığımda ana cok erken başladı yanma

Ayy benim tanıdığım bir çok kişi nutella kavanozu bitiriyordu deli gibi. Tabi kötüden örmek olmaz ama çok istiyosan ye bence canım yaa 🙈
Eveet ya nutellaya karşı kendini tutamayanlar çok var ama onu doğum sonrasına bırakıyorum ben de 😂 hem dengeli ve hem de kendimi istediğim bi şeye mahrum bırakmayacak şekilde yiyeceğim artık 🥹♥️

Kızlar Loccıtane’nin Shea Butter Yağı nasıl efsane bir şeymiş yaa. Bugün ilk defa denedim tayt giydim falan hala nemli karnım. Baya da büyük. Çatlak için ürün bakanlara tavsiyedir🌸🧁🌸

Back