- 4 Nisan 2018
- 1.686
- 4.110
- 133
12.hftda 2li tarama testi ypiyolr onun için cagrmstrHmm ben 12 haftalık olacağım haftaya doktor çağırdı testler için ondan sordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.hftda 2li tarama testi ypiyolr onun için cagrmstrHmm ben 12 haftalık olacağım haftaya doktor çağırdı testler için ondan sordum
Merakla bekliyorum bakalım ne diyecek, kendi doktorum da değil perinatolog bu, doktorum ona yönlendirmişti. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah beklemek çok zor12.hftda 2li tarama testi ypiyolr onun için cagrmstr
Hemde ne zor ,Amin canım inşallahMerakla bekliyorum bakalım ne diyecek, kendi doktorum da değil perinatolog bu, doktorum ona yönlendirmişti. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah beklemek çok zor
Belli olur ama yanılabilir canım çünkü 12. hafta kesin bir şey söylemek için erkenDetaylıda cinsiyet belli oluyor mu? Benim fetal istememin sebebi cinsiyet başka değil
12. haftada da yapılıyor canımDetaylı ultrason 20.hftada yapılıyor cinsiyet net belli oluyor o zmn
Yaa blmyodm onu iyiymiş o da,kızıma hamileyken 20.hftada bir kere yaptrmstk.12. haftada da yapılıyor canım
Aaa bende Eskişehirdeyim hangi doktora gidiyorsunnnEskişehir'de yaşıyorum ben 3000 TL muayene + 1800 TL ikili tarama acaba muayene ücreti dahil mi sizin aldığınız fiyat ? Siz nerede yaşıyorsunuz İstanbul,Ankara,İzmir gibi büyükşehirlerde ücretler daha yüksekmiş sanırım
Genelde 20. Haftada yapılıyor sadece ama benim doktorum istiyomus ben kendim bakıcam ama detaylıda da bi görsün perinatolog dedi 12. Haftada. Birde benim kötü tecrübem var ondan dolayıda istemiş olabilir canım.Yaa blmyodm onu iyiymiş o da,kızıma hamileyken 20.hftada bir kere yaptrmstk.
Jajsjsjsjs senin adına çok sevindim ben hala tosttan devamBugün uzun zamandan sonra ilk kez canım sebze çekti Protein hala olmasa da tost makarna ekmekten içim şişmişti biraz sebzeye de razıyım daim olur inşallah
Merhaba canım ben 10+4 um ama bugün doktora gittiğimde tam 1 hafta önde dedi çok şaşırdım yani 11+4 le uyumluymus 2 hafta sonra gidince cinsiyeti soylicem dedi çok heyecanlandım aslında foto atsam yorum gelir mi bilemedimsen ne hissediyorsun bu arada bende aşırı bel ağrısı yasadimKızlar merhaba cinsiyeti öğrenenler oldu mu 10.haftadayız biz ama ağrılarım bel ağrılarım çok oluyor
Benim pgtli tüp bebek doktorum perinatologa bunu söyle dedi fazla test yapmasına gerek kalmaz dedi ama bilemedim12. haftada da yapılıyor canım
Maşallah canım acaba önde gitmesi sorun mu benimki de önden gidiyor ama insan işte her şeyden pimpirik kapıyorumMerhaba canım ben 10+4 um ama bugün doktora gittiğimde tam 1 hafta önde dedi çok şaşırdım yani 11+4 le uyumluymus 2 hafta sonra gidince cinsiyeti soylicem dedi çok heyecanlandım aslında foto atsam yorum gelir mi bilemedimsen ne hissediyorsun bu arada bende aşırı bel ağrısı yasadim
Benimde tüp bebekte pgt li değil.Benim pgtli tüp bebek doktorum perinatologa bunu söyle dedi fazla test yapmasına gerek kalmaz dedi ama bilemedim
Sağol canım sanada maşallahOnuda sordum iri olabilir uzun boylu olabilir dedi yani bir sıkıntı olmuyor bunla ilgili bildiğim kadariylaMaşallah canım acaba önde gitmesi sorun mu benimki de önden gidiyor ama insan işte her şeyden pimpirik kapıyorum
Merhaba canım ben 10+4 um ama bugün doktora gittiğimde tam 1 hafta önde dedi çok şaşırdım yani 11+4 le uyumluymus 2 hafta sonra gidince cinsiyeti soylicem dedi çok heyecanlandım aslında foto atsam yorum gelir mi bilemedimsen ne hissediyorsun bu arada bende aşırı bel ağrısı yasadim
Benim oğlumda hep önden gidiyordu, şuan 2.5 yaşında hala önden gidiyor. Bende endişe etmiştim ama hiç bir doktor sorun olarak görmedi elhamdülillah.Maşallah canım acaba önde gitmesi sorun mu benimki de önden gidiyor ama insan işte her şeyden pimpirik kapıyorum
Bana gülmeyin ama önden gidiyor ya dogum süresini de etkiliyor demi bu surekli geri geliyor o zaman doğum. Uff umarım kınamazsınız sorumuBenim oğlumda hep önden gidiyordu, şuan 2.5 yaşında hala önden gidiyor. Bende endişe etmiştim ama hiç bir doktor sorun olarak görmedi elhamdülillah.
Ahaha yok yaa hiç öyle olmadı. Bende öyle düşünmüştüm ama 39+4 te doğdu. Boyu 52, kilosu 3630 du. Ölçümlerde 4 kilo üstü bekleniyordu. Bir de ben ufak tefek birisiyim aklım çıkıyordu çok kilolu doğacak diyeBana gülmeyin ama önden gidiyor ya dogum süresini de etkiliyor demi bu surekli geri geliyor o zaman doğum. Uff umarım kınamazsınız sorumu
Ben de temmuza gelir diye sevindim benim de hep onde gidiyo cunku. Tuh agustosa kaldik geneAhaha yok yaa hiç öyle olmadı. Bende öyle düşünmüştüm ama 39+4 te doğdu. Boyu 52, kilosu 3630 du. Ölçümlerde 4 kilo üstü bekleniyordu. Bir de ben ufak tefek birisiyim aklım çıkıyordu çok kilolu doğacak diye
Allah bilir ya, sağlıkla kolaylıkla gelsinlerde..Ben de temmuza gelir diye sevindim benim de hep onde gidiyo cunku. Tuh agustosa kaldik gene