• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Sağol canım sanada maşallah🧿Onuda sordum iri olabilir uzun boylu olabilir dedi yani bir sıkıntı olmuyor bunla ilgili bildiğim kadariyla
Benim kızım hep 2 hafta önde giderdi, hiç bir sorun olmamıştı🥰 37.haftada doğdu, o zaman bile çok iriydi. Şimdi 4 yaşında o iriliğinden eser olmayan bir çırpı😂

Benimde tüp bebekte pgt li değil.
Sana ikili filan yapmazlar bence sadece detaylı muayene eder okadar canım ☺️
Ay hadi inşallah yoksa sonuçları beklerken çatlayacağım 😅 bizim süreçler daha zor, başında ayrı bekle ortasında ayrı endişelen. bi de kayıplar varsa daha zor gerçekten. Detaylı muayene en azından sonuç bekletmeyecek 🤩

Maşallah oğlunuza 💙🤲🏻 insanın içine su serpiyor böyle mesajlar yoksa her şeyi takacağız kafaya 😅
Teşekkür ederim. Allah her şeyi o kadar güzel ve yerli yerinde veriyor ki... Gebelik süreci benim için tevekkül süreci. Ölçümler bir şey gösteriyor, testler olasılıklar veriyor ancak yine de en doğrusunu Allah biliyor. Rabbim sağlık afiyet versin. ❤️

Kızlar merhaba cinsiyeti öğrenenler oldu mu 10.haftadayız biz ama ağrılarım bel ağrılarım çok oluyor 😓
Merhaba canım ben 10+4 um ama bugün doktora gittiğimde tam 1 hafta önde dedi çok şaşırdım yani 11+4 le uyumluymus 2 hafta sonra gidince cinsiyeti soylicem dedi çok heyecanlandım aslında foto atsam yorum gelir mi bilemedim😊sen ne hissediyorsun bu arada bende aşırı bel ağrısı yasadim
at canım tahmin eden olur 🥹

Genelde 20. Haftada yapılıyor sadece ama benim doktorum istiyomus☺️ ben kendim bakıcam ama detaylıda da bi görsün perinatolog dedi 12. Haftada. Birde benim kötü tecrübem var ondan dolayıda istemiş olabilir canım.
Anladım canım,güzel sonuçlar alirsn inşallah 🤲Rabbım evlatlarmizi bizlere bagslasn 🧡

Genelde 20. Haftada yapılıyor sadece ama benim doktorum istiyomus☺️ ben kendim bakıcam ama detaylıda da bi görsün perinatolog dedi 12. Haftada. Birde benim kötü tecrübem var ondan dolayıda istemiş olabilir canım.
Anladım canım,güzel sonuçlar alirsn inşallah 🤲Rabbım evlatlarmizi bizlere bagslasn 🧡

Benim kızım hep 2 hafta önde giderdi, hiç bir sorun olmamıştı🥰 37.haftada doğdu, o zaman bile çok iriydi. Şimdi 4 yaşında o iriliğinden eser olmayan bir çırpı😂
Bu arada ogluma hamileyken de 2 veya 3 gün önde görünürdü 38.haftada 4 kg doğdu normal doğum haftasından 2 hafta önce doğdu😊

Bu sefer çok merak ediyorum cinsiyeti rüyamda hep kız gördüm en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bı evlat olması tabi yinede bı tahminde bulunursanız sevinirim ☺️

Eklentiler

• 1000025058.jpg
    1000025058.jpg
    95,5 KB · Görüntüleme: 13
Selam kızlar nolur motive edin beni hergün kusuyorum artık hayattan soğudum. Onzyd diye en etkili dedikleri ilacı aldım onu da kustum. Mideyi boş bırakmamaya çalışıyorum ama azıcık acıksam hemen midem hiçbişe kabul etmeyecek hale geliyor. İlk gebeliğimde asla böyle değildi. Toplamda 4-5 defa kusmuşumdur ama böyle tüm gün bulantı hali yoktu. Biliyorum bin defa konuşuldu bu konu artık ağlayacağım tüm gün bulantı içinde halsiz uykuluyum. Nolursunuz bişe deyin. 9+5teyim bugün. Burda kimisi tüm hamileliği boyunca bulantısı olduğunu yazmıştı. Çok korkuyorum. Ev leş hiçbişe yapamaz haldeyim. Lütfen normal deyin, geçecek deyin😭😭😭😭😭😭

Selam kızlar nolur motive edin beni hergün kusuyorum artık hayattan soğudum. Onzyd diye en etkili dedikleri ilacı aldım onu da kustum. Mideyi boş bırakmamaya çalışıyorum ama azıcık acıksam hemen midem hiçbişe kabul etmeyecek hale geliyor. İlk gebeliğimde asla böyle değildi. Toplamda 4-5 defa kusmuşumdur ama böyle tüm gün bulantı hali yoktu. Biliyorum bin defa konuşuldu bu konu artık ağlayacağım tüm gün bulantı içinde halsiz uykuluyum. Nolursunuz bişe deyin. 9+5teyim bugün. Burda kimisi tüm hamileliği boyunca bulantısı olduğunu yazmıştı. Çok korkuyorum. Ev leş hiçbişe yapamaz haldeyim. Lütfen normal deyin, geçecek deyin😭😭😭😭😭😭
Ben de ayni durumdayim. Neredeyse hic bir sey yapamiyorum. Gece 12 de bile istifram oluyor bulantidan uyuyamiyorum🤷🏻‍♀️ kizimda da gece gunduz bulanirdi 1-1.5 ay surdu gecti. Meraklanmayin

Son düzenleme:
Ben de ayni durumdayim. Neredeyse hic bir sey yapamiyodum. Gece 12 de bile istifram oluyor bulantidan uyuyamiyorum🤷🏻‍♀️ kizimda da gece gunduz bulanirdi 1-1.5 ay surdu gecti. Meraklanmayin
Şunu duymak bile güç oluyor bana. Ya geçmezse diye deliriyorum düşünmesi bile berbat. Ama geçmişti ilkinde. Bu biraz farklı olunca korkuyorum. İki üç hafta içinde geçmesi gerek bu durumda ama o kadar yıldım ki gözümde sonsuz gibi görünüyor. Sizin de başka çocuk varmış anlarsınız beni😭😭😭 Progestan vermişti doktor, onu bile kullanmayı bırakacağım bugün itibarı ile.

Şunu duymak bile güç oluyor bana. Ya geçmezse diye deliriyorum düşünmesi bile berbat. Ama geçmişti ilkinde. Bu biraz farklı olunca korkuyorum. İki üç hafta içinde geçmesi gerek bu durumda ama o kadar yıldım ki gözümde sonsuz gibi görünüyor. Sizin de başka çocuk varmış anlarsınız beni😭😭😭 Progestan vermişti doktor, onu bile kullanmayı bırakacağım bugün itibarı ile.
İki haftadir falan disari cikmadim markete insem ogurerek yukari zor cikiyorum. Ben de bunaldim biraz ama en kotu haftalar 9/10 civari deniliyor gececek insallah. Bu haftalardan sonra ozellikle 12 den sonra azaliyor. Yemek yesem de bastirmiyor ama tahin+muz cok iyi geldi bana en azindan 1 saat hafifletti. Ayva da bastiriyor gibi. Acikmadan az ve sık yiyorum acikmaya basladim mi fena oluyor arkasi

Back