- 8 Kasım 2024
- 267
- 411
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.521
Yaa yakınmışız sevindim valla Denk geliriz inşallahHabiplerdeyim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa yakınmışız sevindim valla Denk geliriz inşallahHabiplerdeyim bende
Evet Malesef ki oralara baya uzak kalıyor arabayla bile zaman alıyor bunun trafiği var bilmem nesi varYaptırmadım. Ondan devamlı üstüme düşüyorlar. Genetiğe göndermeler, cvs için ıstar etmeler.
Sultangazi de çok uzak be annem. Arabayla bilmiyorum basıp gidiliyordur da ben bi kez arkadaşa gittim. Kaç vasıta değiştirdim kaç saatte gittim hatırlayamıyorum.
Ben de aslında Kartal Lütfi Kırdar ın dibinde oturuyorum. Burası da şehir hastanesi. Ama Göztepe’ye gitmem tamamen duygusal Dogma büyüme oralıyım.
Yapılmıyormuş kardeşim. Ben şok, ben iptal
Öyle kompleks bi hastane ama detaylı yapılmıyor. Şimdi MHRS den baktım. Anadolu yakasında sadece Zeynep kamil de detaylıya randevu gösteriyor. Tabi yoğunluk olur.
Geçen böbrek ultrasonu için numuneye gitmiştim. Orda sordum. Dediler ki çarşamba günleri detaylı yapılıyor. Önce kadın doğuma randevu alıp geleceksiniz doktor elden size detaylı randevusu yazıyor.
Sana da hayırlı olsun terazinin erkek kefesi ağır basmaya başladı nerde bu kızlaarrr
Teşekkür ederim kızlar bir arkadas daha yazmıştı sanırım bu sene gerçekten erkek senesi galibaHayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin oğluşun
Bugün ard arda cinsiyetleri duyuyoruz ve erkek bebişler sırada sanırım
Zeynep kamilde önce kadın doğum sonra detaylı öyle mi ay o ne yav. Mecburuz madem.Yaptırmadım. Ondan devamlı üstüme düşüyorlar. Genetiğe göndermeler, cvs için ıstar etmeler.
Sultangazi de çok uzak be annem. Arabayla bilmiyorum basıp gidiliyordur da ben bi kez arkadaşa gittim. Kaç vasıta değiştirdim kaç saatte gittim hatırlayamıyorum.
Ben de aslında Kartal Lütfi Kırdar ın dibinde oturuyorum. Burası da şehir hastanesi. Ama Göztepe’ye gitmem tamamen duygusal Dogma büyüme oralıyım.
Yapılmıyormuş kardeşim. Ben şok, ben iptal
Öyle kompleks bi hastane ama detaylı yapılmıyor. Şimdi MHRS den baktım. Anadolu yakasında sadece Zeynep kamil de detaylıya randevu gösteriyor. Tabi yoğunluk olur.
Geçen böbrek ultrasonu için numuneye gitmiştim. Orda sordum. Dediler ki çarşamba günleri detaylı yapılıyor. Önce kadın doğuma randevu alıp geleceksiniz doktor elden size detaylı randevusu yazıyor.
Anladım .. Sağlıklı gelsin de zaten o hiç önemli değillRaporda yazmiyor yasak oldugu icin. Ama mesaj yoluyla direkt bana ilettiler.
İnşallah testim temiz gelsin de her türlü yardımcı olmaya çalışırım inşallah dua edin banaHamile kaldığımda 80.4 kg idim.
Uzun zamandır ertelediğim şeyi yaptım.
Bu sabah tartıldım. 82.7 kg olmuşum.
Bulantı kusmalara rağmen maşallahım var yani Asıl bundan sonra hızla kilo alacağımız döneme geçiyoruz. Gazamız mübarek ola.
C cokyenianne bize danışmanlık yapacak mısın?
Valla canımın içi bende herkes gibi kızın olur diye bekliyordum o kadar beklemisim ki ben bile burda tuhaf oldum erkek olduğunu öğrenince sağlıkla gelsin hayırlısı ile al kucağına inşallah hayırlı bir evlat olsun da gerisi mühim değil.15+2den bildiriyorum.
Bugün detaylı ultrason randevusu almak ve 16. Hafta muayenesi olmak için Göztepe şehir hastanesine gittim. Adı şehir hastanesi, kompleks hastane ancak detaylı ultrason yapılmıyormuş. Beni Kamil’e yönlendirdi. Verdiği kağıtta a ile başlayan bir bölüm yazıyor. Mhrs den randevu alacaksınız dedi. Ama baktım polikliniklerde öyle bi başlık yok. Ben de strandart kadın doğuma randevu aldım. Gidince soracağım artık. Kartal Lütfi Kırdar’da var mıdır dedim, bilmiyorum dedi.
Muayene oldum. Resim yüklerim aşağı.
Bebek iyi. Artık gramla ifade edilebilir.
124 gram olmuş dedi.
Cinsiyeti biliyor musun dedi. Hayır dedim. Söyleyim mi dedi. Söyleyin dedim. Erkek dedi. Emin misiniz dedim. Evet gayet açık dedi. Bana bi şey gösterdi ama şoktan algılayamadım.
Sonra bi his yoğunluğuyla gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.Şimdi bu yaşlar mutluluktan mı üzüntüden mi dedi. Bilmiyorum içimden geldi dedim. Hayırlı olsun kızıma bi oğlan kardeş geliyor.
Artık sanıyorum resmi olarak 2025i erkek yılı ilan edebiliriz
Devit ve demire devam et. Bir ay sonra tekrar gelirsin dedi ve sadece yaşımdan olayı beni genetiğe sevk edeceğini söyledi. Oraya indim . Dr bazı sorular sordu. Akraba evliliği, düşük, ölü doğum var mı gibi. Hiçbiri yok. Ama prosedür olarak sana bilgi vermeliyim dedi. 16. Haftadan itibaren ammiyosentez yapılır sana tavsiye ediyorum dedi. Uzun uzun nasıl yapılacağını, doğruluk yüzdesini, risklerini, sonucuna göre nasıl müdahale edeceklerini anlattı. Ben de sıvı alınmasını istemiyorum dedim. Kağıt imzaladım çıktım.
@Sifonella sen ne yaptın bacım ?
Kız gibi hissettim sadece hisEki Görüntüle 3537457
Kızlar cinsiyet tahmini yapar mısınız.12 haftalık
Maşallah sağlıkla al oğlunu kucağına inşallah sevindim her şeyin yolunda olmasınaBen geldim kızlar. Doktordan çıktık çok şükür her şey yolunda 15+1 sat ile uyumlu. Cinsiyeti de öğrendik oğlumuz geliyor kız annesi olmaya o kadar alışmışım ki yazarken bile tuhaf geldi inşallah herkes çok güzel şeyler duysun hamileligi boyunca hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Çok geçmiş olsun canım cok üzüldüm. En iyisi en kısa sürede tedavisine bakmak. (Bunu sana söyleyen ben senelerdir hemoroid ile yaşıyorum ) Ama en iyisi tedavi olmak çünkü çatlak da büyük eziyet. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer.Canlar şimdi size bir sorum var. Ne yazık ki ne kadar lifli beslenirsem beslemeyelim mide bulantısından ötürü su içme işini bi türlü düzene sokamadım. Günde 1-1.5 litre anca içebiliyorum. Haliyle kabızlık problemi ortaya çıktı. Ben sindirimi çok iyi biriyimdir aslında. Her gün aynı saatte tuvalete çıkarım ancak şimdi kabızlıktan ötürü tuvalette biraz zorlanıyorum. Ve anal fissür (çatlak) meydana geldi. Her gün tuvalete çıkınca da iyileşemeden tekrar tekrar kanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tuvalete çıkmak eziyet oldu resmen. Korkulu rüyam önerileriniz var mıdır
Kusturmuyor ama huzur da vermiyor canım sürekli sürekli bir mide bullantisi düşün kusunca rahatlıyor musunuz peki? Mide bulantısı geçiyor mu yani? Bı de mide yanmalariniz başladı mı?Yine kusturmuyorsa iyi kuzucum ya. Ben sabahları safra kusuyorum çok kötü oluyor. Bu aralar nedense akşamları da midem bulanıyor yatmadan önce yeni bi güncelleme geldi günde 3-4 kusmayla devam ediyorum yani inşallah hepimizin ki bir an evvel biter
Bacım. Yerinde olsam direkt Dr a giderim. Yeni başladığında doğru ilaç ve tedaviyle yüzde 90 iyileşiyorsun. Yoksa sakinliyor, ortam bulunca tekrar hortluyor. Öyle bi illetCanlar şimdi size bir sorum var. Ne yazık ki ne kadar lifli beslenirsem beslemeyelim mide bulantısından ötürü su içme işini bi türlü düzene sokamadım. Günde 1-1.5 litre anca içebiliyorum. Haliyle kabızlık problemi ortaya çıktı. Ben sindirimi çok iyi biriyimdir aslında. Her gün aynı saatte tuvalete çıkarım ancak şimdi kabızlıktan ötürü tuvalette biraz zorlanıyorum. Ve anal fissür (çatlak) meydana geldi. Her gün tuvalete çıkınca da iyileşemeden tekrar tekrar kanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tuvalete çıkmak eziyet oldu resmen. Korkulu rüyam önerileriniz var mıdır
Yok bu dediğim Numune hastanesi. Orda kadın doğuma gidiyorsun. Muayene oluyorsun standart. Dr sana elden, detaylı için su gün gel diye randevu veriyormuş.Zeynep kamilde önce kadın doğum sonra detaylı öyle mi ay o ne yav. Mecburuz madem.
Göztepede normal doğuma epidural veriyolar mı bilgin var mı
Ayyy ben kusunca da rahatlamıyorum ya sürekli bulantı ve kusma hissi. Kussam da tekrar tekrar kusabilirim resmen evet mide yanmalarım da başladı üstelik. Gaviscon kullanıyorum ben onun için iyi geliyorKusturmuyor ama huzur da vermiyor canım sürekli sürekli bir mide bullantisi düşün kusunca rahatlıyor musunuz peki? Mide bulantısı geçiyor mu yani? Bı de mide yanmalariniz başladı mı?
Uffff bana doktor yolları göründü deseneÇok geçmiş olsun canım cok üzüldüm. En iyisi en kısa sürede tedavisine bakmak. (Bunu sana söyleyen ben senelerdir hemoroid ile yaşıyorum ) Ama en iyisi tedavi olmak çünkü çatlak da büyük eziyet. Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçer.
Ahh bacımmm teşekkür ederim bu kremleri hemen bi doktoruma sorayım sıcak suya oturma işini internette okumuştum her gün denerim yeter ki bu kadar ağrım acım olmasın evde kendi yaptığımız sarı kantaron var onu da deneyeyim. Tüm tuşlara basıyorum şu an.Bacım. Yerinde olsam direkt Dr a giderim. Yeni başladığında doğru ilaç ve tedaviyle yüzde 90 iyileşiyorsun. Yoksa sakinliyor, ortam bulunca tekrar hortluyor. Öyle bi illet
Kronik fissur hastası arkadaşım sarı kantaron yağı kullanıyordu. Kendi kullandığım memnun kaldığım kremleri aşağıya ekliyorum. Bir de şurup var. Yine de Dr gözetiminde almak lazım ilaçları. Hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum. Sıcak suya oturmak beni çok rahatlatıyordu. Ağrın acın olmasa da her gün yap diyordu Dr.
Geçmiş olsun canım, kendi kendine yapacağın şeyler yeterli olmaz bence, bunun mutlaka bir ilacı vardir, hiç acı cekmeden öncelikli olarak doktora git.... Onun dışında probiyotik kullaniyor musun? Bağırsak hareketlerini ayrıca destekleyen marketlerde satılan probiyotik yoğurtlar oluyor, marka vermeyeyim ama market dolaplarında oluyor düzenli kullanımda işe yaradığını görmüştüm, bı de ben biraz kabızlık yaşasam hemen haşlanmış mısır yerim, çok faydasını gördüm, bu mevsimde bulmak zor ama kaliteli bir marka konserve olarak alabilirsin, çok soğuk yeme, çok sıcak da yeme hafif ısıt mısırı, kaşıkla kaşıkla ye...Canlar şimdi size bir sorum var. Ne yazık ki ne kadar lifli beslenirsem beslemeyelim mide bulantısından ötürü su içme işini bi türlü düzene sokamadım. Günde 1-1.5 litre anca içebiliyorum. Haliyle kabızlık problemi ortaya çıktı. Ben sindirimi çok iyi biriyimdir aslında. Her gün aynı saatte tuvalete çıkarım ancak şimdi kabızlıktan ötürü tuvalette biraz zorlanıyorum. Ve anal fissür (çatlak) meydana geldi. Her gün tuvalete çıkınca da iyileşemeden tekrar tekrar kanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tuvalete çıkmak eziyet oldu resmen. Korkulu rüyam önerileriniz var mıdır
Duşta sıcak suyla bol bol yumsat baharat sakin yeme acı hicc yeme sıvı bol tuketmeye çalış geçmiş olsunCanlar şimdi size bir sorum var. Ne yazık ki ne kadar lifli beslenirsem beslemeyelim mide bulantısından ötürü su içme işini bi türlü düzene sokamadım. Günde 1-1.5 litre anca içebiliyorum. Haliyle kabızlık problemi ortaya çıktı. Ben sindirimi çok iyi biriyimdir aslında. Her gün aynı saatte tuvalete çıkarım ancak şimdi kabızlıktan ötürü tuvalette biraz zorlanıyorum. Ve anal fissür (çatlak) meydana geldi. Her gün tuvalete çıkınca da iyileşemeden tekrar tekrar kanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tuvalete çıkmak eziyet oldu resmen. Korkulu rüyam önerileriniz var mıdır
Kuzucum şimdi doktorumun verdiği multivitamin içinde probiyotik var. Ekstra o yoğurtlardan yiyim ama biliyorum onları. Yine doktora gideceğim mecburen ağrısı inanılmaz çünküü. Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, kendi kendine yapacağın şeyler yeterli olmaz bence, bunun mutlaka bir ilacı vardir, hiç acı cekmeden öncelikli olarak doktora git.... Onun dışında probiyotik kullaniyor musun? Bağırsak hareketlerini ayrıca destekleyen marketlerde satılan probiyotik yoğurtlar oluyor, marka vermeyeyim ama market dolaplarında oluyor düzenli kullanımda işe yaradığını görmüştüm, bı de ben biraz kabızlık yaşasam hemen haşlanmış mısır yerim, çok faydasını gördüm, bu mevsimde bulmak zor ama kaliteli bir marka konserve olarak alabilirsin, çok soğuk yeme, çok sıcak da yeme hafif ısıt mısırı, kaşıkla kaşıkla ye...
Baharatlı şeylere de bayılırımmmm. Ama keseceğim mecburen böyle olmayacak. Çok teşekkür ederim kuzucum öneriler içinDuşta sıcak suyla bol bol yumsat baharat sakin yeme acı hicc yeme sıvı bol tuketmeye çalış geçmiş olsun
Benim için cam ve sakura devlet hastaneleri içinde gittiğim en iyisi ilk dogumumu orda yaptım kürtajlarimi orda oldum bu gebelikte de oraya gidiyorum arada eşim görsün diye özele gidiyorum ama tercihim cam ve sakura yine orada dogurucam inşallah ben çok memnundum hiç bir kere bile rahatsızlık yaşamadım, kaç kere gitmisimdir hesabı yok oğlum için eşim için rutin şeyler için hep oraya gidiyorum, ayağım alışmış randevu için de sabah erken saatlerde, bir de aksam on buçuktan sonra sık sık kontrol edin, gün içinde bırakılan randevular akşam onbucuktan sonra güncel görünüyor, birde haftasonlari açılıyor hepsi zaten iki haftalık onlar görünüyor, ben randevu da sıkıntı yaşamadım hiç, gideyim diyorum plan yapıyorum, kontrol ediyorum sık sık en geç iki gün içinde randevu buluyorum ertesi gün için dene bence rahat bulurusn
Doktorlari arada yakaliyorsunuz, rutin kontrolleri asistanlar yapıyor, eğer normal dışında bı durum varsa doktora bildiriyorlar, bende farklı doktorlara gittim hep ama hiç problem yaşamadım, ben normal doğum yaptım çok ilgiliydiler ya hiç gerçekten kötü anim yok sonucta babamın hastanesi de değil neden seveyim ama çok rahattım, emziremedim ağlıyorum bı gece emzirme hemşiresi geldi saçımı oksaya oksaya anlattı süreci yardım etti, doğum için gittigimde güzel annem canım annem hep böyleydi bana iyi geldiler yani o stresleYaa gerçektenmiii? Bana kanuniden bi farkı yok dediler ve kanunide hep kötü tecrübelerim oldu. Doğumlarınız sezeryanmı normal doğummu? Birde her gittiğinizde farklı doktormu oluyor randeve aldığınız doktormu çıkıyor karşınıza. Bi kaç defa bende farklı doktor denk gelmişti başta zamanlarda gittiğimde. Aslında gebeliğimin başında çam sakurada kontrollerimi olur özelde doğum yaparım diye düşünmüştüm ama kanamalar lekelenmeler olunca hep özele gittim apar topar randevu sıkıntısı olmuyor diyerekte. İçimi rahatlattınız mutlaka bi sonraki kontrolümü ordan ayarlamaya çalışıcam. Özellikle önerdiğiniz bir doktor varmı?
Ay kes kes canına yazık ya acısı hiç çekilmiyor nerden biliyorsun diye hiç sormaKuzucum şimdi doktorumun verdiği multivitamin içinde probiyotik var. Ekstra o yoğurtlardan yiyim ama biliyorum onları. Yine doktora gideceğim mecburen ağrısı inanılmaz çünküü. Çok teşekkür ederim
Baharatlı şeylere de bayılırımmmm. Ama keseceğim mecburen böyle olmayacak. Çok teşekkür ederim kuzucum öneriler için
Hahaha Allah düşmanıma vermesin hayır bi de bende huzursuz bağırsak sendromu var ben genelde ishal olurum hayatımda ilk defa kabız oldum hamilelikten ötürü valla herkes kendine çok dikkat etsin arkadaşlarAy kes kes canına yazık ya acısı hiç çekilmiyor nerden biliyorsun diye hiç sorma
Ben ilk 3 ayımda demir ilacı + progestan kaynaklı çok fena kabızlık çektim ve hemoroid de var. Sabah aç karna 3-4 adet gün kurusu hemen üzerine de ılık su içtim çok faydasını gördüm canım. Şimdilerde düzeldi biraz.Canlar şimdi size bir sorum var. Ne yazık ki ne kadar lifli beslenirsem beslemeyelim mide bulantısından ötürü su içme işini bi türlü düzene sokamadım. Günde 1-1.5 litre anca içebiliyorum. Haliyle kabızlık problemi ortaya çıktı. Ben sindirimi çok iyi biriyimdir aslında. Her gün aynı saatte tuvalete çıkarım ancak şimdi kabızlıktan ötürü tuvalette biraz zorlanıyorum. Ve anal fissür (çatlak) meydana geldi. Her gün tuvalete çıkınca da iyileşemeden tekrar tekrar kanıyor ne yapacağımı şaşırdım. Büyük tuvalete çıkmak eziyet oldu resmen. Korkulu rüyam önerileriniz var mıdır
Daha demir ilacına geçmedim bile allahımmmm allahtan progestanı bıraktım. Belki de o kabız yaptı. Kuru erik kayısı incir ne bulursam yiyorum inşallah faydası olur teşekkür ederimmmBen ilk 3 ayımda demir ilacı + progestan kaynaklı çok fena kabızlık çektim ve hemoroid de var. Sabah aç karna 3-4 adet gün kurusu hemen üzerine de ılık su içtim çok faydasını gördüm canım. Şimdilerde düzeldi biraz.