• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Var canım evet 14. Hafta gittiğimde doktor demişti var diye
Canim peki sen normalde özelden mı takiplisin devlete mi gidiyorsun. Ben bu gebeliğimde ilk defa devlete gidiyorum hiç alışık olmadığım şekilde 15 farklı doktorla görüştüm 😂 doğumu falan nerde yapacaksın. İzmir'den görünce biraz darlayabilir miyim seni 😂

Kızlarcım hepinize selam 😍 artık hemen hemen çoğumuzun cinsiyetleri belli oldu. Artık ne alalım nasıl alalım hangi marka alalım vs konulara geçtik. Allahın izniyle hepimizin detaylı ultrasonları da güzel sonuçlansın da şöyle güpgüzel ikinci trimester yaşayalım hep birlikte 😍😍 ben 14+6 yim bugün. Kusmalar çok çok azaldı bulantılar devam ama sizlere güveniyorum çoğunuzun 15,16 dan sonra yavaş yavaş bitmiş benim de biteceğine inanıyorum 😀

Bu arada kuzenimde puset ve oto koltuğu vardı neredeyse hiç kullanılmamış onları bize verdi. Bugün eve getirdik eşim nerdeyse bir saat oto koltuğunu inceledi açtı kapattı çevirdi döndürdü falan çocuk gibi iki saat başında heyecanla ona baktı 😍 eve bebişle ilgili bir şeyler gelince heyecan kat sayısı artıyormuş resmen ya 😀😀
Selam canım benim. ❤️😍 Valla aynen şu detayliyi da atlatsak da bir rahatlasak artık gercekten. İnsan ister istemez stres yapıyor. Benim fetal DNA sonucu da çıkmış eşim öğrenmeye gidecek sonucu hastaneye. Bugün onun stresi de var bende. Geçer inşallah bir an önce bulantilarin da canım benim. 🤲❤️ Evet öyle oluyor bebekle ilgili bir şeyler gelince heyecan oluyor çok insanda ❤️😍 artık alışverişleri yaparız Allah'ın izniyle 😍❤️
Herkese merhaba, bir süredir giremiyorum umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız. Evimize döndük 1 haftadır ama çoluk çocuk hastalandı yarın okul telaşı başlıyor bakalım. Ben en son 15. hafta içinde gittim Druma o zamandan beri bebeği hissetmiyorum desem yeridir. Hatta annemdeyken randevu alıp devlet Hastanesi'ne gittim ama ekranı bana bile çevirmedi Dr herşey normal falan dedi gönderdi. Bu konu canımı sıkıyor artık. Kaç hafta önce bile çok net hareketler hissederken şimdi 0 his olması tuhaf değil mi ya
Çok geçmiş olsun salgın var herkes hastaydı bu ara zaten. Çok hissettirmiyorlar kendilerini bir var bir yok gibi oluyorlar güçlü olmadıkları için sanırım. Hissedemiyorum diyorum sonra gece gece kimildamaya, dayanmaya, hafif hafif vurmaya başlıyor birden. Belki senin uyuduğun zamanlara denk geliyordur iyi düşün iyi olsun inşallah 🤲 ❤️ ne zaman gideceksin bir daha. Bir an önce git de için rahatlasın ❤️
Selam Güzel Anneler 💐 0 rakimdan 2000'lere dün itibariyle dönüş yaptım kürkçü dükkanına geri döndüm yani🙃Yazdıklarınızı hep okudum ama sömestir tatilinde ailemin yanında olduğumdan birde kardeşimin nişanı eklenince bayağı yoğun ve yorucu günler geçirdim burada aktif olamadım. Aileden ayrılınca ilk hafta benim için çok zor geçiyor hala alışamadım bu duruma. Birde yarın okul yokmuş sabahın ilk ışıklarıyla kalkmayacakmis gibi buralarda geziniyorum🥱 hepinize güzel haberler alacağınız bir hafta diliyorum ❤️
Selam canım benim hoşgeldin. İyilesebildin mi nasılsın? ❤️ Ben de aynıyım. Ne zaman annemlerin yanından gelsem veya onlar gitse içim bir buruk oluyor. Hala alışamadım hiç de alışamayacağım sanırım. 6 sene bitti evleneli. ❤️

Selam canım benim hoşgeldin. İyilesebildin mi nasılsın? ❤️ Ben de aynıyım. Ne zaman annemlerin yanından gelsem veya onlar gitse içim bir buruk oluyor. Hala alışamadım hiç de alışamayacağım sanırım. 6 sene bitti evleneli. ❤️
Hoşbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsın 🥰 benim de aynı galiba bazı durumlara hiç alisilmiyor kaç yıl geçerse geçsin. Sağlık olsun ne yapalım 🥰

Herkese merhaba, bir süredir giremiyorum umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız. Evimize döndük 1 haftadır ama çoluk çocuk hastalandı yarın okul telaşı başlıyor bakalım. Ben en son 15. hafta içinde gittim Druma o zamandan beri bebeği hissetmiyorum desem yeridir. Hatta annemdeyken randevu alıp devlet Hastanesi'ne gittim ama ekranı bana bile çevirmedi Dr herşey normal falan dedi gönderdi. Bu konu canımı sıkıyor artık. Kaç hafta önce bile çok net hareketler hissederken şimdi 0 his olması tuhaf değil mi ya
Merhaba biz de 17 haftalık olacağız ama önceden her gün hissettiğim hareketleri şimdi 3 4 günde bir hissediyorum biraz endişe oluşturuyor bu durum bende. Çarşamba kontrolüm var ve korkarak gidicem sanırım.
Önceki gebeliğimde 14 haftalıkken hareketleri az hissediyordum, doktorum daha ben söylemeden dedi bu sıralar hareketleri az hissedersin çünkü plesanta ön tarafta demişti. Yine öyle bir durum olabilir belki

İkili testimin sonucu çıktı kızlar 🥳 düşük risk ❤️ rahatladım 🥰
Çok sevindim canım benim gözün aydın 🥰❤️ eşim hastanede sıra bekliyor bende bir an önce güzel sonuçlar alırım inşallah su dna testinden ❤️🤲
Hoşbuldum canım iyiyim şükür sen nasılsın 🥰 benim de aynı galiba bazı durumlara hiç alisilmiyor kaç yıl geçerse geçsin. Sağlık olsun ne yapalım 🥰
Çok şükür bende iyiyim canım benim. 🥰 Aynen öyle ya alışılmıyor. Öyle Allah sağlık versin. Onlar sağlıklı olsunlar başımızdan eksik etmesin Rabbim de bunlara yapacak bir şey yok. 🤲❤️

Merhaba biz de 17 haftalık olacağız ama önceden her gün hissettiğim hareketleri şimdi 3 4 günde bir hissediyorum biraz endişe oluşturuyor bu durum bende. Çarşamba kontrolüm var ve korkarak gidicem sanırım.
Önceki gebeliğimde 14 haftalıkken hareketleri az hissediyordum, doktorum daha ben söylemeden dedi bu sıralar hareketleri az hissedersin çünkü plesanta ön tarafta demişti. Yine öyle bir durum olabilir belki
Canım ben ara ara çok bariz hissederken bu ara nadir hissediyorum. Bebeğin yeri pozisyonu vs ‚ye göre değişiyordur. Henüz küçükler ve yerleri de epey geniş . Endişe etme inş .

Gözün aydın canımmm❤️😍çok sevindim 🥰
Sağol canım benim ❤️ 😍
Ay yok ya hangi doktora gittiysem hiç cinsiyetten bahseden olmadı bana 😂 inşallah 14 Şubat'ta kontrole gidicem o zaman görürüz 🥰
Allah Allah ya çok sinir bozucu olmalı. 😊 En azından bir tahmin yapabilirlerdi 😊 inşallah öğrenirsin artık ya insan çok merak ediyor 🥰😅

Sağol canım benim ❤️ 😍

Allah Allah ya çok sinir bozucu olmalı. 😊 En azından bir tahmin yapabilirlerdi 😊 inşallah öğrenirsin artık ya insan çok merak ediyor 🥰😅
Ben oğlumu da 16. haftada öğrenmiştim zaten 😂 ona herkes erkek demişti erkek çıktı. Buna da herkes kız diyor bakalım. Kız olmazsa sırf o yüzden hayal kırıklığına uğrayacağım hiç kendimi hazirlamadim 😂

Kızlar cumartesi günü bir tane lohusa takımı aldım bir dükkandan. Doğum için yaptığım ilk alışveriş oldu daha hiç bir şey almadım bebeğe de. Ama bir yerden almaya başlayınca insan bir tuhaf oluyor zaman yaklaşmış gibi her an gelecek gibi hissediyor ya 😅🤣🤣 Eşimle alacagiz alinacaklari yavaştan. İçim bir garip oluyor heyecan, stres, ben doğuma gidince Ela n'olacak düşüncesi ayy bütün bunlar beni tuhaf yapıyor. Kızımla hiç ayrı kalmadık. Bebek kardesim nasıl gelecek diyor. Bende karnım iyice büyüyecek hastanede doktor amcaya gideceğim kardeşini alacağım falan diyorum anlayacağı dilden anlatmaya çalışıyorum. Kızım benden hiç ayrılmadığı için diyor ki hayır sen gitme babam gitsin alsın gelsin 🤣😅 ya o böyle soyleyince hem gülmek geliyor hem de üzülüyorum beni bırakmak istemediği için böyle diye. Evde bile peşimden ayrılmıyor, okula bile gitmek istemiyor benden ayrılacak diye. Nasıl olacak bilmiyorum ben hastanedeyken duracak mı babaannesi ile. Gece beni görmeden uyumaz hayatta ay her şeyi düşünüyorum işte ya. İçim gidiyor baktıkça. İzin verirlerse hastanede o da benimle mi kalsa gece yatsa diyorum. Her şeyi dusunmekten bazen uykularım kaciyor. Arkada küçük bir çocukla bunları düşünmek ne zormuş ya.

Ben oğlumu da 16. haftada öğrenmiştim zaten 😂 ona herkes erkek demişti erkek çıktı. Buna da herkes kız diyor bakalım. Kız olmazsa sırf o yüzden hayal kırıklığına uğrayacağım hiç kendimi hazirlamadim 😂
Allah gönlüne göre versin inşallah canım benim sağlıkla gelsin, hayırlısı olsun inşallah 😍 bakalım ne olacak minik bende merakla bekliyorum öğrenip geleceğin zamanı. 😍🥰

Kızlar cumartesi günü bir tane lohusa takımı aldım bir dükkandan. Doğum için yaptığım ilk alışveriş oldu daha hiç bir şey almadım bebeğe de. Ama bir yerden almaya başlayınca insan bir tuhaf oluyor zaman yaklaşmış gibi her an gelecek gibi hissediyor ya 😅🤣🤣 Eşimle alacagiz alinacaklari yavaştan. İçim bir garip oluyor heyecan, stres, ben doğuma gidince Ela n'olacak düşüncesi ayy bütün bunlar beni tuhaf yapıyor. Kızımla hiç ayrı kalmadık. Bebek kardesim nasıl gelecek diyor. Bende karnım iyice büyüyecek hastanede doktor amcaya gideceğim kardeşini alacağım falan diyorum anlayacağı dilden anlatmaya çalışıyorum. Kızım benden hiç ayrılmadığı için diyor ki hayır sen gitme babam gitsin alsın gelsin 🤣😅 ya o böyle soyleyince hem gülmek geliyor hem de üzülüyorum beni bırakmak istemediği için böyle diye. Evde bile peşimden ayrılmıyor, okula bile gitmek istemiyor benden ayrılacak diye. Nasıl olacak bilmiyorum ben hastanedeyken duracak mı babaannesi ile. Gece beni görmeden uyumaz hayatta ay her şeyi düşünüyorum işte ya. İçim gidiyor baktıkça. İzin verirlerse hastanede o da benimle mi kalsa gece yatsa diyorum. Her şeyi dusunmekten bazen uykularım kaciyor. Arkada küçük bir çocukla bunları düşünmek ne zormuş ya.
Canim ayrılık anksiyetesi oluyor çocuklarda kardeşe çok sevinseler bile eğer. Tavsiye verebilir miyim bu konuda eğer istersen ❤️ istemeden tavsiye verilmesini ben pek sevmediğim için önce onayını alayım istedim ❤️

Canim ayrılık anksiyetesi oluyor çocuklarda kardeşe çok sevinseler bile eğer. Tavsiye verebilir miyim bu konuda eğer istersen ❤️ istemeden tavsiye verilmesini ben pek sevmediğim için önce onayını alayım istedim ❤️
Tabi canım ne yapabiliriz bu konuda? ❤️ Çok zorlanacagiz gibi duruyor doğum zamanı. ❤️

Kızlar merhaba. Bugün doktora çatlaklarla ilgili krem vs ne zaman başlayayım dedim. O da çatlakları önlemek için henüz bi krem üretilmedi çok kaşıntı gerginlik olursa tatlı badem yağı kullanabilirsin dedi :bicak: bende şimdilik öyle bi durum yok ama gerçekten öyle mi yaa. Sadece genetikle mi alakalı bu durum

Back
X