2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aramızda tam 1 hafta var canm benim de bebek bas aşağı dönmüş ama kanala girmemiş dedi doktor çati muayenesinde..
Aslnda bazen ne desek bos gerçekten bebek kendi seçiyor nasıl geleceğini
İnşallah hakkmzda hayırlısı olsun güzelim

Yok yok 38 gec değil canm bence çünkü bazen çatı muayenesinden snra suyun gelebiliyormuş
Öyle şeyler okumuştm ama ben yaşamadm:)
Kızz bende tam tersi hiç erken doğacak gibi düşünmüyorum sanki hep içimde kalacak gibi geliyor 😁😁

Ben almadm canm doktora sorup alırım 😊😊
Amin çiçeğim bana da aynısını dedi çatı uygun ama bebek yukarda diye. Kontrol cuma günü . Senin kontrol ne zaman 🧿💙

Ay hadi İnşallah 😍😍😍 çok ağrıyor inan ki valla uzandım geçmedii biraz hafifler gibi oldu 😂 beklemedeyim . Bel ağrısından sonra kasık ağrısı da oldu mu ?
Bel sırt sğrısı olarak başladı. Ardından kasıklarım ve şeyimde baskı hissetmeye başladım. Sonra kasılma aralıkları kısaldı ve düzenli oldu. Benim ne suyum ne nişanım gelmedi başta. Amelliyata alındığımda amelliyathanede suyum geldi ve bunların hepsi 1 günde oldu bel ağrısı 2 gündür ufaktan geliyor gibiydi ve o sabah aşırı tuvalet isteği vardı 😂 ucu ucuna yetiştim sezeryane yani

Bel sırt sğrısı olarak başladı. Ardından kasıklarım ve şeyimde baskı hissetmeye başladım. Sonra kasılma aralıkları kısaldı ve düzenli oldu. Benim ne suyum ne nişanım gelmedi başta. Amelliyata alındığımda amelliyathanede suyum geldi ve bunların hepsi 1 günde oldu bel ağrısı 2 gündür ufaktan geliyor gibiydi ve o sabah aşırı tuvalet isteği vardı 😂 ucu ucuna yetiştim sezeryane yani
Allah benim kasıklarımda da ağrım var hafiften belimden vuruyor 😂

Ayy birde duygusalım anlatamam😍 şuan bel ağrım var babyy artarsa yazıcam doktora😂
Duş al soluna dön dinlen eğer geçmiyor artıyorsa yada artmasa bile düzenli aralıklı kasılman olursa ulaşırsın doktoruna bel ve kasık ağrısı tek başına başlatmıyor düzenli kasılmaları bekle

Ben de nişan su gelir diye bekliyorum ya. Gelmeme ihtimali de var yani öyle mi?

Kızlar 1 - 2 haftaya grubun anneleri çoğalıyor desenize :) ben de 38+1 oldum normal doğum için bekliyorum dün kasık bölgemde aşırı baskı vardı ve tüm gece aşırı wc isteği acaba bebek iniyor mu yavaş yavaş dedim :) ilk gebeliğim sancı falan nasıl olacak onu da bilmediğim için okuduklarım araştırdıkşarımla öğrenmeye çalışıyorum. Bebişine kavuşan anneciklerimizin hepsine hayırlı olsun. ♥️

Duş al soluna dön dinlen eğer geçmiyor artıyorsa yada artmasa bile düzenli aralıklı kasılman olursa ulaşırsın doktoruna bel ve kasık ağrısı tek başına başlatmıyor düzenli kasılmaları bekle
Tamam canım benim . Siz nasılsınız bebişle

Bugün kontrol günüydü şuanlık herşey yolunda bebiş doğum pozisyonundaymış 36+0 ama ölçümlere göre 37 gösteriyor 49 cm 2900 gram olmuşuz🥰 Normal doğum yapabilirsin dedi doktor bende normal istiyorum hayırlısı bakalım artık 🤲🏻
Benim de randevum 17de çok heyecanlıyımm. Peki kilosunun 1 hafta ilerde olması erken gelmesine sebep oluyor mu acaba

Ben de bugün kontrole gittim oğlum içerse halay çekerken yine ultrason karşısında kollarının üstüne yatmış babası kılıklı yüzünü göstermedi bize 😀34+5 bugün 2400 gram olmuş 50 cm haftası önde ama haftası ile uyumlu dedi büyük ihtimalle sezeryan olacağım bende bugün konuştuk doktorla yer çok Daralmış dama yukarda daha gelen giden olma dedi

X