Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaa ne güzell benim de eşim bi kaç kere dokundu acaba bişi hissediliyor mu diye ama tık yok maşallah. Ultrasonda bakınca sekiyor içerde aslında ama ben hiç hissetmiyorum. Sizin adınıza sevindim çabucsk hissrtmişsiniz ay cinsiyeti 12. Haftada öğrenenler var ya bizim acayip inat dönmüyor asla
Tatlı ye sırt üstü uzan tüm nefesini boşaltıp derin nefesle karnını şişir tutup yavaş yavaş vermeye başla sonrasında normal bı şekilde nefes al ben öyle yapa yapa hissetmeye başladım inşallah sende hissedersin ama endişelenme doktorlar 20.haftadan önce hissedilmez diyo iç karnın genişse ve bebeğin arkasi dönükse hissetmeye bilirsin ben cinsiyete bakmayı unuttum 13.haftada bı dahakine 1 ay sonra gel dediği için öğrenemedim inşallah bu defa unutmam sorar öğrenirim sende biran önce öğrenirsin
Ege'ye gittim yokmuş dokuz Eylül'de de hocalar galiba ekstra ücretle yapıyorlar. Şehir Hastanesi'nde kimisi var diyor kimisi yok diyor emin olamadim. Çok teşekkür ederim
Kızlar selamm yarın 18+5 oluyorum ve doktor randevum var. Plasentam aşağıdaydı dua edin yukarı çıkmış olsun benim de hepimiz güzellikle geçirelim randevularımızı