2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Boyu önde canım 1 haftaydı 2 haftaya çıkmış aşağı inmeyebilir dedi şu an zaten en tepede resmen midem de yaşıyor kilosu da öne geçmiş tombik olursa normal yapamazsın dedi
Seninle aramızda sadece 2 gün var bugün tam 35+0 şimdi muayeneden çıktım, 50cm 2770 gram dedi. Çatı muayenesi yapmadı, yapın dedim erken dedi. Ve sana bir sürü şey söylemiş bana sadece boyu uzun dedi. Ne normal ne sezeryana yakın hiç bişey söylemedi, ısrarla sormama rağmen konuşmak için erken 37de geldiğinde muayene edelim dedi. Çok sinirlendim. Nstde bişey çıkmadı. Ben de artık bi fikrim olsun istiyorum. Çatı muayenesi için 37 geç değilmi. Bak senin bi fikrin var bana onu bile söylemedi.

Şurda bişeyler okuyarak kafamdan tahmin yapmaya çalışıyorum resmen, bebeğimin kilosu ilerde boyu 2 hafta ilerde ama doktorum 35te yap dememe rağmen çatı muayenesi yapıp bir fikir söylemedi. Merakımla birlikte 37ye kadar beni eve yolladı çok sinirliyim

Bana çati muaynesi 38 de yapariz ddi doktorum

Yani çok geç değilmi ben de sinirlendim o kadar. Burda arkadaşların hep yapılmış şaşırdım 38de geç bence
Ben 36 da gittim istersen müsaitsen yapayım dedi farketmez olur dedim neyse haftaya yaparız 37 de dedi. Erken doğum riski görmediyse beklemeyi tercih etmiş olabilir.

Ben 36 da gittim istersen müsaitsen yapayım dedi farketmez olur dedim neyse haftaya yaparız 37 de dedi. Erken doğum riski görmediyse beklemeyi tercih etmiş olabilir.
Israrla kilosu boyu ilerde yapın dememe rağmen konuşmak için erken dedi. Hiç bi fikrim yok normal sezeryan karar bile veremedim kendimi ona hazırlamak istiyorum ama yok ağzından cımbızla laf alacağız kadının

Yaa aslında bana da söylemiyor doktor ama benim belimde sıkıntı var bir de benim geçmişimde jinekolojik kayıt var balayı sistisi diye bir şey olmuştum ilk evlendiğimde o zaman çatı dar gibi bir şey yazmışlar ama tam açıklaması da bu değil ded doktor ama kendimi istemsiz kasıyorum iki yıllık evliliğimde hala ilişki esnasında çabuk yanıyor bebekte uzun olunca ki bugün öyle bir dürülmüş ki bildiğin marul sanarsın daha da uzar seninde uzar bence ve bebek bildiğin yukarda göğsümün altında bir de ben haftalık başka doktora da gidiyorum kilosu da bir hafta önde dedi ki seninki de önde bu arada hatta bir haftadan fazla bence bebek kilolu olunca da normal yapamazsın diyor yaa ben daha bu doktorumda nst ye hiç girmedim çatıyı da 38’de yapalım dedi bana diğer gittiğim devlette giriyorum nst ye

Israrla kilosu boyu ilerde yapın dememe rağmen konuşmak için erken dedi. Hiç bi fikrim yok normal sezeryan karar bile veremedim kendimi ona hazırlamak istiyorum ama yok ağzından cımbızla laf alacağız kadının
Anlıyorum ama bazen doğum anında bir anda süreç değişebiliyor vajinal olurken bir anda sezaryene almak zorunda da kalabiliyor doktorlar. Ben mesela asla kendimi şartlamıyorum hayırlısı olsun diyorum. İki türlü doğum için de ne yaparsam yapayım hazır olacağımı da sanmıyorum çünkü ilk doğumum. Allah bilir başıma neler gelecek diyorum sadece inşallah gönlünden geçtiği gibi bir doğumun olur sıkma canını

Bir de çatı için geç değil 38 de yapacak bana da bir de ben doktor değişikliği yaptım bana hiç bir şekilde bilgi vermiyor diye en iyi özelin doktorundan çıkıp üniversiteye geçtim 7 ay resmen oğluma hasret yaşadım şimdi ki doktorum çok iyi çok güleryüzlü bizi baya rahatlattı o yüzden o ne dese ben okeyim hadi normale gidiyoruz dese ben tamam hocamım yani sezeryan dese okeyim gözüm kapalı önce Allah’a sonra doktoruma güveniyorum

Çok teşekkür ederim yanıt için çok doğurmak istiyorum çok sabırsızlanıyorummmm her gece bebeğimi görüyorum rüyamda sanırım o yüzden her hareketi bir doğum belirtisi gibi görmeye çalışıyorum

Ben ilkinde çok yaşamadım ama ikincisinde acısını daha çok hissettim neredeyse de doğuruyordum ama sezeryan olmak zorundaydım ondan sezeryane alındım inan zamanı geldiğinde net bir şekilde anlarsın

Çatı için 37 den itibaren yapılıyor canm ben 37+3 te oldum, 38 de olan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…