- 31 Aralık 2023
- 464
- 407
- 28
Ses verrr, ne durumdasınAyy birde duygusalım anlatamam şuan bel ağrım var babyy artarsa yazıcam doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ses verrr, ne durumdasınAyy birde duygusalım anlatamam şuan bel ağrım var babyy artarsa yazıcam doktora
Ben sezeryan oldum 2. Paketi bugün bitirdim. Kanamam baya azaldı bitti sayılır külot+ped dönücem yaram da baya iyileşti zatenBende depend aldm kızz ama kaç paket almak lazım kii
Ayyy hadi inşallah kolaylıkla bir avazda doğuralım sağlıkla kucağımıza alalımmmmOyy oyy maşallah yaaa ne kadar güzel duygular darısı bize
Benim de pazartesi canm kontrol ayy hadi inşallah bi avaz da doğuralım bizde kızzz
İyi iyi sen kendini hazırlamşsn balımm ben hazırlamadm valla
Ayyyy hayırlısı ile bizee kavusalm inşallah
Olur canm parol içilebiliyor
Ay cok gecmiş olsun yaa
Ayy ayyyy gözünüz aydn canmmm benim Allah'm analı babalı büyütsün inşallah
Ooooooo hadi bakalim hayırlısı olsun hakknda canm benim sayılı gün kaldı ayyy cok heycanlı
Aynı yavrum ara ara belime ağrı giriyor bugünde gelmeyecek galibaSes verrr, ne durumdasın
Göğüs pedi olarak baby me nin aldım onun dışında gümüş kapak vs almadım. Ayrıca emzirme danışmanı ev içerisinde sürekli kapalı sütyenle gezme arada bir göğüsleri havadar ve rahat bırakmak gerekiyor dedi ama umarım üzerine ince bir tişörtle demek istemiştir ve bir de şu jel göğüs pedlerinden almayı düşünüyorum soğuk kompres içinGöğüs için bir şey aldın mı canım
Anladım canm SaolasınBen sezeryan oldum 2. Paketi bugün bitirdim. Kanamam baya azaldı bitti sayılır külot+ped dönücem yaram da baya iyileşti zaten
Amin amin güzelimmAyyy hadi inşallah kolaylıkla bir avazda doğuralım sağlıkla kucağımıza alalımmmm
Benim oğlan bi kaç gün baş aşağı takılıyo sonra yine başı kaburgalarımın altına geliyo bende 34+5 teyim ya baş aşağı dönmezse diye ödüm kopuyor yaBaşı asagıda mı peki senin? 34 üm bgn hala midemde nerdeyse kafası bi dönmedi sıpa
Ben 1 paket depend bir paket de lohusa pedi aldımKızlar ped olarak ne aldınız öneriniz var mı bir de göğüs için en çok neye ihtiyaç var
Eğer başı aşağı döndüyse kaburga a gelen poposu olabilir. Benim 30. Haftadan beri kafası aşağıda. Sanki kafası gibi elime gelen şey poposuymuş. Ultrasonda net gördümBenim oğlan bi kaç gün baş aşağı takılıyo sonra yine başı kaburgalarımın altına geliyo bende 34+5 teyim ya baş aşağı dönmezse diye ödüm kopuyor ya
Ben de lazerliydim. Hamilelikte baya arttı. Jiletle aldım birkaç kez ama 6. Aydan sonra ağda yapmıyoruz dedi kuaför.Kızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Senin yine iyi 37 dedi ben 33 te muayene oldım 38 de gel dedi bana sadece her hafta nst için gidiyorum ona bakıyo. Ben 38 e kadar beklemem valla 36. Hafta bitsin muayene olmaya gideceğimSeninle aramızda sadece 2 gün var bugün tam 35+0 şimdi muayeneden çıktım, 50cm 2770 gram dedi. Çatı muayenesi yapmadı, yapın dedim erken dedi. Ve sana bir sürü şey söylemiş bana sadece boyu uzun dedi. Ne normal ne sezeryana yakın hiç bişey söylemedi, ısrarla sormama rağmen konuşmak için erken 37de geldiğinde muayene edelim dedi. Çok sinirlendim. Nstde bişey çıkmadı. Ben de artık bi fikrim olsun istiyorum. Çatı muayenesi için 37 geç değilmi. Bak senin bi fikrin var bana onu bile söylemedi.
Ay ama yakın gibi hissettim hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah minişlerimizAynı yavrum ara ara belime ağrı giriyor bugünde gelmeyecek galiba
Bende lazere gitmiştim yavrum da mecbur jilet yapıyorumKızlar ağda mı yaptınız bundan önce lazere gidiyordum bıraktım ister istemez çıkmış biraz özellikle genital bölge ne önerirsiniz jilet yapınca içime sinmiyor
Aminnnnn inşallah sağlıkla kucağımıza alalımmmm . En olmadı cuma sabah kontrol var o zaman belli olur inşallahAy ama yakın gibi hissettim hadi bakalım sağlıkla gelsin inşallah minişlerimiz
Canım çatı muayenesi doğumu başlatabiliyormuş o yüzden ben 37 38 olsa iyi olur diye düşünüyorum benim bebişte boy kilo olarak 2 hafta önde gidiyo 37. Hafta bittiği an doğumu başlatacak olan hareketleri yapmaya başlayacağım yoksa iri bir bebek olacak normal doğum hayal olacakŞurda bişeyler okuyarak kafamdan tahmin yapmaya çalışıyorum resmen, bebeğimin kilosu ilerde boyu 2 hafta ilerde ama doktorum 35te yap dememe rağmen çatı muayenesi yapıp bir fikir söylemedi. Merakımla birlikte 37ye kadar beni eve yolladı çok sinirliyim
Değen aldım ben ped olarak göğüs için de şansının krem ve gümüş kapak aldım hatta şimdiden kullanıyorum inşallah işe yararKızlar ped olarak ne aldınız öneriniz var mı bir de göğüs için en çok neye ihtiyaç var
Benimde göğüs altımda toplanıyordu eşim arada okşuyordu bastırma kafasıdır belki diyordum doktor poposu dediEğer başı aşağı döndüyse kaburga a gelen poposu olabilir. Benim 30. Haftadan beri kafası aşağıda. Sanki kafası gibi elime gelen şey poposuymuş. Ultrasonda net gördüm
Bende aynı durumdayim 35+5 deyiz doktorum doğuma dair asla konuşmuyor hatta önümüzdeki süreçler hakkında bile hiç biseu soylemiyor ben sorarsam anca. Mesela ben genelde 36-37 de çatı muayenesi yapıyorlar diye bu hafta yapar belki diyerek gitmiştim bırak yapmayı hiç bişey söylemedi bir sonraki randevun iki hafta sonra dedi sadece ben sordum çatı muayenesi ozaman mı yapılacak diye 38 de yapıyorum ben ama ondada kesin net birşey söylemiyorum sadece fikir ediniyoruz doğum anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi banada geç geldi 38 mesela birde insan sabırsızlanıyor dediğin gibi bı fikir sahibi olmak istiyor doğumuna dair ama gerçekten o zaman gelmeden hiç bişey kesin olmayacak sanırım canim sabredecegiz artıkSeninle aramızda sadece 2 gün var bugün tam 35+0 şimdi muayeneden çıktım, 50cm 2770 gram dedi. Çatı muayenesi yapmadı, yapın dedim erken dedi. Ve sana bir sürü şey söylemiş bana sadece boyu uzun dedi. Ne normal ne sezeryana yakın hiç bişey söylemedi, ısrarla sormama rağmen konuşmak için erken 37de geldiğinde muayene edelim dedi. Çok sinirlendim. Nstde bişey çıkmadı. Ben de artık bi fikrim olsun istiyorum. Çatı muayenesi için 37 geç değilmi. Bak senin bi fikrin var bana onu bile söylemedi.
Ay jileti nasıl yapıyorsunuz ben hiç birşey göremiyorum bende lazere gidiyordum agdaya döndüm ama doğuma ağda randevum denk gelmezse diye korkuyorum uzamadan alamiyorsun da ağdadaBende lazere gitmiştim yavrum da mecbur jilet yapıyorum