• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    18
Selam kızlar nolur motive edin beni hergün kusuyorum artık hayattan soğudum. Onzyd diye en etkili dedikleri ilacı aldım onu da kustum. Mideyi boş bırakmamaya çalışıyorum ama azıcık acıksam hemen midem hiçbişe kabul etmeyecek hale geliyor. İlk gebeliğimde asla böyle değildi. Toplamda 4-5 defa kusmuşumdur ama böyle tüm gün bulantı hali yoktu. Biliyorum bin defa konuşuldu bu konu artık ağlayacağım tüm gün bulantı içinde halsiz uykuluyum. Nolursunuz bişe deyin. 9+5teyim bugün. Burda kimisi tüm hamileliği boyunca bulantısı olduğunu yazmıştı. Çok korkuyorum. Ev leş hiçbişe yapamaz haldeyim. Lütfen normal deyin, geçecek deyin😭😭😭😭😭😭
Selam canım ben dr aynı durumdayım ve benim 2yaşında bebeğim var inan çok zorlanıyorum ben de ilaçlat da fayda etmiyor aynı dediğin gibi az acıksam mide bulantısından ağzımı açamıyorum ve hiçbişey yemek istemiyorum.sabahları gözümü açar açmaz kusmaya gidiyorum.inşallah 3aydan sonra geçer senin genelde geçiyor herkesin ama benim 9ay sürüyor ben istisnayım sanırım 😢 daha başındayım nasıl geçecek bu 7ay bilmiyorum😔😔

Selam kızlar nolur motive edin beni hergün kusuyorum artık hayattan soğudum. Onzyd diye en etkili dedikleri ilacı aldım onu da kustum. Mideyi boş bırakmamaya çalışıyorum ama azıcık acıksam hemen midem hiçbişe kabul etmeyecek hale geliyor. İlk gebeliğimde asla böyle değildi. Toplamda 4-5 defa kusmuşumdur ama böyle tüm gün bulantı hali yoktu. Biliyorum bin defa konuşuldu bu konu artık ağlayacağım tüm gün bulantı içinde halsiz uykuluyum. Nolursunuz bişe deyin. 9+5teyim bugün. Burda kimisi tüm hamileliği boyunca bulantısı olduğunu yazmıştı. Çok korkuyorum. Ev leş hiçbişe yapamaz haldeyim. Lütfen normal deyin, geçecek deyin😭😭😭😭😭😭
Kusmak ve mide bulantısı insanı hayattan sogutuyodur eminim ama bence bu haftayı atlatin yavaşca geçmeye başlayacaktır mutlaka denemissinizdir ama sarı leblebi çok iyi geliyo mideyi tutuyo.evi dert etmeyin herzaman böyle olmayacaksiniz ya önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı umarım biran önce rahatlarsıniz🌸🌸

İki haftadir falan disari cikmadim markete insem ogurerek yukari zor cikiyorum. Ben de bunaldim biraz ama en kotu haftalar 9/10 civari deniliyor gececek insallah. Bu haftalardan sonra ozellikle 12 den sonra azaliyor. Yemek yesem de bastirmiyor ama tahin+muz cok iyi geldi bana en azindan 1 saat hafifletti. Ayva da bastiriyor gibi. Acikmadan az ve sık yiyorum acikmaya basladim mi fena oluyor arkasi
Muz bana da iyi geliyor ama kabız olmamak için çok yemeyeyim diyorum. Gerçekten şuan tam en fazla olduğu dönem, doğru yani o söylem. Ben bişeler yiyince daha beter oldum bugün direkt çıkardım işte. Benim de hiç acıkmaya fırsat vermemem gerek ama çok da yorgun olduğum için uzun süre uyudum ve uyanınca çok açtım ondan oldu. Umarım dediğiniz gibi olur.
Selam canım ben dr aynı durumdayım ve benim 2yaşında bebeğim var inan çok zorlanıyorum ben de ilaçlat da fayda etmiyor aynı dediğin gibi az acıksam mide bulantısından ağzımı açamıyorum ve hiçbişey yemek istemiyorum.sabahları gözümü açar açmaz kusmaya gidiyorum.inşallah 3aydan sonra geçer senin genelde geçiyor herkesin ama benim 9ay sürüyor ben istisnayım sanırım 😢 daha başındayım nasıl geçecek bu 7ay bilmiyorum😔😔
Seni anlıyorum çok. Bebekle ekstra zor, bir de ben emziriyorum, sürekli uyku hali de cabası. Belki bu sefer 9 ay sürmez, umarım senin de geçer hemen. Çok çok zor valla dayanamadım artık ya ağlayacaktım ya buraya yazacaktım. En azından aynı durumda olanları görünce güç alıyorum, keşke hepimizinki bir anda geçse tabii.
Kusmak ve mide bulantısı insanı hayattan sogutuyodur eminim ama bence bu haftayı atlatin yavaşca geçmeye başlayacaktır mutlaka denemissinizdir ama sarı leblebi çok iyi geliyo mideyi tutuyo.evi dert etmeyin herzaman böyle olmayacaksiniz ya önemli olan sizin ve bebeğinizin sağlığı umarım biran önce rahatlarsıniz🌸🌸
Çok teşekkür ederim, inşallah öyle olur, çok umutlandım şuan. Sarı leblebiyi hiç denemedim çünkü leblebi bende aşırı gaz yapıyor ama gaz bulantıya tercih ederim açıkçası o kadar berbat bulantı.

Bulantıya ayva tost peynir ekmek, mide yanmasına elma muz iyi geldi bana. Ama gaviscon anında söndürüyor resmen mideye giderken söndüre söndüre gidiyor cısss ndjfjdhf şimdiden yanıyorsa ilerde ne yapacağız hiç bilmiyorum

Kızlar merhaba Ankara’da yaşayan var mı hangi doktora gidiyorsunuz acaba hangi hastane ve paket ücreti nedir yada devlete gidip memnun kalan var mı cevaplarsanız çok sevinirim 🌸

Saç diplerim, çizik bardaklar, kendi tenim yeni duş alsam bile 2 saat içinde, herşey kokuyor bu normal mi ağlicam
Şu kadarini soyleyecegim bos bir peynir kutusu yuzunden midemi yere birakacaktim az daha. Bos kutu !!! Kaldi ki bir kez kustum su ana kadar ben de mide delinmesi acıması tarzi ilerliyor

Saç diplerim, çizik bardaklar, kendi tenim yeni duş alsam bile 2 saat içinde, herşey kokuyor bu normal mi ağlicam
Şöyle söyleyeyim bugün dışarda arabada çalan son ses müzik midemi bulandırdı. Artı bir ünlünün fotosu, adama bakarken hemen fotoyu geçtim çünkü midem bulandı ve adam normal ünlü hiçbir sorunu olmayan biri. Ben yavaştan tırlatıyorum galiba🤣🤣🤣🫠🫠🫠 artık yemeği kokuyu geçti boyut atladı benim bulantılar😩

Bnde kızıma hamileyken hergn 4 5 kere kusardm hc bsy yiyp icmyodm baygn gbi yatyodm sürekli,aglyodm ne zmn gecek dye 😒12.haftdan snra bi anda kesildi. Sizn de oyle olur inşallah. Allah yardımcınız olsn.

Burada gebelik haftasına göre beta değerleri var, 12. Haftadan sonra beta düşmeye başlıyor. Bulantılar da böyle böyle gidecek diye umuyorum.

Eklentiler

• IMG_0673.jpeg
    IMG_0673.jpeg
    72,4 KB · Görüntüleme: 3
Bnde kızıma hamileyken hergn 4 5 kere kusardm hc bsy yiyp icmyodm baygn gbi yatyodm sürekli,aglyodm ne zmn gecek dye 😒12.haftdan snra bi anda kesildi. Sizn de oyle olur inşallah. Allah yardımcınız olsn.
Allah razı olsun dua için. İnşallah inşallah iki haftam kaldı diye düşünüyorum. Buraya yazdıktan sonra gidip tekrar kustum sonra ağlama krizine girdim. Kendi kendime çok dramatize etmek istemiyorum ama yaşamayan anlayamaz. Tüm gün bir tiksinti bulantı hali. Sizin bu sefer daha kolay geçiyor sanırım. Çok sevindim adınıza öyleyse😍

Allah razı olsun dua için. İnşallah inşallah iki haftam kaldı diye düşünüyorum. Buraya yazdıktan sonra gidip tekrar kustum sonra ağlama krizine girdim. Kendi kendime çok dramatize etmek istemiyorum ama yaşamayan anlayamaz. Tüm gün bir tiksinti bulantı hali. Sizin bu sefer daha kolay geçiyor sanırım. Çok sevindim adınıza öyleyse😍
Kesnlkle yaşayan anlar,cok iyi bliyorm o ağlamaları 😒ama az kalms dayanın sonra oyle bi iştahınız açılıck ki kendinizi durduramicksnz😁Bu sfer daha iyiym ben bulantı öğürme vr ama şükür cikarmyorm.

Back