- 26 Haziran 2010
- 982
- 493
- 323
Selam canım ben dr aynı durumdayım ve benim 2yaşında bebeğim var inan çok zorlanıyorum ben de ilaçlat da fayda etmiyor aynı dediğin gibi az acıksam mide bulantısından ağzımı açamıyorum ve hiçbişey yemek istemiyorum.sabahları gözümü açar açmaz kusmaya gidiyorum.inşallah 3aydan sonra geçer senin genelde geçiyor herkesin ama benim 9ay sürüyor ben istisnayım sanırım daha başındayım nasıl geçecek bu 7ay bilmiyorumSelam kızlar nolur motive edin beni hergün kusuyorum artık hayattan soğudum. Onzyd diye en etkili dedikleri ilacı aldım onu da kustum. Mideyi boş bırakmamaya çalışıyorum ama azıcık acıksam hemen midem hiçbişe kabul etmeyecek hale geliyor. İlk gebeliğimde asla böyle değildi. Toplamda 4-5 defa kusmuşumdur ama böyle tüm gün bulantı hali yoktu. Biliyorum bin defa konuşuldu bu konu artık ağlayacağım tüm gün bulantı içinde halsiz uykuluyum. Nolursunuz bişe deyin. 9+5teyim bugün. Burda kimisi tüm hamileliği boyunca bulantısı olduğunu yazmıştı. Çok korkuyorum. Ev leş hiçbişe yapamaz haldeyim. Lütfen normal deyin, geçecek deyin