• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    130
Kızlar 22 haftamin içindeyim bı saat önce kasıklarımda adet ağrısına benzeyen bir ağrı girdi okadar çok korktumki yatio dinlenince geçti biraz ama sanki ayağa kalksam tekrar agriycak gibi dün kontrolum vardı herşey yolunda demişti doktor varmı aranizda yaşayan bu durumu:(

Kızlar 22 haftamin içindeyim bı saat önce kasıklarımda adet ağrısına benzeyen bir ağrı girdi okadar çok korktumki yatio dinlenince geçti biraz ama sanki ayağa kalksam tekrar agriycak gibi dün kontrolum vardı herşey yolunda demişti doktor varmı aranizda yaşayan bu durumu:(
Evet ama uzun süreli ve çok şiddetli değildi, bel ağrısı ile birlikte olmuştu. Su an yok çok şükür. Uzanıp dinlen bugün, korktuğumuz için de yine olacakmış gibi hissediyoruz bazen. Her şey bizi korkutuyor bu süreçte, inşallah korkulacak şeyler olmadan geçer gider hepsi. 🙏🏻

Evet ama uzun süreli ve çok şiddetli değildi, bel ağrısı ile birlikte olmuştu. Su an yok çok şükür. Uzanıp dinlen bugün, korktuğumuz için de yine olacakmış gibi hissediyoruz bazen. Her şey bizi korkutuyor bu süreçte, inşallah korkulacak şeyler olmadan geçer gider hepsi. 🙏🏻
Çok şiddetli değil ama hala hissettiriyor şuan bile umarım artmaz acile giderim artarsa

Koldan demişim kalçadan 😄dün koldan da olur mu diye baya bir konuştukta oradan aklımda kalmış . Hatta hala acısını hissediyorum. Umarım her şey normale döner de ihtiyacımız kalmaz 🙏bir de plesentam benim biraz aşağıdaydı . Doktor onun da yukarı doğru çıkıyor dedi. Yukarı çıkarken de kanama olur mu öyle bir şeyde dedi bir arkadaşım. Pek inanamadım açıkçası ama hiç duydunuz mu o tarz bir şey
Çıkarken kanama olur mu bilmiyorum ama rahim ağzına çok yakın olması kanamaya sebep oluyor ama bazen hiçbir sebebi olmayabiliyor bizim ve doktorların bulamadığı bir sebepten oluyor. Ama şuna eminim canım kanamayı kafaya taktıkça kanama oluyor stres kasılmaları ve kanamayı tetikliyor kesinlikle. Acaba ne zaman kanamam olacak deme asla, son kanaman olmuş bir daha olmayacakmis gibi davran her zaman. Bebiş iyi olduktan sonra gerisinin önemi yok zaten ☺️

Ara ara mı yoksa devamlı kesintisiz bir ağrıdan mı bahsediyorsun?
Canım şuan çok şükür tamamen geçti ama ilk girdiğinde 15 dakika hiç geçmeden vardı siddetli bir ağrı değildi ama adet ağrısı gibiydi çok korktum ilk defa böyle bişey oldu hamileliğimin başında bile kasik ağrım olmadı benim hiç

Çıkarken kanama olur mu bilmiyorum ama rahim ağzına çok yakın olması kanamaya sebep oluyor ama bazen hiçbir sebebi olmayabiliyor bizim ve doktorların bulamadığı bir sebepten oluyor. Ama şuna eminim canım kanamayı kafaya taktıkça kanama oluyor stres kasılmaları ve kanamayı tetikliyor kesinlikle. Acaba ne zaman kanamam olacak deme asla, son kanaman olmuş bir daha olmayacakmis gibi davran her zaman. Bebiş iyi olduktan sonra gerisinin önemi yok zaten ☺️
Kesinlikle öyle düşünmeye çalışıyorum . Çok şükür çok daha iyiyim 🙏Allahın izniyle tam miadında doğum yaparız inşallah . Doktorum bana senin gibi 10 kişiden 9’u miadında doğum yapıyor merak etme dedi . Umutluyum çok şükür

Kesinlikle öyle düşünmeye çalışıyorum . Çok şükür çok daha iyiyim 🙏Allahın izniyle tam miadında doğum yaparız inşallah . Doktorum bana senin gibi 10 kişiden 9’u miadında doğum yapıyor merak etme dedi . Umutluyum çok şükür
Amin canım insallah sağlıklı zamanında kucağımıza almak nasip olur 🤲🏼

Canım şuan çok şükür tamamen geçti ama ilk girdiğinde 15 dakika hiç geçmeden vardı siddetli bir ağrı değildi ama adet ağrısı gibiydi çok korktum ilk defa böyle bişey oldu hamileliğimin başında bile kasik ağrım olmadı benim hiç
Bazen benim de oluyor o tarz ağrılarım sanki adet olacakmış gibi oluyor ama genelden altından gaz sancısı çıkıyor. Komik gelebilir ama gebelikte organların yeri değişiyor artık gaz sancısı mi kasık sancısı mi ayırt edemez oldum bıçak gibi saplanıyorsa genelde gaz sancisi çıkıyor benimkinin altından 🤭 Endişelenme bence normaldir Allah korusun eğer kötü bir ağrı ise şiddeti giderek artar azalma ve rahatlama olmaz.

Sevindim canım sürekli olursa aksatma yine de bir doktora git🙏🏼

2 -3 gün önce yaşadım bende
Aynı adet olmadan önceki gibi ağrı
Çok şiddetli değildi ama o ağrıydı
Biraz uzandım ve bol su içtim
Sonra geçti

2 -3 gün önce yaşadım bende
Aynı adet olmadan önceki gibi ağrı
Çok şiddetli değildi ama o ağrıydı
Biraz uzandım ve bol su içtim
Sonra geçti
Normal demekki umarım birdaha olmaz şuan geçti çok şükür hala yatıyorum kalkmam bugün kizimlada ilgilenemedim en çok buz üzüyor beni Allah'ım kolaylık versin bu süreçte hepimize 🥲

Normal demekki umarım birdaha olmaz şuan geçti çok şükür hala yatıyorum kalkmam bugün kizimlada ilgilenemedim en çok buz üzüyor beni Allah'ım kolaylık versin bu süreçte hepimize 🥲
Gerçekten insan her seyde tedirgin oluyor
Bence susuzluk etkiliyor hemen kasiklarimiza vuruyor, yani benim öyle oluyor, suya yüklendiğimde sıkıntı azalıyor çünkü
Sizin bide kızınız varmış,ona karşı da vicdan azabı
Cocugu olanların daha zor
Şuan benim ilk olduğu için herhangi bir sıkıntıda hemen dinleyebiliyorum ama çocuk varken kafanız onda 🙁
Aminn hepimize ,sağlıkla gecsin hamilelik vee sağlıkla kavuşalım 🥰

Back