• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Selam güzel annelerr, idrar kültürü negatif çıktı çok şükür. Tahlilde 5-6 lökosit çıkmıştı, dahiliye doktoru Monurol yazdı aldım da aslında ama doktorum kullanma, yüksek sayıda değil onlar dedi. Ama idrarda hafif koku da alıyorum hala yani. Arada kaldım içsem mi içmesem mi bilemedimmmm 🥺

Bende aşırı şişkinlik var kızlar sanki ne yesem şişiyorum nefes alamıyorum gibi sizde de var mı ya çokta kilo aldım ondan mı bilmiyorum
Hemde nasıl şişkinlik yaşıyorum varya 🤦 özellikle akşam yemeğinden sonra mideme taş oturuyor karnım geriliyor ve sırtımdan ağrısı vuruyor, gaz sıkıştırıyor resmen. Daha şimdiden böyleyse ilerisi nasıl olur bilemiyorum

Selam güzel annelerr, idrar kültürü negatif çıktı çok şükür. Tahlilde 5-6 lökosit çıkmıştı, dahiliye doktoru Monurol yazdı aldım da aslında ama doktorum kullanma, yüksek sayıda değil onlar dedi. Ama idrarda hafif koku da alıyorum hala yani. Arada kaldım içsem mi içmesem mi bilemedimmmm 🥺
Bence bol su tüketerek geçir canım bidaki kontrol de tekrar idrar tahlili yaptır yine çıkarsa öyle kullan

Merhaba sürecimiz aynı, ben de 2 yıl sonunda bebeğime hamileyim tüp bebek ve arada lekelenmeler oluyor malesef. Yorulunca lekelenme olmasına doktorunuz ne diyordu acaba geçenlerde çok yoruldum ve biraz lekelenmem oldu çok korkuyorum ultrasonda sorun da yok ama düşük riski deniliyor 🥺🥺
Ben temizlik vs hiç bişey yapamadan geçirdim süreci, riski minimize etmek için olabildiğince yorulmaman lazım.

Ay kızlar ya sürekli cinnetin esigindegim. Yani evdeki 27 aylık kızıma gram tahammülüm kalmadı. 2 yaş sendromu ve onun sürekli ilgi isteyen hallerinden çıldırıyorum. 5 dk kendi kendine oynamaz mi, oynamıyor. İşin kötü yanı haftada 2 gün evden çalışıyorum ve bı yardimci yok yanımda. İşe gittiğim günler kayınvalidem bakıyor. Sürekli bel ağrım ve hamilelik ,iş ve çocuk dayanamıyorum artık. İkinci doğarsa bilmiyorum napicam. Bakıcı arıyorum bulamıyorum da. Ben de bı anormallik mi var acaba sizde durum nasıl

Kızlarr hamilelikte turp yenilmiyormu ya çok yediğim birşey değil normalde ama canımm istedi siyah turp alıp yedimm ve sonra okudumkii yasakmış hamilelikte daha önce hiç böle birşeyde duymamıştım doktorunuz fln söledimi böle birşey?

Kızlarr hamilelikte turp yenilmiyormu ya çok yediğim birşey değil normalde ama canımm istedi siyah turp alıp yedimm ve sonra okudumkii yasakmış hamilelikte daha önce hiç böle birşeyde duymamıştım doktorunuz fln söledimi böle birşey?
Neden yasakmış ki bende yedim sürekli bı sorun yaşamadım

İlk defa duydum internette mi okudun biri mi söyledi?

Neden yasakmış ki bende yedim sürekli bı sorun yaşamadım

İlk defa duydum internette mi okudun biri mi söyledi?
Bende ilk kez öğrendim böle resmen aşerdim limonlu fln bol bol yedim arkadaşımm zararlı diye duymuştum dedi. netten araştırınca toprak altı çiğ filizlenen besinn olduğu için enfeksiyon riski var fln yazıyor ama bilgilerin güvenirliliği ne düzeyde bilmiyorum doktor yorumu göremedimm 🤷🏻‍♀️

Ay kızlar ya sürekli cinnetin esigindegim. Yani evdeki 27 aylık kızıma gram tahammülüm kalmadı. 2 yaş sendromu ve onun sürekli ilgi isteyen hallerinden çıldırıyorum. 5 dk kendi kendine oynamaz mi, oynamıyor. İşin kötü yanı haftada 2 gün evden çalışıyorum ve bı yardimci yok yanımda. İşe gittiğim günler kayınvalidem bakıyor. Sürekli bel ağrım ve hamilelik ,iş ve çocuk dayanamıyorum artık. İkinci doğarsa bilmiyorum napicam. Bakıcı arıyorum bulamıyorum da. Ben de bı anormallik mi var acaba sizde durum nasıl
Bende öyleyim canım telefon vermezsem dışarıyı istiyor 2 haftadır kafam rahattı parka çıkıyordum falan sık görüştüğüm komşu evde yoktu bugün çat kapı geldi onlar yokken çocuğumu Bi şekilde idare ediyorum onlar gelince huyu suyu değişiyor çocukları dışarı gönderdim bende indim arkalarından benim oğlan sürekli ağlıyor gözümün önünden kayboluyor sinirlendim zaten halim yok peşinden koşamıyorum yakaladım eve çıkarmak için daha inat ediyor dövmek istemezdim ama Bi kaç tane vurup eve getirdim evet daha küçük 3 yaşında ama neden normal oynamıyor anlamıyorum

Niye yenilmesinki sürekli yemiyorum ama alırsam yiyorum hiç böyle bir şey de duymadım

Niye yenilmesinki sürekli yemiyorum ama alırsam yiyorum hiç böyle bir şey de duymadım
Kesin bir bilgi olsa hepimiz bilirdik bencede😅içim bir nebze rahatladıı netten araştırınca hep bu tarz bilgiler okuduğum için acaba kesin yasakta benmi bilmeden yedim diye düşündüm

Kesin bir bilgi olsa hepimiz bilirdik bencede😅içim bir nebze rahatladıı netten araştırınca hep bu tarz bilgiler okuduğum için acaba kesin yasakta benmi bilmeden yedim diye düşündüm
Daha dün yedim tek zararı gaz yapması galiba onun dışında bişey bilmiyorum ☺️

Bende aşırı şişkinlik var kızlar sanki ne yesem şişiyorum nefes alamıyorum gibi sizde de var mı ya çokta kilo aldım ondan mı bilmiyorum
Bende var ellerim falanda tuzlu bisey yemedim geçen hafta harika inmişti ellerim falan.. ctesi tuzlu yemek yedim burun içine kadar sisti.. beni tuz kesin sisiriyor ama karbonhidratı bilemiyorum

Back
X