Kolay bir süreç değil yaşadığımız. Bizi bizden başka kimse anlamaz. Hatta bence daha önce anne olanlar bile unutuyor o yüzden tam doğru yerdeyiz bu grupta. Bu süreci şuan yaşayanlar olarak. İşini kolaylaştıracak şeyler denemeye çalış. Nerde uyuduğunu keşfet. Benimki gündüzleri sling de uyuyor sadece evet yine yoruluyorum hep kucagımda ama dinleniyorum o sırada en azından ya da bir iki iş yapıyorum o kucagımda. Geceleri inan çoğumuz aynıyız bak şuan kucagımda memede sızdı yatağa Bi lpycam uyanacak. Kendine telkinde bulun seneye istesekte böyle kucakta olmayacak. Geçecek de. Asla kendine de çok yüklenme hormonların alt üst oldu ama kendine telkinde bulun tekrar azıcık da olsa ona zarar vermemeliyim de. Korkmaz ama duygun ona geçer o yüzden hemen konuş onunla derdim seninle değil yavrum de. Gözyaşlarını sil canım anne. Yavruna bol bol sevdiğini söyle. Ve unutma geçecek bu zorluklar başka zorluklar ve kolaylıklar olacak hayat böyle...Kızlar kafayı yemek üzereyim bebeğim öğlen 1 den beri uyanık uyumuyor asla meme emerken uyuyor yerine koyuyorum asla uyumuyor gözleri hemen açıkkk çok yoruldum tek başımayımmm dayanamıyorum bazen kucağımdaykrn ya da uyandığında sıktım onu az önce ağlamaklı oldu ama ağlamadıı çok vicdan azabı çektim ağlıyorum 10 dakikadırr. Ama gerçekten çok yoruldumm mental olarakta bedenen dee bebeğim bende. Nefret ediyor mudur acaba ya da böyle yaptım diye korkar mıı? zaten bazen irkiliyordu bundn sonra daha fazla korkar mı acaba çok vicdan azabı çekiyorum