• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Kızlar merhaba. Bugün doktora çatlaklarla ilgili krem vs ne zaman başlayayım dedim. O da çatlakları önlemek için henüz bi krem üretilmedi çok kaşıntı gerginlik olursa tatlı badem yağı kullanabilirsin dedi :bicak: bende şimdilik öyle bi durum yok ama gerçekten öyle mi yaa. Sadece genetikle mi alakalı bu durum
Riski min. indirmeye çalışıyoruz işte gerginlikle gelen kasintilar hafiflesin ki yırtık olusmasin diye, tedbir işte olduğu kadar ben de tatlı badem yağı kullanıyorum kaşıntı falan kesiliyor gerilme hissi geçiyor yumsacik oluyor, benim annemin her yeri çatlak ben de onu öyle gördükçe basenlerime göğsüme belime sürdüm oğlumda hıc catlamadim doğum öncesine döndüm, şimdi de 12haftada falandi sanırım emin degilim ama başladım akşamları özellikle sürüyorum aksatmadan

Kızlar bu haftalarda kanama yaşayan var mı ilk defa kanamam oldu 17. Haftada. ama şuan hiç ağrım yok kanama da kesildi. ciddi bişey midir acile gitcem birazdan. 2 gündür çok yorulmuştum misafirlerim vardı dün biraz karnım ağrımıştı onunla alakalı olabilir mi ya

Yorulmaaa zorlama kendini, benim kanama alanım var aktif kanamam yok, git doktora progestana başlarsın kanama alanın falan varsa, ben kullanıyorum iki hafta olacak 18.haftadayim aktiflesmesin problem olur dedi yatistayim

Canim peki sen normalde özelden mı takiplisin devlete mi gidiyorsun. Ben bu gebeliğimde ilk defa devlete gidiyorum hiç alışık olmadığım şekilde 15 farklı doktorla görüştüm 😂 doğumu falan nerde yapacaksın. İzmir'den görünce biraz darlayabilir miyim seni 😂
Özele gidiyorum medicana ya canım . Sağlık sigortam var iki aya bitck bayağı fazla para istiyorlar

Canim peki sen normalde özelden mı takiplisin devlete mi gidiyorsun. Ben bu gebeliğimde ilk defa devlete gidiyorum hiç alışık olmadığım şekilde 15 farklı doktorla görüştüm 😂 doğumu falan nerde yapacaksın. İzmir'den görünce biraz darlayabilir miyim seni 😂
Özele gidiyorum medicana ya canım . Sağlık sigortam var iki aya bitck bayağı fazla para istiyorlar yenileme için ondan dolayı Çınarlı da yada devlette devam ederm

Kızlar merhaba. Bugün doktora çatlaklarla ilgili krem vs ne zaman başlayayım dedim. O da çatlakları önlemek için henüz bi krem üretilmedi çok kaşıntı gerginlik olursa tatlı badem yağı kullanabilirsin dedi :bicak: bende şimdilik öyle bi durum yok ama gerçekten öyle mi yaa. Sadece genetikle mi alakalı bu durum

Ben 16. haftada başladım lierac, bio oil ve badger belly karışık kullanıyorum. Doktorlar bu şeyi çok bilmiyor bence ya hani bana ne senin cildinden gibi.

Kızlar gebelikte vajinal enfeksiyon geçiren oldu mu? Belirtiler nasıl?

Enfeksiyon mu geçiriyorum kanamadan kalan bir şey mi anlayamıyorum daha önce hiç vajinal enfeksiyon geçirmedim. Randevuma 10 gün var acil gitmeli miyim anlayamıyorum.

Kızlar bu haftalarda kanama yaşayan var mı ilk defa kanamam oldu 17. Haftada. ama şuan hiç ağrım yok kanama da kesildi. ciddi bişey midir acile gitcem birazdan. 2 gündür çok yorulmuştum misafirlerim vardı dün biraz karnım ağrımıştı onunla alakalı olabilir mi ya
Evet var görüşebilirseniz kendi doktorunuza kontrole gitseniz daha iyi olur. Endişelenmeyin ağrı olmaması iyi.

Özele gidiyorum medicana ya canım . Sağlık sigortam var iki aya bitck bayağı fazla para istiyorlar yenileme için ondan dolayı Çınarlı da yada devlette devam ederm
Çok sağol canım valla devlette ordan oraya sürükleniyor insan 🤦 benim ilk defa düzenli takip eden doktorum olmadı insan bir tuhaf hissediyor kendini 🤷 çınarlıda fiyatlar nasıl acaba oraya da biri iyi diyor biri kötü diyor şaştım kaldım valla

Selam arkadaşlar nolur bilen yazsın çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. Daha önce bir kürtaj geçirdim. Şimdi ise 5+2 hamileyim yine ama kese etrafında kanama alanı var. Dışarıya da kanamam başlamıştı progestan kullandım geçti ama içerdeki kanama geçmiyor 🥺🥺 dün kontrole gittiğimde kese görünüyor ana yolk sac yok henüz 🥺 çok riskliymiş ümitlenme ama beklicez dedi 10 gün daha doktorum. Sizce nolur yolk oluşur mu başına aynı şeyler gelen var mı çok ihtiyacım var yardıma 🥺🥺 ultrason görüntümü de ekliyorum buraya
Rabbim senin için en hayırlı olanı en yakın zamanda nasip etsin. Haziran ayında dış gebelik geçirdim. Hemen 4 ay sonra hamile kaldım ve aynı durumları yaşadım içerde keseden büyük kanama alanı vardı ve öyle kanamam oldu ki araştırma hastanesi doktoru düşük yapmışsın dedi kendi doktoruma ertesi gün gittiğimde çok büyük kanama alanı var evet düşük riskin var ama düşük yapmadın dedi hemen progestan kullanmaya başladım iki doz diğer düşüklerden kaynaklı bolca vitamin ilaçları sonrasında progestan iğne oldum. Elhamdülillah kanamam bitti hem içerden hem dışardan şuan da riskli bol yatışlı devam ediyorum. Senin için de en hayırlı olan olsun inşallah. Rabbim nasip etsin stres olma bol dua tevekkül hiçbirimizin elinden başka bir şey gelmiyo maalesef

Riski min. indirmeye çalışıyoruz işte gerginlikle gelen kasintilar hafiflesin ki yırtık olusmasin diye, tedbir işte olduğu kadar ben de tatlı badem yağı kullanıyorum kaşıntı falan kesiliyor gerilme hissi geçiyor yumsacik oluyor, benim annemin her yeri çatlak ben de onu öyle gördükçe basenlerime göğsüme belime sürdüm oğlumda hıc catlamadim doğum öncesine döndüm, şimdi de 12haftada falandi sanırım emin degilim ama başladım akşamları özellikle sürüyorum aksatmadan
Ben de aldım bakalım bugün kullanmaya başlicam inş

Enfeksiyon mu geçiriyorum kanamadan kalan bir şey mi anlayamıyorum daha önce hiç vajinal enfeksiyon geçirmedim. Randevuma 10 gün var acil gitmeli miyim anlayamıyorum.
Bennn gebelik başından beri enfeksiyonluyum iki kere fitil kullandım hıc geçmedi hala devam yemyeşil akıntı, hafif koku, iç kısımlarda hafif kaşıntı devam ediyor, iki kere fitil kullandım diye de biraz ara verelim fitile dediler sadece su içiyorum şimdilik 🤷🏻‍♀️

Kizlar merhaba 🌸
Cuma gunu serklaj operasyonum gerceklesti.Hic anlatilan kadar kolay gecmedi☹️20 25 dk surecek dediler hep 1 saat surdu 😭 ciktigimda sonda yeri cok yanma yapiyordu. Dikis agrilari fena. Birde o gun koruma amacli 2 tane progestan igne yapildi o da kalcamda odem yapip sisirdi. Sag tarafima yatamiyorum, yuruyemiyorum. Onun agrisida eklendi ustune.Daha yeni yeni toparliyorum. Esim harici annem bakimima yardim edecekti ctesi gunu domuz gribi oldu ☹️ operasyon gunude birlikteydik hastanede. Yetmezmis gibi evde su tesisati patladi. Banyo kirildi her yer batik durumda ☹️ tek sevindigim sey bebek iyi onun harici hersey berbat.Nasil bu kadar aksilik beni buluyor anlamadim ☹️

Kizlar merhaba 🌸
Cuma gunu serklaj operasyonum gerceklesti.Hic anlatilan kadar kolay gecmedi☹️20 25 dk surecek dediler hep 1 saat surdu 😭 ciktigimda sonda yeri cok yanma yapiyordu. Dikis agrilari fena. Birde o gun koruma amacli 2 tane progestan igne yapildi o da kalcamda odem yapip sisirdi. Sag tarafima yatamiyorum, yuruyemiyorum. Onun agrisida eklendi ustune.Daha yeni yeni toparliyorum. Esim harici annem bakimima yardim edecekti ctesi gunu domuz gribi oldu ☹️ operasyon gunude birlikteydik hastanede. Yetmezmis gibi evde su tesisati patladi. Banyo kirildi her yer batik durumda ☹️ tek sevindigim sey bebek iyi onun harici hersey berbat.Nasil bu kadar aksilik beni buluyor anlamadim ☹️
Oy kuzum kıyamam çok geçmiş olsun ya. Allah çok daha beterinden korusun. Bazen öyle olur üst üste gelir aksilikler ama olsun bak bebeğin iyiymiş. Zaten o iyi olsun diye katlanıyorsun tüm bunlara ❤️ Allah kolaylık versin sana şu günlerinde Rabbim yardımcın olsun bir an önce toparlanirsin inşallah 🤲❤️ geçecek gidecek bu günler de hiç geçmeyecek gibi gelse de yavrunu kucağına aldığında her şey geçip bitmiş olacak inşallah. Bak neredeyse yarıladık hamileliği. Bir bakacaksın mis kokulu bebeğin kucaginda. O zamanlari düşün rahatlamaya çalış bol bol dua et bir an önce iyiles kuzum benim ❤️🤲

Çok sağol canım valla devlette ordan oraya sürükleniyor insan 🤦 benim ilk defa düzenli takip eden doktorum olmadı insan bir tuhaf hissediyor kendini 🤷 çınarlıda fiyatlar nasıl acaba oraya da biri iyi diyor biri kötü diyor şaştım kaldım valla
Çınarlı doktorları çok iyi muayene 900tl ama medicana 3000tl sadece muayene

Ben 16. haftada başladım lierac, bio oil ve badger belly karışık kullanıyorum. Doktorlar bu şeyi çok bilmiyor bence ya hani bana ne senin cildinden gibi.
Ben de 16+0’ım bugün. Anlamadım neden öyle söyledi açıkçası. Ben de badem yağı aldım bakalım. Ben doğumdan vs hiçbir şeyden korkmuyorum açıkçası şu çatlak olayından korktuğum kadar. Onun için dikkat edeyim demiştim ama…

Ben çok nadir arada devlete gidiyorum . Belki orda doğum yaparım diye çünkü 70 80 binden düşüğe nerdeyse doğum yok

Yok ben geçirmedim. Doktoruna cepten ulaşabiliyorsan yazıp sor bence. Yoksa bi doktora görün rahatsızlık veriyordur çünkü 10 gün uzun bi süre

Enfeksiyon dikkate alınmalı canım ilk gebeliğimde sorun yaşadım hastanede yatmak zorunda kaldım. Doktora gitsen daha iyi olur.
Bir de haftada 2 veya 3 kez bir damla nioli yağı çamaşıra damlatıyorum biraz havalandırıp öyle giyiyorum enfeksiyonu önlüyor istersen araştır sen de

Back
X