- 8 Ağustos 2011
- 10.784
- 4.403
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #6.541
Kız kardeşim senin gibi hassas bağırsak sendromundan muzdarip. Çeken bilir.Hahaha Allah düşmanıma vermesin hayır bi de bende huzursuz bağırsak sendromu var ben genelde ishal olurum hayatımda ilk defa kabız oldum hamilelikten ötürü valla herkes kendine çok dikkat etsin arkadaşlar
Ben sana diyeyim, kabızlık kadar ishal de anal fissürü etkiliyor. İshal old zaman dıskının asidik düzeyi arttığı için çatlağı yakıyor, daha fazla acıyor, iyşlesmesine de engel oluyor.
Ben hiç kabız olamadığım halde hamileliğe bağlı fissür oldum. Ve ameliyat olmak zorunda kaldım. Dr, bağırsak düzenime cok dikkat etmem gerektiğini, bazı bünyelerin bunu yapmaya meyilli old., tekrar etmesi durumunda bir kere daha aynı yerden ameliyat olmayacağını, kasların geri dönüşsüz şekilde hasar alıp, tuvalet tutamamaya kaçırmaya kadar gideceğini söylemişti.
Şimdi hamile kalmak istediğim zaman eşim devamlı bunu hatırlattı. Bunu nasıl göze alıyorsun diye. Allah beni korusun. Hepimizi korusun.
Demir içiyorum birkaç gündür benim de düzenim şaştı ve hemoroid gibi bir ağrı yaşıyorum. Yoğurt yemeye çalışıyorum. Kuru meyveler almam gerek benim de.
Son düzenleme: