• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    104
Bnde bugün devlete gittim randevum vardı bi saat bekledim girdim kalp atışı dinlet edi bile ultrason kagıdı bile vermedi boş bi kapıda bilhileri kilosunu faln yazdı ağzından cımbızla aldım bu ne ya hiç memnun kalmadım normalde 18+2 yim kağıda 19+2 olarak yazmış gelişimi iyi dedi bacak bacak üstüne atmış mahsus cünsiyeti bilmiyorum dedim ama göstermiyor dedi aln açtı detaylı için 5 ten sonra randevu al dedi bakalım ne zmna bulabilirsem
Kalp sesi ben de hic duymadim devlette canim. Sadece kalbi atiyo, sorun yok, bilmem kac haftayla uyumlu, kalkabilirsin diyolar. Olsun, en azindan iyi oldugunu duydun icin rahatladi, alan actirdin detayli icin. Insallah detaylida uzun uzun gorursun bebisi, ve insallah kolayca randevu bulursun.
inşallah sağol cnm

Alan açıldıktan sonra randevuyu nereden alıyorsunuz hastanenin kendi sitesinden mi , ben 20. Haftamda gidicem randevu almak için çok geç oluyor ama merkeze gitmemiz lazım diye iki hafta beklemek zorundayım inşallah bulurum 🤦🏻‍♀️

Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.

İzmir'de devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı içinizde? ❤️ Cevap verirseniz çok sevinirim.
Sanırım bizden henüz yaptıran olmadı, randevuları aldık ama daha tarih gelmedi. Nisan-Mayıs annelerine sorarsanız daha doğru cevap alırsınız bence.

Sanırım bizden henüz yaptıran olmadı, randevuları aldık ama daha tarih gelmedi. Nisan-Mayıs annelerine sorarsanız daha doğru cevap alırsınız bence.
Çok teşekkür ederim cevap için. Randevu alma kısmında da aslında bilgi almak istedim çünkü devlet hastanelerinden hepmizele yönlendiriyorlar. Hic mı yok acaba devlette diye merak ettim. İzmir için soruyorum tabiki ❤️

Alan açıldıktan sonra randevuyu nereden alıyorsunuz hastanenin kendi sitesinden mi , ben 20. Haftamda gidicem randevu almak için çok geç oluyor ama merkeze gitmemiz lazım diye iki hafta beklemek zorundayım inşallah bulurum 🤦🏻‍♀️
Devlet hastanesine gidecekseniz alan actirarak mhrs'den, universite hastanesine gidecekseniz saniyorum ki alan actirmaya gerek olmaksizin kendi sitelerinden, ozele gidecekseniz alan acilmasina gerek olmaksizin hastaneyi arayarak randevu alabilirsiniz.

Kızlar selam ben ağustos annelerindem yazıyorum. Bir çoğunuz detayli ultrason yaptirmissinizdir.

İzmir'de devlet Hastanesi'nde detaylı ultrason yaptıran var mı içinizde? ❤️ Cevap verirseniz çok sevinirim.
İzmirdeyim belki 9 Eylül veya Egede olabilir. Ya da şehir hastanesinde.

İzmirdeyim belki 9 Eylül veya Egede olabilir. Ya da şehir hastanesinde.
Ege'ye gittim yokmuş 🤦 dokuz Eylül'de de hocalar galiba ekstra ücretle yapıyorlar. Şehir Hastanesi'nde kimisi var diyor kimisi yok diyor emin olamadim. ❤️ Çok teşekkür ederim 🙏

Back