2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kilo durumu nasıl canım
Şuanda 2700 den fazla ama son kilosunu bilmiyorum. 2800 doğdu 2730 la yoğun bakımdan taburcu oldu. Bugün yoğun bakımdan taburcu eden doktora kontrole götürücez orda öğrenirim sanırım kilosunu ama çok emiyor kilo almıştır diye düşünüyorum

Ayy maşallah subhannallah emsin annesi süt gelmesi için ekstra bişi yapiyor musun

Ayy maşallah subhannallah emsin annesi süt gelmesi için ekstra bişi yapiyor musun
Yok yapmadım ama ben o konuda biraz fazla şanslıyım sanırım benim fazla sütüm var ve hemen sütüm geldi birkaç uyarmada bebeğim gelmeden sütüm geldi vücudum bebeğimin ihtiyacını hissetti hiç zorlamadı beni 4 gün kolostrum sütüm geldi oldukça da fazla geldi onlar da yoğun bakımda oğluma yaradı çok şükür oğlum 5 gündür emiyor 3 gün yoğun bakımda emzirdim 1 saate yakın her gün 2 gündür de evde emziriyorum bugün 3. Günü işte. Tek sorunumuz uyumayı çoook sevmesi malesef ağlata ağlata uyandırıp yine de emzirmem gerekiyormuş en az 20 dakika emmesi gerekiyor aktif olarak. Sürekli uyuya kaldığı için yeterince süt emmiyordu ve göğsüm boşalmayıp çok şişiyordu dün danışmanlık aldım bugün çok iyiyiz

Kuzum neyden sebep sezeryana ihtimal verdiniz

Bence bu ilk ağrılı dönem için ayarlanabilir ve rahat bişey,bende bunu alayım, sonrası İçin de daha profesyonel bişey bakabilirim hem ağrısı da geçmiş olur

Maşallah darisi bizlere inşallah canım ne güzel ya Grubun ilk annişi

Aynı günümüz sizinle ben de aynı durumdayım burada kasılmam oldu mesajlarını okudukça acaba benim kasılmam olsa anlar mıyım diyorum cahillik işte

Ay hangisi iyi bilemedim manyak oldum gebeliğin başından beri her türlü duruma kendimi önceden hazırlıyorum ki ani bir şeyde depresyonu tetiklemesjn mesela normal doğumdan korkuyordum kendimi ona okadar çok adapte etmişim ki sezeryan olma ihtimalini yoksaymisim hemen kendimi ona da hazırlamaya başladım felan ahah

Sezeryan kendi isteğin mi cana bebek dönmemiş mi arkadaşımın 36 da döndü oğlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…