Şuanda 2700 den fazla ama son kilosunu bilmiyorum. 2800 doğdu 2730 la yoğun bakımdan taburcu oldu. Bugün yoğun bakımdan taburcu eden doktora kontrole götürücez orda öğrenirim sanırım kilosunu ama çok emiyor kilo almıştır diye düşünüyorumKilo durumu nasıl canım
Ayy maşallah subhannallahŞuanda 2700 den fazla ama son kilosunu bilmiyorum. 2800 doğdu 2730 la yoğun bakımdan taburcu oldu. Bugün yoğun bakımdan taburcu eden doktora kontrole götürücez orda öğrenirim sanırım kilosunu ama çok emiyor kilo almıştır diye düşünüyorum
Doktor etkilemiyor dediBenim de randevum 17de çok heyecanlıyımm. Peki kilosunun 1 hafta ilerde olması erken gelmesine sebep oluyor mu acaba
Yok yapmadım ama ben o konuda biraz fazla şanslıyım sanırımAyy maşallah subhannallahemsin annesi süt gelmesi için ekstra bişi yapiyor musun
Kuzum neyden sebep sezeryana ihtimal verdinizBen de bugün kontrole gittim oğlum içerse halay çekerken yine ultrason karşısında kollarının üstüne yatmış babası kılıklı yüzünü göstermedi bize34+5 bugün 2400 gram olmuş 50 cm haftası önde ama haftası ile uyumlu dedi büyük ihtimalle sezeryan olacağım bende bugün konuştuk doktorla yer çok Daralmış dama yukarda daha gelen giden olma dedi
Bence bu ilk ağrılı dönem için ayarlanabilir ve rahat bişey,bende bunu alayım, sonrası İçin de daha profesyonel bişey bakabilirim hem ağrısı da geçmiş olurOda cırt cırtlı önerdi kuzu
Türkmedical Kadın Ten Doğum Sonrası Lohusa Korse Abdominal Korse Toparlayıcı Korse Bedensiz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Türkmedical Kadın Ten Doğum Sonrası Lohusa Korse Abdominal Korse Toparlayıcı Korse Bedensiz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Maşallah darisi bizlere inşallah canım ne güzel yaYok yapmadım ama ben o konuda biraz fazla şanslıyım sanırımbenim fazla sütüm var ve hemen sütüm geldi birkaç uyarmada bebeğim gelmeden sütüm geldi vücudum bebeğimin ihtiyacını hissetti hiç zorlamadı beni 4 gün kolostrum sütüm geldi oldukça da fazla geldi onlar da yoğun bakımda oğluma yaradı çok şükür oğlum 5 gündür emiyor 3 gün yoğun bakımda emzirdim 1 saate yakın her gün 2 gündür de evde emziriyorum bugün 3. Günü işte. Tek sorunumuz uyumayı çoook sevmesi malesef ağlata ağlata uyandırıp yine de emzirmem gerekiyormuş en az 20 dakika emmesi gerekiyor aktif olarak. Sürekli uyuya kaldığı için yeterince süt emmiyordu ve göğsüm boşalmayıp çok şişiyordu dün danışmanlık aldım bugün çok iyiyiz
İlk değilim 3. YümMaşallah darisi bizlere inşallah canım ne güzel yaGrubun ilk annişi
Aynı günümüz sizinle ben de aynı durumdayım burada kasılmam oldu mesajlarını okudukça acaba benim kasılmam olsa anlar mıyım diyorum cahillik işteKızlar 1 - 2 haftaya grubun anneleri çoğalıyor desenize :) ben de 38+1 oldum normal doğum için bekliyorum dün kasık bölgemde aşırı baskı vardı ve tüm gece aşırı wc isteği acaba bebek iniyor mu yavaş yavaş dedim :) ilk gebeliğim sancı falan nasıl olacak onu da bilmediğim için okuduklarım araştırdıkşarımla öğrenmeye çalışıyorum. Bebişine kavuşan anneciklerimizin hepsine hayırlı olsun.
Boyu önde canım 1 haftaydı 2 haftaya çıkmış aşağı inmeyebilir dedi şu an zaten en tepede resmen midem de yaşıyor kilosu da öne geçmiş tombik olursa normal yapamazsın dediKuzum neyden sebep sezeryana ihtimal verdiniz
36. Haftada alındım cnm 2.5 kilo doğdu.biraz durdu ama çıktı şükürKuzucum 37 haftayı doldurdun mu bebii kaç kg doğdu küvöze girdi mi geçmiş olsun
Ay ben ilk hatirliyorum doğum olarak allah allahİlk değilim 3. Yümhem doğum olarak hem kucağına alan olarak
Ay hangisi iyi bilemedim manyak oldum gebeliğin başından beri her türlü duruma kendimi önceden hazırlıyorum ki ani bir şeyde depresyonu tetiklemesjnAramızda tam 1 hafta var canm benim de bebek bas aşağı dönmüş ama kanala girmemiş dedi doktor çati muayenesinde..
Aslnda bazen ne desek bos gerçekten bebek kendi seçiyor nasıl geleceğini
İnşallah hakkmzda hayırlısı olsun güzelim
Yok yok 38 gec değil canm bence çünkü bazen çatı muayenesinden snra suyun gelebiliyormuş
Öyle şeyler okumuştm ama ben yaşamadm:)
Kızz bende tam tersi hiç erken doğacak gibi düşünmüyorum sanki hep içimde kalacak gibi geliyor
Ben almadm canm doktora sorup alırım
gözün aydın kuzum nasıl geçti iyisiniz di mi ikiniz deMerhaba Kızlar,
Biz Kavuştuk Çok Şükür,
Darısı bekleyenlerin başına
Rabbim saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşAllah
Gözünaydın canım gelmiş geçmiş olsun inşallah normal mi oldu gece bekliyorum demiştin nasılsınız ikinizde iyi misinizMerhaba Kızlar,
Biz Kavuştuk Çok Şükür,
Darısı bekleyenlerin başına
Rabbim saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşAllah
Sezeryan kendi isteğin mi cana bebek dönmemiş mi arkadaşımın 36 da döndü oğluBen de bugün kontrole gittim oğlum içerse halay çekerken yine ultrason karşısında kollarının üstüne yatmış babası kılıklı yüzünü göstermedi bize34+5 bugün 2400 gram olmuş 50 cm haftası önde ama haftası ile uyumlu dedi büyük ihtimalle sezeryan olacağım bende bugün konuştuk doktorla yer çok Daralmış dama yukarda daha gelen giden olma dedi