2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar bn bu öksürük boğaz ağrisi iiçin artık akşam hastaneye gidicem çok dh kötü bugün ya ıhlamurda fayda etmedi

Günaydın

gözün aydın kuzum nasıl geçti iyisiniz di mi ikiniz de 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Allah razı olsun canım,
Normali denedik suni sancıyla ama bebegi zorladı biraz o yüzden sezeryan olduk,
İkimizde iyiyiz şükür,
Bebegim açık küvezde,
Bi kaç kontrolden sonra inşallah yanıma gelir,
Bi kaç gün sonrada eve geçeriz,
Duanızı eksik etmeyin ♥️

Gözünaydın canım gelmiş geçmiş olsun inşallah normal mi oldu gece bekliyorum demiştin nasılsınız ikinizde iyi misiniz
Normali denedik ama olmadı,
Sezeryana döndük,
İkimizde iyiyiz şükür ♥️
Şuan bebegim açık küvezde,
Ama herşey yolunda,
Bi kaç kontrolden sonra inşallah evimize geçeriz bir kaç güne darısı başınıza inşallah 🤲🏼

Normali denedik ama olmadı,
Sezeryana döndük,
İkimizde iyiyiz şükür ♥️
Şuan bebegim açık küvezde,
Ama herşey yolunda,
Bi kaç kontrolden sonra inşallah evimize geçeriz bir kaç güne darısı başınıza inşallah 🤲🏼
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım 🙏🤲kaç kilo doğdu boyu kaçtı haftası kaçtı acaba?

Ben de bugün kontrole gittim oğlum içerse halay çekerken yine ultrason karşısında kollarının üstüne yatmış babası kılıklı yüzünü göstermedi bize 😀34+5 bugün 2400 gram olmuş 50 cm haftası önde ama haftası ile uyumlu dedi büyük ihtimalle sezeryan olacağım bende bugün konuştuk doktorla yer çok Daralmış dama yukarda daha gelen giden olma dedi
Başı asagıda mı peki senin? 34 üm bgn hala midemde nerdeyse kafası bi dönmedi sıpa😂

Allah razı olsun canım,
İkimizde iyiyiz şükür,
Bebegim açık küvezde,
Duanızı eksik etmeyin ♥️
Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün 🌸 Çok şükür ikiniz de iyisiniz. Ay ne güzel ya bir bebişimiz daha oldu bir hamiş daha eksildi 🥲 Darısı biz bekleyenlerin başına 🤗

Aynı günümüz sizinle ben de aynı durumdayım burada kasılmam oldu mesajlarını okudukça acaba benim kasılmam olsa anlar mıyım diyorum cahillik işte😂😂
Ayyy bakalım günlerimiz aynı bebişler kaç gün arayla gelecekler. :) benimki kız sizinkinin cinsiyeti ne. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben de karnımdan gurultu bile gelse bu sancı olabilir mi diye dikkat kesiliyorum son 1 haftadır. :)

Hanımlar oğlum dün çıktı 🥺 abi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi 🥺
ahhh sizi verenen şükürler olsunn yerimm benim oğlumdamı böyle olucakk ayy gözlerim dolduu en çok onu merak ediyourum ilk görünce ne yapıcak nasıl davranacak

Allah razı olsun canım,
İkimizde iyiyiz şükür,
Bebegim açık küvezde,
Duanızı eksik etmeyin ♥️
Hayırlı olsun.
💞

İyiyiz çok şükür az önce göbek bağı düştü oğlumun şimdi de kucağımda yatıyor 😅🥺
Oyy oyy maşallah yaaa ne kadar güzel duygular 🙂🧿 darısı bize🥰🥰

Amin çiçeğim bana da aynısını dedi çatı uygun ama bebek yukarda diye. Kontrol cuma günü . Senin kontrol ne zaman 🧿💙
Benim de pazartesi canm kontrol ayy hadi inşallah bi avaz da doğuralım bizde kızzz🥰

Ay hangisi iyi bilemedim manyak oldum gebeliğin başından beri her türlü duruma kendimi önceden hazırlıyorum ki ani bir şeyde depresyonu tetiklemesjn 😁 mesela normal doğumdan korkuyordum kendimi ona okadar çok adapte etmişim ki sezeryan olma ihtimalini yoksaymisim hemen kendimi ona da hazırlamaya başladım felan ahah
İyi iyi sen kendini hazırlamşsn balımm ben hazırlamadm valla😄
Ayyyy hayırlısı ile bizee kavusalm inşallah

Kızlar soğuk algınlığı grip geçiriyorum eklem kas agrilarim çok fazla parol içsem birşey olurmuki ya
Olur canm parol içilebiliyor
Ay cok gecmiş olsun yaa

Merhaba Kızlar,
Biz Kavuştuk Çok Şükür,
Darısı bekleyenlerin başına ♥️🥰

Rabbim saglıkla hayırla kucagınıza almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏼
Ayy ayyyy gözünüz aydn canmmm benim Allah'm analı babalı büyütsün inşallah 🥰🧿🧿🧿🙏🙏

Selamlar Tarihim netleşti .
Hayırlısı olsun inşallah.
31 ekim perşembe saat 7 buçuk ile 8 arası yatış.
Ooooooo hadi bakalim hayırlısı olsun hakknda canm benim sayılı gün kaldı ayyy cok heycanlı 🥰🥰

Başı asagıda mı peki senin? 34 üm bgn hala midemde nerdeyse kafası bi dönmedi sıpa😂
Aslında doğum pozisyonunda ama kafası da vücuda da yukarda ve bu boyla biraz zor döner daha 5 haftan var önünde uzar diyor 34 hafta da 60 cm ölçtü böyle bile zor hareket ediyor dedi ama bakalım süreç ne gösterir dedi

Sezeryan kendi isteğin mi cana bebek dönmemiş mi arkadaşımın 36 da döndü oğlu
Canım dönmüş ama bebek haftasına göre uzunmuş o yüzden yukarısı daha rahat ama daha 5 hafta var diyor doktor o zamana kadar daha uzar diyor uzadıkça aşağı inmek yerine yukarı çıkmış dedi ama zaman ne gösterecek bilmiyorum bakalım dedi nasip artık

Bel sırt sğrısı olarak başladı. Ardından kasıklarım ve şeyimde baskı hissetmeye başladım. Sonra kasılma aralıkları kısaldı ve düzenli oldu. Benim ne suyum ne nişanım gelmedi başta. Amelliyata alındığımda amelliyathanede suyum geldi ve bunların hepsi 1 günde oldu bel ağrısı 2 gündür ufaktan geliyor gibiydi ve o sabah aşırı tuvalet isteği vardı 😂 ucu ucuna yetiştim sezeryane yani
Merhaba, bel ağrınız kalçanıza vuruyor muydu? Birde ben kasılmayı anlamıyorum 😂 yani gelse anlamayacak gibiyim bazen karnım çok sert oluyo ve dışarıdan görünmeyen ama içerden bebiş hareketlerini andıran hareketler oluyor acaba bu kasılma mı 😂

Merhaba, bel ağrınız kalçanıza vuruyor muydu? Birde ben kasılmayı anlamıyorum 😂 yani gelse anlamayacak gibiyim bazen karnım çok sert oluyo ve dışarıdan görünmeyen ama içerden bebiş hareketlerini andıran hareketler oluyor acaba bu kasılma mı 😂
Karnın genel olarak yada sadece bir yöne taş gibi toparlanıyor. Bebek hareketi gibi bir histen ziyade bebek kendini çıkarmaya çalışıyormuş gibi bir bastırma hissi oluyor 😅 inanılmaz bele ve kasıklara vuruyor. Ve evet kalçalara da vuruyor

X