• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Kızceler size birsey danışmak istiyorum:) ben genel olarak alışveriş yapmayı seven biriyim. Bazen kendimi mutlu eden gereksiz şeyler alabiliyorum 😀 şimdi bebis için yine alışveriş isteğim depresiyor. Bizim Bi tane kabin boy bebek arabamız var cybex. Cok kullandik arabayı seven bi cocuk en kötü esyalari tasiyor :) araba hala saglam.Kızım kardeşi doğduğunda 4 yaşına girmek üzere olacak. Muhtemelen hala arabaya binmek isteyecek. Sizce ben yeni araba almalı mıyım yoksa bu arabaya sadece puset mi alayım. (Not:alasım var ama gereksiz hissim size yönlendirdi)
Ben fazla eşya sevmeyen biri olarak sadece puset alırdım heralde bu durumda:) benim oğlum da 3 yaşında olcak inşallah kardeşi olduğunda şimdilik ikinci bir bebek arabası almayı düşünmüyorum, tabi oğlumda pek kullanmadığımız için bebek arabasını.. gerekirse oğluma baston model alırım

Kızceler size birsey danışmak istiyorum:) ben genel olarak alışveriş yapmayı seven biriyim. Bazen kendimi mutlu eden gereksiz şeyler alabiliyorum 😀 şimdi bebis için yine alışveriş isteğim depresiyor. Bizim Bi tane kabin boy bebek arabamız var cybex. Cok kullandik arabayı seven bi cocuk en kötü esyalari tasiyor :) araba hala saglam.Kızım kardeşi doğduğunda 4 yaşına girmek üzere olacak. Muhtemelen hala arabaya binmek isteyecek. Sizce ben yeni araba almalı mıyım yoksa bu arabaya sadece puset mi alayım. (Not:alasım var ama gereksiz hissim size yönlendirdi)
Bizde de aynı durum var kızım doğum zamanı 3.5 yaşında alacak. Normalde çok sevmez arabayı ama eminim kıymete binecek😄 ben de şöyle bir aparat düşündüm istediği zaman biner iner. Hem ayakta hem oturabiliyor👍🏻
IMG_9447.webp
IMG_9448.webp

Ben kızımda aldım arabayı ama fazla kullanmadı sevmedi pek arabayı düşün 2 yaşından sonra bıraktım arabayı birde sürekli bir yere gidip gelen biri değilim hafta sonu eşim arabayla götürürdü bizi orda bile elimizi tutup gezmek istiyordu şuan bebiş doğsa oda 4 yaşına basacak hayırlısıyla bineceğini düşünmüyorum belki görür bbende binmek istiyorum derse ne yapacağım onu bilemiyorum tabi 🤣🤣ben hem gereksiz hem fazla yer kaplar diye yenisini almak istemem
Bence puset alman yeterli ☺️🥰

Bizde de aynı durum var kızım doğum zamanı 3.5 yaşında alacak. Normalde çok sevmez arabayı ama eminim kıymete binecek😄 ben de şöyle bir aparat düşündüm istediği zaman biner iner. Hem ayakta hem oturabiliyor👍🏻Eki Görüntüle 3538102 Eki Görüntüle 3538103
Aaaa bu çok güzelmiş eminim ki kızım da gördükten sonra binmek isteyecektir arabaya ama bu aparat çok iyi olur ya benim içinde
Bu arada bunu nereden buldun herhangi bir internet sitesinde var mı veya mağazada gördün mü canım

Bu ağrı magnezyumla hafifleyip geçiyorsa ben de alayım. Önümüzdeki Dr randevusunda sorayım. Gecenkinde sordum. Normal. Dinlen. Kendini Yorma dedi sadece 🤷‍♀️

Kadınlar kulübü kısayol olarak masaüstüne ekleyip kullananlara bi soru. Ben safariden kısa yol ekledim. Ama alt kısımda devamlı reklam açıyor sinir oluyorum. Birini kapatıyorum. Diğeri açılıyor. Kısayolun adı üstünde daha pratik olması gerekirken daha zahmetli olması normal mi ?

Normalde tarayıcı olarak opera mini kullanıyorum. Reklam önleyici özelliği var. Ona alışmışlen şimdi bana bu zor geldi.
Magnezyum rahatlatıyor evet. Sor bakalim ladyim ne diyecek doktorun ❤️

Kızlar 17. Haftadan selamlar. Geçen haftadan beri devamlı ama devamlı alttan sanki rahmime bıçak saplanıyormuş gibi sancım var. Acile gittim idrar tahlilinde bişey yok. Kendi doktoruma gittim alttan muayenede bişey çıkmadı rahim ağzı kalınlığım iyi. Ne olur ne olmaz diyerek magnezyum ve progestana başladım. İlk hamilelik olduğu için sancıyı tanımlayamadığım gibi anlatamıyorum da. Dinlenmekle de asla geçmiyor. Benim gibi ağrısı olan var mı aranızda?

Selam arkadaşlar nolur bilen yazsın çok üzgünüm sürekli ağlıyorum. Daha önce bir kürtaj geçirdim. Şimdi ise 5+2 hamileyim yine ama kese etrafında kanama alanı var. Dışarıya da kanamam başlamıştı progestan kullandım geçti ama içerdeki kanama geçmiyor 🥺🥺 dün kontrole gittiğimde kese görünüyor ana yolk sac yok henüz 🥺 çok riskliymiş ümitlenme ama beklicez dedi 10 gün daha doktorum. Sizce nolur yolk oluşur mu başına aynı şeyler gelen var mı çok ihtiyacım var yardıma 🥺🥺 ultrason görüntümü de ekliyorum buraya

Eklentiler

• 3b77a5c7-e95a-4bee-89d4-e4f10bc7b937.webp
    3b77a5c7-e95a-4bee-89d4-e4f10bc7b937.webp
    32 KB · Görüntüleme: 44
  • 44f544fe-3228-432c-86ca-c82e22f5518e.webp
    44f544fe-3228-432c-86ca-c82e22f5518e.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 37
Çok teşekkür ederim doktorum da öyle söyledi. Eğer kanamalar sürekli hale gelirse mecbur gidip yaktırırım :) zaten demir depoları hızlı bir şekilde boşalmaya başladı durduk yere kan kaybetmeyelim 😀😀

Sevgili tilyamın dediği gibi ben de tüm aşıları yaptırmayı planlıyorum. Gebelik öncesi evlendiğim zaman hpv aşımı da yaptırmıştım. Hatta kısırlık yapıyor vb. Söylemler vardı ama ben yaptırdım şimdi çok şükür bu gruptayım 😍 kendi kızıma da hpv dahil tüm aşıları yaptıracağım. Biz de zamanında tüm aşıları olduk. Otizm vs. Bir şey yok çok şükür. Çocuklarımızda da olmaz Allahın izniyle 🌺
Çiçeğim 💛
Kızlar bebiş bugün 14+5'teydi ama ultrasondaki ölçümde 15+5 çıktı. 1 ay önce gittiğimde bu fark 3 gündü sanırım. Şimdi aradaki fark 1 haftaya çıkmış 1 hafta önden gidiyoruz yani gelişim olarak. Biraz araştırdım önden gitmesini şeker tetikliyor olabilir yazıyor internette. Acaba ilerde bir sorun oluşturur mu önden gitmesi? Bunun gibi bir şey yaşayan ya da doktoruyla bu konuyu konuşan vs var mı? Bana doktorum bebeğin gelişimi haftanla uyumlu dedi ama şimdi yazılan muayene raporuna baktığımda önde olduğunu görünce kafama takıldı🤔
Benim kızım da 1 hafta önden giderdi hep ama sona doğru haftasına uydu. Anne baba olarak da iriyiz kızım da iri bir çocuk simdi. Dr da uzun olacak derdi. Çok fark olmadığı sürece normal bence. Zaten mmlik ölçümler pozisyon önemli. Hiç kafana takma bence bir hf fark olabilir
Ben fazla eşya sevmeyen biri olarak sadece puset alırdım heralde bu durumda:) benim oğlum da 3 yaşında olcak inşallah kardeşi olduğunda şimdilik ikinci bir bebek arabası almayı düşünmüyorum, tabi oğlumda pek kullanmadığımız için bebek arabasını.. gerekirse oğluma baston model alırım

Bizde de aynı durum var kızım doğum zamanı 3.5 yaşında alacak. Normalde çok sevmez arabayı ama eminim kıymete binecek😄 ben de şöyle bir aparat düşündüm istediği zaman biner iner. Hem ayakta hem oturabiliyor👍🏻Eki Görüntüle 3538102 Eki Görüntüle 3538103
Bu gerçekten güzel biseymis, bi adı filan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim :)
Ben kızımda aldım arabayı ama fazla kullanmadı sevmedi pek arabayı düşün 2 yaşından sonra bıraktım arabayı birde sürekli bir yere gidip gelen biri değilim hafta sonu eşim arabayla götürürdü bizi orda bile elimizi tutup gezmek istiyordu şuan bebiş doğsa oda 4 yaşına basacak hayırlısıyla bineceğini düşünmüyorum belki görür bbende binmek istiyorum derse ne yapacağım onu bilemiyorum tabi 🤣🤣ben hem gereksiz hem fazla yer kaplar diye yenisini almak istemem
Bence puset alman yeterli ☺️🥰
Teşekkür ederim kizceler, sizi dinledim sadece puset ve adaptör aldım. Zaten kızım büyüyecek çok binmek ister sorun yaşarsak olmadı o zaman alırız boşa masraf etmeyim dedim. Ucuz bisey de degil. Başka masraflara kullanirim ♡

Aaaa bu çok güzelmiş eminim ki kızım da gördükten sonra binmek isteyecektir arabaya ama bu aparat çok iyi olur ya benim içinde
Bu arada bunu nereden buldun herhangi bir internet sitesinde var mı veya mağazada gördün mü canım
Bu gerçekten güzel biseymis, bi adı filan varsa paylaşabilirseniz çok sevinirim :)
İkinci çocuk oturağı ya da bebek arabasına monte edilen taşıma aparatı diye geçiyor. Online satış sitelerinde var gibi görünüyor, ben yurtdışından arama yaptığım için tam olarak oradaki sonuçları göremiyorum, Link paylaşımı serbest mi burada bilmiyorum ona göre link de atabilirim😅

Kızlar 17. Haftadan selamlar. Geçen haftadan beri devamlı ama devamlı alttan sanki rahmime bıçak saplanıyormuş gibi sancım var. Acile gittim idrar tahlilinde bişey yok. Kendi doktoruma gittim alttan muayenede bişey çıkmadı rahim ağzı kalınlığım iyi. Ne olur ne olmaz diyerek magnezyum ve progestana başladım. İlk hamilelik olduğu için sancıyı tanımlayamadığım gibi anlatamıyorum da. Dinlenmekle de asla geçmiyor. Benim gibi ağrısı olan var mı aranızda?
Aynı ağrı bende de var özellikle uzanırken hapşırırsam veya öksürürsem çok kötü oluyor ya da bazen ani hareketlerde, ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. Doktora sordum rahim büyüdüğü için normal dedi.
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik. 18.haftamdayım ve son 2 haftadır bulantılar tamamen kesildi çok şükür.
Ay ben tam kesildi diyorum geri geliyor ama sanırım yavaş yavaş geçiyor gibi 16. Haftadayım

Aynı ağrı bende de var özellikle uzanırken hapşırırsam veya öksürürsem çok kötü oluyor ya da bazen ani hareketlerde, ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı. Doktora sordum rahim büyüdüğü için normal dedi.

Ay ben tam kesildi diyorum geri geliyor ama sanırım yavaş yavaş geçiyor gibi 16. Haftadayım
16.haftada benim de ara sıra devam ediyordu bulantı. 1-2 haftaya tamamen geçer sabredin😊benim çok şiddetli oluyordu. Hiç kalmadı çok şükür.

Kızlarcım hepinize selam 😍 artık hemen hemen çoğumuzun cinsiyetleri belli oldu. Artık ne alalım nasıl alalım hangi marka alalım vs konulara geçtik. Allahın izniyle hepimizin detaylı ultrasonları da güzel sonuçlansın da şöyle güpgüzel ikinci trimester yaşayalım hep birlikte 😍😍 ben 14+6 yim bugün. Kusmalar çok çok azaldı bulantılar devam ama sizlere güveniyorum çoğunuzun 15,16 dan sonra yavaş yavaş bitmiş benim de biteceğine inanıyorum 😀

Bu arada kuzenimde puset ve oto koltuğu vardı neredeyse hiç kullanılmamış onları bize verdi. Bugün eve getirdik eşim nerdeyse bir saat oto koltuğunu inceledi açtı kapattı çevirdi döndürdü falan çocuk gibi iki saat başında heyecanla ona baktı 😍 eve bebişle ilgili bir şeyler gelince heyecan kat sayısı artıyormuş resmen ya 😀😀

Herkese merhaba, bir süredir giremiyorum umarım herkes iyidir.biz iyi sayılırız. Evimize döndük 1 haftadır ama çoluk çocuk hastalandı yarın okul telaşı başlıyor bakalım. Ben en son 15. hafta içinde gittim Druma o zamandan beri bebeği hissetmiyorum desem yeridir. Hatta annemdeyken randevu alıp devlet Hastanesi'ne gittim ama ekranı bana bile çevirmedi Dr herşey normal falan dedi gönderdi. Bu konu canımı sıkıyor artık. Kaç hafta önce bile çok net hareketler hissederken şimdi 0 his olması tuhaf değil mi ya

Selam Güzel Anneler 💐 0 rakimdan 2000'lere dün itibariyle dönüş yaptım kürkçü dükkanına geri döndüm yani🙃Yazdıklarınızı hep okudum ama sömestir tatilinde ailemin yanında olduğumdan birde kardeşimin nişanı eklenince bayağı yoğun ve yorucu günler geçirdim burada aktif olamadım. Aileden ayrılınca ilk hafta benim için çok zor geçiyor hala alışamadım bu duruma. Birde yarın okul yokmuş sabahın ilk ışıklarıyla kalkmayacakmis gibi buralarda geziniyorum🥱 hepinize güzel haberler alacağınız bir hafta diliyorum ❤️

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik. 18.haftamdayım ve son 2 haftadır bulantılar tamamen kesildi çok şükür.
Bende aynı şekilde bulantı yok ama mide ağrısı yani doğrusu mide ekşimesi oluyor her gece yaşıyorum bunu özellikle bir kaç gündür bugün sabaha karşı 4 gibi uyanıp maden suyu içtim böyle diniyor sadece bu böyle ilerleyecek mi bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kızlarcım hepinize selam 😍 artık hemen hemen çoğumuzun cinsiyetleri belli oldu. Artık ne alalım nasıl alalım hangi marka alalım vs konulara geçtik. Allahın izniyle hepimizin detaylı ultrasonları da güzel sonuçlansın da şöyle güpgüzel ikinci trimester yaşayalım hep birlikte 😍😍 ben 14+6 yim bugün. Kusmalar çok çok azaldı bulantılar devam ama sizlere güveniyorum çoğunuzun 15,16 dan sonra yavaş yavaş bitmiş benim de biteceğine inanıyorum 😀

Bu arada kuzenimde puset ve oto koltuğu vardı neredeyse hiç kullanılmamış onları bize verdi. Bugün eve getirdik eşim nerdeyse bir saat oto koltuğunu inceledi açtı kapattı çevirdi döndürdü falan çocuk gibi iki saat başında heyecanla ona baktı 😍 eve bebişle ilgili bir şeyler gelince heyecan kat sayısı artıyormuş resmen ya 😀😀
Evet benimde şuan aklımda olan detaylı ultrasondan sonra rahat bir kafayla hamilelik geçirmek Rabbim hepimiz için güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🙏 ❤️
İsim konusu kıyafet konusu bile geçince çok heyecan oluyor birde bunu alması var benim ilk kızımdan kalan bir kaç parça eşyam olduğu için bir tık rahatım ama tabi Buda erkek bebiş onun için bir kaç eksik var 😀😀🤭

Back
X