• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Günaydın kızlar , bebişlerinizle sağlıklı bol tekmeli bir hafta diliyorum hepinize 🥰 🥰
Sabaha karşı alt bacağıma giren müthiş bir kramp ile uyandım resmen çığlık çığlığa hiç hayatımda böyle bir kramp yaşamamıştım en az 10 dk sürdü hala kasılmış durumda yürüdüm işe geldim falan ama hala acıyor böyle bir şey yaşadınız mı hiç normal mi ? :(
Çok geçmiş olsun canım magnezyumu bir gün almıyım aynısı oluyor 🥹 magnezyum yazmış mıydı doktor?

Çok geçmiş olsun canım magnezyumu bir gün almıyım aynısı oluyor 🥹 magnezyum yazmış mıydı doktor?
Alıyorum canım hergün doktorum çok ağrın falan olursa 2 ye çıkar demişti sabah içtim akşamda içmeyi planlıyorum inşallah iyi gelir :(
Ama çok kötü bir şeymiş ya resmen ağladım eşimde çığlığımda uyanınca şok geçirdi ne oluyor diye diyor ki doğuruyor musun :D kramp girdi deyince adam gülme krizine girdi o güldükçe ben acıyor diye daha çok ağladım saçma sapan bir sabahtı :D

Günaydın kızlar , bebişlerinizle sağlıklı bol tekmeli bir hafta diliyorum hepinize 🥰 🥰
Sabaha karşı alt bacağıma giren müthiş bir kramp ile uyandım resmen çığlık çığlığa hiç hayatımda böyle bir kramp yaşamamıştım en az 10 dk sürdü hala kasılmış durumda yürüdüm işe geldim falan ama hala acıyor böyle bir şey yaşadınız mı hiç normal mi ? :(
Ben onu hep yaşıyorum canım ayak damarım çekiliyor kendi kendine açılana kadar kımıldayamıyorum normal yani diğer hamileliğimde de yaşıyordum

Alıyorum canım hergün doktorum çok ağrın falan olursa 2 ye çıkar demişti sabah içtim akşamda içmeyi planlıyorum inşallah iyi gelir :(
Ama çok kötü bir şeymiş ya resmen ağladım eşimde çığlığımda uyanınca şok geçirdi ne oluyor diye diyor ki doğuruyor musun :D kramp girdi deyince adam gülme krizine girdi o güldükçe ben acıyor diye daha çok ağladım saçma sapan bir sabahtı :D
Geçenlerde 1 saat arayla iki bacağıma da oldu eşim iki kere zıplayarak uyandı diyor ki kızım seni sömürüyor 😬 anne olmak ne zormuş diyor 🥹

Herkese merhaba, bugün 26. Haftama girdim ama burnum dehşet sızlıyo sanki her an hapşıracak gibiyim ama hapşırmıyorum o sızı kalıyo öyle. Başına gelen var mı nasıl kurtulurum bu sızıdan 🥲

İyiyim canım bilmiyorum ben ilk defa yaşadım o gün sertleşme değil de bana ıkınıyorum gibi geldi aşağıya baskı yapıyordu uykumda öyle hatırlıyorum sırt üstü yatıyordum hemen düzeldim geçti
Anladım canım benim her gün oluyor ama ıkınma degil kendimi sıkıyorum sanırım her yerim kasılmış şekilde uyanıyorum bı doktora sorayim bari.
Gunaydin kizlar biraz once uyandim ve burnum kanamaya basladi cok yogun degil ama basina gelen var mi???
Bir kaç kez bende de oldu doktor normal demişti burun içinde değişiklikler oluyormuş gebelikte.

Bende aşırı şişkinlik var kızlar sanki ne yesem şişiyorum nefes alamıyorum gibi sizde de var mı ya çokta kilo aldım ondan mı bilmiyorum
Bende akşam yemeğinden sonra oluyor o canım. Normalde gündüz daha hafif besleniyorum akşam eşimi beklerken çok acıkıyorum ve çok yiyorum sonra da beni niye durdurmadın diye eşime söylemiyorum 🫠🤣 +11 kilo bu arada 🫠

BENDE REFLÜ VAR ÇOK YIYEMIYORUM +1 KILO ALMIŞIM SADECE BAŞTAN BERI AMA ZATEN NORMALDE KILOLU OLDUGUM ICIN NORMAL :D ama bazen canım bişeler çeksın ıstıyorum :D

Kızlar bende arada bir içimde gerilme hissi oluyor sanki bebek dönüyormuş da karnım geriliyor gibi ama ne oluyor pek anlamıyorum 🙂

Bende akşam yemeğinden sonra oluyor o canım. Normalde gündüz daha hafif besleniyorum akşam eşimi beklerken çok acıkıyorum ve çok yiyorum sonra da beni niye durdurmadın diye eşime söylemiyorum 🫠🤣 +11 kilo bu arada 🫠
Haha canım bende de +12 kilo hemde hafta olarak daha gerideyim senden demek benim 30 kiloları bulacak gibi bir his var içimde 😂 aynen en çok aksam vakti oluyor bana da yemekten sonra mutlaka tatlı saati yapıyorum aslında ona son vermem lazım ama eşim de alıyor geliyor bişey irade sıfır bende

Haha canım bende de +12 kilo hemde hafta olarak daha gerideyim senden demek benim 30 kiloları bulacak gibi bir his var içimde 😂 aynen en çok aksam vakti oluyor bana da yemekten sonra mutlaka tatlı saati yapıyorum aslında ona son vermem lazım ama eşim de alıyor geliyor bişey irade sıfır bende
Ben tatlı yemeye yeni başladım 2 gün önce biraz abarttım porsiyon olarak tatlıyı 2 gündür yemiyorum böyle dengelemeye çalışıyorum ama bana da 18 kiloya kadar yolu var gibi geliyor 😬😄

Back
X