2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
MaşaAllah sübanAllah çok güzeller yaa. Rabbim nazarlardan korusun hep böyle güzellikle dolu olsun araları

MaşaAllah sübanAllah çok güzeller yaa. Rabbim nazarlardan korusun hep böyle güzellikle dolu olsun araları
Amin amin büyük oğlumun verecek çok sevgisi varmış onu öğrendik küçük oğlum çok ağlayan bir bebek değil ama sabah ağladı meme için abisi hemen elindekini bırakıp yardım geliyorum diye bağırdı geldi kardeşinin başını sevdi sustu hemen abisini hissedince

Allah'ım bu ne tatlılık yahu. Çok güzel böyle kıskanmadan, sahiplenmesi. Belli ki güzel büyütülmüş yüreği kocaman olan bir çocuk. Rabbim evlatlarımizi daima merhametli yetiştirmeyi nasip etsin her birimize. Benimde kızım daha 12 günlük ve şey diyorum bazen başka çocuğa cesaret edemem diye. Ama sizin gibi örnekleri görünce kalbim sıcacık oluyor bir abla olacağını düşünmek

Yaaa maşallah

Teşekkür ederim canım geçmiş olsun sanada çokça

Kızlar korse aldınız mı?
Doktora sorarak mi aldınız yoksa kendiniz mi seçtiniz?
Benim doktorum şu modelden önerdi canım hem hamilelik son dönemler hem de lohusalık için, bu fotoyla medikallerden bulup aldık biz

Eklentiler

• c67dce53-bd86-4a00-881d-20c12ab4f45b.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 51
Maşallah tebrikler.
Allah bağışlasın

Boşuna iş çıkartıyorum modunda demişsin ya, orda çok iyi anladım seni çünkü bizzat aynısını yaşıyorum biraz saldım, yetiştiğim kadar kendim yapıyorum. Eşim ben yaparım dediyse bırakıyorum ne zaman yaparsa. Tabi sabır işi evin bulaşık koktuğu oldu ki hiç sevmem bekletmeyi. Söylenmenin hiç faydası olmadığını gördüm ben, sessiz kalıp kendim yaptım bazen bu sefer ben yapacaktım oldu. Arkadaşlarımın ütüden yemeğe her işi yapam eşlerini kaf arasında duyurdum ters tepti söylendiği zaman kendi kendime diyorım ki, onun sorunu surat asması istememesi , benim isim yapılıyor mu ona bakıcam.. öyle yuvarlanıp gidiyoruz ikinci olduktan sonra ve iş hayatına dönünce nasıl olacak ben de çok düşünüyorum, yaşadığım şehir ailelerden uzak sosyal destek sıfır. Hayırlısı ben şimdiye odaklandım. Side de Allah kolaylıklar versin inşallah yoluna koyarsınız mutlulukla huzurla büyütürsünüz bebeğinizi
Kızlar korse aldınız mı?
Doktora sorarak mi aldınız yoksa kendiniz mi seçtiniz?
Doktora sorarak cırt cırtlı aldım
çok duygulandım, maşallah size bakalım bizimkiler nasıl olacak abi kardeş. 6 buçuk yaş olacak aralarında

Amin inşallah sizin 12 gün ne ara geçti benim oğlum da yarın 10 günlük oluyor şaka gibi geliyor insana

Sezeryan olacak olup 39 uncu haftayı bekleyen var mı? Genelde 38 de almışlar herkesi. Bugün muayenede başını kanalın o taraftan geri çekmiş bekleyebiliriz cumayı dedi dr. Cuma duruma göre haftaya bırakıcaz veya yatış olacak. Haftaya 39. Hafta ama pazartesi Salı dr yok çarşambaya kalacak riske mi atmıs olurum bilemedim. Geçen haftaya göre baskı hissetmiyorum çok fazla.
Bebiş de geçen hafta kilo çok az almış diye üzülmüştüm sonra abartmışım yemeği, 2.900 dü 3.300 e yaklaşmış

Eğer oğlum bekleseydi devlet hastanesi bana 39. Haftaya gün vermişti

Ay geçti gitti valla günler, dün göbeği düştü bugün yıkadık çok farklı bir deneyimdi çok güzeldi.
Bende enfeksiyon kapmadan düşse diye bekliyorum yoğun bakımda her gün yıkadıklarını söylediler bugün danışman da kanama ve irin olduğu için düştükten sonra bir gün bekle gözlemle sarı akıntı kanama olmazsa yıka dedi beklemedeyim azcık bişi deri tutuyor bağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…