Dikişimin sağ kısmı biraz şişti 3 yaş oğlum benden başkasına izin vermediği için ama iyiyim çok şükür acım ağrım kalmadı. Acı eşiğim yüksek ve hızlı iyileşen biriyim neysekiAlıştın mı cnm dikişlerin vs nasıl iyileşti mi
MaşaAllah sübanAllah çok güzeller yaa. Rabbim nazarlardan korusun hep böyle güzellikle dolu olsun aralarıHanımlar oğlum dün çıktıabi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi
Amin aminMaşaAllah sübanAllah çok güzeller yaa. Rabbim nazarlardan korusun hep böyle güzellikle dolu olsun araları
Allah'ım bu ne tatlılık yahu. Çok güzel böyle kıskanmadan, sahiplenmesi. Belli ki güzel büyütülmüş yüreği kocaman olan bir çocuk. Rabbim evlatlarımizi daima merhametli yetiştirmeyi nasip etsin her birimize. Benimde kızım daha 12 günlük ve şey diyorum bazen başka çocuğa cesaret edemem diye. Ama sizin gibi örnekleri görünce kalbim sıcacık oluyor bir abla olacağını düşünmekAmin aminbüyük oğlumun verecek çok sevgisi varmış onu öğrendik küçük oğlum çok ağlayan bir bebek değil ama sabah ağladı meme için abisi hemen elindekini bırakıp yardım geliyorum diye bağırdı geldi kardeşinin başını sevdi sustu hemen abisini hissedince
Yaaa maşallahHanımlar oğlum dün çıktıabi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi
Deneyim canim teşekkür ederimGeçmiş olsun canım bende de hafif kırgınlık vardı. Doktorum dut kurusunu kaynatıp içmemi tavsiye etti epey toparladı beni tavsiye ederim
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun sanada çokçaBenim de öyle mide yanmasi yasadiğm için dolaptan su içmekten çok kötüyüm sesim cikmiyor bugün daha kötüyüm ıhlamur kaynatiyorum şimdi kendime sen de bi dene istersen ballı ıhlamur yumuşatir belki boğazlari canım
Benim doktorum şu modelden önerdi canım hem hamilelik son dönemler hem de lohusalık için, bu fotoyla medikallerden bulup aldık bizKızlar korse aldınız mı?
Doktora sorarak mi aldınız yoksa kendiniz mi seçtiniz?
Girdin mi canım merak ettim inşallah her şey güzel olur ve evine yavrunla dönersin
Maşallah tebrikler.Hanımlar oğlum dün çıktıabi kardeş hallerini izlemekten emzirmeye çalışmaktan anca yazabildim. Bugün emzirme sorunlarını da gidermek için danışmanlığa gittm doğum yaptığım hastaneye herşey çok iyi bunlsr da benim sevgi pıtırcıklarım kardeşini bana vermiyor resmen abisi
iyi olur inşallah.Teşekkür ederim kızlar
Hastanedeyim şimdi suni sancı veriliyor,
Beklemedeyiz,
Herşey yolunda giderse normal dogum olacak inşAllah,
Duanızı eksik etmeyin
Allah yardımcın olsun kolayca sağlıkla atlat inşallahTeşekkür ederim kızlar
Beklemedeyiz,
Duanızı eksik etmeyin
Boşuna iş çıkartıyorum modunda demişsin ya, orda çok iyi anladım seni çünkü bizzat aynısını yaşıyorumTamamen aile yetiştirmesinden kaynaklı. Hala gideriz kv evine utanmasa çiğneyip ağzına verecek oğlum yorulmasın diye:) görümceler ufak çocuklarından çok kardeşim kardeşim peşinde dolanırlar ikram yapıcaz diye. 1 bardak çay doldurmamış evlenene kadar durum o kadar vahim yani. Evlenince de haliyle çok zor geliyor ona.
Evet alışkanlıkları değiştirmek çok zor ama zoru başarabilirsin yani. İnsan da merhamet olacak diyorum bazen :) eşime kalsa bende boşuna iş çıkarıyorum kendime dursun sonra yaparız modunda. sonra ne zaman gelecek çok o sonra yaparız da ki sonra nerede inanın çok merak ediyorum :)
Doktora sorarak cırt cırtlı aldımKızlar korse aldınız mı?
Doktora sorarak mi aldınız yoksa kendiniz mi seçtiniz?
çok duygulandım, maşallah sizeAmin aminbüyük oğlumun verecek çok sevgisi varmış onu öğrendik küçük oğlum çok ağlayan bir bebek değil ama sabah ağladı meme için abisi hemen elindekini bırakıp yardım geliyorum diye bağırdı geldi kardeşinin başını sevdi sustu hemen abisini hissedince
Allah'ım bu ne tatlılık yahu. Çok güzel böyle kıskanmadan, sahiplenmesi. Belli ki güzel büyütülmüş yüreği kocaman olan bir çocuk. Rabbim evlatlarımizi daima merhametli yetiştirmeyi nasip etsin her birimize. Benimde kızım daha 12 günlük ve şey diyorum bazen başka çocuğa cesaret edemem diye. Ama sizin gibi örnekleri görünce kalbim sıcacık oluyor bir abla olacağını düşünmek
Amin inşallahAllah'ım bu ne tatlılık yahu. Çok güzel böyle kıskanmadan, sahiplenmesi. Belli ki güzel büyütülmüş yüreği kocaman olan bir çocuk. Rabbim evlatlarımizi daima merhametli yetiştirmeyi nasip etsin her birimize. Benimde kızım daha 12 günlük ve şey diyorum bazen başka çocuğa cesaret edemem diye. Ama sizin gibi örnekleri görünce kalbim sıcacık oluyor bir abla olacağını düşünmek
Ay geçti gitti valla günler, dün göbeği düştü bugün yıkadıkAmin inşallahsizin 12 gün ne ara geçti benim oğlum da yarın 10 günlük oluyor şaka gibi geliyor insana
Eğer oğlum bekleseydi devlet hastanesi bana 39. Haftaya gün vermiştiSezeryan olacak olup 39 uncu haftayı bekleyen var mı? Genelde 38 de almışlar herkesi. Bugün muayenede başını kanalın o taraftan geri çekmiş bekleyebiliriz cumayı dedi dr. Cuma duruma göre haftaya bırakıcaz veya yatış olacak. Haftaya 39. Hafta ama pazartesi Salı dr yok çarşambaya kalacak riske mi atmıs olurum bilemedim. Geçen haftaya göre baskı hissetmiyorum çok fazla.
Bebiş de geçen hafta kilo çok az almış diye üzülmüştüm sonra abartmışım yemeği, 2.900 dü 3.300 e yaklaşmış
Bende enfeksiyon kapmadan düşse diye bekliyorumAy geçti gitti valla günler, dün göbeği düştü bugün yıkadıkçok farklı bir deneyimdi çok güzeldi.
Allah yardımcın olsun inşallah canım belasız kazasız kucağına alırsın inşallahTeşekkür ederim kızlar
Beklemedeyiz,
Duanızı eksik etmeyin